[QUOTE=PrensesPeri;20033376]selam kızlar
bende aranıza katılmak isterim.masumu görünce daha bir şevk geldi
selam kızlar
hoşgeldinnnn aramızaaaaa kolay gelsinnn:)
hoşgeldinnnn aramızaaaaa kolay gelsinnn:)
teşekkürler canım.zayıflama yarışmasına girmek istedim.olmadı püsküt aklıma soktu bu topiği bakayım diyordum.sonra senin konunu görünce hiç vakit kaybetmeyeyim dedim
bu arada süper bişi olmussun
beni de alın aranızaaa
iyi yaptın destek lazım cnm kesinlikleeee burası baya kalabalık ama bugün hafta sonu malumm
hafta içi yogun oluyorrr hoş geldin tekrardan her cum aliste yapıyoruz. 2 hafta düzenli kilo bilrimi yaparsann3. hafta listeye girebiliorsun.
sende gel yavrum ne olursan ol yine gellll yesnede gell,yemesende gellll
iyi yaptın destek lazım cnm kesinlikleeee burası baya kalabalık ama bugün hafta sonu malumm
hafta içi yogun oluyorrr hoş geldin tekrardan her cum aliste yapıyoruz. 2 hafta düzenli kilo bilrimi yaparsann3. hafta listeye girebiliorsun.
neden kimse bişi yazmıyo
şu ara işsizim o yüzden hergün burada olacagım zaten.kilo tabiki bildirimşu an kaç kiloyum bilmiyorm.yarın tartılıp haber ederim size
selam kızlar
bende zayıflamak istiyoruumm kızlaaarrr :84::84: en acilinden önerileri ve desteklerinizi bekliyorummmm
Merhaba kızlar bundan önce 90 kilonun üzerindekiler topiğindeydim 96 ile başladım 88 e indim 1 ay oldu ara vereli 89 olmuşum yarın tekrardan başlayacağım diyete. Uzun bir ara verdiğim için beni kabul ederseniz bu topikten devam etmek istiyorum. 22 yaşındayım evliyim ilk hedefim 8 lerden kurtulmak bu ay sonu babam gelecek yaşadığım yere azıcık erimiş görsün benibi 5 kilo veririm heralde ne dersiniz
günaydınn fıstıqımm nasılsınn tatlımm
canım bende twister var geçen hafta mı netdi halamda varmış onlardan getirdim yapayım die ama daha başına geçemedimmm stepper dediğin gibi popoya ve bacaklara ii gelir...
selam kızlar
bende zayıflamak istiyoruumm kızlaaarrr :84::84: en acilinden önerileri ve desteklerinizi bekliyorummmm
Merhaba kızlar bundan önce 90 kilonun üzerindekiler topiğindeydim 96 ile başladım 88 e indim 1 ay oldu ara vereli 89 olmuşum yarın tekrardan başlayacağım diyete. Uzun bir ara verdiğim için beni kabul ederseniz bu topikten devam etmek istiyorum. 22 yaşındayım evliyim ilk hedefim 8 lerden kurtulmak bu ay sonu babam gelecek yaşadığım yere azıcık erimiş görsün benibi 5 kilo veririm heralde ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?