selam
geçmişi bugün okuyamadım, İnşallah herkes iyidir...
Filizkuzey sağlıkla büyüt oğluşunukaç aylık? ne kadar sürede verdin? doğumdan ne kadar süre sonra kilo verme çabaların başladı merak ettim?
emzirirken özel bir şey yaptınmı?
Kızlar şimdilik içtiğim kayısı kompostoyu içmemeye başladım, kayısıyı meyve olarak tüketyorum, akşamları ekmeği azaltmaya başladım bu ikisiyle başladım :)
ya bende bi 5 kg almak istiyorum ama yemek yiyemiorum karşımda böle iştahla yemek yiyen insanlara bayılıyorumm o zaman biraz yiorum ama tek başıma canım hiçbişi yemek istemio
Merhaba baharnaz allah analı babalı büyütsün...oğlum 10 aylık ben 4 ay evdeydim sonra işe başladım 6 ay emzire bildim(deep freeze koyduklarımla) işe başlayınca sütüm emzirmemekten yada sağamamaktan(ortam uygun değil) kesildi.6 ay boyumca sırf sütüm bol olsun diye herşeyi yedim ama ne zaman emzirmeyi bıraktım diyete karara verdim.hatta sevgililer gününden sonra 18 şubatta 83 kilo ile başladım.şuan 69-70 arası gidiyor.68 kilo ile hamile kalmıştım nerdeyse hamilelik öncesi kiloma geldim.fakat evlendikten sonra 2 yıl içinde 10 kilo aldım o yüzden hedefim 55 kilo...
humana still çay,dereotu,kuru dut,semizotu,hofaş,ayva,hurma,kayısı kurusu ....bunları çok tükettim sütü artırıyor.bol bol su içtim.ben hiçbirşeyi kesmedim ekmek hamurişi tatlı maalesef yedim eğer bidaha hamile kalırsam çok dikkat edeceğim.ekmeği azaltman ii olmuş...hamurişi,tatlı yeme canın tatlı isterse sütlü tatlılar tüket...hazır meyvesuyu içme onun yerine kendin taze kayısıyı haşla blendirden çek...yürüyüş yapmaya çalış.yada sabahları evde 15" spor...bebeğini her emzirmeye kalktığında su iç bol bol...
senacım teşekkür ederim.buarada kızlar denilmesi ne hoş olmuştur.demek ki dışarıdaki biri bunu söylüyorsa baya fark var.tebrikler...babanada allahtan sağlık şifa diliyorum.senin kilo aldım demen beni artık hiç etkilemiyor nasılsa 2 günde eski haline dönüyorsun hiç artıdayım deme:)
izlem canım maşallah çok güzel olmuşsun.oğluşunlada takım giyinmişsin maviler...ayakkabın çok şık olmuş mavi saten elbisenle bütünleşmiş.Paylaştığın elbiseler tiril tiril ve çok renkli bayılırım renkli şeylere ruhum çingene...sarı,fuşya,turkuaz,mor,yeşil...
yeni elbisenide güle güle giy şapkanda harika olmuş:)canım kendine herşeyi çok yakıştırıyorsun, seçimlerinde çok güzel oluyor.artık burcunun özelliklerimi(kendime pay çıkarıyorum:)) bilemem:))insan kilo verdikçe allahım sanki ne giyse ona özel dikilmiş hepsi ona çok yakışıyor acaba hangisini neyle kombine etse ne giyse kafadan birsürü şey geçiyor ve 2 parça bişey almak için giriliyor fakat 10 parçayı buluyor.bu alışveriş bile zayıflara zevk kilolulara problem oluyor.
