80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim orda varmi bilmiyorum ama bizim burda migde bulantisi ve kusma icin fitil bvar eczanelerde ve cok iyi geliyo

hepsinden karıştırma banu
su kaybı için ayran da verin diyorlar ama hangi aşamada şu anda deniz bilemiyorum
leblebi koy önlerine, peepe seyrederken yerler... iyi gelir o

akşamları kaçırıyorum kızlar yaa
bi düzene sokamadım 1 aydır
önceden akşam yemeklerini çok geç yani 10u buluyordu
şimdi 7-8 gibi ben yiyorum ama meyve filan yiyorum

dün akşam kiraz karpuz filan koydurdu eşim bana
kendi 2-3 tane yedi, geri kalan gelsini ben yedim
birde kızdım ne koydurup yemiyorsun diye

böylede iyiyim tabiki vermesemde olur da
kilo vericem diye bikaç şey almıştım
1-2 kiloya bakıyor, cuk oturması ama bi türlü adapte olamıyorum
cumaya kadar dayanmam lazım bakalım :97::97::97:

aynen bende senin havandayim,ne yapcaz bilmyiom

yasemin
cnm bizim burada yok öle bir fitil sanırım am devam ederse götürcem akşama dr eşim gelince şimdi ikisi ile birlikte mümkün degil çıkmamm

izlem yemiyorki anacım ya 2 çatal patates ancak yedi leblebiyi normalde bir kase yer
2 tane zorla soktum azına bi yarım kase yogurt yedi okadar muz filan vereyim diyorum akşama birde krik kraklar ii geliyor

kayrayı görmen lazımmm ondna kalan herşeyi yediii
devrildi yatıyooo yerde hareket edemiyorrr

izlem
bence sen 59 da gayet iyisin gerçekten 55 in çok zayıf duracagını düşünüyorum
ama önemli olan tabiki snin ne istediginn
çünkü herkes banada böle iyisin diyor ma ben begenmiyorum kendimii

akşam içindeee valla artık balkon sefası başladı
kuruyemişler karpuzlar dondurmalar tirip atıyor
ama bend ekendimii zor tutuyorum

dün dondurma kaşıgında kalan minikkk bir damlaryı yerken gördüm kendimi
ve acıdım halime vallahiii:))

kesin çözüm ben bir soda içiyorum akşamları okaaaaaaaa

izlemmm
bennn naptın gördünmü kuuuu
buıraktım sabah karbonu gerçekten yapacak halim kalmamış yaaa
6 gün yaptım ondan öncede 4 günnn
bu bünye kaldıramıyor daha fazlasınıı

ama şimdi hemen artıya geçicem diye birşeyde yemiyorum
hoşşş iştahımda yokkk ya yiyecekk
akşama çıkar keisn iştah canavarımm

2 gün nasıl beslenicemmm artıya geçmeden onu düşünüyorum:18::18::18:

Allaah razi olsun tatlim.

Bunu söyledigin iyi oldu cok tesekkur ederim ama

Ameliiyattan sonra eve gondermeyecekler, narkozlu iken diger bakim evine ((

Bakim evi var tahminen 1 hafta kesin orda kalicakmis

Aman icime kasvet girio

Banum tesekkür ederim canim

arkadaşlar bir saat daha yürüdüm geldimtutamadım kendimi baskülde buldum ama ne kadar doğru bilmem yürüdükten sonra baskülde benim 400 gram eksiliyor deniyorum acaba su kaybettiğimden mi çünkü normalde çok su içiyorum

hepsinden karıştırma banu
su kaybı için ayran da verin diyorlar ama hangi aşamada şu anda deniz bilemiyorum
leblebi koy önlerine, peepe seyrederken yerler... iyi gelir o

arkadaşım kuzucuk için geçmişler olsun bu gibi durumlarda süt ürünlerinden uzak tutarsan daha kolay atlatır birde patatesi yağsız sebzesiz soğansız vs.verirsek daha sağlıklı olur

gülçinim iradeli hatun, güzel hatun hoşgeldin özledik topikçe seni, sohbetlerini:)maşallah canım tatile gidip kilo vereni sadece seni gördüm...ne yaptın nasıl başardın kısa sürede 6 kilo vermeyi bizimlede paylaş belki bizde de işe yarar....resimlerini gördüm fıstık gibi oldun maşallah...eşin için de geçmiş olsun...tekrar hoşgeldin...

