80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah:kiraz saplı form çay
kahvaltı:2 dilim ekmek,peynir,zeytin,1 haşl.yumurta,1 bardak meyve suyu(light)

ara:1 kahve şekersiz türk

öğlen yok

5 çayı :2 bardak şekersiz çay yanında petipör bisküvi 4 adet

akşam bol limonlu domtes salata:) karpuz peynir...

yemek sonra light dondurma 2 top

nasıl kötümü değil herhalde

3gündür geçmiş okumaya çalışıyorum.. 100 sayfa okumuşumdur kesin..sinir oluyorum, böyle olmuyo. sonradan okuyorum iyi hoş ama hiç burda olamıyorum sohbetlerden uzak kalıyorum. buda diyetimi etkiliyo iki haftadırda artıdayım zaten.. ama kızlar izinden geldim,elemanda yok diye 24 saat nöbetlerim war. 24 saat evde 24 saat işte...bi düzen tutturamıyorum ben
ay çok söylendim sizede ama dertleşcek en iyi sizlersiniz..
sevda ve ayşecim yazışmalarınızı zevkle takip ediyorum.hep aklımdasınız ve ikinizinde fotolarına bayıldım bu arada.süpersiniz kızlar:82:ne güzel ilerliyorsunuz maşallah darısı bana..beni ortilikten atın valla. sizinle hiç olamadım
banucum çok geçmiş olsun.umarım sağlığına kavuşur bi an önce.
gülçin hoşgeldin canım. istanbul iyi gelmiş sana sevindim. annen nasıl oldu?yanlış hatırlamıyorum heralde annenle ilgiliydi dimi?
derya kiloyu bu hafta halledersin sen merak etme. bende bu sabah bi tartıldım 82.9u gördüm azıcık ümitlendim bu cuma için.inş böle giderde 2 haftalık artının verdiği stresi atarım üstümden......hoş çarşamba ve cuma gene nöbetçiyim inş kendimi yemeye vermem..

iyi aksamlar kizlar

kac gündür ugrayamiyorum vaktim olmuyor

yemegi azaltmaya basardim sanki sira tatliyi azaltmaya geldi, sanirim bu haftada artida olacagim adet oldum

gecmisede gidemiyorum cok islerim var

geçmiş olsun canım olur arada öle şeyler çocuk onlar

gülçiin hoşgeldinn

sabah:
nesfit 1 kase yarımmuz 3 kayısı

öğlen:
tavuk döner ayran

akşam:
1 köfte
3 ısırık ekmek
peynir helvalı dondurma :26:

spor 2 saat yürüyüş
su 1.5 lt
yeşilçay

canım iyi olmana çokkk sevindim emin ol çok iyi anlıyorum seni rabbim huzurunu daim etsin inşş.
Annnneeeeemmmm kuzummm maşallahhh sana kız inan laf olsun diye degil senin resmini gördüm manyak gibi bagırıyom annemm kuzum maşallah pek güzelsin diye benim kızda gelmiş anne bana mı dedin diye bana sarılıyo bende hiç bozuntuya vermedim evet melegim sana dedim dedim. oglanda bagırıyo ordan banaa bana niye niye demedin diye
semacım maşallah vallahi billahi çokk incelmişsinn........
Nerdesiniz gece kuşları???mersindeyim yatmadan bi bakınıyım size dedim kimse yok,iyi geceler olsun
canımm gece kuşları mort.......... herkesin bişeyi çıkıyo ben biraz tırlattım bu ara,ayşenin misafirleri var onun osu bunun busu varr derkennn gece kuşları olmuyo yani.........sen iyisin inşşş. canımm
canım baban içinde kızın içinde hayırlısı olsun inşş. çok sıkıntı yapma kendine. kötü şeyler düşünme 'hayıra an işini,hayır gelsin başına' hadi hayırlısı inşş. canımm:)
memnun oldum hülyacım, ama çok sık tartılmanı tavsiye etmem pek eksi çıkarsın ertesi gün artılarda olursun hayal kırıklıgı yasarsın o yüzden en fazla haftada iki kere iyi
canımm çokkkk geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inşşş. AYRANNNN banu süt degil yogurt degil muhakkak ayran ver kuzucuma bide 1 çay kaşıgı türk kahvesi(kuru) ver agzına bi bardakta su ver yutsun onu inşş. bişicii kalmazzz allaha emanetler inşş.:85::85:
güle güle git güle güle gel inşş. hayırlı yolculuklar inşş. canım
canımmmmmmmm gülçinnnnnnnnn hoşgeldinn kuzummm yüzünü gören cennetlik olsun anam.
iyimisin hoşmusun? annecigin nasıl canım iyidir inşş. rabbim şifa vermiştir anneciğinede ........
ben sana ne diyimm bilmem ki maşallahhhhhh 41,5 kere maşallahhhhh(bak buçuguda varr heee)
canım eşinin de rabbim yardımcısı olsun inşş. acil şifalar nasip etsinn inşşşş. hadi hoşgeldin tekrar evine yuvanaaa
o ne biçim lafff ölcekmiyim diyo tevbe estağfirullah de kızzz. agzından yel alsın kuzum niye ölesin. rabbim esirgesin inşş. canım bunlar normal ilacın bırakıldıgı dönemlerde bu tarzda şeyler olabilir fakat baktın gecmiyo ve aksine daha yogun duygularla boguşmak zorunda kalıyosun doktora gidip tekrar bi hal çaresine bakman gerek canım.. öyle deme bi daha gözünü seviyim.. elimizden gelen bişi olursa hepimiz burdayız her daim yanındayız dinleriz sakın içine atma dök içini(bunu bi arkadasın olarak degil senelerce tedavi görmüş biri olarak söylüyorum) her duygunu doya doya yaşa acınıda sevincinide aglamanıda gülmenide bu tarz duygular bastırıldıgında daha ters teper herkesten önce kendini düşün canım.. veriyim sana benim meyveli menüyü istermisin yapmak ben gecen degil bi önceki hafta 5 günde 1.700 verdim filiz yaptı(1 kilo) verdi ama regl oldu o sırada aslında daha fazlaydı kaybı büyük ihtimal hatta tek yapamıyorum dersen beraber de baslarız sana eslik edebilirim istersen:):):)

