anam yemezmi hepicini yiyorda yaramıyor adamaaaa
bizdeki iştahı sorma snenn demin çocukları uyuturken dalmışım
rüya görüdmm vallahi 2dk ama bak sne rüyaya
özgür le lahmacun yemeye gidiyoruzzz
maydanozlu filan acılı yanında ayran yerken uayndımmm
güldümmmmm
harbiden aç tavuk rüyasında darı görüyormuş demekkiii
izlem hala başarı öykümü okumadın snaırımmm
adaşım, sen canını sıkma ne yapsanda nafile, malesef bendede var canım bitane. sinirleniyoruz ama onların umrunda olmuyor, napacaksın inanki onları konuşmaya bile deymiyorlar. sinirlendiğimizle kalıyoruz iştedün bizde kv gittik eşimin teyzesi istanbul'dan geldi biliyorsunuz eltim de düşük riskinden dolayı orada kalıyor.bahçede oturuyorlardı dün sanki ben orda değilmişim bir nesneymişim gibi davrandılar kendi aralarında nasıl sohbet ediyorlar arada 1-2 soru soruyorum tam cevap bile alamadım.çok canım sıkıldı eşim araba yıkıyordu onun yanına gittim.annemde bziimle gelmiti farketmiş o beminle konuştu...akşam eve döndük ben bişey demeden annem noluyor bunlara seni niye dışlıyorlar sen yoksun gibi davrandılar dedi.bende üzülmesin diye akrabalar ya o yüzden ortak konuşarı çok dedim.düşük riski var diye yerinden kalkmıyor masayı kurması yada toparlaması çay doldurması çocukğun düşmesine mi sebep olacak.bahçede oturuyor canı sıkılınca geziyor o zaman hiç kalkmasın yemeğide önüne konulsun.kullanıyor.hoş hamile olmadan önce de ben hamile hamile gidip salata ,bulaşık iş yapardım o hazır gelir yer kalkardı..sanki erkek evin babası...bu aralar sinir oluyorum allaha havale ediyorum çok canımı sıkıyorlar.eşimde bebek düşer falan boşver yapmasın diyor.bende de düşük riski vardı 1 hafta yattım iğneler oldum sonra kalkıp doğuma kadar çalıştım...elti eltiyi sevmez diyorlar hayır sebiyorum hatta onunla zaman geçirmek hoşuma gidiyor ama böyle yapınca kendimi enayi gibi hissetmeme sebep oluyor.
denizcim geçmiş olsun canım, inşallah bian önce sağlığına kavuşur.selam kızlar hepimiz için güzel bir hafta olsun inşallah geçmişe bakamadım çok yogunum yine.umarım herkesin keyfi yerindedir.2011 yılı benim için başladıgı andan beri çok yogun geçiyor.günlerim su gibi akıyor bir anım bir anıma uymuyor.planladıgım biçok şey ya olmuyor ya yarım kalıyor.şimdide babannem apor topar cuma günü hastahaneye yattı. bu sabah kalp ameliyatı oldu tıkalı damarı vardı açık kalp ameliyatı oldu.yogun bakımda şuan inşallah sagsaglim saglıgına kavuşur.bu hafta hastahane ev gelen giden epey yogun geçer tahminime göre.elimden geldiğince yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama arada kaçamaklar olmuyor değil.fırsat buldukça ugramaya çalışıyorum buradan başka rahatladıgım bi yer yok iyiki varsınız kızlar
bu sıcakta karbon diyeti 4 gün daha nasıl yapılır allahımmm
amaaa yapıcam yaaa yoksa yine çakılıp klabilirimm
amaa bu kez biraz yoguurt ekkliycem menüleme
bird eöglen yemegine soda ekliyor bir şişe,
birde akşammm içiyorum sodayıı biraz rahatlatıyor insaı sıcakta:))
filizzzzz
benim eşimde zayıf bu ara biraz kilo aldı
bebe büskivisini bend edenemek isteidm ama yemez biliyorum
kışın belki
akşam saat 11 de 1 kase kuruyemiş yedii
bir kasede dondurma yediii
ama metabolzması hızlı yakıyor yediigni bende gece yediriyorum abur cubur yatmadna önckei
birazzz yarasın diyeee
ne zor yaa vallhiii
sen zayılarken birine kilo aldırmak
işkence
kızlar bende bi süre giremicem şimdiden özler oldumailem istanbula gidiyor, evdekide masa üstü olunca benden laptopu istediler, kardeş olunca.. verim dedim ama aklım burda kalıcak. neyse fırsat buldukça annemlerden gider bakarım artık , akşamda sonkez girip menümü yazarım
canım iddialı giyin derken, dekolte anlamında söylememiştim aslında,
yani iddialı giyinmek bi aksesuarla, şapka çanta takıı, tasarımı farklıı elbiseler
herşekilde olur yanii...
