biz senle aynı klodayız canım senin hedefin kaç ben 60 olmak istiyorum
yasemincim
hoşgeldin canım nasılsın?
görünmüyosun hiçç diyet nasıl bi aksilik yok inşş.
sevindim gördüğüme seni
canim tesekür ederim :) ya yaz yogunlugu iste,sokoklardayiz :) diyet hem iyi hem ötü orta sekerli yani :) cok sükür memnunum halimden ,bu hafta bi atak yapmak istiyom bakalim,biktim artik su 6 lardan :) sen nasilsin
iyiyim canım benim sagol.. aaaaa kuzum sen sıkıldıydıysan 6lardan ver bana ben hiç sıkılmam severim onları sabah akşam bende sana benim 7 leri veriyim
şaka bi yana canım az kaldı bi atak yap madem ama yanlışım yoksa dukana başlamıştın sonra yapamicam deyip bırakmıştın dimi kuzum:26: yada devammı ediyon? ayy kafam karıştı atak yapıcam deyince.
olmadı bi karbon yapARSIN 3-4 gün halledersin canım sen:)
evet canim xyaptim ve 2 kilo verdim verdigimide almadim simdi yine bi kac gün denemk istiyom cok güzel bi diyet ah bi dogru dürüstz yapabilsem :)
maşallah canım evet aslında saglam bi diyet ama sıcakta cok zor ancak kışın yapıyım diyorum bende ama inşş. kışa kadar hallederim bu işi bende. bak banu karbon yaptı 2.5 kilo verdi masallah bu hafta liste basıydı.......
evet canim gördüm,sevindim onun adna ins devamida gelir..zaten cok benziyo dukanla karbon bakalim zorliycam bi kac gün 6 lardan kurtulmak ugruna ins olur
Masumm seni burda da buldum bak
Bu topikte paylaşım da sohbet de çok iyi gidiyor, arada gelip bakıyordum sonunda yazayım, ben de eksik kalmayayım dedim
Bundan sonra burda da takılırım, herkese merhaba :)
masuum geldim canım.bundan sonra sizinleyim kabul ederseniz.bugun öğle arasında evden getirdiğim
6 yk kuru fasulye
5 yk bulgur pilavı ve
1 dilim çavdar ekmeği yedim
yanlız bir sorum oalcak hergün 1 öğün kurubaklagil 1 öğün sebze yemek zorundamıyız ben dün 2 öğünde kurubaklagil yedim sorun olurmu
selam canım hoşgeldinn ne bantıymış o hani şu omuza yapıştırılanlardan falanmı
biara bende düşündüm ama sonra dedim boşver bi hayır çıkmaz onlardan
bu arada bu sabah ki menümüde yazıyım
sabah: 2 tane üzüm attım agzıma
kahvaltıda:1 domates
1 salatalık
5 zeytin,biraz peynir
2 dilim de ekmek
1 bardak yagsız süt içtimm
bu hafta 73 ü görmem gerek.....
canim tesekür ederim :) ya yaz yogunlugu iste,sokoklardayiz :) diyet hem iyi hem ötü orta sekerli yani :) cok sükür memnunum halimden ,bu hafta bi atak yapmak istiyom bakalim,biktim artik su 6 lardan :) sen nasilsin
kızlar
sabah tartılıp gidişata bakıcamm
eger tartıda düşüş yok ise karbonu bırakıcam varsa devam ederim
yoksa bu 3 gün beni zorlaycak gibi
yasemin
karbon keisnlikle çok zorluyor insanıı
ama bendee bıktıgım için ve az zmanım kaldıgı için tatile bir atak yapıp
6 gün yaptım
sonra 400 gr gibi bir artım vardı sabah
haid bi dört gün daha yapayım deidm
ama bu bile gözümd ebüyüyorr
4 günü kazasız atlatırım inşş yaa
ve karbonaaa son veirp normal beslenmeye geçicemmm
ondanda ne kadar veririsemm artık diyce:)
canım bende cıkıyım sabahtır burdayım sana kolay gelsin güzelim allah yardımcın olsun inşş.
sen at özelden ben bi inceliyim ok? sonra görüşürüz güzelimm bu arada ben seni ekledim msn ye acınca bi ara kabul et inş. verdigin adresi dogru yazmışımdır. bide baskasını eklermişim direkt cinayet sebebi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?