80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ahhhh canımm cok teşekkürr ederimm.. iyiki varsın kuzum yaa att yavrum banada bende bakıyımm ....... hemen dikkate alıyorum önerini 5 er kiloluk dambıl kaldırsam çok mu olur ki acep?
yok yeni geldim
banyo yaptım, form çayı içiyorum
kanalizasyon tıkalı 3 gündür

allah iyiligini versinnn kuuuu kanalizasyoon tıkalı hee ohhh afiyet olsun

hoşgeldin izlemcim bana da atarmısın acaba adresi :26:

İyi geceler ayşecim şimdiden kolay gelsin canım sana

kızlarrr cümleten hayırlı geceler inşş. benimki yavas yavas gelir heralde artıkın kapatıyım pc yide demesin ne zaman gelsem bu bilgisayarın başındasın diyeee
hadi iyi gecelerrr
izlemcim ataRsın kuzum sennn
hayırlı olsunnn inşşşş. bu aradaaa

günaydın kızlar güzel kalorisiz bir hafta diliyorum.

kiloma baktım tam 82 kiloyum.Allah yardımcım,yardımcımız olsun..listeyi gördüm.ne kadar kalabalıkmısız.harika

aycan33 sendeki değişim süper.ama yüzündeki gülümseme hep aynı.umarım hayatın boyunca hep böyle içten gülersin

belki daha önce öneren olmustur ama leslie yapsan evde.hem dışarı çıkmazsın hemde evde yürüyüşünü yapmıs olursun

günaydın kızlar, herkeze mutlu, pozitif, az kalorili ve bol enerjili bi hafta diliyorum

günaydın nnnnnnnnnnnnnn
anam ne çenesi düşük hatunlarsınız yawwwwww
sabah sabah gittim mis gibin yürüdüm vallahi 6 da kalktım
veee bundan sonra karar verdim geldkten sonra kendime balkonda yeşil çay ısmarlıycamm mis gibi
kızlar imaknı olanlar gitsin sabah saatinde yürümeye vallahi süper oluyo ya
hiç birşeyi bahane etmeyinnn anacım
gece 1 de yattaım sabahta yürüdüm
eskidende yürürümmmm tek fark yerdim diyet yapmazdım:)))

derya ve sevda
hayatta bazen istedigimiz gibi olmuyor hiç birşey
sevdacım sanırım snein eşinde gece çalışıyor benim bir arkadaşımınd aöle valla allah sabır verisn diyorum zor
arkadaşımın aglaıgını biliyorum bazen:)

deryoş
sen güçlüsün cnm eminim bunlar geçici dönemsel bunaltılardır.

bugün tartıda 500 gr inmişim ama cumaya göre hayla 400 gr artıdayım
bu sıckata 4 gün daha karbon yapıcma malesef:))))))

şinci kaçtım ben artık wc egitmi bitti dışarı çıkıcazzz çocuklarla
sabah birde ögleden sonraaaaa
işler yogunlaştı yaniiiii benim

grşürüzzzzz yavru kuşlarımmm,

teşekkür ederim canım..babamda şekerden dolayı göze vuran ciddi bi rahatsızlık var..şeker göze vurmuş ve bikaç ayda bir gözün arka tabakasınde ödem oluşuyor..ve göz içinden iqne olması gerekiyor..görme oranı 10da 1 e düştü..geçen hafta saq gözünden iqne oldu salı günüde sol gözünden olacak..arada bu iqneleri yapıyorlar..hiç görmez olacak diye korkuyorum..Rabbim şifa verir inşallah..dualarınızda hastalar içinde duacı olun kızlar..dualara herzaman ihtiyacımız var..
kiloma gelince bihayli yüzüm güldü..hatta bu sabah eşim bile şaşırdı ne çabuk verdin dedi..kilo olsa verilmez heralde bukadar çabuk..ödemdir diye düşünüyorum..

çok geçmiş olsun canım
tatlım çok teşekkür ederim..inşallah iyileşir çok üzülüyorum..

