ahhhh canımm cok teşekkürr ederimm.. iyiki varsın kuzum yaaAYŞE çok fark var gerçekten bacım yaa
kilolarını tam verince daha iddialı elbiselerle görmek isteriz seni
sende o potansiyeli görüyorum
sevda kuu ben seni türbalı sanıyordum ya
şaşırdım resimleri görünce, profil resminden sanırım öyle algıladım birden
fark olmaz mı bacım, kazaklı resminde kaçak kat çıkılmış sanki
diğerinde belediye yıkmış
ama yetmez, kollarını filan biraz çalış, pet şişelere su kot aşağı yukarı indir en basitinden çok toparlıyor kolları
1 hafta hergün dene bak
ben bi tane blog açtım da onu diyor nilgün
sana özelden atarım adresi
yok yeni geldim
banyo yaptım, form çayı içiyorum
kanalizasyon tıkalı 3 gündür
AYŞE çok fark var gerçekten bacım yaa
kilolarını tam verince daha iddialı elbiselerle görmek isteriz seni
sende o potansiyeli görüyorum
sevda kuu ben seni türbalı sanıyordum ya
şaşırdım resimleri görünce, profil resminden sanırım öyle algıladım birden
fark olmaz mı bacım, kazaklı resminde kaçak kat çıkılmış sanki
diğerinde belediye yıkmış
ama yetmez, kollarını filan biraz çalış, pet şişelere su kot aşağı yukarı indir en basitinden çok toparlıyor kolları
1 hafta hergün dene bak
ben bi tane blog açtım da onu diyor nilgün
sana özelden atarım adresi
kızlar yaa hiç kalkasım yok ama malum benim yarın misafir gelecek ya yemek falan hazırlığım olacak sohbeti bırakmak istemiom ama anca yetiştiririmmm yarın hepsini yatsam en mantıklısı .... sizde çok geç kalmayın sonra bak sayfalar birikio okuyamamm tamam mı?????
iyiki varsınız ve iyiki sizleri tanıdım hepinize ii geceler .....
tam zengin kalkışı oldu ama bugünlük affedin ok?????????
EŞİM SABAH 8DE GİDİYOR.sabah erken gidemem nedeni oturduğumuz muhit yüzünden dağın başında oturuyoruz in cin top oynuyor.acayip sokak köpekleri var.korkarım ben amanınnnn.yürüyüş yapcam diye korkudan ölürüm ben...:18::18:
SENAcım babanın gözünden bir rahatsızlıgı oldugunu yazmışsın igne vuruluyormuş allah şifa versin inşşş.
bak ben demedimmi kiloyu dert etme verirsin diye biçogunu vermişsin bile hayırlısı olsun inşş.
babacıgına tekrar acil şifalar diliyorum Allahtan..............
tatlım çok teşekkür ederim..inşallah iyileşir çok üzülüyorum..çok geçmiş olsun canım
DERYAAMerhaba kızlar, bir mutsuz, bir huzursuzum bu günlerde..Takılmayacak şeyleri takıyorum, her şeyi abartıyorum..Mutsuz değilim ama hayatımdaki sorunları taşıyamıyorum sanırım bazen..Ağlamamı durduramıyorum dünden beri, artık kolay kolay ağlayamayan ben muslukları kapatamıyorum :)
Dün bir arkadaşım deryacım birazcık kilo mu aldın dedi o da üstüne tuz biber oldu..
Şişliğim vardı ondan öyle sandı sanırım..Kilomda artış yok son gördüğünden beri çünkü.
Yarın bir arkadaşımla erdeğe gideceğiz, umarım biraz iyi gelir de artık toparlanırım..
En büyük zararım kendime gene..
selam arkadaşlar herkese hayırlı cumalarrrsabahtan beri hastanedeyiz..babam göz içinden iqne oldu..biraz önce eve geldik yemek yedik..şimdi dinleniyor babam..yarın tekrar gidicez bandajı açacaklar..salı günüde diqer gözüne iqne olucak..çok sıcak var yandık bittik..
sabah kalkar kalkmaz basküle koştum..dün sabah 68.3 olan kilom bu sabah 65.6ya düşmüşçok mutlu oldum..tatilde aldıqım kilonun bir kısmının ödem olduqunun farkındayım ama 1 günde büyük bir kısmını atacaqımı düşünmemiştim...tatilde su içememiştim dün su oranını artırınca 3-4 defa wcye çıktım kilomdaki hızlı düşüşün nedeni bu sanırım..suyun çok etkisi var bolbol su için kızlar..inşallah haftaya 62ye geri dönmüş olurum..
bildirim
başlangıç 90
geçen hafta 63.5
bu hafta 65.6
gelen +2.100
toplamda 24.4
hedef 60
boy 1.65
beden 38
spor yok...
çok geçmiş olsun canım.Allah yardımcınız olsun
ellerine saglık deryam. sonuna kadar haklısın bu konuda bence devamlılık şartı konsun herkes her hafta bildirimini yapsın. yapması imkansız olanlar hariç tabiBanucum tekrar tekrar tebrik ederim
Listeye yeni giren herkese şans getirmesi dileğiyle..
Arkadaşlar sizden bir ricam var, bazı haftalar kilo bildirimi burada olunmasına rağmen yapılmıyor, önemsenmiyor..Ertesi hafta yapılınca geçen haftaki kilolar listedekinden farklı oluyor..E böyle olunca da o hafta liste başı olma hayali kuran kişilere haksızlık oluyor. Mesela geçen haftaki kilom 87 bu hafta 85 2 kilo verdim deniliyor listeye bakıyorum geçen hafta 85.2..Yani aslında 200 gr verilmiş ama arada olanlar listeye yansımamış..
Bu konuyu abartıyorsam izlemcim ya da banucum önemli değil deyin ama ben şahsen haksızlık diye düşünüyorum..
Dikkat edersek sevinirim kızlar
Kızlar bunlar sevdanın (ZUM) fotoğrafları..Kilolarını söylemişti ama unuttum :26:
Pembe çizgili kazaklı olan 86 idi sanırım..Sondaki düğündeki fotoğrafları ise son hali. Üzerine tıklarsanız büyür.
Eki Görüntüle 222487
Eki Görüntüle 222488 Eki Görüntüle 222489
Eki Görüntüle 222490 Eki Görüntüle 222491
Eki Görüntüle 222492
Merhaba kızlar, bir mutsuz, bir huzursuzum bu günlerde..Takılmayacak şeyleri takıyorum, her şeyi abartıyorum..Mutsuz değilim ama hayatımdaki sorunları taşıyamıyorum sanırım bazen..Ağlamamı durduramıyorum dünden beri, artık kolay kolay ağlayamayan ben muslukları kapatamıyorum :)
Dün bir arkadaşım deryacım birazcık kilo mu aldın dedi o da üstüne tuz biber oldu..
Şişliğim vardı ondan öyle sandı sanırım..Kilomda artış yok son gördüğünden beri çünkü.
Yarın bir arkadaşımla erdeğe gideceğiz, umarım biraz iyi gelir de artık toparlanırım..
En büyük zararım kendime gene..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?