80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sema bayılıyorum senin şu esprilerine ya

Facebooktan mesajla atabilirsin yavrum yani kimse görmez haberin olsun..Bir daha ihtiyacınız olursa ben buradayım
Bu arada ilk fotoğrafını görünce içim acıdı ya, hamile görünce kanım çekiliyor sanki çok acayip oluyorum
Siz gerçekten mucize gibisiniz :26:

maşallah size ne kadar farketmiş 90 kilo civarında bile daha ince gösteriyorsunuz başarınız devamlı olsun

iyi geceler arkadaşlar yaf eliptik sabah dışında yapamadım ama 1 saat egzersiz yaptım arkadaşlar biliyorum yerini tutmaz ama yarın sabahda erkenden yürüyeceğim inşallah

ah canım doğruya mesaj atabilirim amaaann kafa çalışmadı işte sıcaktan beynim buharlaştı zaten neyse sağol canım bidahaki sefere beceremezsem yardım isterim
o fotoyu görünce benim içim şişiyo nedense hamilelik çok güzel ama çok zor bir süreç hele benim gibi yatakta geçirene çok daha zor allahım inşallah sana kolay bir hamilelik sağlıklı bir bebek nasib etsin yavyum

maşallah size ne kadar farketmiş 90 kilo civarında bile daha ince gösteriyorsunuz başarınız devamlı olsun

teşekkürler canım amin cümlemizin

Unutmadan İzlemcim çok teşekkür ederim mesajıma unutmayıp cevap verdiğin içinçok eğlenceli gözüküyor,yarın detaylıca inceliyecem hayılırlı olsun maşşallah diyim üretkenliğinede bu arada

günaydın kızlar dünkü qerqinliqim devam ediyor..patlamaya hazır barut gibiyim..bu yıla kadar hep takdir getiren kızım aqustos ayında gireceqi sınavı kazanamazsa sınıfta kalıcak..lise 1 zor diyolardı ama sanki kızım bu yıl gevşek davrandı..blue çaqının etkisi sanırım..bukadar başarılıylen birgün kızımım sınıfta kalmayla karşı karşıya kalacaqı aklımın ucundan geçmezdi..eylüle kadar kalıcakmı geçecekmi diye bu stresi nasıl kaldırıcam ben..içimin eridiqini hissediyorum herşeyi kırıp dökmek geliyor içimden..
11 de babamla hastaneye gidicez..öbür gözündende iqne olacak..aç geliyoruz şimdiden yemeqimi hazırlamam lazım..size iyi sohbetlerr..

çok güzel olmuşsun hiç 77 gibi durmuyorsun..ben çok beqendim tebriklerr

sevdacım merhaba ben hülya
gönül 55 de olmak istiyor 50 de ama şimdilik hedefimi küçük tutum bakıyorum arkadaşlara istedikleri kiloya ulaştıktan sonra bırakamayıp dahada zayıflıyorlar belki bizde öle oluruz.
ka. ayda verebiliriz acaba bu kiloları
bugun tartıldım canım 73 olmuşum aslında cuma günleri tartılıyordum ama cuma adet olacagım için bugun bakakyım dedim kiloma gerçi cumada tartılıtrım benim bwelli olmuyor tartılmadan duramıyorum sabredemiyorum.

günaydın kızlar

bende bugun sabahtan yürüyüşümü yapıp güne öyle devam edeceğim.iş görüşmesine gideceğim bugun.hayırlısıyla bir olsa bu işi canı gönülden istiyorum

dün aksam 6 yk közlenmiş paatlıcan
yarım su bardagı yogurt 1 dilim ekmek

bu sabah 3 tane kuru kayısı
2 dilim kepek ekmek
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
yeşil çay

doktorun verdiği listeye harfi harfine uymaya çalışıyorum

günaydın kızlar
işkence valla bu pc yawwww
ben bugün daha fazka karbon yapamıycagımı düşünerek bıraktımm:=
haftaya 3 gün yaparım aartık

midem havada bu bünye kaldıramaz daha fazla

yazımmı tamamlayamadımmm
deniz her yere kustu sabah sabah sanırım mideyi üşüttü:))

hülyacım günaydın cnm

günaydın millet....

dün akşam uzun süredir goncamla başbaşa kalmadığımı farkedip kızı anneme bıraktım ,sonra beraber karpuz-peynir yedik :)))) (fantaziye bak hele )

sonra kızı almaya gittik hadi parka uğrayalım kız sevinsin derkennnn ,ben dondurma yiyivermişim ama dayanamadım sıcaktan bunalmıştım..

şimdi kirazsaplı form çayım elimde bir ilke imza atıp güne kahve ile başlamadım..sabah tartıldım gayet iyi gidiyor,bugün plates günü bakalım ...cumaya bildirim yaptığımda 77 ile karşınza gelmiycem sözzz

banucum menümü yorumlamadın

hülyacım ben sürekli online görünsemde pc başında olamıyorum cnm
iki tane 3 yaşında ogluşum varr:) biraz yogun geçiyor
daha sonra yazıcaktım ama şimdi yazayım

akşam menün ii
sabah peynir yok
birde kayısı kahvaltıdmı yedin öncemi

kahvaltı ile beraber yedim kayısıyı doktor öle yazmış
birde yumurta ile peynir biarada yenmez diyolar
bende 1 gün yumurta 1 gün peynir yiyorum

herkese kocaman günaydın kızlar.biraz geç oldu ama dükkanı biraz toparladım anca işleri yoluna koydum bu aralar biraz yoğunuz görümcem geldi bizde misafirler ailece.haliyle yoruluyorum.yemek yap toparla düzenle bide kırtasiyede vaktimi alıyo yeterince.bizim ufaklıkta dün gece tam modundaydı.sağolsun yapma olmaz dediğimiz herşeyi yaptı en sonunda uyuttum ama o yorgunlukla bende eşimde uyumuşuz

Günaydın hatunlar, 800 gr artıdayım cumaya göre, bu 3 günde neler yapabileceğim göreceğiz..Emin adımlarla 75'e yaklaşıyorum yalnız orası açık..

Kızlar prenses ve kurbağa diye bir animasyon var, mutlaka izleyin.Hem çocuğunuz eğlenecek, hem de siz çok güleceksiniz eminim..Ben zaten animasyon hastasıyım
Bir de kaç zamandır söyleyeceğim unutyorum.Liptonun erik-tarçınlı çayı var allahım nasıl harika bir şey.. Kokusu tadından güzel Mutlaka deneyin, sallama çayların faydasına pek inanmıyorum ama belki içindeki tarçın şeker isteğine yardımcı olur

deryaaaa ben erikli tarçınlı çayına bayılıyorum yaaa
yazın indirme girmişti 2 tl den aldım 4 *5 paket 1 paketidee duruyor süper tadı var degilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…