banucum tatlım dün gece çok geç geldik elbiseni gördüm ama bişiy yazamadım,
bence çok yakışmış sana maxi elbise fakat yaz için şöyle daha renkli bişiyler almanı tavsiye ederim
sanırım seninkinin kumaşı keten tarzında
şöyle fildir fildir bişiy al, hem giydiğinde de kendini çok iyi hissedersin, değiştirme gibi bir seçeneğin varsa
daha karman çorman değil de, böyle renkli bişiyler al canım sana yüzüne çok yakışır eminim
çocuklar geçen yaz dondurmayı bilmiyorlardı am abu yaz malesefki herşeyi biliyorlar
sürekli dışaır çıkamayacgımız için
eve kutu dondurma alıyoruzz bird ekülahhh
hergün 1 kepçe veriyorum dondurma kaşıgımızda var tabüküü
vee hergünn odondurma işkencessini yaşıyorum
yiyemiyorummmmmm:18::18::18:
izlem ben fransız kaldım ne bu facedeki 37-38-40 olayı
şşşş burdan soruyorumki facede rezil olmıyım
rahim kanserine destek canım, kadın dayanışması diyebiliriz...
kadınlar hiçbişiy yazmadan ayak numarasını yazıyor :))
banuş şu kalorisi düşüklerden al bikaç tane at buzluğa arada yersin canım 2 porsiyon meyve yemiş sayarsın
çocuklar geçen yaz dondurmayı bilmiyorlardı am abu yaz malesefki herşeyi biliyorlar
sürekli dışaır çıkamayacgımız için
eve kutu dondurma alıyoruzz bird ekülahhh
hergün 1 kepçe veriyorum dondurma kaşıgımızda var tabüküü
vee hergünn odondurma işkencessini yaşıyorum
yiyemiyorummmmmm:18::18::18:
şu elbiselere bayıldım
bak bi banucum...
http://www.elbisemodelleri.com/wp-content/uploads/2011/03/Victorias-Secrets-2011-yazl%C4%B1k-Maxi-Elbiseler1.jpg için Google Görsel Sonuçları
http://3.bp.blogspot.com/_33ItkpVTod4/SiNs1oCf4KI/AAAAAAAAA1c/K1CYJTL43Ik/s400/phoca_thumb_l_maxi-elbise%2520(13).jpg için Google Görsel Sonuçları
http://www.elbisemodelleri.com/wp-content/uploads/2011/03/Victorias-Secrets-2011-yazl%C4%B1k-Maxi-Elbiseler7.jpg için Google Görsel Sonuçları
gnaydın:))))
teşekür ederim filizicm:)
sıkıcı bir pazar benim gibi eve tıkılmak zorunda olanlar içi tabiki:)
bugün tartıda artı çıktım yaaaa cnm sıkıldı
Hoşbuldum arkadaşlar
Azimli başladım diyetime inşallah olacak daha önce başarmıştım tekrar başarırım inşallah üyelikten itibaren düzenli takip ettim sizleri ve diyetimin bugün 5.günündeyim bu sefer daha çok spor endeksli oluyor düzenli spor yapmaya çalışıyorum sebze meyve ağırlıklı ve günlük 2 lt su ve bitki çaylarıyla 5 günü geride bıraktım desteklerinizle çıpçıtır olmak istiyorum
yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz inşallah çok güzel kilolar verirsiniz başarılar
kızlar tartım geldi dün sabah tartıldım 76.1 çıktım çok mutlu oldum yaklaşık 2 haftadır diyet miyet yapamıyordum çok şükür 200 gr gelmiş sadece dün specıal k aldım 2 paket kendimi hazır hissedince 6 günlük specıl k yapıcam bakalım
dün doktora gittim emzirmeyi kes yavaş yavaş durumunu tetiklemesin tedavini aksatmasın dedi rahimdeki kalınlaşmanın bir sebebide emzirmeymiş hormonları bozuyormuş o yüzden o sebebi kaldıralım ortadan dedi sanırım 2 ay içinde tamamen kesmiş olucam ve 10 ay kadar emzirmiş olucam en azınan hedefimin çok çok üstünde bir performans sergilemiş olucam ben 4 ay emzirirsem öper başıma koyarım demiştim sonra 6 ay yapmıştım hedefimi şükür 9-10 ayla tamamlıycam artık eğer sağlığım müsade etse 2 senede emzirirdim ama sağlığım şu an daha çok önemli çünkü bu rahim kalınlaşması ilerde kansere sebep olabiliyor doktorum biran önce tedavini ol düzene sokalım herşeyi diyor doktorumada güvenim sonsuz..
tabi bu arada kiloda vemem lazım çünkü adet düzensizliğinin hormon bozukluklarının bir sebebide kilo malesef bakalım inşallah herşey yolunda gider beni en az 4 ay daha doktor kontrolleri bekliyor
DeFacto
bird ebunu lmayı düşünüyorum kızlar nasıl sizcee?
günlük giyilcek bir elbise degil ama sanırsammm
dün süper bir geceydi bir oynadık ki sormayın
en çok üzüldüğüm şey, biraz geç kaldık, o havanın kararmaya başlamasıyla o yüzüme vuran
rüzgarı hissedemedim, havuzun şırıl şırıl sesi de bu düğünün cabasıydı
sizlere geçen yaz kendimi dünyanın en zayıf insanı hissederken ki resmimle, dünki resmimi koyuyorum(yani 20 kilo vermiştim ve, o halde herkes afallamış gibi bakıyordu, elbisenin saten olması dezavantaj, flaşla çok acayip çıkıyor,
geçen yaz 69 kilo bu yaz 59 kilo
aynı elbise(40 beden), içimde korse filan yok
10 kiloluk fark
(3. son resim 69)
Eki Görüntüle 222221
sıkma canını karbon sonrası böyle olacaktı sen de biliyordun sanırım.temkinli davranırsın sen..
inşallah canım hepimizin arzusu bu..
geçmiş olsun canım.emzirebildiğin kadar emzirdin.ama hiç bir şey senin sağlığından önemli değil.illa 2 sene emzirilecek diye bi kural yok..
alabilirsen mutlaka al çok güzel..
harikasın canım çok güzel olmuşsun.bloga da yazdım ma burada da belirteyim.müthiş bir blog olmuş.dinamik ve eğlenceli çok hoşuma gitti.ellerine sağlık..
diyete tam gaz devam ediyorum.bugün bi komşu teyzemiz bana eskiye göre daha zayıf olduğumu söyledi.belki çok fark yok ama dışardan ufak da bi değişikliğin hissedilmesi insanı motive ediyor...
aslında bu kadar olmaması gerekiyor çünkü
hala ekmek ve meyve yemiyorum
umaırm ödemdir
sabha tartılcma tekrardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?