kızlar hepiniz hoşgeldiniz
Herkese merhabalar2 gündür temizlikle felan uğraşıyorum pek bakamadım topiğe. birazdan annemin arkadşları gelecek onun için hazırlık yapıyorum 2 dk girip bildirim yapayım dedim. 2 gündür biraz rahatsızım spora gidemiyrm bugün 2. gitmeyişim yani 1 hafta bıraktığımda yine kilo almışım doktoro gidince tartılmıştım o zmn fark ettim çok şaşırdım hemen eski kiloma döndüm bu hiç hoşuma gitmedi. 8 gündür hiç kaçamak yapmadım 6 gün boyunca çok güzel sporumuda yaptm ama sadece 2 kilo gitmiş çok mkoralim bozuldu annem sabah sordu kaç diye 90 dedim sende bi 89 olamadın diyo off off bu çok kötü ya sanırım ben yavaş kilo veriyorum yada yeni başladığım için böyle. bir yazı okudum bayan toplam 38 kilo vermiş ve spora başladıktan 1 ay sonra kilo vermeye başlamış bende mi öyle olucam ki inşallah önümüzdeki hafta 89 olurum Bu arada kilo veren herkesi tebrik ederim veremeyenlerde en kısa sürede verirler inşallah benim hemen çıkmam lazım bi ara geçmişi okurum. Kendinize çok cici bakın :79:
Başlangıç:92 kg
Geçen hafta:92 kg
Bu hafta:90 kg
Giden:2 kg
Hedef:65 kg
Spor: 6 gün en az 1 saat yürüyüş ve egzersiz.
ben bu hafta denememiştim, sevdanın detoksunu yaptım, galiba benim bünyeye gitmedi, aslında regl olmama rağmen 1 kg. gitti. akşam tekrar başlamayı düşünüyorum bal, tarçın olayına
selam kızlar
bende aranıza katılmak isterim.masumu görünce daha bir şevk geldi
bende zayıflamak istiyoruumm kızlaaarrr :84::84: en acilinden önerileri ve desteklerinizi bekliyorummmm
slm sürekli bu siteyi sizi takip ediyorum meyve karbon dan bahsetmişsiniz açıklarmısın bende kilo veremiyorum herşeye uydugum haldeama izlem sen mersine gittiginde 63.9 görmüştüm yani taa 3 ay önce ve ondan beir ilk kez kilo verdim
aldımda kaç kez ama bu kez işi sıkı tuttucam karbondna sonra çok dikkat etmek laızm
meyve ve karbon alırken bende temkinli gidicem bakalım artık artı olmadna hedefe ulaşırım inşş
bu aradahikayemi yazıcamm bende banane banane
slm sürekli bu siteyi sizi takip ediyorum meyve karbon dan bahsetmişsiniz açıklarmısın bende kilo veremiyorum herşeye uydugum halde
slm sürekli bu siteyi sizi takip ediyorum meyve karbon dan bahsetmişsiniz açıklarmısın bende kilo veremiyorum herşeye uydugum halde
çok sagol yarın başlıcam sebze meyve yok peki kuru bakliyat yeniliyormuslm fadimeee nasılsınnnn ?
şimdi şöle açıklayım bend e65 te takıldım
sonra şöle bir şey yaptım 6 gün karbon almadım yani ne meyve nede ekmek tarzı yeidm
sadece et ürünleir ve süt ürünleir yeidm süt ürünleir bile az yedim
böylelikle direncimi kırdım .sebzed eyemedim
önümüzdeki 3 gün sebze ve pro agırlıklı beslenicem 3 gün sadece proetin beslenicem yine
direnci krımak için sanada tavsiye edeirm
meselaa
sabaha
haşlanmış yumurta,peynir
öglen
avuç içi kadar ızgara tavuk,1 soda
akşam
yumurta,tavuk ,et veya balık nasıll uygunsa snein için bukadar yedim
amaa ben dıydum bukadarla eger doymazsamn aralara süt ürünü eklersin
çok sagol yarın başlıcam sebze meyve yok peki kuru bakliyat yeniliyormu
yarın ne yesem meyve yemicekmiyimbanu(masumm yani) birazdan gelir yazar da ben birşeyle yazayım istedim.meyve yemek güzel de tahmin ettiğimizden fazla karbon değerleri var.yani bir şeyi yerken karbonhidrat değerlerini göz önünde bulundurup yersen daha iyi olur.düşük karbonhidratlı yemek her zman kilo verdirir..
deryacığım görün müyorsun hayrola çok mu yoğunsun?
kızlar hepiniz hoşgeldiniz
hoş geldin.
Aramıza Hoşgeldiniz
kilo verirsen sana ikizlerine çok dua ederim sen fıstık gibi olmuşsun kocam sürekli kilolarımdan şikayetçi antidprasan kullanıyorum biraz az veririm ama olsun damlaya damlaya göl olur
çoksagol vedigin kiloları ne sürede verdinfaydam olursa bend eçok sevniirm
ama bu dediigm şeyleriii kilo direncin kırılsın diye uygula
kilo vermeye başlayınca herşeyden azar azar yiyerekk vermyi denee
sürekli proein agırlıklı neslenmkte ii degil çünküü
çoksagol vedigin kiloları ne sürede verdin
rica ederim, kendine güvenirsen ve olacağına inanırsan olur
Ahh şu sabırsızlığı bir yensem herşey çok güzel olucakta bi beceremedimOnuda yavaş yavaş başarıcam inşallah Evet herkes çok güzel şeyler söylüyo motive ediyorlar Allah razı olsun yardımcı oldukları içinde mutluyum bu hafta daha çok çaba göstericem haftaya 89 görmem lazım olucak olucak sadece sabır lazım Çok tşk ederim bu arada
hoşgeldin canım, şevkin gelmişken sakın bırakmaselam kızlar
bende aranıza katılmak isterim.masumu görünce daha bir şevk geldi
hoşgeldin, biraz geçmişi oku faydası olacaktır sıksıkta burayı takip edersen başarılı olursunbende zayıflamak istiyoruumm kızlaaarrr :84::84: en acilinden önerileri ve desteklerinizi bekliyorummmm
canım hoşgeldin azminiz daim olsunMerhaba kızlar bundan önce 90 kilonun üzerindekiler topiğindeydim 96 ile başladım 88 e indim 1 ay oldu ara vereli 89 olmuşum yarın tekrardan başlayacağım diyete. Uzun bir ara verdiğim için beni kabul ederseniz bu topikten devam etmek istiyorum. 22 yaşındayım evliyim ilk hedefim 8 lerden kurtulmak bu ay sonu babam gelecek yaşadığım yere azıcık erimiş görsün benibi 5 kilo veririm heralde ne dersiniz
zekiyecim teşekkürler canım, bugün yine başladım, iyi bi sonuç alırsamvalla bende takipteyim su ballı tarçınlı su olayını bu haftada güzel kilo veririsen etkisinin oldugunu kanıtlamış olacaksın. inş önceki kullandıgında verdigin gibi güzel kilo veririsin canım
Merhaba arkadaşlar beni de alın gari şu çıtırlaşanlar gurubuna
sizlerde hoşgeldiniz, azminiz daim olsunslm sürekli bu siteyi sizi takip ediyorum meyve karbon dan bahsetmişsiniz açıklarmısın bende kilo veremiyorum herşeye uydugum halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?