evet yaaa ama pc buldukça girerim kaçırırmıyım hiçcanım sen de mi olmican yaaa benimde misfirler akşama gelio son gelmeden bi bakiim dedim herhalde bende cumaya kadar pek uzun uzun kalamam....
uzatmam canım hem deyişen bişey yokki, ben tam gaz devam edicemaaaaaaa, e oldumu şimdi görüyomusun tühhh tamda bu hafta sıkı sıkı sarılalım diyoduk kii neyse kuzum saglık olsunn ama çok uzatma arayı sakınnbizimde aklımız sende kalır yoksa........
CANIMMM benim çok üzüldüm güzelim ama inan o kadar boşki birileri için yada bişeyler için kendini üzüp heba etmek
ama haklısınki dışardan söylemek kolay insan içinde olunca ister istemez yıpranıyo.bende bide gece gece resimle ugrastırdım seni yok omu yok bumu inan bilsem istemezdim kuzum.senin huzurun mutlulugun her şeyden önemli çünkü.
belki hiç alakası yok tamamen bambaşka bişi ama acaba sende şu sebepten artık en ufak bi yükü kaldıramayacak gibimi hissediyosun ; şimdi bizim eşler esnaf eee öyle olunca sosyal hayat diye bişi yokk herkesin sıkıldıgı seyler bize lüks geliyo. misal bazıları kocası kahvaltı etmeden gitsinde rahat ediyim diye bakar oysa bizz ne zaman birlikte oturup bi kahvaltı keyfi yapıcaz yumurtamız,ekmegimiz tereyagımız herseyiyle güzel bi sofra kurup oturup birlikte yicezyada ne biliyim ne zaman bir demlik çay demleyipte bi film açıp yan yana oturupbi yandan film seyredip bi yandan cayımızı içip arada gögsüne başımı dayayıp huzur içinde kafa dinlicez. hadi diyelim birgün geç gitti yada erken geldi sonuç işte ne olmuştu şuraya da şu kadar para vermem gerek, bu ay durumumuz çok kötü yada çok iyi gibi gibi gibi uzayıp gidiyoo (bu arada benim kız bunları yazarken gözyaşlarımı tutamadım gözümü silicekmiş meger gözümü çıkardı yerinden)yaNİ bacım belki derdin bu degil ama inan bir çogunun altında bu sebep yatıyo hep eksikligini yasadıgım için yıpranıyorum yoruluyorum ve artık tahammül gücüm nerdeyse sıfırrr
o yüzden yapıcak bişi yok canım seni bilemem ama benim devran bir ömür bu şekilde bu sıkıntılarla sürerrrr giderrrr
canım kusura bakma bir dokundun bin ahh işittin benden ama inşşşşşş. YÜCE RABBİM seni sıkıntıya koymasın,darda bırakmasın, gönlüne huzursuzluk düşürmesinnn inşşşşşş.
deryacım aslında dönem dönem hepimiz böyle şeyleri yaşıyoruz .... kimimiz eşinden kimimiz çocuklarından kimimiz işinden kimimiz ailesinden kimimiz arkadaşından.... aslında bu liste uzarrr gider kv,para,kilo,monoton bir hayat,sağlık,....
ki allahım sağlık sorunları vermesin.....en zoru o bak istediğin hedefine yaklaştın gördüğüm kadarıyla güzel bir evliliğin var zor da olsa gelir getiren karnınızı doyurabileceğiniz istediklerinizi alabileceğiniz bir işiniz var şükürler olsun evet hayat bazen yorucu olabiliyor ....ama yinede bugünümüzün değerini bilmek lazım
bben daha öncede böyle durumda olan birine demiştim kimdi şimdi hatırlamıyorum biraz kafanı dinle ağla istediğin kadar ağla....bu duygunun da tadını çıkar.... o anki duygular yaşanmayınca sonra daha kötü patlak veriyor.... ben aldığım tepkilere göre hep güleryüzlü olarak bilinirim mesela... amaaa bunalım olduğumda da kimse görmesin o ifademiii...
