merhaba kızlar;
bi haftalık senelik izinden döndüm . temmuzun sonunda inş bi hafta daha gidicem izne.
önce balıkesire düğüne ve sonra 3günde çanakkalaye tatile gittim. bol bol yüzdüm ama gene de artıda çıktım anlamadım gitti. neyse yarın itibariyle herşey düzene girecek. ve geride bıraktığım ortilerim ayşe ile sevdacım banada hesap sorun yarın itibariyle menümü yazıyorum sizlere.başladığım noktaya dönmekten korkuyorum ne güzel 82.2 idim en son. çok mutsuzum çok...
ayşecim inşş cnm en kısa zamanda yazarsın sende başarı hikayeni
emin ol çok keyif verici oluyor yazmak
ben daha neler neler yazmak isterdim amaaaa
işteee yazdıklarımdna anlaşılıyor neler yaşadıgım neler hissettgimm:))))
banucum inşallah ....tahmin edebiliyorum bu süreçte neler yaşadığını ve neler yazmak isteaydiğini...ben de en az bir ay öncesinden yazmaya başlayacağım sonra kk da yazarım inşallah... bayağı uzun olacak gibi geliyor...
slm kızlar bilgisayarım arıza yaptığından bayadır giremiyordum umarım herkes iyidir ..
slm kızlar bilgisayarım arıza yaptığından bayadır giremiyordum umarım herkes iyidir ..
sewddddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ortimmmmmmmmmm
iki gündür gelemedim ben pek... napiiiionnn....
canım çok geçmiş olsun inşallah kilolarını verir saqlıqına kavuşursun..her şeyin başı saqlık..yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz inşallah çok güzel kilolar verirsiniz başarılar
kızlar tartım geldi dün sabah tartıldım 76.1 çıktım çok mutlu oldum yaklaşık 2 haftadır diyet miyet yapamıyordum çok şükür 200 gr gelmiş sadece dün specıal k aldım 2 paket kendimi hazır hissedince 6 günlük specıl k yapıcam bakalım
dün doktora gittim emzirmeyi kes yavaş yavaş durumunu tetiklemesin tedavini aksatmasın dedi rahimdeki kalınlaşmanın bir sebebide emzirmeymiş hormonları bozuyormuş o yüzden o sebebi kaldıralım ortadan dedi sanırım 2 ay içinde tamamen kesmiş olucam ve 10 ay kadar emzirmiş olucam en azınan hedefimin çok çok üstünde bir performans sergilemiş olucam ben 4 ay emzirirsem öper başıma koyarım demiştim sonra 6 ay yapmıştım hedefimi şükür 9-10 ayla tamamlıycam artık eğer sağlığım müsade etse 2 senede emzirirdim ama sağlığım şu an daha çok önemli çünkü bu rahim kalınlaşması ilerde kansere sebep olabiliyor doktorum biran önce tedavini ol düzene sokalım herşeyi diyor doktorumada güvenim sonsuz..
tabi bu arada kiloda vemem lazım çünkü adet düzensizliğinin hormon bozukluklarının bir sebebide kilo malesef bakalım inşallah herşey yolunda gider beni en az 4 ay daha doktor kontrolleri bekliyor
çok teşekkür ederim cnm..çok geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin..
aslında 75 oluna koyacaktım ama dayanamadım
son halim 78.5 akşam düğünde çekildim...
merhaba kızlar;
bi haftalık senelik izinden döndüm . temmuzun sonunda inş bi hafta daha gidicem izne.
önce balıkesire düğüne ve sonra 3günde çanakkalaye tatile gittim. bol bol yüzdüm ama gene de artıda çıktım anlamadım gitti. neyse yarın itibariyle herşey düzene girecek. ve geride bıraktığım ortilerim ayşe ile sevdacım banada hesap sorun yarın itibariyle menümü yazıyorum sizlere.başladığım noktaya dönmekten korkuyorum ne güzel 82.2 idim en son. çok mutsuzum çok...
ortim benim walla süpersin biraz da bana el vwer bari ben saçmalıyorum bu ara....
bu arada yeni gelenler olmuş ben şu toplu alıntıyı hala bilmiyorum nasıl yapılıyor hepiniz hoşgeldinizzzzzzzzzzç
aslında 75 oluna koyacaktım ama dayanamadım
son halim 78.5 akşam düğünde çekildim...
canımmmm ehhh işte biraz yorgunum biraz kafam bozuk biraz depresyondayım
birazz birazzz birazzz işte öyle devam edip gidiyorumm.... sen neler yaptın canımm?
günaydınn kızlarrr:79::79::79: herkese güzel bir pazar diliyorumm
teşekkür ederim canım..babamda şeker var gözüne vurdu..sıkıntılı günler geçiriyoruz..Rabbim bugünden aşaqı etmesin..gözünün içinden iqne oluyor..salı günü tekrar olucak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?