80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Banucum tekrar tekrar tebrik ederim
Listeye yeni giren herkese şans getirmesi dileğiyle..

Arkadaşlar sizden bir ricam var, bazı haftalar kilo bildirimi burada olunmasına rağmen yapılmıyor, önemsenmiyor..Ertesi hafta yapılınca geçen haftaki kilolar listedekinden farklı oluyor..E böyle olunca da o hafta liste başı olma hayali kuran kişilere haksızlık oluyor. Mesela geçen haftaki kilom 87 bu hafta 85 2 kilo verdim deniliyor listeye bakıyorum geçen hafta 85.2..Yani aslında 200 gr verilmiş ama arada olanlar listeye yansımamış..
Bu konuyu abartıyorsam izlemcim ya da banucum önemli değil deyin ama ben şahsen haksızlık diye düşünüyorum..
Dikkat edersek sevinirim kızlar

Kızlar bunlar sevdanın (ZUM) fotoğrafları..Kilolarını söylemişti ama unuttum :26:

Pembe çizgili kazaklı olan 86 idi sanırım..Sondaki düğündeki fotoğrafları ise son hali. Üzerine tıklarsanız büyür.

Zeynepçim şimdi farkettim senin adını kırmızıyla yazmamışım ablam kusura bakma :26:
Geçen hafta mordu ya, siyaha çevirmişim direk

Kızlar ben çok kötü birşey yaptım ;( sabah güzel güzel başladım diyetime saat 3 te görümcem geldi. Ne getirdi bilin bakalım.....

2 tane orta boy pizza yumuldum tabi yemeği bitirince dank etti eee dedim ben diyetteydiiim sonra yarım saat müzik açıp tepindik oğlumla hiç yoktn belki 1 dilimini eritmişimdir akşam birşey yemedim tabi neyse canım pazardan diyete mi başlanırmış yarın pazartesi yeni hafta yeni diyet

bende seninle aynı fikirdeyim deryacım ben mesela lapa detoxu ile verdigimi aldım geri direk o zaman gecen haftaki kilomdan devam etme gibi bi şansım yok yani 75 e geri döndüm ama cumaya kadar azalırmı artarmı bilemem ama buda senin derdin degil ne yazıyosa listede sen onu baz alırsın haklı olarakk....
bu arada ellerinee saglık melegimm inş. kökten halledicem şu işi kendi kendime bile yük geliyorum artık

Canım teşekkür ederim allah razı olsun senden inşşş.
pembe çizgili kazak olan 86 kiloyum orda......
abiye elbise olan bu cumartesi çekildi (dün yani) (9 temmuz cumartesi)
öteki siyah beyaz olanda yeni sayılır ...........
yani en son halim ebiyeli olann:78::78::78:

ii gecelerrrr kızlarrrr

deryam ellerine saglık cnm bu liste işini çözelim kısa zmanda yapmayı becerebilirisem tabü
bilirim konusunda brtmıyosun cnmmmm her hafta düzenli bildirim şart :)))

sevdaa
gözler maşş çok güsel yaaaaaa
kilocuklarda uçar giderr
sende çocuk vardı dimi sevdacım?

ben kaçtım kızlar sabah malum başlıyorum yürümeyeee
tartıdaki rakama göredeee
karbna devam edicem artım devam ederse 4 gündaha beni beklesinn
tavuklar,yumurtalarrrr,gıdak ,gıdak,gıdak

canım teşekkür ederimm ama o abiyeli elbise ile olan gözümden bahsediyosan onlar lens
ama ötekiler kendi gözüm o etrafı çerçeveli olan falan kendi gözüm
aslında kendi gözlerin daha güzell daha anlamlı diyo herkes ama ne biliyim heves ettim lens aldım kimide diyo kimse anlayamaz bunların lens oldugunu göz yapın cok müsait diyolar hattav parmagımla oynatıyorum lensi öyle inanıyolar lens olduguna bu arada bende 2 tane çocuk canım biri 8 ine girdi
digeri 5 ine girdi 25 yasındayım yarışmacı arkadaslarıma basarılar diliyorum:):)

