80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkür ederim nilgünüm, 10 kiloda nasıl da farkediyor fazlalıklar
her zaman beklerim bloğuma
biraz daha tanıtabilirsem daha da eğlenceli olur sanıyorum

selam kızlar:80::80::80: hepinize iyi hafta sonları
semacım geçmiş olsun
banu ve izlem kızlar süper görünüyorsunuz. artık zayıfl olmanın tüm güzelliklerini yaşıyorsunuz

bugün ablamlar geliyor çok mutluyum 3 aydır görmüyordum

gözün aydın nilgüncüm

kızlar sabah yürüyüşleirne baya bi ara verdim
wc olayından kaynaklı
yarın sabah tekrardn başlıyorum inşş 6 da gidicme çok sıcak oluyor çünkü 45-dk veya 1 saat yüürycemm:)

Layyy Layyy Layyyyy :118:

Selaaaaam Kizlaaaaar Nabersinizzzz .. Nasil Gidiyooor Keyiflerrr Yerindedir Insallahhhh

Hafta Sonumm Mikemmelll Ötesi Gectii .. Dün Kücük Abimle Alisverise Ciktik ..
21.Seneden Beri Ilk Defa 3.Saat Boyunca Abimlee Car$ida Dola$tik :90:
Kendisine Tam 10.Cift .. Abartmiyorumm 10.Cift T-Shirt Aldi
Erkekler Harbiden Kadinlardan Betermi$ Ali$veri$ Konusunda Bunu Anladim :90:
Tabi Bu Ali$veri$te Bende Karli Ciktim :82:
Coktandir Istedigim Ama Bi Türlü Hangisini Alacagima Karar Veremedigim 2.Cift Canta Vardi ..
Abim Bana Ikisinide Aldii Havalarda Uctum Resmen :81:
Bende Canta ve Taki Hastaligi Var , Bazen Almamak Icin Dükkanin Önünden Basim Eyik Geciyorum
Eger Fitrine Bakarsam 2.Dakikka Sonra Kendimi Iceride 5-6 Cift Canta Ve Taki E$yalariyla Kasada Buluyorum Cünkü :86:

Bu Hafta Okula Laptopumu Götürmüyorum ..
Her Cuma Günü Geri Eve Ta$imak Beni Cok Yoruyor .. Cünkü Hep Trenle Geliyorum ve Yorucu Oluyor Yolculugum ..

Ben Zaten Tam Bi Kitap Kurduyum , Annemin Eskiden Okudugu Iki Koli Romanlarini Bitirdim ..
Kitapin Her Sayfasini Ok$uya Ok$uya Okuyorum .. Kitap Kokusu Kadar Güzel Bi$ey Yoktur Benim Icin
O Yüzden Dün Semra Teyzeme Gidip Yakla$ik 8-9 Tane Roman Ödünc Aldim .. Bugün Okuluma Dönerken 3.Tanesini Yanimda Götürecegim ..
2.Tane Kitapi Ayni Anda Okumayi Cok Seviyorum

Yaniii Tiiiii Haftaya Cuma Aksami Sizlerle Olacagim

Özleyin Beniii Bende Sizleri Özlücem Cünkü

Kendinize Coookca Iyi Bakinn .. GÜZELL GÜZELLL ... AZIMLII AZIMLIII ..Booool IRADELIII BIR HAFTA GECIRIN INSALLAHH ..

Ho$cakalinnnnnnnnnnnnnnnnn :80:

ortiler nerdesiniz yaa :92::92: ben yanlız kaldım burda. bende çıkıyorum. hepinize iyi geceler

burdayım canım geldiiimmmm dün kadın vardı evde temzilik falan derken akşam da düğün varda 21:30 da anca gidebildim 2 de geldim eve artık açmadım pc yii.. düğünden sonra aylardır canımın çektiği çorbacıya gittik gece gece olmadı biliom ama napiiimmmm..

hadi sewdaaa hadi sevdaaaaa beklios bak birazdan bende koycam.........

fildir fildir
efil efil
........
........
........

evet yaaa galiba bende sen gibi hissedrim banuuu hep alışmışım siyahlara başka renk tuhaf geliyor banada...

izlemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

iki elbisen de çok güzel olmuş turkuaz olan nasıl belli ya fazlalıklar gitmişşşşşş ssüper olmuş...
diğer elbisen de şapkan da çok sewdim vallaaaaa......

bu arada yeni gelenler olmuş ben şu toplu alıntıyı hala bilmiyorum nasıl yapılıyor hepiniz hoşgeldinizzzzzzzzzzç

ayşecimmm çok güselisn yin herzamankigib maş..
keşkeee öncekilerdnede ekleseydin:))
fark dahada beli olurdu

ayşecim yüzündeki bu gülümseme hiç eksilmesin inşallah, çok hoş olmuşsun
alıntı yapmak istediğin mesajın sol alt köşesinde konuşma balonu ve artı var oraya tıklıyorsun. bütün alıntılar bitincede konuya cevap ver yazan yere tıklıyorsun ve mesajını yazıyorsun canım

canım o dönemlerde pek boydan fotoğraf çekilmeyince.... bende bulmaya çalışıyordum bakalım bi tane koyacağım şimdi o dönem bide kızım hep kucağımda fotolar var...

wowwwwwwwwww
süper olmuşsunnn ayşee gerçekten çok fark varrrrr:)
eminimki hdefine ulaşıcaksın sen cnm

menümü yazayım

sabah
peynirli omlet 1 yumurta
2lm salam ile
şekersiz çay
2domates(minik)

öglen
tavuk ızgara
lıgyt kola
2 domates

ara
3 ceviz içi
1 soda

akşam
1 yumurtalı fasulye kavurması
2yk yogurt
1yk köz biber
1dal yeşil sogan

3ltsu
3fincan yeşiçay
1 kupa forma çayı

umarımmmmm bugün ki gördüügm artı giderrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…