banucum çıtır anne hemde ikiz annesi maşallah canım fıstık gibi çıkmışsın...pilates çok işe yaramış çok fark var.aynen devam sabah yürüyüşleride başlamış ne güzel allahım banada süreklilik nasip etse şu sporda:)elbiseni değiştirmeye karar vermişsin bencede i yapmışsın olduğunda kilolu göstermiş eşine katılıyorum.san renkli kıyafetler çok yakışır.ekoseli değilde fırça darbeli yada helozenik geometrik şekilli elbiseler daha şık duruyor.hoş ben bu aralar dantel,tül'e takmış durumdayım.düz tek renk fakat sırtı -kolu yada eteği dantelli diz üstü yada diz altı ne çok uzun nede kısa elbiseleri çok beğeniyorum...deniz ve kayra çişi öğrenmişler gözün aydın canımm
deryacım ellerine sağlık listemiz çok güzel olmuş bende sana katılıyorum her cuma herkes kesin bildirim yapmalı....liste kalabalıklaştı takibi zor oluyor.sende canını sıkma maşallah çok güzelsin gözlerin, kaşın, boyun...endamın yeter biraz kilo almışsın demekle herşey kötüleşemez.o şişkinliktir.yada kıyafet seçiminden kaynaklanıyordur.allah hiç birimize dermansız dert vermesin evimizden sağlık huzur ve mutluluğu eksik etmesiz.bunlar daha önemli.bu hafta senin haftan olsun canım detoks yada proteinle cuma günü kendin dahil hepimizi şaşırt.öpüyorum seni...
arzucum gözün aydın ablanlar gelmiş iyice hasret giderin.size ii eğlenceler... kilon hakkında bakalım ablandan ne yorumlar gelecek:)
sevdacım canım maşallah baya fark var aynen devam şekerim.siz ortaklar bu işi başaracaksınız:)bende siyahlı resmini çok beğendim:)hiç iki çocuk annesi gibi değilsin maşallah:)istedğin kiloya düşünde daha da güzel olacak...
ayşecim tebrikler 95-78,5 çok fark var.siyah elbisen çok yakışmış.artık 75 kiloya düşünce tekrar eklersin bizde bakarız:)insan motive oluyor güzel yorumlar olunca daha da hırslanıyor:)kızlar biz topik olarak bu azim ve hırsla başaracağız:))
nilgün canım çok ii gidiyorsun.bozmadan devam et.7 li rakamlara inmen lazım ağustosa girmeden:)
banu'cum başarı öykün süper bizim topikte başarı öyküsü yazan 2.kişisin değil mi?umarım öykülerimiz çoğalır ve herkese örnek olur...tebrik ediyorum canımm....
kızlar unuttuğum var mı?bilemiyorum atlıyarak okudum çok brikmiş.yeni katılanlar hoşgeldiniz...
dün bizde kv gittik eşimin teyzesi istanbul'dan geldi biliyorsunuz eltim de düşük riskinden dolayı orada kalıyor.bahçede oturuyorlardı dün sanki ben orda değilmişim bir nesneymişim gibi davrandılar kendi aralarında nasıl sohbet ediyorlar arada 1-2 soru soruyorum tam cevap bile alamadım.çok canım sıkıldı eşim araba yıkıyordu onun yanına gittim.annemde bziimle gelmiti farketmiş o beminle konuştu...akşam eve döndük ben bişey demeden annem noluyor bunlara seni niye dışlıyorlar sen yoksun gibi davrandılar dedi.bende üzülmesin diye akrabalar ya o yüzden ortak konuşarı çok dedim.düşük riski var diye yerinden kalkmıyor masayı kurması yada toparlaması çay doldurması çocukğun düşmesine mi sebep olacak.bahçede oturuyor canı sıkılınca geziyor o zaman hiç kalkmasın yemeğide önüne konulsun.kullanıyor.hoş hamile olmadan önce de ben hamile hamile gidip salata ,bulaşık iş yapardım o hazır gelir yer kalkardı..sanki erkek evin babası...bu aralar sinir oluyorum allaha havale ediyorum çok canımı sıkıyorlar.eşimde bebek düşer falan boşver yapmasın diyor.bende de düşük riski vardı 1 hafta yattım iğneler oldum sonra kalkıp doğuma kadar çalıştım...elti eltiyi sevmez diyorlar hayır sebiyorum hatta onunla zaman geçirmek hoşuma gidiyor ama böyle yapınca kendimi enayi gibi hissetmeme sebep oluyor.
