80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yarın ne yesem meyve yemicekmiyim

canim bak banunun bahsettigi kabonhidrat diyeti.diyet yontemleri ve deneyimleri bolumunde bu diyete ayrilmis bir yer var.oradan ayrintilari ogrenebilirsin.

nilgün:)
yorumunu okudum cnm çok teşekür ederim iltifatalrın için
çok duygulandım gerçektenn çok saol cnm

rica ederim daha fazlasini hakediyorsun

çok teşekkür ederim cnm ne güzel şeyler yazmışsın Rabbimin izniyle inşallah sende inersin hedeflediqin kiloya..65i bırak 79 bile hayeldi benim için..Rabbim gösterdi bugünleri çok mutluyum..herkes tatsın isterim gerçekten çok güzel bir duygu..en kısa zamanda sizlerin başına
bende çok kitap okurum..bazen kitapla birlikte sürüklenir giderim..kitabın baş kahramanını kendim sanarım orta okul öqrencisiyken öqretmenimiz bir ödev vermişti..en iyi dost kitapmı yoksa arkadaşmı diye..sınıf ikiye bölünmüştü..tabi büyük çoqunluk insan demişti..uzun süre tartışmıştık..haftalar sürmüştü..öqretmenimizse en iyi dostun kitap olduqunu söylüyordu..her canın istediqinde yanında bir arkadaşınızı bulamazsınız ama kitap heran her saniye yanınızda diyordu..ve bizim sokakta oturan aynı zamanda aynı sınıfta olduqum bir çocuk vardı..okuldan çıkınca akşama kadar el arabasında salep satıp nafakasını temin etmeye çalışırdı..işte o arkadaşım yapılan bunca tartışmaya uzun süren sessizliqini bozarak noktayı koydu..hocam diye lafa başladı..kitaplarıda yazan insanlar deqilmidir...neyin tartışmasını yapıyoruz...öqretmende dahil hepimiz böyle kaldık hiç kimse böyle düşünememişti..o halimizi yıllar geçti unutamadım..kitaptan konu açılınca bu küçük anımı paylaşmak istedim cnm..
günaydın canım allah muttluluğunu daim etsin, senin adına sevindim. oh maşallah ikinci kahvaltı hıı, afiyet olsun canım. baban içinde geçmiş olsun.
teşekkür ederim canım..babamı doktora götürdük iqneden sonra gözünde kanama olmuş..bir kısmı kanlı şuan..
haklısın filizcim bebekelr küçükken böyle şeyleri duymayanımız yoktur sanırım..bırak kime benzetirlerse benzetsinler evlat senin evladın..konuşup konuşup susarlar..kilo konusunda yazdıklarını bende yaşadım 1-2 kez..kiloluyken çok kilo almışsın canım daha yaşın kaç zayıfla biraz diyenler verdiqim onca kiloya raqmen aqızlarını açmadılar..hiç tınlamıyorum en güzel cevabı zayıflayarak veriyorum..ne düşünürlerse düşünsünler ben kendim için zayıflıyorum..hatta son zamanlarda çok kilo vermişsin bukadar zayıflık sana yakışmıyor biraz kilo al diyenler türedi bu seferde..kız gibi duruyomuşum anne olduqum evli olduqum belli olsunmuş falan filan..bunları sırf gevezelik olsun diye söylediklerini düşünüyordum açıkçası..taaki kızımla beni kardeş sananlar çoqalana kadar..bugünde tramwaya binerken arkamızdan bir kadın kızlar bakarmısınız jetonu nasıl alabilirim diye sordu..kızımda anne duyuyomusun kızlar dedi bize..senide küçük sanıyorlar dedi..neyse başkalarının düşüncesinden çok ben kendimi nasıl görüyorum bu önemli..evet 38 bedeni çok rahat giyiyorum ama tuttuqum zaman göbüşümü hissedebiliyorum basenlerim hala daha elime geliyor..bunların gitmesi lazım..buda demekki daha yolum var...
bu arada baya kurtları dökmüşsünn stres falan kalmamıştır..ohh ne iyi yapmışsın..

teşekkür ederim izlem..

bende iyiyim canım çok teşekkür ederim..evett yaa hiç ummadıqım kadar çabuk gitti tatil kilolarım..ödemmiş demekki hepsi..çünki çok dikkat etmedim kaçırdım yine hep..zaten kafadan hergün 1 dondurmam var..çok güzel kumaşlar aldık bugün dikmek için sabırsızlanıyorum..babamın tedavisi bitmeden başlamam..onu memlekete yolcu ediyim ozaman dikerim..özellikle kızıma aldıqım kumaş çok farklı..kumaşın üzerine işleme yapılmış ve ara ara küçük pulları var..rengarek bişey..çok beqendik..pahalı bi kumaş hint kumaşı gibi kolay bulunmaz..ilk defa böyle bi kumaş gördüm..kendimede satene benzer nar çiçeqi pudra pembesi ve kremden oluşan çok güzel bir kumaş aldım..inşallah diktiqimde paylaşırım sizlerle..