Merhaba kızlar, bir mutsuz, bir huzursuzum bu günlerde..Takılmayacak şeyleri takıyorum, her şeyi abartıyorum..Mutsuz değilim ama hayatımdaki sorunları taşıyamıyorum sanırım bazen..Ağlamamı durduramıyorum dünden beri, artık kolay kolay ağlayamayan ben muslukları kapatamıyorum :)
Dün bir arkadaşım deryacım birazcık kilo mu aldın dedi o da üstüne tuz biber oldu..
Şişliğim vardı ondan öyle sandı sanırım..Kilomda artış yok son gördüğünden beri çünkü.

Yarın bir arkadaşımla erdeğe gideceğiz, umarım biraz iyi gelir de artık toparlanırım..
En büyük zararım kendime gene..

selam kızlar

canım geçmiş olsun, tabiki emzirmen önemli fakat senin sağlığın en önemlisi, inşallah bian önce sağlığına kavuşursun.

güle güle giy canım çok yakışmış

aslında 75 oluna koyacaktım ama dayanamadım

son halim 78.5 akşam düğünde çekildim...

buda yanlış değilsem 95 civarııııı....
ay canım böyle baka kaldım vallahi :82: bune güzellik, inanki muhteşemsin aradaki fark çok belli tebrik ederim canım

hoşgeldin nuran, dert etme kendine ödem olmuştur, çabuk toparlarsın sen

CANIMMM benim çok üzüldüm güzelim ama inan o kadar boşki birileri için yada bişeyler için kendini üzüp heba etmek
ama haklısınki dışardan söylemek kolay insan içinde olunca ister istemez yıpranıyo.bende bide gece gece resimle ugrastırdım seni yok omu yok bumu inan bilsem istemezdim kuzum.senin huzurun mutlulugun her şeyden önemli çünkü.
belki hiç alakası yok tamamen bambaşka bişi ama acaba sende şu sebepten artık en ufak bi yükü kaldıramayacak gibimi hissediyosun ; şimdi bizim eşler esnaf eee öyle olunca sosyal hayat diye bişi yokk herkesin sıkıldıgı seyler bize lüks geliyo. misal bazıları kocası kahvaltı etmeden gitsinde rahat ediyim diye bakar oysa bizz ne zaman birlikte oturup bi kahvaltı keyfi yapıcaz yumurtamız,ekmegimiz tereyagımız herseyiyle güzel bi sofra kurup oturup birlikte yicez yada ne biliyim ne zaman bir demlik çay demleyipte bi film açıp yan yana oturupbi yandan film seyredip bi yandan cayımızı içip arada gögsüne başımı dayayıp huzur içinde kafa dinlicez. hadi diyelim birgün geç gitti yada erken geldi sonuç işte ne olmuştu şuraya da şu kadar para vermem gerek, bu ay durumumuz çok kötü yada çok iyi gibi gibi gibi uzayıp gidiyoo (bu arada benim kız bunları yazarken gözyaşlarımı tutamadım gözümü silicekmiş meger gözümü çıkardı yerinden)yaNİ bacım belki derdin bu degil ama inan bir çogunun altında bu sebep yatıyo hep eksikligini yasadıgım için yıpranıyorum yoruluyorum ve artık tahammül gücüm nerdeyse sıfırrr
o yüzden yapıcak bişi yok canım seni bilemem ama benim devran bir ömür bu şekilde bu sıkıntılarla sürerrrr giderrrr
canım kusura bakma bir dokundun bin ahh işittin benden ama inşşşşşş. YÜCE RABBİM seni sıkıntıya koymasın,darda bırakmasın, gönlüne huzursuzluk düşürmesinnn inşşşşşş.