slm cnm iibariii herşey yolundaaaaa
hoş geldin cnm:)
fundaaaaa hoşgeldin canım merak ettim seni hergün gelirdi menüsünü yazardı hiç aksatmazdı dedim gecen gün sordum topige bilen varmı diye? bişi oldu sandım allah korusun
iyi olduguna sevindim canım hoşgeldinnnn
iyiyim canım sağolasn her şey yolunda böylede devam eder inşallahcanım nerelerdesin biz de seni merak ediyorduk umarım iyisindir biz topikçek herşey aynııı...
hoşgeldin canım, iyi olmana sevindim. merak etmiştik göremeyince
hoş buldum bende özlemişim sizleri aklım hep burdaydı valla
deryacım öncelikle ellerine sağlık canım liste için teşekkürler. ay bugünde herkezde bi sıkıntı neoldu böyleolsun canım içe atmaktansa ağlayarak dışa atmak daha iyidir. neyse canım yarının tadını çıkarmaya bak. iyi eylenceler
bu sıcakta karbon diyeti 4 gün daha nasıl yapılır allahımmm
amaaa yapıcam yaaa yoksa yine çakılıp klabilirimm
amaa bu kez biraz yoguurt ekkliycem menüleme
bird eöglen yemegine soda ekliyor bir şişe,
birde akşammm içiyorum sodayıı biraz rahatlatıyor insaı sıcakta:))
filizzzzz
benim eşimde zayıf bu ara biraz kilo aldı
bebe büskivisini bend edenemek isteidm ama yemez biliyorum
kışın belki
akşam saat 11 de 1 kase kuruyemiş yedii
bir kasede dondurma yediii
ama metabolzması hızlı yakıyor yediigni bende gece yediriyorum abur cubur yatmadna önckei
birazzz yarasın diyeee
ne zor yaa vallhiii
sen zayılarken birine kilo aldırmak
işkence
izlemmmm her zamanki lafımdır allahım bilmiş de beni kilolu yapmış yoksam zayıf olsaydım açardım oramı buramı die... walla sen bendeki ışığı gördün bak sen bu işi bilion arkadaşımmm.. işimiz şaka ama inşallah o günleri de göreceğiz...
valla kızıcaksınız belki ama masumcumun fotolarını görünce dayanamadım buraya gelmemek için hemen attım kendimi...aslıda daha önce izlem sana yazmak istedim özelden hani ikimizde izmirliyiz ya ....bi araşalım hatta ben teyzeme hataya gelince bi görüşelim istedim ama çekindimşimdide masum onun fotolarını görünce dedim msn tel bişi olmalı beni motive edicek bi konuşma ...
ama yine yapamadım en iyisi 80-89 topiği dedim kalktım geldim(DAHA ONCE 2 DEFA KACTIM BURDAN YAPAMAYINCA)..bu defa çok emek ve spor salonuna bi dünya para verdim ve vazgeçmemeye karar verdim..Ama ne yapıcam bilmiyorum ki hangi diyete başlasam bilemiyorum... en iyisi ben yediklerimi ,alışkanlıklarımı yazıyım siz bana akıl verin AMA VERINNNN NOLURRRRRR:26::18:
.
izlem canım maşallah çok güzel olmuşsun.oğluşunlada takım giyinmişsin maviler...ayakkabın çok şık olmuş mavi saten elbisenle bütünleşmiş.Paylaştığın elbiseler tiril tiril ve çok renkli bayılırım renkli şeylere ruhum çingene...sarı,fuşya,turkuaz,mor,yeşil...
