evet cnm 3 yaşındalarrrr
yaptıgım lapayıda yemedii
onudaa kayraaa yediii
yogurt yiycem dediii yedirdimm mecburrr:2::2:
aksilikya yogurt yemek istiyor
zaten normldede çok yerler yogurt
evet hemde aynısından var ikizlerZorlama yemesin yarına toparlar inşallah bir tane daha var demek
evet hemde aynısından var ikizler
muz yedşrşdm yatırdımmm sütüde dşgerine gizli gizli verdimmm
annem ne kadar güzel bir duygudur yaf ikiz maşallah rabbim uzun ömürler versin
hülyacım
menülerini parça parça degilakşam hepsini yazarsan daha ii degerlendirlir cnm
deniz çokkötü kızlar ya
uyuttum bebelerş plates yapıyordum kapı
çald. karşı komşu gelmiş şarz alti istemeye
sonra uyandı denizzz ve kalkmasıyla odanıın halısına kusmsı bir oldu
bnyoya götürdüm yıkadım giydirdim
halıyı duşakabinin içine attım.. ki
gelene kdar ishal olmuş kordorun hlısını batırmış aglıyor bide altıma yapmak istemiyorum yetişmedim diye
bu kez yine çıkar sütünü yine yık a birde teselli ett
yeniden giydir koridorun halısını temizleeee
şimdiide habire kusucammm dşyip duruyorrr
nane limonda içiridmmm inşş biraz ii gelir
Kiiiiizzzlllaaaarrrrrrrrrrrr beeenn gelldddimmmmmmmmmmmmmm
41 günlük tatilim bitti ve mis gibi guzel yuvama geri döndum cok sukur
Hepinizi cok ozledim hatunlar. cooookkk...
70 kg ile gittim Istanbul'uma, 64 ile geri geldim
Nasilsiniz ne var ne yoook bilmiyorum ama, bugün kisa ziyaretlerimiz var gitmemiz gereken.
Bu sebepden gecmise bugun dalamayabilirim
Ama gozumde buyuyen 41 gunluk gecmis var enaaaaaaammmmmmmmmmmmm
Bu arada esim yarin dizinden amelliyat olucak kizlar..
canım iyi olmana çokkk sevindim emin ol çok iyi anlıyorum seni rabbim huzurunu daim etsin inşş.Sevdacım teşekkür ederim, dediğin sebepler üzüntümün bir kısmı sadece..Ama söylediğin şeyler boğazımı düğümleyecek kadar hayatımda var olan şeyler..Ve gerçekten esnaflığı yapmayan anlayamaz..Özellikle senin benim gibi uzun mesaili işlerde..Hasret kaldıklarımıza doyarmıyız bir gün bilemiyorum..Beni anladığını biliyorum ama canını sıkma daha iyiyim canım, gezi iyi geldi
Ayşecim bu sözleri hakettim mi bilmiyorum ama gerçekten çok teşekkür ederim..Böyle tanındıysam ne mutlu bana..Ben zaten hiç içime atabilen biri değilim, bir tatsızlık olduysa illa konuşulsun kapansın isterim..Çünkü bilirim ki insanın sustukları büyür içinde. Öyle arada sırada dediğin gibi hepimiz dipsiz kuyulara düşüyoruz, önemli olan çıkabilmek ki çok şükür hep çıkabildim, allahım içinden çıkamayacağım dertler vermesin..
Bu topikte herkesin birbirine söylediği en doğru laf; iyi ki varsınız
Sena iyi niyetin için teşekkür ederim. Bu arkadaşım zayıfladığım dönemde bana en çok iltifatları eden, her zaman takdir eden biriydi. O yüzden sözünde art niyet aramam..Sanırım o gün şişliğim olduğu için öyle göründü ona.
Zaten art niyetli birine karşı bile onun zayıf yönünü bulup iğneleyebilecek biri değilim. Yapımda yok bu tip bir iletişim şekli. İnan etrafın lafına da zerre takan biri değilim, hiç umurumda olmaz kim ne demiş..Umurumda olsaydı zaten 92'lere çıkana kadar bin kez duyduğum çok kilo aldın, eskiden çok güzeldin laflarını umursardım..
Üzüntümün sebebi başkaydı, o da üstüne ufak bir tatsızlık oldu işte, bu aralarda diyet yapamadığım için etkilendim sanırım.
Ben eskiden beri çok ağlayan biriyim, hani benim için büyük buhran belirtisi filan değil gülmek kadar normal benim dünyamda ağlamak..Bazı dönemler oluyor ağlayamıyorum, işte o çok kötü..Ağlayabilmek, rahatlayabilmek mutlu ediyor beni..Sadece bu sefer fazla uzun sürdü.
