Merhaba kızlar, bir mutsuz, bir huzursuzum bu günlerde..Takılmayacak şeyleri takıyorum, her şeyi abartıyorum..Mutsuz değilim ama hayatımdaki sorunları taşıyamıyorum sanırım bazen..Ağlamamı durduramıyorum dünden beri, artık kolay kolay ağlayamayan ben muslukları kapatamıyorum :)
Dün bir arkadaşım deryacım birazcık kilo mu aldın dedi o da üstüne tuz biber oldu..
Şişliğim vardı ondan öyle sandı sanırım..Kilomda artış yok son gördüğünden beri çünkü.
Yarın bir arkadaşımla erdeğe gideceğiz, umarım biraz iyi gelir de artık toparlanırım..
En büyük zararım kendime gene..
ay hiç güleceğim yoktuhaklısın canım benim herkes dolmuş galiba üzülme yavrum boşver napıcan bu arızalı çıktı,yenisi ile degiştirelim deme gibi bi şansımız yokk saglık olsunnnn ...........
olmazmı herkes noluyo kızım bu ne yahu 2 kilo daha versen kemiklerin sayılcak diyolar yuhhhhhh yok daha neler kemiklerime ulaşmak için testerel, cerrahi operasyon gerek anam benimmm
ahh ahhh güzelim şaka bi yana yoruldum artık ama dedigim gibi yapıcak bişi yok saglık olsun...kızlar yada bi kampanya yapan bi yere gidelim eskisini getir yenisini götür dur ben yarın bi soruşturiyimmayy allah korusun allah basımızdan eksik etmesin inşş. herseye ragmen nefesleri bile yeterr.........
allah iyiligini versinnn emi sayende güldüm kızz o zaman koşu bandı al bacım sende benim gibi ilk defa bindim ben şakır şakır sular aktı her yerimden
Sevdaaa kopardın beni sen de çok gül inşallahResimleriniz çok hoş seninde Ayşenin de çok farkı var maşallahınız var.
CANIMMM benim çok üzüldüm güzelim ama inan o kadar boşki birileri için yada bişeyler için kendini üzüp heba etmek
ama haklısınki dışardan söylemek kolay insan içinde olunca ister istemez yıpranıyo.bende bide gece gece resimle ugrastırdım seni yok omu yok bumu inan bilsem istemezdim kuzum.senin huzurun mutlulugun her şeyden önemli çünkü.
belki hiç alakası yok tamamen bambaşka bişi ama acaba sende şu sebepten artık en ufak bi yükü kaldıramayacak gibimi hissediyosun ; şimdi bizim eşler esnaf eee öyle olunca sosyal hayat diye bişi yokk herkesin sıkıldıgı seyler bize lüks geliyo. misal bazıları kocası kahvaltı etmeden gitsinde rahat ediyim diye bakar oysa bizz ne zaman birlikte oturup bi kahvaltı keyfi yapıcaz yumurtamız,ekmegimiz tereyagımız herseyiyle güzel bi sofra kurup oturup birlikte yicezyada ne biliyim ne zaman bir demlik çay demleyipte bi film açıp yan yana oturupbi yandan film seyredip bi yandan cayımızı içip arada gögsüne başımı dayayıp huzur içinde kafa dinlicez. hadi diyelim birgün geç gitti yada erken geldi sonuç işte ne olmuştu şuraya da şu kadar para vermem gerek, bu ay durumumuz çok kötü yada çok iyi gibi gibi gibi uzayıp gidiyoo (bu arada benim kız bunları yazarken gözyaşlarımı tutamadım gözümü silicekmiş meger gözümü çıkardı yerinden)yaNİ bacım belki derdin bu degil ama inan bir çogunun altında bu sebep yatıyo hep eksikligini yasadıgım için yıpranıyorum yoruluyorum ve artık tahammül gücüm nerdeyse sıfırrr
o yüzden yapıcak bişi yok canım seni bilemem ama benim devran bir ömür bu şekilde bu sıkıntılarla sürerrrr giderrrr
canım kusura bakma bir dokundun bin ahh işittin benden ama inşşşşşş. YÜCE RABBİM seni sıkıntıya koymasın,darda bırakmasın, gönlüne huzursuzluk düşürmesinnn inşşşşşş.
ay hiç güleceğim yoktutestere demekki alem kadınsın ya, aslında dediğin gibi olsa ne iyi olurdu dimi, sıkılınca deyiştirirdik. gerçekten biz kadınlar alem varlıklarız, hem söyleniriz şikayet ederiz hemide severiz. çok doğru söyledin canım onların nefesleri bile yeter. allah başımızdan eksik etmesin.
haklısın canım benim herkes dolmuş galiba üzülme yavrum boşver napıcan bu arızalı çıktı,yenisi ile degiştirelim deme gibi bi şansımız yokk saglık olsunnnn ...........
