80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım sen de mi olmican yaaa benimde misfirler akşama gelio son gelmeden bi bakiim dedim herhalde bende cumaya kadar pek uzun uzun kalamam....
evet yaaa ama pc buldukça girerim kaçırırmıyım hiç

aaaaaaa, e oldumu şimdi görüyomusun tühhh tamda bu hafta sıkı sıkı sarılalım diyoduk kii neyse kuzum saglık olsunn ama çok uzatma arayı sakınn bizimde aklımız sende kalır yoksa........
uzatmam canım hem deyişen bişey yokki, ben tam gaz devam edicem sonra demedi demeyin olurmu burya yazamasamda hergün not alıp gelince yazıcam, ona göre yelkenleri indirmeyin olurmu, cuma mutlaka bildirim yaparım. gelince hesap sorarım haaaa

Son düzenleme:
menüm

uyanınca balloı, tar. ılık su

sabah: 1 di. ta.ta. ekmek
kk.peynir, 3 zeytin, salatalık, maydanoz

ara:1 nektarin

öğlen: taze fasülye, 2 ka. bulgur, cacık

ara:1 ka. erik

akşam: 1 kase yoğurt, 2 ka. prebiyotik müsli

ara yok

2 yeşiçay, 3 le tamamlarım
su 2 lt. şimdilik, 3.5 la tamamlarım gece daha çok içiyorum
1 sa. yürüyüş

yatmadan ballı, tar. su içerim

Son düzenleme:
kızlar ben çıkıyorum artık, fırsat buldukca gelirim. hepinize az kalorili günler diliyorum. cumaya görüşürüz. aay şimdiden özledim sizleri, kendinize iyi bakın olurmu

:80::80::80::80:

Sevdacım teşekkür ederim, dediğin sebepler üzüntümün bir kısmı sadece..Ama söylediğin şeyler boğazımı düğümleyecek kadar hayatımda var olan şeyler..Ve gerçekten esnaflığı yapmayan anlayamaz..Özellikle senin benim gibi uzun mesaili işlerde..Hasret kaldıklarımıza doyarmıyız bir gün bilemiyorum..Beni anladığını biliyorum ama canını sıkma daha iyiyim canım, gezi iyi geldi

Ayşecim bu sözleri hakettim mi bilmiyorum ama gerçekten çok teşekkür ederim..Böyle tanındıysam ne mutlu bana..Ben zaten hiç içime atabilen biri değilim, bir tatsızlık olduysa illa konuşulsun kapansın isterim..Çünkü bilirim ki insanın sustukları büyür içinde. Öyle arada sırada dediğin gibi hepimiz dipsiz kuyulara düşüyoruz, önemli olan çıkabilmek ki çok şükür hep çıkabildim, allahım içinden çıkamayacağım dertler vermesin..
Bu topikte herkesin birbirine söylediği en doğru laf; iyi ki varsınız

Sena iyi niyetin için teşekkür ederim. Bu arkadaşım zayıfladığım dönemde bana en çok iltifatları eden, her zaman takdir eden biriydi. O yüzden sözünde art niyet aramam..Sanırım o gün şişliğim olduğu için öyle göründü ona.
Zaten art niyetli birine karşı bile onun zayıf yönünü bulup iğneleyebilecek biri değilim. Yapımda yok bu tip bir iletişim şekli. İnan etrafın lafına da zerre takan biri değilim, hiç umurumda olmaz kim ne demiş..Umurumda olsaydı zaten 92'lere çıkana kadar bin kez duyduğum çok kilo aldın, eskiden çok güzeldin laflarını umursardım..
Üzüntümün sebebi başkaydı, o da üstüne ufak bir tatsızlık oldu işte, bu aralarda diyet yapamadığım için etkilendim sanırım.

Ben eskiden beri çok ağlayan biriyim, hani benim için büyük buhran belirtisi filan değil gülmek kadar normal benim dünyamda ağlamak..Bazı dönemler oluyor ağlayamıyorum, işte o çok kötü..Ağlayabilmek, rahatlayabilmek mutlu ediyor beni..Sadece bu sefer fazla uzun sürdü.