banu'cum geçmiş olsun umarım mikrop kapmamıştır.İstersen toparlamazsa bir doktora göster.yeni tuvaletini tutmayı öğrenmişti şimdi tutamayınca çok üzülmüştür çocuk eyapsın biz koca insanlar tutamıyoruz...ben Antalya finike'ye kampa gittiğimde zehirli isahal olmuştum.Ankara'ya yollamışlardı.Alt-üst tutamıyorsun...su kaybı çok oluyor bize orada pirinç lapası,haşlanmış patates ve tuzlu-şekerli su içirmişlerdi sürekli...15 yıl önce

füsuncum sen çok iradelisin 6 hafta değil 16 hafta olsa seni etkilemez sen eğlenmene bak.kiloyu düşünme, almazsın o kadar çabadan sonra boşlamazsın aklına gülçin'i getir verirsin...iyi yolculuklar...

geçmişe henüz bakmadım....

çok geçmiş olsun canım bebeişler hastalanınca insanın hayatı kayıyor benim kızda geçen hafta hastaydı dünyam karardı valla.iyi şimdi şükürde
canım sen hiç msn açmazmısın

Bu araalar galiba bende dengesizlesdim kizlar.

Pazar gecesi geldim Istanbul'dan.

Allah'im sanki kitlikdan cikmiscasina yedigimi gören esim: Askim sen istanbul'da hic bisy yemedin mi die bön bön bakinca

Yerin dibine girdim sanirim

Hedefi 5kg daha assagiya cekerek 55 olarak ilan ettim bakalim.

5 ayda vermis oldugum 23,1 kg nun serefine kina gecemde giyindigim elbisemi deneyeyim dedim.

Amaaaaaaaannnnnnnnnnnnnn bayilicakdim resmen sevincden icine girdim fermuarim

Coook kolay bi sekilde yukari dogru cekilirken tüylerim diken diken oldu fermuarin sesi ile.

Bu nasil mutlulukdur die kafayi yedim

Etiketinde ki su yazida beni nasil cezb etti anlatamam 38

Bu elbiseyi Ekim ayinda kuzenimin dügününde giyinicem kismetse.

O ana kadar resim yüklemem bu elbiseyle simdiden anlasalim hatunlar.

filizimmm
saol cnm pirinçl lapası aklıma hiç gelmedii
yarın yapayım olmadı yogurt yedikten sonra çıkarmadı biraz daha ii
ama halzsiz yatıyor yaaaaa
kayrada sürekli kalk oynayalım filan diyooo
gidiyo üstüne çıkıyo filannn sıkılıyo tabi yatınca denizzz

iclall
cnm tşk edeirm sanırım bana yazmışsın
süt degilde bu gibi durumlarda yogurt ii gelir diye duymuştum:18::18:
patateside direk haşlayıp verdim ama yemiyorr

belki akşam babasının yanında yer inşşş:
çocuklar nasılda soluyor 1 günde yaaa:26::26::26:

demiyim demiyim diyorum vallahi dayanamıycam
kızım senin karbonluk yanın mı kaldı allah aşkına
kendne eziyet etme kuu

kocana da yazık, biz beraber bişiyler yemekten çok zevk alıyoruz valla
çocuklar uyuyunca çıkın balkona birlikte az çok biiyler ye, eşine eşlik et

yanlış anlaşılmasın, ben herkes böyle yapsın demiyorum, ama biz hakkettik bunu artık
herzaman değil de haftanın bikaç günü kendine ödül ver anacım
gene devam ederiz kışın, yazın tadını çıkar kuu bi daha mı gelcen dünyaya
bunları çok rahat yazıyorum çünkü biz kolay kolay ipin ucunu kaçırmayız
kararında herşey

