80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

biz senle aynı klodayız canım senin hedefin kaç ben 60 olmak istiyorum

hülyacım ben 1.60 boyundayım 55 te çok güzel oluyorum sıfır fazlalık
ama 60 olunca biraz göbüş sıkıntım oluyo.
inşş. evvela bi 60 a düşüyim sonra bakıcam 55 in çaresine
bu arada hoşgeldin aramıza ben sevda

yasemincim
hoşgeldin canım nasılsın?
görünmüyosun hiçç diyet nasıl bi aksilik yok inşş.
sevindim gördüğüme seni

yasemincim
hoşgeldin canım nasılsın?
görünmüyosun hiçç diyet nasıl bi aksilik yok inşş.
sevindim gördüğüme seni

canim tesekür ederim :) ya yaz yogunlugu iste,sokoklardayiz :) diyet hem iyi hem ötü orta sekerli yani :) cok sükür memnunum halimden ,bu hafta bi atak yapmak istiyom bakalim,biktim artik su 6 lardan :) sen nasilsin

canim tesekür ederim :) ya yaz yogunlugu iste,sokoklardayiz :) diyet hem iyi hem ötü orta sekerli yani :) cok sükür memnunum halimden ,bu hafta bi atak yapmak istiyom bakalim,biktim artik su 6 lardan :) sen nasilsin

iyiyim canım benim sagol.. aaaaa kuzum sen sıkıldıydıysan 6lardan ver bana ben hiç sıkılmam severim onları sabah akşam bende sana benim 7 leri veriyim
şaka bi yana canım az kaldı bi atak yap madem ama yanlışım yoksa dukana başlamıştın sonra yapamicam deyip bırakmıştın dimi kuzum:26: yada devammı ediyon? ayy kafam karıştı atak yapıcam deyince.
olmadı bi karbon yapARSIN 3-4 gün halledersin canım sen:)

evet canim xyaptim ve 2 kilo verdim verdigimide almadim simdi yine bi kac gün denemk istiyom cok güzel bi diyet ah bi dogru dürüstz yapabilsem :)

evet canim xyaptim ve 2 kilo verdim verdigimide almadim simdi yine bi kac gün denemk istiyom cok güzel bi diyet ah bi dogru dürüstz yapabilsem :)

maşallah canım evet aslında saglam bi diyet ama sıcakta cok zor ancak kışın yapıyım diyorum bende ama inşş. kışa kadar hallederim bu işi bende. bak banu karbon yaptı 2.5 kilo verdi masallah bu hafta liste basıydı.......

evet canim gördüm,sevindim onun adna ins devamida gelir..zaten cok benziyo dukanla karbon bakalim zorliycam bi kac gün 6 lardan kurtulmak ugruna ins olur

evet canim gördüm,sevindim onun adna ins devamida gelir..zaten cok benziyo dukanla karbon bakalim zorliycam bi kac gün 6 lardan kurtulmak ugruna ins olur

inşş. canım en kısa sürede kurtulursun 6 lardan
ben kavuşurum 6 larıma:)
hadi hayırlısı olsun inşşş.

yasemin
karbon keisnlikle çok zorluyor insanıı
ama bendee bıktıgım için ve az zmanım kaldıgı için tatile bir atak yapıp
6 gün yaptım
sonra 400 gr gibi bir artım vardı sabah
haid bi dört gün daha yapayım deidm
ama bu bile gözümd ebüyüyorr

4 günü kazasız atlatırım inşş yaa
ve karbonaaa son veirp normal beslenmeye geçicemmm
ondanda ne kadar veririsemm artık diyce:)

Masumm seni burda da buldum bak

Bu topikte paylaşım da sohbet de çok iyi gidiyor, arada gelip bakıyordum sonunda yazayım, ben de eksik kalmayayım dedim

Bundan sonra burda da takılırım, herkese merhaba :)