kızlar bu elbiseyi bugün ldım
eşim biraz kilolu gösterdi dedi ama begendigim için aldım
sizlere göstereyim dedimm
nasıl egeree ii dgeilse degiştireyim?

hoşbulduk canım saol. Kızlar yaa bana gaz lazıııım bir umutsuzluk var içimde sanki yapamayacağım gibi hoş aynanın karşısına geçip baksam gaz gelir ama neese

tatlım gaza gelmek istiyorsan başarı öykülerini okumanı tavsiye ederim

zekiyecim ben 2004 te bitirdim okulu, 2006 da da yüksek lisansı. 2004 ten beri giriyorum yani ama sadece 2009 da hazırlandım onda da 71 aldım. tarih öğretmenliğine yetmiyor 71 insanlar girdiğini duyunca hazırlanmadım desen bile sorularıyla bunaltıyorlar. özellikle evlendikten sonra buradakiler daha da üstüme gelmeye başladılar. eşim seneye ikimizde hazırlanalım diyor. ben aslında kapattım bu işi, ama belki son kez girerim

menüm

uyanınca 1 bar. ballı, tar. ılık su
sabah: 1 di. t.ta. ekmek, kk. peynir, 1 yu. (yağsız tava)
domatez, salatalık, şekersiz çay

ara:1 ye. elma

öğlen: 2 kabak sandal içine ta.göğsü (yağsız, domatez soslu)
1 ka. bul. pi. cacık

ara: 1 form mısır ve pirinç patlağı
ara: 1 nektarin, 1 ta.kayısı
2 ka. dondurma

akşam: 6 ka. nesfit, 1 çay. bar. süt

ara: yok

3.5 lt. su
3 yeşilçay

yatmadan ballı, tar. su içerim

Son düzenleme:
selam

masumm şimdilik ufak ufak başlıycam sanırım ramazan ayından sonra daha sık gelmeye diyetide daha sıkı yapmaya başlarım :)) hem spor yapma vaktide gelmiş olur
sen süper olmuşsun elbisende çok güzel durmuş, fakat daha canlı renk tonları seni daha da açar diyorum naçizane fikrim güzelliğin ve vücut hatların ön plana çıksın dimi

masumm tesadüfen dolaşırken gördüm seniii....ne kadar incesin ve aslında çok kilo vermiş olmana rağmen vücudun sarkmamış....oğluşların çok şirin.ben onların daha küçük olduklarını düşünüyordum.elbisene gelince...hayır hiç te kilolu göstermemiş...erkekler ne anlar anacım böyle işlerdengüle güle giyin

bugünden iki kare
ben foto limitimi doldurdum uzun süreee eklemem gayrıı
sıra sizde hadi bakam:)))))))))))

ortiler nerdesiniz yaa :92::92: ben yanlız kaldım burda. bende çıkıyorum. hepinize iyi geceler

kız banuş maşallaHHH nazar olucann heeee
aslında bende foto koymak istiyorum sözüm vardı düğünde çekildik bu akşam taze taze koyucam ama bilmiyorum ki anamm
deryam da yok o hallederdi sagolsun ilk kez olucaktı ama neyse saglık olsun

canım konuya cvp ver bölümüne tıkla aşağıda eklenti ekle yazar oraya tıkla seni yönlendirir zaten .bi dene bakalım ..

sevda hızlıresim.com a gir resmi seç sonra boyutunu sç aşagıdaki panodan
sonra yükle dee 5 tane link çıkıcak 3. yü kopyala yapıştır
boyu olarakta 640-480 ni seç cnm

banu resimler harika sen de oğulların da maşallah nazar değmesin..

grili elbise de çok güzel.dolgu hasır topuk siyah sandaletler var çok şık.onlarla harika durur..

menüm

sabah:
1 dilim tb ekmeği,peynir domates salatalık

ara:
az şekerli türk kahvesi

öğle:
nesfit,yarım bardak süt ile

ara:
3 parça bitter çikolata

akşam:
mercimekli patlıcan yemeği,yoğurt

ara:
2 üçgen dilim karpuz

3 lt su
1 form çayı
30 dk belediyenin aletlerinde spor (özellikle eliptikle çalıştım yürüyüş gibi kalori yakayım dedim..)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…