80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

okudum yorum bile yaptım

adaşım, sen canını sıkma ne yapsanda nafile, malesef bendede var canım bitane. sinirleniyoruz ama onların umrunda olmuyor, napacaksın inanki onları konuşmaya bile deymiyorlar. sinirlendiğimizle kalıyoruz işte

denizcim geçmiş olsun canım, inşallah bian önce sağlığına kavuşur.

kızlar bende bi süre giremicem şimdiden özler oldum ailem istanbula gidiyor, evdekide masa üstü olunca benden laptopu istediler, kardeş olunca.. verim dedim ama aklım burda kalıcak. neyse fırsat buldukça annemlerden gider bakarım artık , akşamda sonkez girip menümü yazarım

nasılsınız bugün? inş. herkesin keyfi yerindedirr.......
deryacım sende iyisin inşş. güzelim
geçmişe gidiyorum izninizlee bi bakıyım geliyorumm:)))

şimdi öglen yemegimi yedim
ve gerçekten sıcakta karbon idyeti hiç çekimiyorrr yaaa
kaldı 3 gün menü bulmakta zorr((((

ama temmzu ayınd aişi sıkı tutmamm lazımm
sabit kaldıgımı filanda düşünürsme tatile kadar 58 olma ihtimalim düşükk
o yüzdennnn biraz sabredippppp
yeme haklarımı tatile saklıycam inşşş((

4.5 kilo verebilrim umarım 2 ayda

banucum ben hamilelikten önce bi bantla zayıflamıştım 16 kilo onda light cola dışında light ice tea ve light gazoz da içilebiliyordu bilgin olsun migros ve carrefour da vardı ikiside bi bak karbon değerlerine....en azından için serinler....

canım sen de mi olmican yaaa benimde misfirler akşama gelio son gelmeden bi bakiim dedim herhalde bende cumaya kadar pek uzun uzun kalamam....

masuum geldim canım.bundan sonra sizinleyim kabul ederseniz.bugun öğle arasında evden getirdiğim
6 yk kuru fasulye
5 yk bulgur pilavı ve
1 dilim çavdar ekmeği yedim

yanlız bir sorum oalcak hergün 1 öğün kurubaklagil 1 öğün sebze yemek zorundamıyız ben dün 2 öğünde kurubaklagil yedim sorun olurmu

canımm benimki hem gece çalışıyor hemde gündüz öglen 12 ye kadar uyuyor uyanınca dükkana gidiyor,gecede 3-4 te eve geliyor yani hem gece yok hemde gündüz allahtan dükkan yakın gün içinde gidip görüyorumm ama çocuklarda bende çok özlüyoruz ama bişey diyince ee sizi her hafta yemege götürüyorum gezmeye götürüyorum hem zaten hep dükkandasınız her dakka görüyosunuz beni diyo ama anlamadıgı şuuben hep birlikte aynı evin içinde aile gibi yaşamayı özledimmm
canım ablan gelmiş inşş. güzel vakitler geçirirsiniz hep birlikte...teşekkür ederim güzelimm
canımm çokk teşekkür ederim çokk incesinnbende en cok o resmimi seviyorum aslında sac rengim abiyeli olan dada aynı ama maşadır föndür spreydir dondurucudur derken rengi bi garip çıkmış sanki.... evet çok şükür ki biraz mide ve karın kısmım küçüldü(eskisine nazaran) ama daha çokk yolum varrr..sagol kuzum güzel yorumun için
ahhhh filizcimm ne güzell sözler bunlar çok teşekkür ederimm çok mutlu oldum inann:78: inşş. canım hepimiz birgün istedigimiz kiloya inicez ben buna adım gibi eminim hiç şüphem yokk......canım benim boşver hiç takma kafana herkese hakettiği gibi muamele et sende, ne kadar hakediyorsa o kadar deger görsün fazlasını verdinmi kendini bişi sanıyolar sonraa neyse canım sen takma kafanı allah herkesin gönlüne göre versin inş.
güzelim rabbimden acil şifalar diliyorum inşş. en kısa sürede sagsaglim ayaga kalkarr...ama sakın iki dakikalık görmek ugruna odasına falan birilerinin girmesine müsade etmeyin enfeksiyon riski çokk yüksekk rabbim saglık versinn inşş.
aaaaaaa, e oldumu şimdi görüyomusun tühhh tamda bu hafta sıkı sıkı sarılalım diyoduk kii neyse kuzum saglık olsunn ama çok uzatma arayı sakınn bizimde aklımız sende kalır yoksa........
kızlar atladıgım varmı acepp??? sanki seçili almamışım ben bi dönüp bakıyımm..
haaa BANUŞŞŞŞŞ bide şey sormuşsun canım gerçi bana degil ama yinede bilgimi söyliyimm şimdi o agdaları iyii ısıtman gerek rahat sürebilmen içinn,bir: ya iyi ısıtmıyosundur.iki ya ısıtıcın arızalıdır tam ısıtmıyodur.üç agda kartuşunun içinde az agda kalmıştır ondan sürülmüyodur.... bide agdayı kullanırken rahat sürülüyo sonra zor sürülüyosa demekki elinde uzun süre bekletiyosundur onu koy ısıtıcıya diger sıcak olanı al biraz kullan sonra öteki sıcagı al yani devir daim yaparak kullan canım... haa bide kartuşun kafasındada bi sorun olabilir başka bi markanın kartuşunu al bakıyım onu ısıt bide onunla dene

