80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ortilerim farkındamısınız bende sizin gibi gece kuşu oldum yahuu
ortimmmm he vallaaa bak bu iyi olduu sevdim bu işii
canım benim teşekkür ederim her zaman başımın üstünde yeriniz varr inş. birgün yolunuz düşerse muhakkak beklerim her daim kapım açıktır allahın izniyle
valla filizim maşallahh diyorum sen iyi gidiyon anam nazar degmesin tüüü tüüü tüüüü hadi hayırlısı kuzum
canım benim o senin güzelligin bakan gözler güzel olunca karşısındakinide güzel görür....ben tam gaz mıı
kız allah iyiligini versin ne gazı ben lapayla gideni ertesi gün geri aldımm fazla fazla boşuna baş agrısı çektim deli gibi. valla sanada diyim ben bundan sonra bi aksilik cıkmazsa 5 gün diyet 2 gün serbest (canım ne isterse cıvkını çıkarmadan) böyle yola devam edicem. seçmeli menüler yazdım kafama göre evde ne varsa ona göre birini seçip öyle yicem yarın itibari ile başlıyorum yarın sabah tartılıcam bakıyım beş günde (aaaa ama beş gün olmuyo 4 gün oluyo çünkü cuma sabahtan bildirim yapıyoruz acep cumartesi yapsam haksızlık mı olur neyseee) bakalım işe yarıcakmı 2-3 hafta böyle takılcam...........
ahhhh adamada yazık anam ne yapsın canı sıkılıyodur ama sende haklısın desteksiz olmuyo bu işler .........

amanınnn kızlar saat 2 olmuş birazcık geçmişi okuyup bide bugünkü menümü yazıp çıkcaktım sözde.siz ne kadar süper insanlarsınız öyle yaaaa beni acayip bağladınız bu topiğe işim gücüm burası oldu.
yeni gelen arkadaşların hepsine hoşgeldiniz diyorum.gerçi malum bende aranızda yeniyimmm.

Sağol ayşecim ya iyi gelmez olurmu hiçen son şubat ayında gittim burnumda tütüyor.sıcağını bile özledim valla.bi aksilik olmazsa 2 hafta kalırım ordan da girerim zaten gelirim muhabbete

ayyy benimde görümcem yeni aldı bilg allahtan var interneti yoksa kafayı yerim walla .... bikaç gün köye gidilecek işte bi o zaman sıkıntı....

herşey böle başlıo işte sonra kalkamıon bilg başından allahtan laptop değil yoksa yatağa götürürdüm walla....:89::89::89:

canım benimmm cidden buranın ambiansı bambaşka insan her derdini her duygusu doya doya anlatabiliyo motive oluyo deşarj oluyo inan cok iyi geliyo sende katıl kuzum ne beklıyon kii

bende sana katılıyorum canım insanın kendisi için bişeyler yapabilmesi çok önemli, bende burda daha mutlu ve pozitif olabiliyorum artık. ve bu halim dışada yansıyor şimdiye kadar kendimi hiç böyle hissetmemiştim. iyiki varsınız ve iyiki burdayım canım

AYŞE çok fark var gerçekten bacım yaa
kilolarını tam verince daha iddialı elbiselerle görmek isteriz seni
sende o potansiyeli görüyorum

sevda kuu ben seni türbalı sanıyordum ya
şaşırdım resimleri görünce, profil resminden sanırım öyle algıladım birden
fark olmaz mı bacım, kazaklı resminde kaçak kat çıkılmış sanki
diğerinde belediye yıkmış
ama yetmez, kollarını filan biraz çalış, pet şişelere su kot aşağı yukarı indir en basitinden çok toparlıyor kolları
1 hafta hergün dene bak

ben bi tane blog açtım da onu diyor nilgün
sana özelden atarım adresi

Son düzenleme:

sende iyiki varsınnn kuzummm
İZLEMMM film izliyodur kuuuu rahatsız etmeyinnn kuzumu şşşşşştttttt :):)

herşey böle başlıo işte sonra kalkamıon bilg başından allahtan laptop değil yoksa yatağa götürürdüm walla....:89::89::89:
laptop ama yatağa götüremem ben, sonra eşim demezmi ne işin var laptopla, kendine yeni bi eş bulmuşsun der

Son düzenleme:
kızlar yaa hiç kalkasım yok ama malum benim yarın misafir gelecek ya yemek falan hazırlığım olacak sohbeti bırakmak istemiom ama anca yetiştiririmmm yarın hepsini yatsam en mantıklısı .... sizde çok geç kalmayın sonra bak sayfalar birikio okuyamamm tamam mı?????
iyiki varsınız ve iyiki sizleri tanıdım hepinize ii geceler .....
tam zengin kalkışı oldu ama bugünlük affedin ok?????????

masum süpersin harikasın azimlisin darısı başımaaaa...acaba o günleri görcekmiyim görüpte tekrar başa döncekmiyim.dönersem çıldırırım herhal.önümüz ramazan ya zaten acayip korkuyorum verdiklerimi almaktan
aycan33 sende süpersin acayip güzel yüzün var.
kızlar yazcağım daha bir çok şey vardı.ama benim kız uyandı rüya görmiş korkmuş yanına çağırıyor.yarın görüşürüz gayrı herkese iyi geceler kocaman öpüldünüzzzz...

iyi geceler canım
devam ederiz gene, bizde seni seviyoruz
sana bişiy yazmıştım ama sayfa atladı görmedin sanırım

izlemmmm her zamanki lafımdır allahım bilmiş de beni kilolu yapmış yoksam zayıf olsaydım açardım oramı buramı die... walla sen bendeki ışığı gördün bak sen bu işi bilion arkadaşımmm.. işimiz şaka ama inşallah o günleri de göreceğiz...

kızlar bende kaçıyorum, allah rahatlık versin hepinize iyi geceler sizde daha fazla kaynatmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…