Son düzenleme:
Masumm seni burda da buldum bak

Bu topikte paylaşım da sohbet de çok iyi gidiyor, arada gelip bakıyordum sonunda yazayım, ben de eksik kalmayayım dedim

Bundan sonra burda da takılırım, herkese merhaba :)

hoşgeldindin uruzcummm..
takıl bize hayatını yaşa dermişimmmmmmm:)
evet aşagıda görüyordum seni cnm :)

canım hoşgeldin topiğimize banu da söylemiş bakliyat var menünde artı 5yk çok fazla 2 veya 3 eindir yanında da ekmek yeme zaten bulgur ekmeğin yerine geçmiş.... benim diyetisyen 2yk pilav=2yk makarna =1 dilim ekmek =1 kase çorba demişti bilgin olsun yani yersen bunlardan biri olmalı sadece... artıı salata veya yoğurt mutlaka olsun...

akşamları da 4yk idi benim hakkım yemek olarak yine yanında yukarıda yazdıklarımdan biri ve salata veya yoğurt...

canım ismini özelden atayım sana aslında karbona ve dukana benziyo yanında 30 günlük bir menü kitapçığı geliyor...günleri değiştirerek yiyebilirsin ben inanıyorum bantın mucizesine çünkü hamilelik öncesi 16.... geçen mayıstan kaziranın sonuna kadar da 10 kilo verdim biraz katı kuralları var sadece ama yapılmayacak bişi değil...

ben de sasbahtır yemek yapıom walla 8 gibi burda olcak misafirler son gelmeden bakiim dedim... zor bir hafta beni bekliyor hem telaş koşuşturma hem yemek yetiştir hem gez onlarla oo umarım diyet güme gitmez...
bu arada tartım bozuldu geçen gelen kadın su yapmış galiba ne yapcam bilmiom böle tartılmayınca da gidişat ne bilmiommm umarım cumaya kadar bi yolunu bulurum yoksa gidip bi daha almak zorunda kalıcam galiba...

canım sen bu hafta kırmızıyla yazılacaksın süper yaaaaa.....

tamam AYŞECİM gerçi diyosun ya biraz katı diye işte o yüzden veriyosundur kiloyu banttan degildir o ama bi inceliyim bakıyım nası bişiymiş bakarsın gider alırım birazdan

kızlar
sabah tartılıp gidişata bakıcamm
eger tartıda düşüş yok ise karbonu bırakıcam varsa devam ederim
yoksa bu 3 gün beni zorlaycak gibi

canım bende cıkıyım sabahtır burdayım sana kolay gelsin güzelim allah yardımcın olsun inşş.
sen at özelden ben bi inceliyim ok? sonra görüşürüz güzelimm bu arada ben seni ekledim msn ye acınca bi ara kabul et inş. verdigin adresi dogru yazmışımdır. bide baskasını eklermişim direkt cinayet sebebi

kızlar
sabah tartılıp gidişata bakıcamm
eger tartıda düşüş yok ise karbonu bırakıcam varsa devam ederim
yoksa bu 3 gün beni zorlaycak gibi

banucum yazın zor bu karbon işi günler uzun insanın enerjiye ihtiyacı oluyor yada biraz dinlemeye al kendini tamam hedefin belli ama sağlık daha önemli daha dikkatli olursun menülerinde bak hem yürümeye başladın hemde platesini yapıon aslında git bi yağ kas ölçümü yapan bi yere kontrol ettir belki yakılacak yağın kalmamıştır o da olabilir ....

evet canim malesef cok güzwl verdiriyor ama zorluyor sen yaparsinda ben bakalim becerebilecekmiyim :)

tamam canım bende çıkıcam daha duş alırım son rötuşları yapmam lazım misafir gelmeden..... canım ben bilg başına sadece sizler için oturuom kk yapıp çıkıom msn açarsam gelir zaten ok?????
kocaman öpüldün ortim hadi az kalorili bir akşam olsunnnn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…