canım anladımmmm... biliyormusun küpe ve bilezik tarzı takılarım çoktır ama aycandan sonra onları pek takmıom bi yerine takılır die çanta da bilion bebek çantası oluoo çoğu zaman beziydi.kıyafetiydi... birde üstüne kilolar gelince çok fazla elbisem de yok ama inşallah olacak seneye çeşit çeşit alırım herşey kendine güvenle alakalı... bir de bu yaz pek bişi almak istemiom çünkü eminim seneye hepsi bollaşacak... geçen yaz kardeşimin düğünde aldığım iki tane abiye vardı dün bi bakayım dedim nasıl bollaşmışlarrr gerçi geçen yıl alırkende hiç beğenmemiştim hiç tarzım değildi ama anca onlar olmuştu uzun anne abiyesi gibi ... bi daha giymem herhalde yada değişiklik yapmak lazım boyundan eninden...
şimdi öglen yemegimi yedim
ve gerçekten sıcakta karbon idyeti hiç çekimiyorrr yaaa
kaldı 3 gün menü bulmakta zorr((((
ama temmzu ayınd aişi sıkı tutmamm lazımm
sabit kaldıgımı filanda düşünürsme tatile kadar 58 olma ihtimalim düşükk
o yüzdennnn biraz sabredippppp
yeme haklarımı tatile saklıycam inşşş((
4.5 kilo verebilrim umarım 2 ayda
canımm benimki hem gece çalışıyor hemde gündüz öglen 12 ye kadar uyuyor uyanınca dükkana gidiyor,gecede 3-4 te eve geliyor yani hem gece yok hemde gündüz allahtan dükkan yakın gün içinde gidip görüyorumm ama çocuklarda bende çok özlüyoruz ama bişey diyince ee sizi her hafta yemege götürüyorum gezmeye götürüyorum hem zaten hep dükkandasınız her dakka görüyosunuz beni diyo ama anlamadıgı şuuben hep birlikte aynı evin içinde aile gibi yaşamayı özledimmmgünaydın nnnnnnnnnnnnnn
anam ne çenesi düşük hatunlarsınız yawwwwww
sabah sabah gittim mis gibin yürüdüm vallahi 6 da kalktım
veee bundan sonra karar verdim geldkten sonra kendime balkonda yeşil çay ısmarlıycamm mis gibi
kızlar imaknı olanlar gitsin sabah saatinde yürümeye vallahi süper oluyo ya
hiç birşeyi bahane etmeyinnn anacım
gece 1 de yattaım sabahta yürüdüm
eskidende yürürümmmm tek fark yerdim diyet yapmazdım:)))
derya ve sevda
hayatta bazen istedigimiz gibi olmuyor hiç birşey
sevdacım sanırım snein eşinde gece çalışıyor benim bir arkadaşımınd aöle valla allah sabır verisn diyorum zor
arkadaşımın aglaıgını biliyorum bazen:)
deryoş
sen güçlüsün cnm eminim bunlar geçici dönemsel bunaltılardır.
bugün tartıda 500 gr inmişim ama cumaya göre hayla 400 gr artıdayım
bu sıckata 4 gün daha karbon yapıcma malesef:))))))
şinci kaçtım ben artık wc egitmi bitti dışarı çıkıcazzz çocuklarla
sabah birde ögleden sonraaaaa
işler yogunlaştı yaniiiii benim
grşürüzzzzz yavru kuşlarımmm,
canım ablan gelmiş inşş. güzel vakitler geçirirsiniz hep birlikte...teşekkür ederim güzelimmgünaydın kızlar hepinize iyi bir hafta diliyorum.