Herkes istediği hayatı yaşayamıyor maalesef ama tekrar diyorum allah taşıyamayacağımız, yaşam sevincimizi elimizden alacak dert vermesin..Teşekkür ederim tekrar.

Fundacım 2 hafta bildirim yapmayanı kaldırıyorum listeden öyle bir kural koyduk çünkü çok kalabalığız artık
Umarım yanlış anlamazsın, bu hafta bomba gibi dönmeni bekliyoruz :13:

bu günkü menümü yazıyımda kaçıyım arkadaşlar;

sabah(annmde kahvaltıdadım ya ):kızartmış yumurtalı ekmek 2 dilim,peynir,çekişte,2 çay tek şekerli,sucuk,salam domates

ara:1 türk kahvesi orta (kardeşcağızım yapmış kıramadım yoksa ben 0 şeker )azcık dondurma

öğlen:kızımla 150 gram kıymaya 2 yumurta 1 dilim ekmek

ara 1 soda,bir türkr kahvesi,1 parça minik ama çikolata

akşam karpuz,peynir,salata

gece yatmadan süt içerim yada bilmiyorum ama kaçamak yapmam zaten çok yemişim bakınca işte böleee KOTUMU IYIMI BI BAKIVERIN

Alıntılayamadığım diğer kızlar desteğiniz için çoook teşekkür ederim, varlığınız ve sözleriniz mutlu ediyor beni
Bugünkü gezi iyi geldi, yüzme işini baya söktüm gibi
Ben dip dalabiliyorum, yukarıda yüzemiyorum, arkadaşım yukarıda yüzüyor ama dip dalamıyor komediydi..Gel güçlerimizi birleştirelim anca bir şeye benzeriz dedim
Ama çok eğlenceliydi Bu da bu günden bir kare :87::87: Bu sefer yüzümü açık bıraktım aman ne olacak ya görmeyenlerde görsün Ama mesut yüzüm açık koyduğumu görmesin :18::18:

vee ilk günü bitirdim sayılır.bu saatten sonra birşey yemem.

sabah aç karna 250 ml yeşil çay ardından 1 tabak karpuz
ara 3 tane yulaflı bisküvi
öğlen domates salatalık 1 haşlanmıs yumurta 1 dilim kepek ekmeği(tam bugday bulamadım) 1 tane hediyelik çikolata sonrasında 250 ml yeşil çay
ara biraz kiraz ve erik
akşam 18.30 da küçük porsiyon kuru fasulye cacık sonrasında kiraz sapı çayı

2,5 lt su ve 3 mil leslie

sabah:
domates
haşlama yumurta1 tane
5 zeytin
kaşar peyniri
2 dilim tam buğday ekmek

öğle:
türk kahvesi büyük fincanda
boool suu

akşam:
midye ekmek
1 bardak şekersiz çay

spor her akşam 1 saat yürüyüş
yeşil çay
2 lt su

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar bende aranıza bugun katıldım.kendi kilo aralıgımda birilerinin olması ve kilo vemrek istemesi ne kadar güzel :)
dukan diyetine başlayalı 17 gün oldu şuan da 4 kg verdim.inşallah desteklerinizle bir 15 kg daha veririm.birlikten güç doğar.herkese kolay gelsin

kızlar akşam akşam moralim bozuldu..aqustosta kullanmayı düşündüqümüz iznimizi sanırım önümüzdeki hafta kullanıcaz..şartlar bir anda deqişiyor 3 haftadır..izmire gittik döndükten 6 gün sonra safranboluya gittik hiç hesapta yokken..çarşamba günü safranboludan döndük şimdi tekrar kalan iznimizide kullanmaya karar verdik..kızımın sınavlarıyla ilgili bi durum bu..bugün okula gittik aqustosun 20sinde istanbulda olmamız gerekiyormuş..bizim tatilde olmayı planladıqımız tarih bu..geri çektik bu nedenle..vali beye daha söylemedik bikaç gün sonra netleşicek..ama yoruldum bu kadar kısa sürede tekrar tekrar biyerlere gitmeye..tam eve adapte oluyorum tatile çıkıyoruz..bayramda zaten çıkıcaz tekrar..yoruldum artık evde kalmak istiyorum:84::84:

menüm
kahvaltı
1 bardak su
1 haşlanmış yumurta
1 dilim buqday ekmeqi
1 tane tuzlu kurabiye
domates
peynir
form çay

ara
1 kase yoqurt

öqlen
ızgara köfte
ayran

ara
yok

akşam
mercimek çorbası
kabak/biber kızartması yoqurtlu
kıymalı makarna
salata..