demem o kii.....biraz yanlız kal bunalım takıl gerekirse ben iyi geleceğini düşünüyorum...
bu arada o arkadaşını da görmek isterimmmm... neden mi insanlar dönem dönem kilo alırlar ve verirler sormak isterim senin verdiğin kiloyu o hiç verebilmiş mi hayatı boyunca.... salllaaaaaa... sen çok güzel bir kadınsın bikere boylu poslu alımlı... kendine güveni olannn.. sosyall... beğenileri zevkleri uğraşları hobileri olan... bu bizlerin burdan gördüğü... görmediğimiz neler var kimbilir...burdan bile tanımak seni ve diğer azimli arkadaşlarımı beni nasıl mutlu ediyor bilemezsin...
yani arkadaşım canını sıkma......
su akar yatağını bulur...................
DERYAA
Dayanamadım artık yazmak istedim..
sen çok sık aqladıqını aqlamaktan gözlerinin şiştiqini yazıyorsun..bak yanlış anlama..ben senin ablan yaşındayım..iyiliqine söylüyorum..lütfen kendini hiçbirşey için yıpratma..aqlarken farkındamısın bilmiyorum sadece gözlerimiz deqil birçok organımız kasılıyor..yıpranıyor..herşeyi kafana takıp aqlarsan ilerde (Allah korusun) önüne geçilemiyen hasatalık sahibi olursun..kendine bunu yapma..senin için senden daha deqerli hiçbişey yok bunu unutma..en yakınların bile bugün var yarın yoklar..önce kendini ve psikolojini düşün..o onu demiş bu bunu demiş boşver..bunların sana ancak zararı olur üzülüp yıpranırsın okadar..arkadaşına gelince; sen azda olsa kilo verdiqinde deryacımsen kilo vermişsin diyormu..yoksa sadece kilo aldıqındamı bunu söylüyor..buna bakmak lazım..yani söyledikleri iyi niyetlimi..eqer kilo verdiqinde seni takdir edip söylemiyorsa zaten bunun altında art niyet vardır ve ben olsam bu durumda kendimi üzüp aqlamam kendime bunu yapmam o kişi böyle söyledi diye..deqmez kesinlikle..hem neden birilerinin 2 dudaqı arasından çıkan sözler için kendini yıpratasınki..sende ona bişeyler söyle..yokmu onun zayıf noktası..okadar içini acıttıysa sende söyle çekinme..ama arkadaşın kilo verdiqin zamanda deryacım kilo vermişsin bak ne güzel olmuşsun diyorsa o zaman kilo aldıqını söylemesinde art niyet arama..iyiliqine söylüyordur uyarı amaçlı yani..bunda üzülecek hiçbişey yok..arkadaşının sevgisinden ve samimiyetinden eminsen boşuna kendini üzmüşsün..
ben bunları sana sadece arkadaşın neden öyle demiş vs.. için yazmıyorum...çok sık aqladıqını yazıyorsun dkkatimi çekiyor..yıldızlarımız barışmasada insanız sonuçta üzülüyor insan..gençsin bu yaşta hayatın tadını çıkarmalısın..gereksiz şeyler için kendini üzüp yıpratma..nacizane tavsiyelerim bunlar sana..
yaaaa ben niye listede yokummm kaçtım sandınız dimi ama yanıldınız burda yokken bile sağlıklı beslenmeye devam ettim ve haftalardır takıldığım 80 kilodan 79 kiloya düşerek geldimkendimi bomba gibi hissediyorum 10 kilo verip resim çektirmeye de can atıyorum haberiniz ola 3 kilo sonra resimler hazır olucak :18::18:
funadaaa
sana bişiy sorcma ya senin işin kıl tüydü sanırım
benim sir agda makinam varr ama kullanamıyorum
rolon agdalıı ya ısıtmıyorum tam yadaaa
rolonlarda mı var bişiy bilemiyorum
böle süremiyorum bile zor sürülüyoru
evet canım ya ağdayı tam ısıtmıyorsundur yada ilk seferinde önce beze sür sonra bacağına sür yada senin evdeki teklilerden se eğer onlar tam ısınamaya biliyor ondandır ağdaya dikkat et ısndıktan sonra akıcı kıvamda olması lazım içinin sağa sola yatır bak akıyormu diye ........