yeni elbisenide güle güle giy şapkanda harika olmuş:)canım kendine herşeyi çok yakıştırıyorsun, seçimlerinde çok güzel oluyor.artık burcunun özelliklerimi(kendime pay çıkarıyorum:)) bilemem:))insan kilo verdikçe allahım sanki ne giyse ona özel dikilmiş hepsi ona çok yakışıyor acaba hangisini neyle kombine etse ne giyse kafadan birsürü şey geçiyor ve 2 parça bişey almak için giriliyor fakat 10 parçayı buluyor.bu alışveriş bile zayıflara zevk kilolulara problem oluyor.
dün bizde kv gittik eşimin teyzesi istanbul'dan geldi biliyorsunuz eltim de düşük riskinden dolayı orada kalıyor.bahçede oturuyorlardı dün sanki ben orda değilmişim bir nesneymişim gibi davrandılar kendi aralarında nasıl sohbet ediyorlar arada 1-2 soru soruyorum tam cevap bile alamadım.çok canım sıkıldı eşim araba yıkıyordu onun yanına gittim.annemde bziimle gelmiti farketmiş o beminle konuştu...akşam eve döndük ben bişey demeden annem noluyor bunlara seni niye dışlıyorlar sen yoksun gibi davrandılar dedi.bende üzülmesin diye akrabalar ya o yüzden ortak konuşarı çok dedim.düşük riski var diye yerinden kalkmıyor masayı kurması yada toparlaması çay doldurması çocukğun düşmesine mi sebep olacak.bahçede oturuyor canı sıkılınca geziyor o zaman hiç kalkmasın yemeğide önüne konulsun.kullanıyor.hoş hamile olmadan önce de ben hamile hamile gidip salata ,bulaşık iş yapardım o hazır gelir yer kalkardı..sanki erkek evin babası...bu aralar sinir oluyorum allaha havale ediyorum çok canımı sıkıyorlar.eşimde bebek düşer falan boşver yapmasın diyor.bende de düşük riski vardı 1 hafta yattım iğneler oldum sonra kalkıp doğuma kadar çalıştım...elti eltiyi sevmez diyorlar hayır sebiyorum hatta onunla zaman geçirmek hoşuma gidiyor ama böyle yapınca kendimi enayi gibi hissetmeme sebep oluyor.
bu sıcakta karbon diyeti 4 gün daha nasıl yapılır allahımmm
amaaa yapıcam yaaa yoksa yine çakılıp klabilirimm
amaa bu kez biraz yoguurt ekkliycem menüleme
bird eöglen yemegine soda ekliyor bir şişe,
birde akşammm içiyorum sodayıı biraz rahatlatıyor insaı sıcakta:))
filizzzzz
benim eşimde zayıf bu ara biraz kilo aldı
bebe büskivisini bend edenemek isteidm ama yemez biliyorum
kışın belki
akşam saat 11 de 1 kase kuruyemiş yedii
bir kasede dondurma yediii
ama metabolzması hızlı yakıyor yediigni bende gece yediriyorum abur cubur yatmadna önckei
birazzz yarasın diyeee
ne zor yaa vallhiii
sen zayılarken birine kilo aldırmak
işkence
canım iddialı giyin derken, dekolte anlamında söylememiştim aslında,
yani iddialı giyinmek bi aksesuarla, şapka çanta takıı, tasarımı farklıı elbiseler
herşekilde olur yanii...
aa evet seni hatırladım, bir gittin pir gittin bi daha gelmedin canım...
oysaki bayaa aziimliydin...
birgün ayarlayalım buluşalım istersen, bende isterim sohbet ederiz
filizcim canım benim çok teşekkür ederim...