Herkes istediği hayatı yaşayamıyor maalesef ama tekrar diyorum allah taşıyamayacağımız, yaşam sevincimizi elimizden alacak dert vermesin..Teşekkür ederim tekrar.
Fundacım 2 hafta bildirim yapmayanı kaldırıyorum listeden öyle bir kural koyduk çünkü çok kalabalığız artık
Umarım yanlış anlamazsın, bu hafta bomba gibi dönmeni bekliyoruz :13:
Annnneeeeemmmm kuzummm maşallahhh sana kız inan laf olsun diye degil senin resmini gördüm manyak gibi bagırıyom annemm kuzum maşallah pek güzelsin diye benim kızda gelmiş anne bana mı dedin diye bana sarılıyo bende hiç bozuntuya vermedim evet melegim sana dedim dedim. oglanda bagırıyo ordan banaa bana niye niye demedin diyeAlıntılayamadığım diğer kızlar desteğiniz için çoook teşekkür ederim, varlığınız ve sözleriniz mutlu ediyor beni
Bugünkü gezi iyi geldi, yüzme işini baya söktüm gibi
Ben dip dalabiliyorum, yukarıda yüzemiyorum, arkadaşım yukarıda yüzüyor ama dip dalamıyor komediydi..Gel güçlerimizi birleştirelim anca bir şeye benzeriz dedim
Ama çok eğlenceliydiBu da bu günden bir kare :87::87: Bu sefer yüzümü açık bıraktım aman ne olacak ya görmeyenlerde görsün Ama mesut yüzüm açık koyduğumu görmesin :18::18:
Eki Görüntüle 223017
semacım maşallah vallahi billahi çokk incelmişsinn........http://i1107.hizliresim.com/2011/7/11/12074.jpg
8,5 ay önce doğuma 1-2 gün kala 101 civarı
http://i1107.hizliresim.com/2011/7/11/12089.jpg
doğumdan 2 ay sonra 92 civarı
http://i1107.hizliresim.com/2011/7/11/12141.jpg
birkaç hafta önce 77 civarı
kızlar idare ediverin pek net çıkmadım ama size özel 1 foto çektirmiştim hızlıresim.com nedense sorun çıkardı bende bi bunu buldum
canımm gece kuşları mort.......... herkesin bişeyi çıkıyo ben biraz tırlattım bu ara,ayşenin misafirleri var onun osu bunun busu varr derkennn gece kuşları olmuyo yani.........sen iyisin inşşş. canımmNerdesiniz gece kuşları???mersindeyimyatmadan bi bakınıyım size dedim kimse yok,iyi geceler olsun
canım baban içinde kızın içinde hayırlısı olsun inşş. çok sıkıntı yapma kendine. kötü şeyler düşünme 'hayıra an işini,hayır gelsin başına' hadi hayırlısı inşş. canımm:)günaydın kızlar dünkü qerqinliqim devam ediyor..patlamaya hazır barut gibiyim..bu yıla kadar hep takdir getiren kızım aqustos ayında gireceqi sınavı kazanamazsa sınıfta kalıcak..lise 1 zor diyolardı ama sanki kızım bu yıl gevşek davrandı..blue çaqının etkisi sanırım..bukadar başarılıylen birgün kızımım sınıfta kalmayla karşı karşıya kalacaqı aklımın ucundan geçmezdi..eylüle kadar kalıcakmı geçecekmi diye bu stresi nasıl kaldırıcam ben..içimin eridiqini hissediyorum herşeyi kırıp dökmek geliyor içimden..
11 de babamla hastaneye gidicez..öbür gözündende iqne olacak..aç geliyoruz şimdiden yemeqimi hazırlamam lazım..size iyi sohbetlerr..
çok güzel olmuşsun hiç 77 gibi durmuyorsun..ben çok beqendim tebriklerr
memnun oldum hülyacım, ama çok sık tartılmanı tavsiye etmem pek eksi çıkarsın ertesi gün artılarda olursun hayal kırıklıgı yasarsın o yüzden en fazla haftada iki kere iyisevdacım merhaba ben hülya
gönül 55 de olmak istiyor 50 de ama şimdilik hedefimi küçük tutum bakıyorum arkadaşlara istedikleri kiloya ulaştıktan sonra bırakamayıp dahada zayıflıyorlar belki bizde öle oluruz.
ka. ayda verebiliriz acaba bu kiloları
bugun tartıldım canım 73 olmuşum aslında cuma günleri tartılıyordum ama cuma adet olacagım için bugun bakakyım dedim kiloma gerçi cumada tartılıtrım benim bwelli olmuyor tartılmadan duramıyorum sabredemiyorum.
canımm çokkkk geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inşşş. AYRANNNN banu süt degil yogurt degil muhakkak ayran ver kuzucuma bide 1 çay kaşıgı türk kahvesi(kuru) ver agzına bi bardakta su ver yutsun onu inşş. bişicii kalmazzz allaha emanetler inşş.:85::85:günaydın kızlar
işkence valla bu pc yawwww
ben bugün daha fazka karbon yapamıycagımı düşünerek bıraktımm:=
haftaya 3 gün yaparım aartık
midem havada bu bünye kaldıramaz daha fazla
yazımmı tamamlayamadımmm
deniz her yere kustu sabah sabah sanırım mideyi üşüttü:))
hülyacım günaydın cnm
güle güle git güle güle gel inşş. hayırlı yolculuklar inşş. canımGünaydınlar...
