80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kafanızı çevirin gayrı.......

özelliklee açık renk tercih ettim
içimde bişiy yok tişörtten başka
üzeirne iice çektimki bütün fazllaıklar belli olsun diye

banu gerçektende fark var. platesi 1 aydır faln yapıyordun sanırım degilmi. yanlar gitmiş göbek az kalmış. o bel oyuntun azdaha belirginlerşse uffffffffffffffff

öhö öhö. sen haftada 2 kiloyamı üzülüyorsun. bugune kadar normal diyetle 2 kilo birden hiç vermedim ben yaaa. haftada 2 kilo nedemek canım sevinçten delirmen lazım

ben bu hafta denememiştim, sevdanın detoksunu yaptım, galiba benim bünyeye gitmedi, aslında regl olmama rağmen 1 kg. gitti. akşam tekrar başlamayı düşünüyorum bal, tarçın olayına

valla bende takipteyim su ballı tarçınlı su olayını bu haftada güzel kilo veririsen etkisinin oldugunu kanıtlamış olacaksın. inş önceki kullandıgında verdigin gibi güzel kilo veririsin canım

ayse tşkr ederim canım basarı dileklerin için

arzu canım sanada tşkr ederim. bu yıl bende hazırlanmadım hatta hiç hazırlanmadım ilk defa giriyorum lisans mezunu olarak. oylesine bi deneme benim için umudum yok yani. ama nasip olursa banka sınavlarına yonelik hazırlanıp bankacı olmak istiyorum. sende girseydin keske. o herkesi bosvermek gerek ya. denemiş olurdun ama hayırlısı herseyin

sabhatan cıktım sınava sonra geldim geçmişi okudum. kalkamadım pc nin basından ama daha ev toplanacak, yemek yapılacak. offff hiç canım istemiyor. birde regl oldum ama mecbur iş başına

slm sürekli bu siteyi sizi takip ediyorum meyve karbon dan bahsetmişsiniz açıklarmısın bende kilo veremiyorum herşeye uydugum halde

hava sıcak ama aletlerle çalışayım biraz belki gölge olmuştur orası.

of çok su içtim bugün sanırım 2.5 oldu yatana kadar 4 ü bulacağım herhalde...

slm sürekli bu siteyi sizi takip ediyorum meyve karbon dan bahsetmişsiniz açıklarmısın bende kilo veremiyorum herşeye uydugum halde

banu(masumm yani) birazdan gelir yazar da ben birşeyle yazayım istedim.meyve yemek güzel de tahmin ettiğimizden fazla karbon değerleri var.yani bir şeyi yerken karbonhidrat değerlerini göz önünde bulundurup yersen daha iyi olur.düşük karbonhidratlı yemek her zman kilo verdirir..

deryacığım görün müyorsun hayrola çok mu yoğunsun?

slm fadimeee nasılsınnnn ?
şimdi şöle açıklayım bend e65 te takıldım
sonra şöle bir şey yaptım 6 gün karbon almadım yani ne meyve nede ekmek tarzı yeidm
sadece et ürünleir ve süt ürünleir yeidm süt ürünleir bile az yedim
böylelikle direncimi kırdım .sebzed eyemedim

önümüzdeki 3 gün sebze ve pro agırlıklı beslenicem 3 gün sadece proetin beslenicem yine
direnci krımak için sanada tavsiye edeirm
meselaa

sabaha
haşlanmış yumurta,peynir

öglen
avuç içi kadar ızgara tavuk,1 soda

akşam
yumurta,tavuk ,et veya balık nasıll uygunsa snein için bukadar yedim
amaa ben dıydum bukadarla eger doymazsamn aralara süt ürünü eklersin

nilgün:)
yorumunu okudum cnm çok teşekür ederim iltifatalrın için
çok duygulandım gerçektenn çok saol cnm

çok sagol yarın başlıcam sebze meyve yok peki kuru bakliyat yeniliyormu

yarın ne yesem meyve yemicekmiyim

kilo verirsen sana ikizlerine çok dua ederim sen fıstık gibi olmuşsun kocam sürekli kilolarımdan şikayetçi antidprasan kullanıyorum biraz az veririm ama olsun damlaya damlaya göl olur

kilo verirsen sana ikizlerine çok dua ederim sen fıstık gibi olmuşsun kocam sürekli kilolarımdan şikayetçi antidprasan kullanıyorum biraz az veririm ama olsun damlaya damlaya göl olur

faydam olursa bend eçok sevniirm
ama bu dediigm şeyleriii kilo direncin kırılsın diye uygula
kilo vermeye başlayınca herşeyden azar azar yiyerekk vermyi denee
sürekli proein agırlıklı neslenmkte ii degil çünküü

çoksagol vedigin kiloları ne sürede verdin

1.5 yıldır diyet yapıyorum
3 aydır sabittimm ve tatil bayram seyran derkenn
1 yıl ancak dyettle geçmiştirrr

ak azmedersne keisnlikle veriirsinn amma az amma çokk bi şekilde veirlir
monti diyeti topiignd egörmüştüm ben snei bak o diyette çok faydalı bana etki etmediig için yapmıyorum
dene istersen...

rica ederim, kendine güvenirsen ve olacağına inanırsan olur

selam kızlar

bende aranıza katılmak isterim.masumu görünce daha bir şevk geldi
hoşgeldin canım, şevkin gelmişken sakın bırakma

bende zayıflamak istiyoruumm kızlaaarrr :84::84: en acilinden önerileri ve desteklerinizi bekliyorummmm
hoşgeldin, biraz geçmişi oku faydası olacaktır sıksıkta burayı takip edersen başarılı olursun

canım hoşgeldin azminiz daim olsun

valla bende takipteyim su ballı tarçınlı su olayını bu haftada güzel kilo veririsen etkisinin oldugunu kanıtlamış olacaksın. inş önceki kullandıgında verdigin gibi güzel kilo veririsin canım
zekiyecim teşekkürler canım, bugün yine başladım, iyi bi sonuç alırsam
bırakmam artık

Merhaba arkadaşlar beni de alın gari şu çıtırlaşanlar gurubuna

sizlerde hoşgeldiniz, azminiz daim olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…