ortimmmm he vallaaa bak bu iyi olduu sevdim bu işiiortilerim farkındamısınız bende sizin gibi gece kuşu oldum yahuu
canım benim teşekkür ederim her zaman başımın üstünde yeriniz varr inş. birgün yolunuz düşerse muhakkak beklerim her daim kapım açıktır allahın izniyleayyy sewdaaa walla gece gece süpersin demek operasyon lazım haaa walla sen bizleri güldürdün allah da seni güldürsün bak sana ne dicem gerçekten tanışmak istediğim insanlardansın sohbetin tavrın çok hoş yaaa...
valla filizim maşallahh diyorum sen iyi gidiyon anam nazar degmesin tüüü tüüü tüüüü hadi hayırlısı kuzummenüm
uyanınca 1 bar. ballı, tarçınlı ılık su
sabah: 2 di. t.t.ekmek, 1 yu. haş.
kk. peynir, 3 zeytin, 2 salatalık
ara: 1 çatal kek
öğlenatlıcan, kabak (yağsız kavrulmuş)
1 kase yoğurt
ara: yarım haş. mısır
ara: 10 böürtlen
akşam: 1 kase ayran aşı çorba
ara:yok
3.5 su
3 yeşilçay
1 saat yürüyüş
uymadan ballı, tar. su içerim
canım benim o senin güzelligin bakan gözler güzel olunca karşısındakinide güzel görür....ben tam gaz mııgördüm kuzu görmez olurmuyum topik bugün sallandı ikimizin resimleriyle....ay ne mütavaziyiz değilmi gören de 60 kilo olmuşuz zannedecek ama olsun yinede güzel olduk beee. hiiiiç küçümsenmesin bi gün 60 kilo da olacaz dimi orrtim...
bak banuyaaaa iki minik sıpayla neler yapıyorr şimdi uyuyodur sabaha da yürüyüşe gidecek ben ohhhh her akşam gezme ma son 5 günüm yarın misafirim gelio adıyamandan 5 gün kalırlar galiba ondan sonra hemen karbon yapıcam öbür hafta liste başı olcammmmm (ayyyyy ne hırslı yazdım walla görenlerde diyecek hem çok mütavazi!!!! hemde hırslı )))
neyse güzelim bak nuran da döndü nilgün de süper gidiyor filiz de öyle sen zaten tam gaz bi vasat ben varım walla.. biraz kulağımı çekin benim yaaa...
ahhhh adamada yazık anam ne yapsın canı sıkılıyodur ama sende haklısın desteksiz olmuyo bu işler .........eeeee ya huyundan ya suyundan bu işler... 12:15 te eve geldik üstümü değişmeden ayağımla açtım gittim hemen pc yi kızımı uyutup geldim eşim dioki her akşam napıonnnnn böle eee diom ortile bekler sohbete sonra çok birikio sayfa bide diet yapamıom onlarsız diom sanki çok yapıomuş gibi....
Sağol ayşecim ya iyi gelmez olurmu hiçen son şubat ayında gittim burnumda tütüyor.sıcağını bile özledim valla.bi aksilik olmazsa 2 hafta kalırım ordan da girerim zaten gelirim muhabbete
ayyy benimde görümcem yeni aldı bilg allahtan var interneti yoksa kafayı yerim walla .... bikaç gün köye gidilecek işte bi o zaman sıkıntı....
amanınnn kızlar saat 2 olmuş birazcık geçmişi okuyup bide bugünkü menümü yazıp çıkcaktım sözde.siz ne kadar süper insanlarsınız öyle yaaaa beni acayip bağladınız bu topiğe işim gücüm burası oldu.
yeni gelen arkadaşların hepsine hoşgeldiniz diyorum.gerçi malum bende aranızda yeniyimmm.
amanınnn kızlar saat 2 olmuş birazcık geçmişi okuyup bide bugünkü menümü yazıp çıkcaktım sözde.siz ne kadar süper insanlarsınız öyle yaaaa beni acayip bağladınız bu topiğe işim gücüm burası oldu.
yeni gelen arkadaşların hepsine hoşgeldiniz diyorum.gerçi malum bende aranızda yeniyimmm.
inşallah çok kalmazsınız köyde yoksa bilirim hiç çekilmez oralar canım
bende sana katılıyorum canım insanın kendisi için bişeyler yapabilmesi çok önemli, bende burda daha mutlu ve pozitif olabiliyorum artık. ve bu halim dışada yansıyor şimdiye kadar kendimi hiç böyle hissetmemiştim. iyiki varsınız ve iyiki burdayım canımcanım walla bu seneyi kendime ayırdım artık belki haber izlemiyorum film izlemiyorum eşimle uzun uzun mutfak sohbetleri yapmıyorum facebook bile bakmıyorum çoğu zaman ama çok mutluyum neden mi .... olması gerektiği gibi herkese zamanımı ayırıp geriye kalanını burda sizlerle ve kendim için ne yapabilirimin hesabıyla geçiriyorum inan bu hepsinden daha fazla haz verici bir duygu....
bende sana katılıyorum canım insanın kendisi için bişeyler yapabilmesi çok önemli, bende burda daha mutlu ve pozitif olabiliyorum artık. ve bu halim dışada yansıyor şimdiye kadar kendimi hiç böyle hissetmemiştim. iyiki varsınız ve iyiki burdayım canım
izlem de gelmişşşşşşş.......... uyku tutmadı galiba...........
laptop ama yatağa götüremem ben, sonra eşim demezmi ne işin var laptopla, kendine yeni bi eş bulmuşsun derherşey böle başlıo işte sonra kalkamıon bilg başından allahtan laptop değil yoksa yatağa götürürdüm walla....:89::89::89:
kızlar yaa hiç kalkasım yok ama malum benim yarın misafir gelecek ya yemek falan hazırlığım olacak sohbeti bırakmak istemiom ama anca yetiştiririmmm yarın hepsini yatsam en mantıklısı .... sizde çok geç kalmayın sonra bak sayfalar birikio okuyamamm tamam mı?????
iyiki varsınız ve iyiki sizleri tanıdım hepinize ii geceler .....
tam zengin kalkışı oldu ama bugünlük affedin ok?????????
AYŞE çok fark var gerçekten bacım yaa
kilolarını tam verince daha iddialı elbiselerle görmek isteriz seni
sende o potansiyeli görüyorum
sevda kuu ben seni türbalı sanıyordum ya
şaşırdım resimleri görünce, profil resminden sanırım öyle algıladım birden
fark olmaz mı bacım, kazaklı resminde kaçak kat çıkılmış sanki
diğerinde belediye yıkmış
ama yetmez, kollarını filan biraz çalış, pet şişelere su kot aşağı yukarı indir en basitinden çok toparlıyor kolları
1 hafta hergün dene bak
ben bi tane blog açtım da onu diyor nilgün
sana özelden atarım adresi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?