80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

mwnümü yazayım:))

sabah
1yumurta
peynir
domates
2 zeytin

ara
yarım haş. yumurta

glen
3 yk köz patlıcan v biber
bi kase tarçınlı yogurt

ara 3 ceviz
1 soda

akşam
4-5 patates kızartması
1 kahve
( çok sçma ama tıkandım patatesle)

şimdi 1 soda

günaydın kızlar

banuu çok hoş görünüyorsun canım, çocuklarında çok tatlı görünüyor
maşallah sizi, allah nazardan korusun

bugünden iki kare
ben foto limitimi doldurdum uzun süreee eklemem gayrıı
sıra sizde hadi bakam:)))))))))))

Son düzenleme:
gnaydın:))))

teşekür ederim filizicm:)

sıkıcı bir pazar benim gibi eve tıkılmak zorunda olanlar içi tabiki:)
bugün tartıda artı çıktım yaaaa cnm sıkıldı

günaydınnn kızlar

eşim uyudugu için sabah tartılamadım.yarın sabah tartılıp bildireceğim size.dün akşam ve bugun öğünlerimi azaltıp dikkat etmeye başladım.yarın sabahtan itibaren tam gaz başlıyorum.bugun kepek ekmeği k flakes falan alıp hazırlıklıklarımı tamamlayacagım

günaydın cnm kepek ekmek degilde tambugday ekmegi all

ya bende bi 5 kg almak istiyorum ama yemek yiyemiorum karşımda böle iştahla yemek yiyen insanlara bayılıyorumm o zaman biraz yiorum ama tek başıma canım hiçbişi yemek istemio

ya bende bi 5 kg almak istiyorum ama yemek yiyemiorum karşımda böle iştahla yemek yiyen insanlara bayılıyorumm o zaman biraz yiorum ama tek başıma canım hiçbişi yemek istemio

sen iştah açmak için bizde kapatmak için ugraşıyoruz Allah seninde yardımcın olsun..kilo almak vermekten daha zor bence..

bide sen bana gelsen ben sana 1 ayda aldırırım o kiloyu

sen iştah açmak için bizde kapatmak için ugraşıyoruz Allah seninde yardımcın olsun..kilo almak vermekten daha zor bence..

bide sen bana gelsen ben sana 1 ayda aldırırım o kiloyu

heheheuhe valla çok ii olurdu kotlar olmuo yaz geldi zaten minyonum daha kahvaltı yapmadım oleee oturuorum ne yesem die kendı kendıme ayy bi karar veremedim

Hoşbuldum arkadaşlar
Azimli başladım diyetime inşallah olacak daha önce başarmıştım tekrar başarırım inşallah üyelikten itibaren düzenli takip ettim sizleri ve diyetimin bugün 5.günündeyim bu sefer daha çok spor endeksli oluyor düzenli spor yapmaya çalışıyorum sebze meyve ağırlıklı ve günlük 2 lt su ve bitki çaylarıyla 5 günü geride bıraktım desteklerinizle çıpçıtır olmak istiyorum

günaydınn kızlarrr:79::79::79: herkese güzel bir pazar diliyorumm
senacım söylemeyi unutuyorum hep. babana geçmiş olsun diliyorum.

teşekkür ederim canım..babamda şeker var gözüne vurdu..sıkıntılı günler geçiriyoruz..Rabbim bugünden aşaqı etmesin..gözünün içinden iqne oluyor..salı günü tekrar olucak..

yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz inşallah çok güzel kilolar verirsiniz başarılar

kızlar tartım geldi dün sabah tartıldım 76.1 çıktım çok mutlu oldum yaklaşık 2 haftadır diyet miyet yapamıyordum çok şükür 200 gr gelmiş sadece dün specıal k aldım 2 paket kendimi hazır hissedince 6 günlük specıl k yapıcam bakalım

dün doktora gittim emzirmeyi kes yavaş yavaş durumunu tetiklemesin tedavini aksatmasın dedi rahimdeki kalınlaşmanın bir sebebide emzirmeymiş hormonları bozuyormuş o yüzden o sebebi kaldıralım ortadan dedi sanırım 2 ay içinde tamamen kesmiş olucam ve 10 ay kadar emzirmiş olucam en azınan hedefimin çok çok üstünde bir performans sergilemiş olucam ben 4 ay emzirirsem öper başıma koyarım demiştim sonra 6 ay yapmıştım hedefimi şükür 9-10 ayla tamamlıycam artık eğer sağlığım müsade etse 2 senede emzirirdim ama sağlığım şu an daha çok önemli çünkü bu rahim kalınlaşması ilerde kansere sebep olabiliyor doktorum biran önce tedavini ol düzene sokalım herşeyi diyor doktorumada güvenim sonsuz..

tabi bu arada kiloda vemem lazım çünkü adet düzensizliğinin hormon bozukluklarının bir sebebide kilo malesef bakalım inşallah herşey yolunda gider beni en az 4 ay daha doktor kontrolleri bekliyor

çok geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin..

SELAM

İYİ HAFTASONLARI

masumm yakışıklıklarını Allah nazarlardan korusun Maşallah kocaman adam olmuşlar

SELAM

İYİ HAFTASONLARI

masumm yakışıklıklarını Allah nazarlardan korusun Maşallah kocaman adam olmuşlar

slm cnm yaaaaa teyzesi biss büyüdük darısı ssize artık
birisibana deseki 3 yaşında böle olcak rahat olcak inanmazdımm:)
çok şükür rahatladım artık wc olayıda bittiii:)

banucum tatlım dün gece çok geç geldik elbiseni gördüm ama bişiy yazamadım,
bence çok yakışmış sana maxi elbise fakat yaz için şöyle daha renkli bişiyler almanı tavsiye ederim
sanırım seninkinin kumaşı keten tarzında
şöyle fildir fildir bişiy al, hem giydiğinde de kendini çok iyi hissedersin, değiştirme gibi bir seçeneğin varsa
daha karman çorman değil de, böyle renkli bişiyler al canım sana yüzüne çok yakışır eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…