olmazmı herkes noluyo kızım bu ne yahu 2 kilo daha versen kemiklerin sayılcak diyolar yuhhhhhh yok daha neler kemiklerime ulaşmak için testereli cerrahi operasyon gerek anam benimmm
ahh ahhh güzelim şaka bi yana yoruldum artık ama dedigim gibi yapıcak bişi yok saglık olsun...kızlar yada bi kampanya yapan bi yere gidelim eskisini getir yenisini götür dur ben yarın bi soruşturiyimmayy allah korusun allah basımızdan eksik etmesin inşş. herseye ragmen nefesleri bile yeterr.........
allah iyiligini versinnn emi sayende güldüm kızz o zaman koşu bandı al bacım sende benim gibi ilk defa bindim ben şakır şakır sular aktı her yerimden
canım benim ortim..... meğerse benim arkadaşlarım dertliymiş yaaaa....walla haklısınız bu konuda sana üzülme diyemeyeceğim çünkü insan eşiyle paylaştıkça birşeylerii daha bi güzel oluyor hayat...ama şöyle düşün sende eşinin bu çabaları senin ve pırlanta gibi o çocuklarının eğitimi geleceği için...evet parasız hayat olmuyo olmuyo...sağlık tabikiii herşeyden öte ama herşey yolunda olsa bile insan heleki çocuk olduktan sonra paraya da bi anlam veriyor.....
bu arada sewdacım barizzzzz belli verdiğin kilolar o göbüşler hepimizde var maalesef ama halledicez inşallah...daha zayıflıcazzzz çıtırr olcaz kocalarımıza bizi 2 gün bile olsa tatile götür dicez ve giyicez istediğimiz şortları mini kot etekleriiii.. ok???????:123::123::123::123::123::123:.
resimlerimi gördün müüü kuuuuu zayıflamışmıyımm?:26::26:
ortilerim farkındamısınız bende sizin gibi gece kuşu oldum yahuu
Deryacım ellerine sağlık liste içinBu aralar bende senin gibiyim fazlasıylada doluyum,kendimi dinlemekten,sorgulamaktan yoruldum bazı şeylerle ilgili...Ben en azından canım neye sıkkın neden ağlak bir insan oldum biliyorum ama yinede herşeyden alınan ağlak bir insan olarak geçiriyorum bu günleri anlyacağın frenliyemiyorum Sen en güzelini demişsin aslında nedenlerini bilsekte bu halimiz yine en çok zararı kendimize veriyor.İnşallah yarın senin için güzel bir gün olur iyi vakit geçirirsin.Ben de yarım mersine gidiyorum o yüzden keyifliyim biraz bide sağolsun sevda yüzümü güldürdü Sen de hep gül inşallah arkadaşım
ben herkesi güldürdüm sen beni aglattın kuuuuuu:85: canımm benimm eksik olma inşşş.
şu yazıcagım cümlenin aynısını binlerce kere duydum kocamdan acaba bi akrabalıgınız olabilir mi benim ki ile
azıcık düzelterek yazıyorum benimkinin dilindeama bide şöyle düşün aşkım benim bu çabalarım hep senin için cocuklarımız için sen rahat bi hayat yaşa çocuklarımında iyi bir gelecegi olsun diye ben kendimi paralıyorum
parasız hayat oluyomu heee oluyomu aşkım söyle hergün şu lazım bu lazım diyosun ben çalışmasam neyle alıcaz bunları.................v.s v.s
resimler içinde sagol kuzumm sende dedim ama bi daaa diyimm maşallahh bayıldımmm pek güzell ama birazcıkda bozuldum sen benden daaaa güzelsinn kuuuu
ayşecim aynen vallahi, kociş her işten geldiğinde napıyorsun bukadr pc başında diyor ama nafile. yakında boşamazlarsa iyieeeee ya huyundan ya suyundan bu işler... 12:15 te eve geldik üstümü değişmeden ayağımla açtım gittim hemen pc yi kızımı uyutup geldim eşim dioki her akşam napıonnnnn böle eee diom ortile bekler sohbete sonra çok birikio sayfa bide diet yapamıom onlarsız diom sanki çok yapıomuş gibi....
ayşecim aynen vallahi, kociş her işten geldiğinde napıyorsun bukadr pc başında diyor ama nafile. yakında boşamazlarsa iyi
melinaa canım iyi yolculuklar sana mutlaka ii gelir aileni sevdiklerini memleketini görmek.... biraz sıcaktır ama sen alışıksındır beni biraz kasıo walla mersinin sıcağı... bizimkiler 23 evler de orası çok boğuk ya hiç esmez... bizde temmuz 29 gibi ordayız galiba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?