Son düzenleme:
slm kızlar bilgisayarım arıza yaptığından bayadır giremiyordum umarım herkes iyidir ..
hoşgeldin canım, iyi olmana sevindim. merak etmiştik göremeyince

canımmmm ehhh işte biraz yorgunum biraz kafam bozuk biraz depresyondayım
birazz birazzz birazzz işte öyle devam edip gidiyorumm.... sen neler yaptın canımm?
sevdacım ne oldu sana, neden depresyondasın, neyi kafaya taktın böyle, seni üzen her neyse salla gitsin olurmu.

canım sende çok iyi görünüyorsun, verilen kilolar nasılda belirgin, canım bence lens takmasan daha iyi gözlerin zaten güzel. doğal görüntü herzaman daha iyidir yanlış anlama benim düşüncem. maşallah canım allah çocuklarını bağışlasın

deryacım öncelikle ellerine sağlık canım liste için teşekkürler. ay bugünde herkezde bi sıkıntı neoldu böyle olsun canım içe atmaktansa ağlayarak dışa atmak daha iyidir. neyse canım yarının tadını çıkarmaya bak. iyi eylenceler

FİLİZCİMM teşekkür ederim güzelim ben en çok o siyah beyaz fotolarımı seviyorumm
makyaj cok az hersey sade hersey dogal haklısın canım herseyin dogalı güzell
cidden fark belirginmi? inşşş. öyledir hala koca bi göbek olunca insana hala hep aynıymış gibi geliyoo
sagol canım inş. hepimizin gönlündekiler gerçekleşir birgünn...........

sevdacım ne güzel anlattın canım ya sanki karşımda beni bana anlatıyormuşsun gibi. benim eşimde esnaf ve bazen aynı düşünceleri yaşıyorum, ben eskiden çok daha fazla kafaya takıyordum ama baktımki olmicak bazı şeyler deyişmeyince olan bana oluyor. tek isteğim hayalini kurduğum birşey, inşallah kilolarımdan kurtulursam belki hayalime kavuşmam daha yakın olur bilemiyorum
üüüf ne gün ya sanınırım herkezin içi doldu boşalacak yer arıyor

inşallah canım. hiç çevrenden zayıfladığını söyleyen olmadımı bariz belli oluyor

Son düzenleme:
eşin kaçta işe gidiyor sabah git yürümeye çocuk uyurken cnm

EŞİM SABAH 8DE GİDİYOR.sabah erken gidemem nedeni oturduğumuz muhit yüzünden dağın başında oturuyoruz in cin top oynuyor.acayip sokak köpekleri var.korkarım ben amanınnnn.yürüyüş yapcam diye korkudan ölürüm ben...:18::18:

Özledim kızlar siziDaha geçmişe bakmadım ama sayfayı açar açmaz sevdacım yazını gördüm o dediğin dertten bizde de mevcut bakalım ben senin kadar sabırlı olabilecekmiyim :26:O zaman konusunda bildiğin gibi değil çok canım sıkkında boşverelim.İyimisiniz?

helal sana banu ya tam gaz dewam

haklısın canım benim herkes dolmuş galiba üzülme yavrum boşver napıcan bu arızalı çıktı,yenisi ile degiştirelim deme gibi bi şansımız yokk saglık olsunnnn ...........
inşallah canım. hiç çevrenden zayıfladığını söyleyen olmadımı bariz belli oluyor
olmazmı herkes noluyo kızım bu ne yahu 2 kilo daha versen kemiklerin sayılcak diyolar yuhhhhhh yok daha neler kemiklerime ulaşmak için testereli cerrahi operasyon gerek anam benimmm
ahh ahhh güzelim şaka bi yana yoruldum artık ama dedigim gibi yapıcak bişi yok saglık olsun...kızlar yada bi kampanya yapan bi yere gidelim eskisini getir yenisini götür dur ben yarın bi soruşturiyimm ayy allah korusun allah basımızdan eksik etmesin inşş. herseye ragmen nefesleri bile yeterr.........

allah iyiligini versinnn emi sayende güldüm kızz o zaman koşu bandı al bacım sende benim gibi ilk defa bindim ben şakır şakır sular aktı her yerimden

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…