hoşgeldin cnm :)

baklagil tüketirkenn biraz özen göstermini tavsiye edeirm bol karbonhidrat içeriyor
mesela öglenki menünü ele alırska çok fazla karbon hidrat olmuş

diyetin ilk zmanları zatne yemek gerekiyor karbonu amaa
daha dikkatli tüketmende fayda var

mesleaa
6 yk kuru fasulye
1 dlm ekmek ve bol salata daha i olurdu
çünkü plav ,ekmek ve fasulye hepsi karbon içeriyor cnm
senn menüleirni yaz biz degerlendirelim cnmmm :)

selam canım hoşgeldinn ne bantıymış o hani şu omuza yapıştırılanlardan falanmı
biara bende düşündüm ama sonra dedim boşver bi hayır çıkmaz onlardan
bu arada bu sabah ki menümüde yazıyım
sabah: 2 tane üzüm attım agzıma
kahvaltıda:1 domates
1 salatalık
5 zeytin,biraz peynir
2 dilim de ekmek
1 bardak yagsız süt içtimm
bu hafta 73 ü görmem gerek.....

sevda:))
allah sabır versin cnm valla benim bir ark kocasıda kuruyemiş işinde oda çok dert yanıyor
amaa adam kafasının dikine gidip kapamıyorda dükkanı
maddiyat desen 0 birlikte bi akşam yemegi bile yemeidk diyor 5 ıllık evlilerr:)
zor cnm vallahi ama ekmek parası işte naparsın

agda olayna gelincede ay beceremeidm valla yaaa
sanırım tam ısıtmıyorum ben ondna kaynaklı olabilerr bi deniycem bakalım
hattaaa gidip fişe takayım bi:=)

tamam canım undan sonra daha dikkatli olacam

akşam kabak yemeği yapacam az yağlı

tamam canım undan sonra daha dikkatli olacam

akşam kabak yemeği yapacam az yağlı

akşam için sebze yemegiii
daha ii olur yanında yogurt ta yee cnm
yada akşama acıkırım diyorsan kabak ve salata ye
akşamda yemekten bir kaç saat sonra süt iç

canım sana eşimin tebriklerini iletiyimm
az evvel senden bahsettim ona eve ugradı beş dakka malzeme almak için
dur dedim banu diye bahsettigim arkadas basarı öyküsünü yazmış gel sana fotolarını bi gösteriyim inan çok gurur duydum onunla dedim...
baktı fotolara bi ilk haline bide son haline baktı
bunların ikiside aynı hanım mı vallahi bravo insan isteyince neleri başarabiliyo gördün mü bak
helal olsun azmine başarısına dedii
ben cümleleri aynen yazdım sana oda çok tebrik etti kuzum seni.

cnmmmm çok teşekür ettimmmmm :)))
gerçekten ya bendee bakıyorum kendi fotolarımaa ve diger
zayıflayan insanları fotolarına inanılma zbambaşka bir insan çıkıyor sanki :))

ilk rsimdee ne kadar kalın kollaırm filan var hatta kazak bile dar gedlmiş
dönmüş çizgisi ama ozmanlar öle görmüyordum kendimii
şimdi bakınca diyorum iyiki zayıflamışım diyeee:))

bencede canım iyiki zayıflamışsın inan çok güzel oldun inşş. bi ömür böyle çıpçıtır olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…