günaydınnn kızlar
eşim uyudugu için sabah tartılamadım.yarın sabah tartılıp bildireceğim size.dün akşam ve bugun öğünlerimi azaltıp dikkat etmeye başladım.yarın sabahtan itibaren tam gaz başlıyorum.bugun kepek ekmeği k flakes falan alıp hazırlıklıklarımı tamamlayacagım
günaydın cnm kepek ekmek degilde tambugday ekmegi all
ya bende bi 5 kg almak istiyorum ama yemek yiyemiorum karşımda böle iştahla yemek yiyen insanlara bayılıyorumm o zaman biraz yiorum ama tek başıma canım hiçbişi yemek istemio
sen iştah açmak için bizde kapatmak için ugraşıyoruzAllah seninde yardımcın olsun..kilo almak vermekten daha zor bence..
bide sen bana gelsen ben sana 1 ayda aldırırım o kiloyu
ya bende bi 5 kg almak istiyorum ama yemek yiyemiorum karşımda böle iştahla yemek yiyen insanlara bayılıyorumm o zaman biraz yiorum ama tek başıma canım hiçbişi yemek istemio
yanlış topiktesin
senacım söylemeyi unutuyorum hep. babana geçmiş olsun diliyorum.
günaydınn kızlarrr:79::79::79: herkese güzel bir pazar diliyorumm
teşekkür ederim canım..babamda şeker var gözüne vurdu..sıkıntılı günler geçiriyoruz..Rabbim bugünden aşaqı etmesin..gözünün içinden iqne oluyor..salı günü tekrar olucak..
SELAM
İYİ HAFTASONLARI
masumm yakışıklıklarını Allah nazarlardan korusun Maşallahkocaman adam olmuşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?