yarın ne yesem meyve yemicekmiyim
nilgün:)
yorumunu okudum cnm çok teşekür ederim iltifatalrın için
çok duygulandım gerçektenn çok saol cnm
Oyy sabah sabah bu neşede neyin nesi aman Allah bozmasınsenin adına çok sevindim hemencik gitmiş kilocukların Şu anda benim istediğim kilodasın umarım bende inicem 65'e Küçük şeylerle mutlu olmak bir ayrıcalıktır temiz kalplisin demek ki ne mutlu sana umarım bu neşeni mutluluğunu yaşlama sevincini hiç kaybetmezsin
bende çok kitap okurum..bazen kitapla birlikte sürüklenir giderim..kitabın baş kahramanını kendim sanarımbende bi kitapta rastladım bu yazıya. hayat o kadar yorucu ki çoğu zaman inasanı yıpratarak geçiyo zaman insan yaşama sevincini kaybediyo ve asılıyo yüzü buda kötü tabi :44: Allaha şükür hep öyle olduğum zamanlarda ya bir makale ya bir şiir ne bilim bir şarkı bazen ya yaşama sevincini bana hatırlatıyo buda onlardan biri işte
teşekkür ederim canım..babamı doktora götürdük iqneden sonra gözünde kanama olmuş..bir kısmı kanlı şuan..günaydın canım allah muttluluğunu daim etsin, senin adına sevindim. oh maşallah ikinci kahvaltı hıı, afiyet olsun canım. baban içinde geçmiş olsun.
haklısın filizcim bebekelr küçükken böyle şeyleri duymayanımız yoktur sanırım..bırak kime benzetirlerse benzetsinler evlat senin evladın..konuşup konuşup susarlar..kilo konusunda yazdıklarını bende yaşadım 1-2 kez..kiloluyken çok kilo almışsın canım daha yaşın kaç zayıfla biraz diyenler verdiqim onca kiloya raqmen aqızlarını açmadılar..hiç tınlamıyorum en güzel cevabı zayıflayarak veriyorum..ne düşünürlerse düşünsünler ben kendim için zayıflıyorum..hatta son zamanlarda çok kilo vermişsin bukadar zayıflık sana yakışmıyor biraz kilo al diyenler türedi bu seferde..kız gibi duruyomuşum anne olduqum evli olduqum belli olsunmuş falan filan..bunları sırf gevezelik olsun diye söylediklerini düşünüyordum açıkçası..taaki kızımla beni kardeş sananlar çoqalana kadar..bugünde tramwaya binerken arkamızdan bir kadın kızlar bakarmısınız jetonu nasıl alabilirim diye sordu..kızımda anne duyuyomusun kızlar dedi bize..senide küçük sanıyorlar dedi..neyse başkalarının düşüncesinden çok ben kendimi nasıl görüyorum bu önemli..evet 38 bedeni çok rahat giyiyorum ama tuttuqum zaman göbüşümü hissedebiliyorum basenlerim hala daha elime geliyor..bunların gitmesi lazım..buda demekki daha yolum var...günaydın güzeller neşeniz daim olsunnn
umarım hepimiz için güzel bir haftasonu olur kaçamaksız:)
dün eşimin kuzeninin nişanına gittim.kuzey'imide götürdük allahım herkese gülücükler dağıtıyor kucaktan kucağa geziyor.eşimin teyzesi eşime aynı sen walla ne kadar güleç bir bebek sana çekmişdio.diğer teyzesi ne kadar yakışıklı bu oğlan aynı babası bu kadar benzer gözler tıpatıp falan dio....eşime tabii benziyor ama tıpatıp değil eşim esmer ve çilleri var sadece alın ve göz yapısı benziyor onun dışında oğlum pamuk gibi bembeyaz burnu yuvarlak ...neyse ilk bebek babaya benzer zaten ama çok abartıyorlara kardeşimede benziyor.neyse bana çok kilo almışsın diyenler zayıflamışsın bile demedi...kilo ile ilgili çıt çıkmadı...ama biliyorum hala 83 kiloda olsaydım susmazlardı...dün göbeğimi içine çekerek ekol'den aldığım saten siyah pantolon ve üstüne ekru dantel boncuklu bluzu giydim altına krem gelinlik ayakkabımı keşke resim çekilseydim oğluşumlada hatıra kalırdı hiç düşünemedim.biara evde giyip çekinip eklerim karnımı içime çekmek zorundayım kaçak yapı resmen fırtlıyor...