Alıntılayamadığım diğer kızlar desteğiniz için çoook teşekkür ederim, varlığınız ve sözleriniz mutlu ediyor beni
Bugünkü gezi iyi geldi, yüzme işini baya söktüm gibi
Ben dip dalabiliyorum, yukarıda yüzemiyorum, arkadaşım yukarıda yüzüyor ama dip dalamıyor komediydi..Gel güçlerimizi birleştirelim anca bir şeye benzeriz dedim
Ama çok eğlenceliydiBu da bu günden bir kare :87::87: Bu sefer yüzümü açık bıraktım aman ne olacak ya görmeyenlerde görsün Ama mesut yüzüm açık koyduğumu görmesin :18::18:
Eki Görüntüle 223017
amaninnn benim notebokkk arıza yaptı
eşimde şirktten netbokk getirmişminicik yshuuuu
zor yazıyorum:=====
offff bi resim yükliyim dedim yarısından sonra hata verdi sürekli sinir oldum ya 1 saat uğraştım neyse ilerleyen saatlerde tekrar deniycem
eveettt kızancıklarım nasılsınız canlar bütün iyi dilekleriniz için çok teşekkürler iyiki varsınız
ben bol buhranlı günler geçiriyorum sıcak bir yandan üst üste gelen sorunlar diğer taraftan bunalımdayım anlıycanız herşeyi koyverdim bütün gün popomun üstüne oturup dakika sayıyorum bu durumdan biran önce kurtulmak istiyorum ama aksilikler peşimi bırakmıyor
diyet filan yapmadığım hatta doğru dürüst hareket bile etmediğim halde yani normal yaşantıma göre bu akşam tartıldım 1 kilo kadar vermişim insan deli gibi yesede sıkıntıdan erirmiş doğruymuş bu anladım
bazen iyi bir sırdaşa ihtiyaç duyuyorum içimde birikenleri saatlerce anlatmak istiyorum kimsenin çare bulamıyacağını bile bile içimi dökmek istiyorum
neyse canlar sıkmıyım sizi
saatlerdir klima 19 derecede en yüksek fanda çalışmasına rağmen oda 30 derece kızım zırt bırt ağlıyarak uyanıyo ter içinde off sibiryayamı taşınsam
amaninnn benim notebokkk arıza yaptı
eşimde şirktten netbokk getirmişminicik yshuuuu
zor yazıyorum:=====
waayyy fıstık, ne demek kız o dip dalabiliyorum ama yüzemiyorum
kulaç mı atamıyorsun, o zaten zamanla düzelecek bişiy,
saatlerce yüzdüm diyenlere bakma sen
su korkunu yendiysen, gerisi gelir tatlımm..
çok hoş görünüyorsun bu arada, görünen kırmızılı pikini miii
Semacım teknik servisiniz ne güne duruyor yolla facebooktan yükleyeyim canım
Ayrıca insan öyle birine zaman zaman ihtiyaç duruyor, ben bu güne kadar gerçekten beni benim gibi dinleyen birini bulamadım, ya da bulduğumda da karşımdakinin sorunları var diye kafasını şişirmeye kıyamadım..Ben de kk'ya döküyorum içim, böyle birini üzmediğimi hissediyorum nedense
Ben bireysel olarak da, topikçe de seni dinlemeye hazırız bunu unutmamaya çalış
Sibirya
Evet izloş ya kulaç atamıyorum arkadaşım ne güzel ilerliyor ben ilerleyemiyorum, itemiyorum kendimi
Pikiniden bozma tankini
Fotosunu yükleyecektim ama ne bileyim çekindim herkes giriyor buraya :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?