selam kızlar ben kaç gündür kk ya giremiyordum bilenler bilir ben 2 senedir falan antidepresan kullanıyordum bebek yapıcam hadi önceden bırakayım diye bırakmaya başlamıştım ve 4 aydır falan yavaş yavaş bıraktık ama geçen hafta pazartesi tamamen kesmiş oldum çarşambadan beri dünyam dönüyor yer altımdan çekiliyor ay sanki uyuşturucuyu bırakıyorum nasıl zorlanıyorum anlatamam..2 gün işyerinde revirde ytarak geçirdim bir gün erken çıkardılar.cuma da yıllık izin aldım mecburen evde dinlendim a hiç yerimden kalkamadım..bir de zır zır ağlıyorum..durduramıyorum kendimi çok komiğim haa...neyse hepsi geçti gibiydi şimdi de dehşt baş ağrısı..allahım sabrını ver gçsin diyorum valla çok fenayım ..bu arada geçen haftasonu arkadaşlar gelince kaçak yapmıştım demiştim ya ohh maşallah sen buna bir hafta devam et ama gerçekten çok abattmadım ve tartıda evelki gün 92 i gördüm yuh dedim ya bu ne bu kadar yemedim ki ben..nasıl moralim bozuldu nasıl kendimden nefret ettim veumutsuzluğa kapıldım anlatamam..yok dedim ben yapamıcam bir şeyin devamını getiremiyorum 8 kg ver 4 ünü bir haftada geri al hoş o nasıl oldu hala anlamış değilim reglim de bu kadar da farketmez...bu sabah toparladım kendimi tamam dedim salaklığın yüzünden 1.5 ay geriye gittin ama toparlanıp yeniden başlayacaksın dedim ve başladım bugün yine..çok da yüklenemiyorum kendime spor falan çünkü hala çok başım dönüyor yer altımdan kayıyor falan ama bu da gçecek kilollar da gidecek..ahh benim salak başım ahhhhhhh diyordum ki izlemin bloğundna haberim oldu birkz daha okudum yine gaza geldim..
izleme yazdım az önce sizinle de paylaşayım...sizler de başardınız...

nasıl başardın ya izlem bir sn bırakıyorum kontrolümü sonra bir bakıyorum çuvallamışım geride kalmışım başa dönmüşüm...sen 1 yılı aşkın sürede hiç artıda gelmedin topiğe ben niye böyleyim..offf yaa offf nasıl başardın derken biliyorum başardığını da işte o pskilojik gücü naısl buldun içinde canım ya bana da ver birazcık:)
varan 4 de mi kalmıştın..
Ben de 5-6 mi ne olucam kız sz sana toprağım:)

üzülme canim Rabbim kolayligini veriyo,benimesim ameliyat oldugunda büyük oglum yeni baslamisti krese 5 saatlik gidiyodu bide hem onu krese götürüp hem esimin pesinde kosturuyodum bide ufaklik pesimde,ameliyat olduktan sonra kanamasi olmasaydi zolamiycakti cok ama eve geldikten sonra kanamasi oldu bi daha ev doktoruna git eve gel sonra bidaha bidaha derken pestilim cikmisti :) Allahima sükürler olsun atlattik,sizde atlaticaksiniz ins

yaaaa korkmaya başladım
enfeskyon filan degildir umarım
gerçi durduuu şuand abişiy yok amaaa

:18::18::18::18::18:

55 miii kız senin boyun da uzun, bi 60 olda bakarsın
duruma göre
bizim yüzler çökmeye meyilli armut olduğumuzdan
kaş yapak derken göz çıkarmayak

waayyyy 38 miii

canım çok 55 yanlısı değilim de bi 57yi görmek istiyorum...
insanın kilosu azaldıkça vermesi de zor oluyor

allahıma binlerce şükür yaa, dana'dan buzağıya döndük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…