geceleri ne güzel muhabbet ediyorsunuz. kıskanıyorumokumak bile çok keyifili
deryacım liste için ellerine sağlık, bugün inşallah daha iyisindir canım
sevdacım kilo verdiğin belli oluyor canım
ablamlar geldi , çok özlemiştim. bugünlerde yoğun olurum. pek gelemem sanırım. yazamasam da okumaya çalışıcam
sizi çok seviyorum
canımm çokk teşekkür ederim çokk incesinnbende en cok o resmimi seviyorum aslında sac rengim abiyeli olan dada aynı ama maşadır föndür spreydir dondurucudur derken rengi bi garip çıkmış sanki.... evet çok şükür ki biraz mide ve karın kısmım küçüldü(eskisine nazaran) ama daha çokk yolum varrr..sagol kuzum güzel yorumun içinellerine saglık deryam. sonuna kadar haklısın bu konuda bence devamlılık şartı konsun herkes her hafta bildirimini yapsın. yapması imkansız olanlar hariç tabi
sevda 86 lık halin ayakta degil ama digerlerine gore fark oldugu bariz belli. mıgde kısmın gitmiş biraz.
ben siyah beyaz fotolarını cok begendim ya orda sac seklin faln cok gitmiş yuzune.
birde deryaya yazdıklarından cok etkilendim canım benim aynı tur sorunlarım vardı. halada var ama biraz azaldıgı için şükür ediyorum. ama napalım her işin sıkıntıları var bizede bunlara katlanmak dusmus becbur hayat mucadelesi cekicez. huzurumuz olsunda mutlu olalımda gerisi boş
ara ara oluyor boyle donemler deryacım bende dun cok kotuyumdum. bazen hayat senin istediklerini vermiyor. hayırlısı buymuş demekten oteye gidemiyorum. ama canım yapma takma kafaya en cok kendine zarar verirsin.
inş erdek gezin sana iyi gelir kafa dagıtır gelirsin
ahhhh filizcimm ne güzell sözler bunlar çok teşekkür ederimm çok mutlu oldum inannMerhaba baharnaz allah analı babalı büyütsün...oğlum 10 aylık ben 4 ay evdeydim sonra işe başladım 6 ay emzire bildim(deep freeze koyduklarımla) işe başlayınca sütüm emzirmemekten yada sağamamaktan(ortam uygun değil) kesildi.6 ay boyumca sırf sütüm bol olsun diye herşeyi yedim ama ne zaman emzirmeyi bıraktım diyete karara verdim.hatta sevgililer gününden sonra 18 şubatta 83 kilo ile başladım.şuan 69-70 arası gidiyor.68 kilo ile hamile kalmıştım nerdeyse hamilelik öncesi kiloma geldim.fakat evlendikten sonra 2 yıl içinde 10 kilo aldım o yüzden hedefim 55 kilo...
humana still çay,dereotu,kuru dut,semizotu,hofaş,ayva,hurma,kayısı kurusu ....bunları çok tükettim sütü artırıyor.bol bol su içtim.ben hiçbirşeyi kesmedim ekmek hamurişi tatlı maalesef yedim eğer bidaha hamile kalırsam çok dikkat edeceğim.ekmeği azaltman ii olmuş...hamurişi,tatlı yeme canın tatlı isterse sütlü tatlılar tüket...hazır meyvesuyu içme onun yerine kendin taze kayısıyı haşla blendirden çek...yürüyüş yapmaya çalış.yada sabahları evde 15" spor...bebeğini her emzirmeye kalktığında su iç bol bol...
senacım teşekkür ederim.buarada kızlar denilmesi ne hoş olmuştur.demek ki dışarıdaki biri bunu söylüyorsa baya fark var.tebrikler...babanada allahtan sağlık şifa diliyorum.senin kilo aldım demen beni artık hiç etkilemiyor nasılsa 2 günde eski haline dönüyorsun hiç artıdayım deme:)
izlem canım maşallah çok güzel olmuşsun.oğluşunlada takım giyinmişsin maviler...ayakkabın çok şık olmuş mavi saten elbisenle bütünleşmiş.Paylaştığın elbiseler tiril tiril ve çok renkli bayılırım renkli şeylere ruhum çingene...sarı,fuşya,turkuaz,mor,yeşil...
yeni elbisenide güle güle giy şapkanda harika olmuş:)canım kendine herşeyi çok yakıştırıyorsun, seçimlerinde çok güzel oluyor.artık burcunun özelliklerimi(kendime pay çıkarıyorum:)) bilemem:))insan kilo verdikçe allahım sanki ne giyse ona özel dikilmiş hepsi ona çok yakışıyor acaba hangisini neyle kombine etse ne giyse kafadan birsürü şey geçiyor ve 2 parça bişey almak için giriliyor fakat 10 parçayı buluyor.bu alışveriş bile zayıflara zevk kilolulara problem oluyor.