gerçekten öyle gözüm dönüyor ne alsam diye, herşey oluyor çünkü
önceden elbise beni seçerdi, şimdi ben elbiseyi seçiyorum
bu ara favorim giy çık elbiseler çok rahat oluyor gerçekten
bloğumun adresini sana atmıştım gelmedi mii :26::26::26:
elti konusunda bende dertliyim, bizim yıldızlarımızda barışmıyor pek
oğlan doğduğunda gelmişlerdi, o kadar güzel vakit geçirdik kii
hatta giderlerken birbirimize sarılıp ağlamıştık...
burdan ayrıldı, kayınvalimin yanında bi tuhaflaşıyor neyse bunlar özel konular
canını sıkma sen, herkes kimin ne olduğunu anlar zaten, su akar, yolunu bulur canım canını sıkma
kız banu kocan yemesse bana getir, ben çok severim
oğlana yapıyorum, içim gidiyor vallahii
şairi bu güzel havalar
bizi de bu güzel iştah mahfetti
selam kızlar hepimiz için güzel bir hafta olsun inşallah geçmişe bakamadım çok yogunum yine.umarım herkesin keyfi yerindedir.2011 yılı benim için başladıgı andan beri çok yogun geçiyor.günlerim su gibi akıyor bir anım bir anıma uymuyor.planladıgım biçok şey ya olmuyor ya yarım kalıyor.şimdide babannem apor topar cuma günü hastahaneye yattı. bu sabah kalp ameliyatı oldu tıkalı damarı vardı açık kalp ameliyatı oldu.yogun bakımda şuan inşallah sagsaglim saglıgına kavuşur.bu hafta hastahane ev gelen giden epey yogun geçer tahminime göre.elimden geldiğince yediklerime dikkdeniat etmeye çalışıyorum ama arada kaçamaklar olmuyor değil.fırsat buldukça ugramaya çalışıyorum buradan başka rahatladıgım bi yer yok iyiki varsınız kızlar
misafir geldi.gelirken çikolata getiriş kutuyu açıp ikram ettim.kendimde 1 tane yedim ayıp olmasın diye.odaya geçince yine bagladım kutuyu.evin en ucra köşesine atacagım
filizcim çok teşekkür ederim tatlım inşallah iyileşir hep beraber seviniriz..awatarındaki sensin sanırım maşallah bebeqinde sende süpersiniz..Rabbim nazarlardan korusunMerhaba baharnaz allah analı babalı büyütsün...oğlum 10 aylık ben 4 ay evdeydim sonra işe başladım 6 ay emzire bildim(deep freeze koyduklarımla) işe başlayınca sütüm emzirmemekten yada sağamamaktan(ortam uygun değil) kesildi.6 ay boyumca sırf sütüm bol olsun diye herşeyi yedim ama ne zaman emzirmeyi bıraktım diyete karara verdim.hatta sevgililer gününden sonra 18 şubatta 83 kilo ile başladım.şuan 69-70 arası gidiyor.68 kilo ile hamile kalmıştım nerdeyse hamilelik öncesi kiloma geldim.fakat evlendikten sonra 2 yıl içinde 10 kilo aldım o yüzden hedefim 55 kilo...
humana still çay,dereotu,kuru dut,semizotu,hofaş,ayva,hurma,kayısı kurusu ....bunları çok tükettim sütü artırıyor.bol bol su içtim.ben hiçbirşeyi kesmedim ekmek hamurişi tatlı maalesef yedim eğer bidaha hamile kalırsam çok dikkat edeceğim.ekmeği azaltman ii olmuş...hamurişi,tatlı yeme canın tatlı isterse sütlü tatlılar tüket...hazır meyvesuyu içme onun yerine kendin taze kayısıyı haşla blendirden çek...yürüyüş yapmaya çalış.yada sabahları evde 15" spor...bebeğini her emzirmeye kalktığında su iç bol bol...
