80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

[QUOTE=PrensesPeri;20033376]selam kızlar

bende aranıza katılmak isterim.masumu görünce daha bir şevk geldi
[/QUOTE]

hosgeldın aramıza :)

iyi yaptın destek lazım cnm kesinlikleeee burası baya kalabalık ama bugün hafta sonu malumm
hafta içi yogun oluyorrr hoş geldin tekrardan her cum aliste yapıyoruz. 2 hafta düzenli kilo bilrimi yaparsann3. hafta listeye girebiliorsun.

beni de alın aranızaaa

sende gel yavrum ne olursan ol yine gellll yesnede gell,yemesende gellll

teşekkürler

şimdi 78 kiloyum. 2 gündür diyetteyim. yavaş yavaş gidiyo ama bayağı yavaş gidiyo bende kilolar. sizin izlediğiniz yöntemler nelerdir. paylaşabilirmisiniz

şu ara işsizim o yüzden hergün burada olacagım zaten.kilo tabiki bildirimşu an kaç kiloyum bilmiyorm.yarın tartılıp haber ederim size

Merhaba kızlar bundan önce 90 kilonun üzerindekiler topiğindeydim 96 ile başladım 88 e indim 1 ay oldu ara vereli 89 olmuşum yarın tekrardan başlayacağım diyete. Uzun bir ara verdiğim için beni kabul ederseniz bu topikten devam etmek istiyorum. 22 yaşındayım evliyim ilk hedefim 8 lerden kurtulmak bu ay sonu babam gelecek yaşadığım yere azıcık erimiş görsün beni bi 5 kilo veririm heralde ne dersiniz

slmmmmm eskilerden pek kimse kalmamış nihal , selma abla, izlem , banu nasılsınız şekerler gelmişken burayada yazmadan çıkmıyım dedim
kilo verme yolunda hepinize bol azim , hırs irade v.b. :))) diliyorum:86:

şu ara işsizim o yüzden hergün burada olacagım zaten.kilo tabiki bildirimşu an kaç kiloyum bilmiyorm.yarın tartılıp haber ederim size

tmm cnm cumada bildirsen olur tatlım
2 cuma bildirim
3. cuma liste dedigim gibi

topigin kaptanı benim.
listeyidee derya arkadaşımız yapıyor
kolay gelsin

selam kızlar

bende zayıflamak istiyoruumm kızlaaarrr :84::84: en acilinden önerileri ve desteklerinizi bekliyorummmm

kızlar hepiniz hoşgeldiniz

günaydınn fıstıqımm nasılsınn tatlımm

günaydın canım sağol sen nasılsın?vermişsin fazlalıklarını sevindim senin adına..

canım bende twister var geçen hafta mı netdi halamda varmış onlardan getirdim yapayım die ama daha başına geçemedimmm stepper dediğin gibi popoya ve bacaklara ii gelir...

ayşe canım bende de var stepper.ayarı biraz bozuldu ama işe yarar.onu da mı çıkarsam ortaya..aslında ne kadar alet var da elimizin altında sonrada yok oram yok buram diye mızmızlanıyoruz.eve bi döneyim inşallah devamı gelecek..

selam kızlar

hoş geldin.

bende zayıflamak istiyoruumm kızlaaarrr :84::84: en acilinden önerileri ve desteklerinizi bekliyorummmm

hoş geldin.son 10-15 sayfayı okursan genelde ne yapıldığı hakkında bilgi sahibi olursun.uygulamak da sana kalmış.güzel sonuçlar alacağına eminim.topik aslında kalabalık ama malum yaz herkes tatilde.genelde akşamları ve geceleri daha kalabalık oluyor.

hoş geldin kolay gelsin.

canlarım gününüz nasıl geçiyor?bu havada yenmiyor bir şey zaten..sabah ve öğlen iyiydim ama 1 saat önce bitter çikolata yedim 4 dilim.çok canım çekti prensesim yakın ya..kızmayın ne olur?ama moral bozmuyorum ve kaldığım yerden devam ediyorum..

banucuğum başarı hikayeni okudum ve yorum da yazdım.harikasın tekrar tebrik ederim.

filizciğim kıyafetle resmini istiyorum lütfen evde giy de çekin.gözümüz güzellik görsün..gerçi banu ve izlem sağolsun bu ihtiyacı karşılıyor..sen de katıl onlara..o sana tek laf etmeyenler varya hasetlerinden kesin çatlıyordur.ohhh kıskananlar çatlasın benim azimli arkadaşım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…