banucum çıtır anne hemde ikiz annesi maşallah canım fıstık gibi çıkmışsın...pilates çok işe yaramış çok fark var.aynen devam sabah yürüyüşleride başlamış ne güzel allahım banada süreklilik nasip etse şu sporda:)elbiseni değiştirmeye karar vermişsin bencede i yapmışsın olduğunda kilolu göstermiş eşine katılıyorum.san renkli kıyafetler çok yakışır.ekoseli değilde fırça darbeli yada helozenik geometrik şekilli elbiseler daha şık duruyor.hoş ben bu aralar dantel,tül'e takmış durumdayım.düz tek renk fakat sırtı -kolu yada eteği dantelli diz üstü yada diz altı ne çok uzun nede kısa elbiseleri çok beğeniyorum...deniz ve kayra çişi öğrenmişler gözün aydın canımm
deryacım ellerine sağlık listemiz çok güzel olmuş bende sana katılıyorum her cuma herkes kesin bildirim yapmalı....liste kalabalıklaştı takibi zor oluyor.sende canını sıkma maşallah çok güzelsin gözlerin, kaşın, boyun...endamın yeter biraz kilo almışsın demekle herşey kötüleşemez.o şişkinliktir.yada kıyafet seçiminden kaynaklanıyordur.allah hiç birimize dermansız dert vermesin evimizden sağlık huzur ve mutluluğu eksik etmesiz.bunlar daha önemli.bu hafta senin haftan olsun canım detoks yada proteinle cuma günü kendin dahil hepimizi şaşırt.öpüyorum seni...
arzucum gözün aydın ablanlar gelmiş iyice hasret giderin.size ii eğlenceler... kilon hakkında bakalım ablandan ne yorumlar gelecek:)
sevdacım canım maşallah baya fark var aynen devam şekerim.siz ortaklar bu işi başaracaksınız:)bende siyahlı resmini çok beğendim:)hiç iki çocuk annesi gibi değilsin maşallah:)istedğin kiloya düşünde daha da güzel olacak...
ayşecim tebrikler 95-78,5 çok fark var.siyah elbisen çok yakışmış.artık 75 kiloya düşünce tekrar eklersin bizde bakarız:)insan motive oluyor güzel yorumlar olunca daha da hırslanıyor:)kızlar biz topik olarak bu azim ve hırsla başaracağız:))
nilgün canım çok ii gidiyorsun.bozmadan devam et.7 li rakamlara inmen lazım ağustosa girmeden:)
banu'cum başarı öykün süper bizim topikte başarı öyküsü yazan 2.kişisin değil mi?umarım öykülerimiz çoğalır ve herkese örnek olur...tebrik ediyorum canımm....
kızlar unuttuğum var mı?bilemiyorum atlıyarak okudum çok brikmiş.yeni katılanlar hoşgeldiniz...
dün bizde kv gittik eşimin teyzesi istanbul'dan geldi biliyorsunuz eltim de düşük riskinden dolayı orada kalıyor.bahçede oturuyorlardı dün sanki ben orda değilmişim bir nesneymişim gibi davrandılar kendi aralarında nasıl sohbet ediyorlar arada 1-2 soru soruyorum tam cevap bile alamadım.çok canım sıkıldı eşim araba yıkıyordu onun yanına gittim.annemde bziimle gelmiti farketmiş o beminle konuştu...akşam eve döndük ben bişey demeden annem noluyor bunlara seni niye dışlıyorlar sen yoksun gibi davrandılar dedi.bende üzülmesin diye akrabalar ya o yüzden ortak konuşarı çok dedim.düşük riski var diye yerinden kalkmıyor masayı kurması yada toparlaması çay doldurması çocukğun düşmesine mi sebep olacak.bahçede oturuyor canı sıkılınca geziyor o zaman hiç kalkmasın yemeğide önüne konulsun.kullanıyor.hoş hamile olmadan önce de ben hamile hamile gidip salata ,bulaşık iş yapardım o hazır gelir yer kalkardı..sanki erkek evin babası...bu aralar sinir oluyorum allaha havale ediyorum çok canımı sıkıyorlar.eşimde bebek düşer falan boşver yapmasın diyor.bende de düşük riski vardı 1 hafta yattım iğneler oldum sonra kalkıp doğuma kadar çalıştım...elti eltiyi sevmez diyorlar hayır sebiyorum hatta onunla zaman geçirmek hoşuma gidiyor ama böyle yapınca kendimi enayi gibi hissetmeme sebep oluyor.
