80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar hepinize çok teşekkürler çok mutlu oldum ama yolum daha çok uzun daha verilecek 20 kilo var...

bu arada banucum benim bütün ''gö''ler mevcuttu yani doğumdan sonra ama spor sayesinde her yerden 13-14 cm inceldi...o emzirdiğim dönemki fotoğraflardan var bi kaç tane inşallah onları başarı hikayemde eklerim o günleri görürsem...akıllara zarar....bu ben olamam dediğim anlar o kadar oldukiii... bacaklarım ve basenim ve göğüsler oldum olası hep vardı belim inceydi oda üniversitede kocaman bir mide sayesinde yok oldu.... ee doğumdan sonra kollar ve göbek te çıkınca oldum kocaman bir ayşe... annem babam hep kocakızım die sevmişlerdir beni....
akşam düğünde çok kişi şaşırdı ii kilo vermişin die tepkiler aldım yarın adıyamandan misafirim gelecek geçen yazdan beri beni görmüyor bakalım o ne diyecek....

biliyormusunuz hayatım boyunca hiç daha dizimin üstünde bişi giymedim inşallah hedefime ulaşınca izlem gibi banu gibi derya gibi bol bol elbise etek giymek istiyorummm...

merhaba kızlar;

bi haftalık senelik izinden döndüm . temmuzun sonunda inş bi hafta daha gidicem izne.
önce balıkesire düğüne ve sonra 3günde çanakkalaye tatile gittim. bol bol yüzdüm ama gene de artıda çıktım anlamadım gitti. neyse yarın itibariyle herşey düzene girecek. ve geride bıraktığım ortilerim ayşe ile sevdacım banada hesap sorun yarın itibariyle menümü yazıyorum sizlere.başladığım noktaya dönmekten korkuyorum ne güzel 82.2 idim en son. çok mutsuzum çok...

ayşecim inşş cnm en kısa zamanda yazarsın sende başarı hikayeni
emin ol çok keyif verici oluyor yazmak
ben daha neler neler yazmak isterdim amaaaa
işteee yazdıklarımdna anlaşılıyor neler yaşadıgım neler hissettgimm:))))

ortim hoşgeldin üzülme bak ne güzel dinlenmişsindir kafa dağıtmışsındır ... evet dediğin gibi menü yazınca herşey daha güzel oluyor bende son 3-4 gündür saçmaladım akşamları parka gittik yemek yemeye ister istemex kaçtıı...dün evde temizlik vardı öğle hazır bişiler istedik yine olmadı ...bide üstüne üstlük tartım bozulmuş sabahtır ona sinir oluom temizliğe gelen kadın banyoda yerdeydi tartı herhalde su kaçırmışşş sabah tartılayım dedim baktım bozuk salladım içinden su gelio ve tartım çook ii di ona üzülüom

neyse kaldığımız yerden dewam edeceğiz pes etmek yok er geç istediğimiz kiloları göreceğiz... ama senin haberin yok zannedersem biz 5 orti olduk nilgün filiz de katıldı hatta ben beşibiyerde diyorum ortiliğimize.....

banucum inşallah ....tahmin edebiliyorum bu süreçte neler yaşadığını ve neler yazmak istediğini...ben de en az bir ay öncesinden yazmaya başlayacağım sonra kk da yazarım inşallah... bayağı uzun olacak gibi geliyor...

bendee hep öncedn hazırlarım diyordum ama
cuma akşamı yazıveridm birde
c.teside yayınladımm
çok haycanlı oluyor insan yahu:))

yaw bi bakındım öyle çok bişi kalmadı aklımda nurancım hoşgeldin canım benim üzülme bendede aynı durumlarrr........
ayşecim,izlemcim çok güzelsiniz maşallah pek begendim ikinizide.
banuş sanada yazmıştım ama sanırsam görmedin ogluşlarında sende pekk güzelsinizz allah esirgesin inşşşş. bu arada sen basarı öykünümü yazdın? ben niye görmedimmmmm
nilgüncümmm maşallah canım çok iyi gidiyosun rabbim azmini hep daim etsin inşş.
bişi daha vardı unuttum gitti:26::26:
hehhh izlemm bacım sen ne actın bişi yazmış nilgün sana forum mu nedir? tanıtmaya calısıyorum falan demişin iyi bişise bende bakıyımm kuuuu:78:

nuran
hoşgeldin cnm verirsin artılaır üzülme cnm düzen dagılıyor malesef başka bir yerde:))

sevdacım
evet cnm başarı öykümü yazdım benn diyet başarı hikayeleri bölümdee
tşk edeirm ayrıca gözümden kaçmış demekki yorumun sagol cnm

ben salak gibi masum yazan bi yazı arıyorum megersem pko inadına 28 kılo verdim yazıyomuş baslıktaaa

slm kızlar bilgisayarım arıza yaptığından bayadır giremiyordum umarım herkes iyidir ..

fundaaaaa hoşgeldin canım merak ettim seni hergün gelirdi menüsünü yazardı hiç aksatmazdı dedim gecen gün sordum topige bilen varmı diye? bişi oldu sandım allah korusun
iyi olduguna sevindim canım hoşgeldinnnn

sewddddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ortimmmmmmmmmm
iki gündür gelemedim ben pek... napiiiionnn....

canımmmm ehhh işte biraz yorgunum biraz kafam bozuk biraz depresyondayım
birazz birazzz birazzz işte öyle devam edip gidiyorumm.... sen neler yaptın canımm?

canım çok geçmiş olsun inşallah kilolarını verir saqlıqına kavuşursun..her şeyin başı saqlık..
çok geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin..
çok teşekkür ederim cnm..

aslında 75 oluna koyacaktım ama dayanamadım

son halim 78.5 akşam düğünde çekildim...

canım iki resim arasında çok büyük bir fark var..çok güzel olmuşsun..tebrikler..

hoşgeldin canım...anladıqım kadarıyla güzel bir tatil geçirmişsin..deniz yetiyor zaten..az buçuk kilo alınıyor canım bu seni korkutmasın..bende yeni döndüm tatilden..aldıqım kilonun büyük bölümünü 2-3 günde verdim..çoqunluqu ödem oluyor zaten..son 2 gündür hafta sonu olduqundan hep cıss şeyler yiyorum yarın artıda çıkarım..ama inşallah cumaya tempoyu tuttururuz canım..sakın mutsuz olma..tatilde midemizde tatil yapsın bütün yıl diyetteydi böyle düşün..ben hiç pişman deqilim..bende sen gibi tekrar gidicem aqustosta..ve yine yicem..sende yediklerinden pişman olma..1-2 haftaya bakar aldıqın kiloları vermek..içini ferah tut cnm

Son düzenleme:
SENAcım babanın gözünden bir rahatsızlıgı oldugunu yazmışsın igne vuruluyormuş allah şifa versin inşşş.
bak ben demedimmi kiloyu dert etme verirsin diye biçogunu vermişsin bile hayırlısı olsun inşş.
babacıgına tekrar acil şifalar diliyorum Allahtan..............

ortim benim walla süpersin biraz da bana el vwer bari ben saçmalıyorum bu ara....

sagol canim sizinde desteginizle birseyler yapmaya calisiyorum.

bu arada yeni gelenler olmuş ben şu toplu alıntıyı hala bilmiyorum nasıl yapılıyor hepiniz hoşgeldinizzzzzzzzzzç

Ben yazacaktim ama arkadaslar yazmis nasil oldugunu.

aslında 75 oluna koyacaktım ama dayanamadım

son halim 78.5 akşam düğünde çekildim...

İyiki dayanmadin da biz de guzelligini gorduk canim benim.harikasin ciddi bir incelmen var.dua et darisi bana olsun.

canımmmm ehhh işte biraz yorgunum biraz kafam bozuk biraz depresyondayım
birazz birazzz birazzz işte öyle devam edip gidiyorumm.... sen neler yaptın canımm?

Hayrola canim neden canin sikkin?

Menumu yazayim
sabah:1,5 dilim tb ekmegi,peynir domates salatalik
ara:az sekerli turk kahvesi
ogle:semizotu corbasi yogurt
ara:nar suyu 1 bardak
aksam:firinda turlu salataa

ara : 1 kase dondurma

ozur dilerim dayanamadim misafire ikram ederken yedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…