senacım teşekkür ederim.buarada kızlar denilmesi ne hoş olmuştur.demek ki dışarıdaki biri bunu söylüyorsa baya fark var.tebrikler...babanada allahtan sağlık şifa diliyorum.senin kilo aldım demen beni artık hiç etkilemiyor nasılsa 2 günde eski haline dönüyorsun hiç artıdayım deme:)
banucum çıtır anne hemde ikiz annesi maşallah canım fıstık gibi çıkmışsın...pilates çok işe yaramış çok fark var.aynen devam sabah yürüyüşleride başlamış ne güzel allahım banada süreklilik nasip etse şu sporda:)elbiseni değiştirmeye karar vermişsin bencede i yapmışsın olduğunda kilolu göstermiş eşine katılıyorum.san renkli kıyafetler çok yakışır.ekoseli değilde fırça darbeli yada helozenik geometrik şekilli elbiseler daha şık duruyor.hoş ben bu aralar dantel,tül'e takmış durumdayım.düz tek renk fakat sırtı -kolu yada eteği dantelli diz üstü yada diz altı ne çok uzun nede kısa elbiseleri çok beğeniyorum...deniz ve kayra çişi öğrenmişler gözün aydın canımm
deryacım ellerine sağlık listemiz çok güzel olmuş bende sana katılıyorum her cuma herkes kesin bildirim yapmalı....liste kalabalıklaştı takibi zor oluyor.sende canını sıkma maşallah çok güzelsin gözlerin, kaşın, boyun...endamın yeter biraz kilo almışsın demekle herşey kötüleşemez.o şişkinliktir.yada kıyafet seçiminden kaynaklanıyordur.allah hiç birimize dermansız dert vermesin evimizden sağlık huzur ve mutluluğu eksik etmesiz.bunlar daha önemli.bu hafta senin haftan olsun canım detoks yada proteinle cuma günü kendin dahil hepimizi şaşırt.öpüyorum seni...
arzucum gözün aydın ablanlar gelmiş iyice hasret giderin.size ii eğlenceler... kilon hakkında bakalım ablandan ne yorumlar gelecek:)
sevdacım canım maşallah baya fark var aynen devam şekerim.siz ortaklar bu işi başaracaksınız:)bende siyahlı resmini çok beğendim:)hiç iki çocuk annesi gibi değilsin maşallah:)istedğin kiloya düşünde daha da güzel olacak...
ayşecim tebrikler 95-78,5 çok fark var.siyah elbisen çok yakışmış.artık 75 kiloya düşünce tekrar eklersin bizde bakarız:)insan motive oluyor güzel yorumlar olunca daha da hırslanıyor:)kızlar biz topik olarak bu azim ve hırsla başaracağız:))
nilgün canım çok ii gidiyorsun.bozmadan devam et.7 li rakamlara inmen lazım ağustosa girmeden:)
banu'cum başarı öykün süper bizim topikte başarı öyküsü yazan 2.kişisin değil mi?umarım öykülerimiz çoğalır ve herkese örnek olur...tebrik ediyorum canımm....
kızlar unuttuğum var mı?bilemiyorum atlıyarak okudum çok brikmiş.yeni katılanlar hoşgeldiniz...
selam kızlar hepimiz için güzel bir hafta olsun inşallah geçmişe bakamadım çok yogunum yine.umarım herkesin keyfi yerindedir.2011 yılı benim için başladıgı andan beri çok yogun geçiyor.günlerim su gibi akıyor bir anım bir anıma uymuyor.planladıgım biçok şey ya olmuyor ya yarım kalıyor.şimdide babannem apor topar cuma günü hastahaneye yattı. bu sabah kalp ameliyatı oldu tıkalı damarı vardı açık kalp ameliyatı oldu.yogun bakımda şuan inşallah sagsaglim saglıgına kavuşur.bu hafta hastahane ev gelen giden epey yogun geçer tahminime göre.elimden geldiğince yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama arada kaçamaklar olmuyor değil.fırsat buldukça ugramaya çalışıyorum buradan başka rahatladıgım bi yer yok iyiki varsınız kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?