sonlara doğru Ankara havası (çok severim) sonra halay allahım nasıl terliyorum sırtımdan süzülüşünü hissettim hamile kaldım kalalı hiç bukadar oynamamıştım:)coştum:))eşim yoruldum oturalım dedi. oturmadım:))
teşekkür ederim izlem..günaydın herkesseee...
sena babana geçmiş olsun, allah şifa versin...
ayşecim twist yerine stepper gibi bişiy almanı tavsiye ederim, çünkü biz armut tipli olduğumuzdan
bel oyuntumuz ve kilo verince belimiz inceliyor zaten
önemli olan alt tarafında incelip orantılı görünmesi
nilgünüm teşekkürler canım, evet turkuazı giyicem, biraz bol duruyor ama olsun idare ederim
geçen sene çok dardı,
kızlar birde tayt filan giymek isteyenler için bir önerim var
NBB nin korsajlı taytları var, çok toparlıyor insanı, altına tunik giyrek çok rahat kullanabilirsiniz...
bende S sini aldım, fotoğrafını çeker koyarım
çok hoş duruyor, insan kendini daha rahat hissediyor
fiyatı da 16ydı sanırım, mutlaka alın derim
günaydın canım sağol sen nasılsın?vermişsin fazlalıklarını sevindim senin adına..
ayşe canım bende de var stepper.ayarı biraz bozuldu ama işe yarar.onu da mı çıkarsam ortaya..aslında ne kadar alet var da elimizin altında sonrada yok oram yok buram diye mızmızlanıyoruz.eve bi döneyim inşallah devamı gelecek..
hoş geldin.
hoş geldin.son 10-15 sayfayı okursan genelde ne yapıldığı hakkında bilgi sahibi olursun.uygulamak da sana kalmış.güzel sonuçlar alacağına eminim.topik aslında kalabalık ama malum yaz herkes tatilde.genelde akşamları ve geceleri daha kalabalık oluyor.
hoş geldin kolay gelsin.
canlarım gününüz nasıl geçiyor?bu havada yenmiyor bir şey zaten..sabah ve öğlen iyiydim ama 1 saat önce bitter çikolata yedim 4 dilim.çok canım çekti prensesim yakın ya..kızmayın ne olur?ama moral bozmuyorum ve kaldığım yerden devam ediyorum..
banucuğum başarı hikayeni okudum ve yorum da yazdım.harikasın tekrar tebrik ederim.
filizciğim kıyafetle resmini istiyorum lütfen evde giy de çekin.gözümüz güzellik görsün..gerçi banu ve izlem sağolsun bu ihtiyacı karşılıyor..sen de katıl onlara..o sana tek laf etmeyenler varya hasetlerinden kesin çatlıyordur.ohhh kıskananlar çatlasın benim azimli arkadaşım...
hoşbulduk canım saol. Kızlar yaa bana gaz lazıııım bir umutsuzluk var içimde sanki yapamayacağım gibihoş aynanın karşısına geçip baksam gaz gelir ama neese
banu gerçektende fark var. platesi 1 aydır faln yapıyordun sanırım degilmi. yanlar gitmiş göbek az kalmış. o bel oyuntun azdaha belirginlerşse uffffffffffffffff
öhö öhö. sen haftada 2 kiloyamı üzülüyorsun. bugune kadar normal diyetle 2 kilo birden hiç vermedim ben yaaa. haftada 2 kilo nedemek canım sevinçten delirmen lazım
valla bende takipteyim su ballı tarçınlı su olayını bu haftada güzel kilo veririsen etkisinin oldugunu kanıtlamış olacaksın. inş önceki kullandıgında verdigin gibi güzel kilo veririsin canım
ayse tşkr ederim canım basarı dileklerin için
arzu canım sanada tşkr ederim. bu yıl bende hazırlanmadım hatta hiç hazırlanmadım ilk defa giriyorum lisans mezunu olarak. oylesine bi deneme benim için umudum yok yani. ama nasip olursa banka sınavlarına yonelik hazırlanıp bankacı olmak istiyorum. sende girseydin keske. o herkesi bosvermek gerek ya. denemiş olurdun ama hayırlısı herseyin
kız banuş maşallaHHH nazar olucann heeee
aslında bende foto koymak istiyorum sözüm vardı düğünde çekildik bu akşam taze taze koyucam ama bilmiyorum ki anamm
deryam da yok o hallederdi sagolsun ilk kez olucaktı ama neyse saglık olsun
kız banuş maşallaHHH nazar olucann heeee
aslında bende foto koymak istiyorum sözüm vardı düğünde çekildik bu akşam taze taze koyucam ama bilmiyorum ki anamm
deryam da yok o hallederdi sagolsun ilk kez olucaktı ama neyse saglık olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?