güzelim rabbimden acil şifalar diliyorum inşş. en kısa sürede sagsaglim ayaga kalkarr...ama sakın iki dakikalık görmek ugruna odasına falan birilerinin girmesine müsade etmeyin enfeksiyon riski çokk yüksekk rabbim saglık versinn inşş.selam kızlar hepimiz için güzel bir hafta olsun inşallah geçmişe bakamadım çok yogunum yine.umarım herkesin keyfi yerindedir.2011 yılı benim için başladıgı andan beri çok yogun geçiyor.günlerim su gibi akıyor bir anım bir anıma uymuyor.planladıgım biçok şey ya olmuyor ya yarım kalıyor.şimdide babannem apor topar cuma günü hastahaneye yattı. bu sabah kalp ameliyatı oldu tıkalı damarı vardı açık kalp ameliyatı oldu.yogun bakımda şuan inşallah sagsaglim saglıgına kavuşur.bu hafta hastahane ev gelen giden epey yogun geçer tahminime göre.elimden geldiğince yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama arada kaçamaklar olmuyor değil.fırsat buldukça ugramaya çalışıyorum buradan başka rahatladıgım bi yer yok iyiki varsınız kızlar
aaaaaaa, e oldumu şimdi görüyomusun tühhh tamda bu hafta sıkı sıkı sarılalım diyoduk kii neyse kuzum saglık olsunn ama çok uzatma arayı sakınnkızlar bende bi süre giremicem şimdiden özler oldumailem istanbula gidiyor, evdekide masa üstü olunca benden laptopu istediler, kardeş olunca.. verim dedim ama aklım burda kalıcak. neyse fırsat buldukça annemlerden gider bakarım artık , akşamda sonkez girip menümü yazarım
masuum geldim canım.bundan sonra sizinleyim kabul ederseniz.bugun öğle arasında evden getirdiğim
6 yk kuru fasulye
5 yk bulgur pilavı ve
1 dilim çavdar ekmeği yedim
yanlız bir sorum oalcak hergün 1 öğün kurubaklagil 1 öğün sebze yemek zorundamıyız ben dün 2 öğünde kurubaklagil yedim sorun olurmu
banucum ben hamilelikten önce bi bantla zayıflamıştım 16 kilo onda light cola dışında light ice tea ve light gazoz da içilebiliyordu bilgin olsun migros ve carrefour da vardı ikiside bi bak karbon değerlerine....en azından için serinler....
tamam canım undan sonra daha dikkatli olacamhoşgeldin cnm :)
baklagil tüketirkenn biraz özen göstermini tavsiye edeirm bol karbonhidrat içeriyor
mesela öglenki menünü ele alırska çok fazla karbon hidrat olmuş
diyetin ilk zmanları zatne yemek gerekiyor karbonu amaa
daha dikkatli tüketmende fayda var
mesleaa
6 yk kuru fasulye
1 dlm ekmek ve bol salata daha i olurdu
çünkü plav ,ekmek ve fasulye hepsi karbon içeriyor cnm
senn menüleirni yaz biz degerlendirelim cnmmm :)
tamam canım undan sonra daha dikkatli olacam
akşam kabak yemeği yapacam az yağlı
canım sana eşimin tebriklerini iletiyimm
az evvel senden bahsettim ona eve ugradı beş dakka malzeme almak için
dur dedim banu diye bahsettigim arkadas basarı öyküsünü yazmış gel sana fotolarını bi gösteriyim inan çok gurur duydum onunla dedim...
baktı fotolara bi ilk haline bide son haline baktı
bunların ikiside aynı hanım mı vallahi bravo insan isteyince neleri başarabiliyo gördün mü bak
helal olsun azmine başarısına dedii
ben cümleleri aynen yazdım sana oda çok tebrik etti kuzum seni.
cnmmmm çok teşekür ettimmmmm :)))
gerçekten ya bendee bakıyorum kendi fotolarımaa ve diger
zayıflayan insanları fotolarına inanılma zbambaşka bir insan çıkıyor sanki :))
ilk rsimdee ne kadar kalın kollaırm filan var hatta kazak bile dar gedlmiş
dönmüş çizgisi ama ozmanlar öle görmüyordum kendimii
şimdi bakınca diyorum iyiki zayıflamışım diyeee:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?