DERYAA
Dayanamadım artık yazmak istedim..
sen çok sık aqladıqını aqlamaktan gözlerinin şiştiqini yazıyorsun..bak yanlış anlama..ben senin ablan yaşındayım..iyiliqine söylüyorum..lütfen kendini hiçbirşey için yıpratma..aqlarken farkındamısın bilmiyorum sadece gözlerimiz deqil birçok organımız kasılıyor..yıpranıyor..herşeyi kafana takıp aqlarsan ilerde (Allah korusun) önüne geçilemiyen hasatalık sahibi olursun..kendine bunu yapma..senin için senden daha deqerli hiçbişey yok bunu unutma..en yakınların bile bugün var yarın yoklar..önce kendini ve psikolojini düşün..o onu demiş bu bunu demiş boşver..bunların sana ancak zararı olur üzülüp yıpranırsın okadar..arkadaşına gelince; sen azda olsa kilo verdiqinde deryacımsen kilo vermişsin diyormu..yoksa sadece kilo aldıqındamı bunu söylüyor..buna bakmak lazım..yani söyledikleri iyi niyetlimi..eqer kilo verdiqinde seni takdir edip söylemiyorsa zaten bunun altında art niyet vardır ve ben olsam bu durumda kendimi üzüp aqlamam kendime bunu yapmam o kişi böyle söyledi diye..deqmez kesinlikle..hem neden birilerinin 2 dudaqı arasından çıkan sözler için kendini yıpratasınki..sende ona bişeyler söyle..yokmu onun zayıf noktası..okadar içini acıttıysa sende söyle çekinme..ama arkadaşın kilo verdiqin zamanda deryacım kilo vermişsin bak ne güzel olmuşsun diyorsa o zaman kilo aldıqını söylemesinde art niyet arama..iyiliqine söylüyordur uyarı amaçlı yani..bunda üzülecek hiçbişey yok..arkadaşının sevgisinden ve samimiyetinden eminsen boşuna kendini üzmüşsün..
ben bunları sana sadece arkadaşın neden öyle demiş vs.. için yazmıyorum...çok sık aqladıqını yazıyorsun dkkatimi çekiyor..yıldızlarımız barışmasada insanız sonuçta üzülüyor insan..gençsin bu yaşta hayatın tadını çıkarmalısın..gereksiz şeyler için kendini üzüp yıpratma..nacizane tavsiyelerim bunlar sana..

Son düzenleme:
günaydın kızlarr inşallah günümüz hayırlı güzel ve kalorisiz olurrrhafta başladı cumaya bomba gibi müthiş kilolar vermiş olarak gelelim hadi bakalım yazın sıcak günlerini deqerlendirelim..sıcakta aqır şeyler yenmiyor bunu avantaja dönüştürüp istifade edelim...hafif ve sıvı tüketelimmm cumaya listemizde çiçekler açsınnnnn

valla kızıcaksınız belki ama masumcumun fotolarını görünce dayanamadım buraya gelmemek için hemen attım kendimi...aslıda daha önce izlem sana yazmak istedim özelden hani ikimizde izmirliyiz ya ....bi araşalım hatta ben teyzeme hataya gelince bi görüşelim istedim ama çekindimşimdide masum onun fotolarını görünce dedim msn tel bişi olmalı beni motive edicek bi konuşma ...
ama yine yapamadım en iyisi 80-89 topiği dedim kalktım geldim(DAHA ONCE 2 DEFA KACTIM BURDAN YAPAMAYINCA)..bu defa çok emek ve spor salonuna bi dünya para verdim ve vazgeçmemeye karar verdim..Ama ne yapıcam bilmiyorum ki hangi diyete başlasam bilemiyorum... en iyisi ben yediklerimi ,alışkanlıklarımı yazıyım siz bana akıl verin AMA VERINNNN NOLURRRRRR:26::18:

SABAH:1 KUPA NESCAFE sekersiz yada 0 şeker türk cahvesi(içmeyince wc ye çıkamıyom kesinlikle)
ayrıca gün içinde en az 3-4 türk kahvesi içiyom ölicem çok seviyom napıyım
kızım uyanıyor 10:00: 1-2 dilim kepek yada buğday ekmeği 1 yumurta ,meyve suyu peynir ,zeytin domates

aralarım yok benim yada şöyle diyim canım ne zaman isterse aklıma gelince açıyom dolabı ben çikolata dışında tatlı sevmem oda bitter olucak
aralarda meyvede sevmem ben aslında meyve hiç aramam zorla işte genelde yemek artanları olurya saklama kablarında onları tırtıklarım..tuzlu ,ekşi şeyler yani

öğlen ne olursa makara,çorba,tost falan

eşim 9:30 da geliyor o yüzden akşam yemeğimi 7 gibi yemeye çalışıyorum ben genelde kuvvetli yemekler işte malum akşam yemeği nasıl olur ama EKMEK HIC YEMEM...

sadece pilates yapıyorum haftada 3 gün bir ay böyle gidecek...sonra tekrar kardiyo başlıcak salonda...

şimdi söyleyin benim gibi bol dolma,pilav,makarna,kızartma yiyen,meyve sebze az tüketen biri nasıl bır diyet yapacak...

Son düzenleme:
ben şimdi anneme kahvaltıya gidiyorum gelince inşallah bir kaç yorum olur yazdıklarıma çok heyecanlandım destek alıcam bu defa olıcak biliyorum....

sizi çok öpüyorummmm

kızlarrrr günaydın herkeseeee.dün gece bıraktığım yerden kalanları okudum.tek tek cvp vermek isterdim ama bu hafta acayip yoğunum ev işlerim çok fazla.malum sabah sabahta pcye bakmadan işe başlamak istemedim acayip alışkalık oldu.geçen hafta moralmanlarım yerleri süpürüyodu onun için hiç bişey yapmadım.tabikiii bu hafta sizin çok fazla katkılarınızla kendimi iyi hissediyorum artık işlere başlayım dedim yoksa kokcaz.:78:sanırım bu hafta kilocuklarda hızlı hızlı gider.iş yacam yaaa malummm.

gece görüşürüzzzz.....

çok geçmiş olsun canım.Allah yardımcınız olsun

günaydın kızlar hepinize iyi bir hafta diliyorum.
geceleri ne güzel muhabbet ediyorsunuz. kıskanıyorum okumak bile çok keyifili
deryacım liste için ellerine sağlık, bugün inşallah daha iyisindir canım
sevdacım kilo verdiğin belli oluyor canım
ablamlar geldi , çok özlemiştim. bugünlerde yoğun olurum. pek gelemem sanırım. yazamasam da okumaya çalışıcam
sizi çok seviyorum

ellerine saglık deryam. sonuna kadar haklısın bu konuda bence devamlılık şartı konsun herkes her hafta bildirimini yapsın. yapması imkansız olanlar hariç tabi

sevda 86 lık halin ayakta degil ama digerlerine gore fark oldugu bariz belli. mıgde kısmın gitmiş biraz.
ben siyah beyaz fotolarını cok begendim ya orda sac seklin faln cok gitmiş yuzune.
birde deryaya yazdıklarından cok etkilendim canım benim aynı tur sorunlarım vardı. halada var ama biraz azaldıgı için şükür ediyorum. ama napalım her işin sıkıntıları var bizede bunlara katlanmak dusmus becbur hayat mucadelesi cekicez. huzurumuz olsunda mutlu olalımda gerisi boş

ara ara oluyor boyle donemler deryacım bende dun cok kotuyumdum. bazen hayat senin istediklerini vermiyor. hayırlısı buymuş demekten oteye gidemiyorum. ama canım yapma takma kafaya en cok kendine zarar verirsin.
inş erdek gezin sana iyi gelir kafa dagıtır gelirsin

Günaydın arkadaşlar sabah kalktım mis gibi 90 dk eliptiğimi kullandım ama sürünüyorum tabi bittikten sonra
Sonra böle hafif bir kahvaltıyla güne başladım bakalım akşama da bir 90 dk eliptik yaparsam artısı olur diye düşünüyorum :81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…