3 litre su..

offff bi resim yükliyim dedim yarısından sonra hata verdi sürekli sinir oldum ya 1 saat uğraştım neyse ilerleyen saatlerde tekrar deniycem

eveettt kızancıklarım nasılsınız canlar bütün iyi dilekleriniz için çok teşekkürler iyiki varsınız

ben bol buhranlı günler geçiriyorum sıcak bir yandan üst üste gelen sorunlar diğer taraftan bunalımdayım anlıycanız herşeyi koyverdim bütün gün popomun üstüne oturup dakika sayıyorum bu durumdan biran önce kurtulmak istiyorum ama aksilikler peşimi bırakmıyor
diyet filan yapmadığım hatta doğru dürüst hareket bile etmediğim halde yani normal yaşantıma göre bu akşam tartıldım 1 kilo kadar vermişim insan deli gibi yesede sıkıntıdan erirmiş doğruymuş bu anladım

bazen iyi bir sırdaşa ihtiyaç duyuyorum içimde birikenleri saatlerce anlatmak istiyorum kimsenin çare bulamıyacağını bile bile içimi dökmek istiyorum
neyse canlar sıkmıyım sizi
saatlerdir klima 19 derecede en yüksek fanda çalışmasına rağmen oda 30 derece kızım zırt bırt ağlıyarak uyanıyo ter içinde off sibiryayamı taşınsam

olmadı malesef son fotomda sorun çıkarıyor hevesim kursağımda kaldı neyse zaten son fotomda 78 civarıydım artık yeni foto çekerim tekrar denerim yazık oldu 2 saattir uğraşıyorum

amaninnn benim notebokkk arıza yaptı
eşimde şirktten netbokk getirmişminicik yshuuuu
zor yazıyorum:=====

waayyy fıstık, ne demek kız o dip dalabiliyorum ama yüzemiyorum
kulaç mı atamıyorsun, o zaten zamanla düzelecek bişiy,
saatlerce yüzdüm diyenlere bakma sen
su korkunu yendiysen, gerisi gelir tatlımm..

çok hoş görünüyorsun bu arada, görünen kırmızılı pikini miii

yüklemiye yüklemiye foto yüklemeyide unutmuşum direk link koymuşum neyse
aman ne çok yükleme demişim yahu

Semacım teknik servisiniz ne güne duruyor yolla facebooktan yükleyeyim canım
Ayrıca insan öyle birine zaman zaman ihtiyaç duruyor, ben bu güne kadar gerçekten beni benim gibi dinleyen birini bulamadım, ya da bulduğumda da karşımdakinin sorunları var diye kafasını şişirmeye kıyamadım..Ben de kk'ya döküyorum içim, böyle birini üzmediğimi hissediyorum nedense
Ben bireysel olarak da, topikçe de seni dinlemeye hazırız bunu unutmamaya çalış
Sibirya

Evet izloş ya kulaç atamıyorum arkadaşım ne güzel ilerliyor ben ilerleyemiyorum, itemiyorum kendimi
Pikiniden bozma tankini
Fotosunu yükleyecektim ama ne bileyim çekindim herkes giriyor buraya :26:

canım beniimmm sağol yavrum seni düşündüm ama bu fotoları facee koymak istemedim bide seni yormak istemedim

ah tatlım inan aynı şehirde olsak bol bol kafamızı şişirirdik ben seni saatlerce dinlerdim emin ol burda yazmakta istiyorum ama uzun uzun yazamıyorum okadar çok şey oluyorki bazen hızıma ben bile yetişemiyorum valla hayatımdan 1 sitcom 1 dram 1 gerilim 1 aşk 1 belgesel filmi çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…