canımmm nurannn sen bu aralar biraz üzgünsün sanki eger artılarını dert edıyosan hiç üzülme ne varr verirsinn yavrum.kuuu seni ortilikten kimm atabilirrrrr yıkarım bu şehrii canım niye öyle diyosun bak bendede tık yok gibi bişi reglim geldi belim gögüslerim karnım ölüyorummmmm tartıya cıkmıyom korkudan ne cıkar diye ama pes etmiş degilim
çünküüüüüüüüü
daha fazla bu yüklerinnn
hamallıgını yapmayaaa hiççççç niyetimmmm yokkkkkk
allahın izniyleeeee inşşşşşşşş.
sen tut nöbetini açlık krizlerin olursa gece nöbetlerinde cips mips cıssssss
beyaz leblebi ye bitki cayı iç light nescafe iç,, yani daha iyi çözümler üret imkanlar dahilinde

menümü yazayımm
sabah
1 bardak süt
1 avuç kuruyemiş

öglen
1 kase yogut
6 kayısı dogradım ve tarçın attım biraz

akşam
1 tabak tavuk haşlama
1yk yogut

3 lt su
1 form çay
3 fincan yeşil çay

canım mesajım bi önceki sayfada kaldı belki göremezsin bi bak canım ayrannn ver canım çocuga bol bol hiç elinden düşürme ayranı içsin canım muhakkak. bide bir cay kaşıgı türk kahvesi al kavonozdan ver agzına (kuru) bi bardakta su tut elinde kahveyi agzına verince ver suyu içsin yutsun kahveyi canım
çokkk geçmiş olsun canım

sevda
cnmm yarın bol bol ayran vereyim omn süt vermedimm zaten
bir tek yogurt yiyor kendisii istiyor onudaaa
kahveyi biliyorum ama nasıl yedreyim küü

yarınn kfleks miii yapsam acep diyorum ama karbondan sonra beni artıya geçirise diye korkuyorumm
cnm yemek yemekte istemiyor yaaaa midem kötüü oluyor aklıma gelskçee
degişik şeylerr yemek istiyorum
bugünde böle hafif yedim bakalım tartıya asıl yansıycakk

deryoş acaba bu 4 yk gevregi 1 bardak süte koysakkk çokmu olar:18::18:

mutlaka canım aman eksik etme ayranı vücudu sürekli kendisi için gerekli maddeleri kaybettigi için o kadar halsiz ve bitkin ama gözlerinin altı falan mosmor diyosun çok bitkin diyosun demekki ciddi su kaybı yaşıyor şuan bolll suuu bolll ayrannn
acil şifalar inşşşş.

ayranıda içerrr zaten severlerr öle şeyleriii
suyu zaten uynıp uyanıp istiyor yaa

Allahım benim gülçinim mi gelmiş :92::92::92::92::92::92:

Hoşgeldin azim kaynağım hoşgeldin

Biraz daha iyi gördüm seni sözlerinden, orada istanbul varsa burada da biz varız
Eşin için de çok geçmiş olsun, bu sıkıntılı zamanlar umarım uzun sürmez..

İzlemcim benim de öyle 1-2 kiloya bakan kıyafetlerim var, hem de benim ki öyle keyiften değil, kafaya koyduğum, manevi olarak çoooook anlam yüklediğim kıyafetlerim
Adapte olamıyorum dediğin gibi, olmuyor, hadi başlıyorum bugün diyorum, bir bakıyorum bozmuşum..Zor günler geçirdim onun etkisi de var ama yavaş yavaş toparlanıyorum manevi yönden, belki hala bir azim kırıntısı kalmıştır içimde... :2::2:
İşin kötüsü 2 haftaya ramazan geliyor, biz sahura kadar açık olacağız, ben tutmasam da gecenin 4 'ünde eşime sofra kuracağım offf illa ki bir kaç kiloda olsa alacağım biliyorum..En başta düzen kayacak, hareket azalacak. O yüzden son 2 haftam aslında ama ben hala bunu değerlendirmeye başlamadım

Kızlar ben çok mu sızlanıyorum burada? :26:

Yok banuşum bence çok olmaz valla ben yağsız sütü 1 bardak koyuyordum kalanıda içiyordum sütü sevdiğim için, zararını görmedim, yine tıkır tıkır gitti.. Bence dene cumaya kadar artıda çıksan da önemli değil denemiş görmüş olursun bu kadar takılma artık
Ha bir de benimki 5-6 yemek kaşığı oluyordu bazen, buna rağmen vermiştim :78:

Son düzenleme:
derya sahura kadar nasıl açıcaksınız kuu
yasak degilmiii

ay senle ben tam süt kuzusuyuz yaa
bende bayılıyorum süteee ama y.y var onunlada olur sanırım degilmi

derya sahura kadar nasıl açıcaksınız kuu
yasak degilmiii

ay senle ben tam süt kuzusuyuz yaa
bende bayılıyorum süteee ama y.y var onunlada olur sanırım degilmi

Yok banuşum ramazanda serbest..Başka günler yasak tabi, gece 1 en son..

Vallah ben biraz fazla seviyorum sütü, deve boyumu ona borçlu olmama rağmen seviyorum
Tabi canım yarım yağlı da olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…