Bugün yola çıkmadan önce kiloma bakayım ve kaydedeyim dedim.Tam 71.4 üm.Bakalım geldiğimde kaç olacağım?Allahım inşallah almam,almadan gelirim.Siz yoksunuz,tartı yok,nasıl olacak bilmiyorum artık.:18::18::18:Unutmamak için (unutacağımı da sanmıyorum ya )çizelgeyi de değiştireceğim.
Derya'cım beni listeden çıkarabilirsiniz,nerdeyse 6 hafta bildirim yapamayacağım.Geldiğimde yine katılırım canım.
Herkes kendine çok iyi baksın,sabırlar,azimler,iradeler ve sonucunda kilo vermeler diliyorum.Görüşmek üzere...
canımmmmmmmm gülçinnnnnnnnn hoşgeldinn kuzummmKiiiiizzzlllaaaarrrrrrrrrrrr beeenn gelldddimmmmmmmmmmmmmm
Nasilsiniz ne var ne yoook bilmiyorum ama, bugün kisa ziyaretlerimiz var gitmemiz gereken.
o ne biçim lafff ölcekmiyim diyo tevbe estağfirullah de kızzz. agzından yel alsın kuzum niye ölesin. rabbim esirgesin inşş. canım bunlar normal ilacın bırakıldıgı dönemlerde bu tarzda şeyler olabilir fakat baktın gecmiyo ve aksine daha yogun duygularla boguşmak zorunda kalıyosun doktora gidip tekrar bi hal çaresine bakman gerek canım.. öyle deme bi daha gözünü seviyim.. elimizden gelen bişi olursa hepimiz burdayız her daim yanındayız dinleriz sakın içine atma dök içini(bunu bi arkadasın olarak degil senelerce tedavi görmüş biri olarak söylüyorum) her duygunu doya doya yaşa acınıda sevincinide aglamanıda gülmenide bu tarz duygular bastırıldıgında daha ters teper herkesten önce kendini düşün canım.. veriyim sana benim meyveli menüyü istermisin yapmak ben gecen degil bi önceki hafta 5 günde 1.700 verdim filiz yaptı(1 kilo) verdi ama regl oldu o sırada aslında daha fazlaydı kaybı büyük ihtimal hatta tek yapamıyorum dersen beraber de baslarız sana eslik edebilirim istersen:):):)Banucum çok geçmiş olsun canım kıyamam ben Denizciğe işallah en kısa zamanda iyileşir canım..Bu arada İzlmein bloğunda senin yazını da okudum..Nasıl duygulandım anlatamam..Böyle sizleri okudukça sanki kızlarının mezuniyetindeki anneler gibi gözlerim doluyor valla gurur duyuyorum sizlerle..
Bu arada herlşşeye ağlıyorum zaten iyice zırtlak bir hatun oldum..hapın etkisi sanırım beni altüst etti..
arkadaşımın kınasına gittim bir tek kızın annesi halası bir de ben ağlıyorduk..
geçen arkadaşım doğum yapmıştı ona gittim herkes normal duruyor ben ağlıyorum..
c.tesi akşamı eşimle uykumuz kaçtı hadi film izleylim dedik çağan ırmağın çınar ağacını izledik gecenin 01.30 unda deli gibi ağlayan ben..
cuma günü izinliydim rahatsızdım uzanıyorum müzik kanalını açtım gece yolcularının ölüm de var ı çalıyordu sen başla ağlamaya 1 saat falan susturamadım kendimi..
dün müşteriyle l konuşuyorum kadının kocası ölmüş evrak isterken falan kadın kıyamam telde ağlamaya başladı..ben ne yaptım dersiniz kızlar kaç yıldır bu işin içindeyim vefatlar kanserler şunlar bunlar tabi ki etkilenirdim ama kadın başldı ya dayanamadm ben de çok kötü oldum başladım telde hıçkırmaya kadın ay sizi çok üzdüm dedi özürler diliyor falan
Dün annemle konuşuyorum Çınar Ağacını izledim annecim söz babamı da seni de asla huzur evinde bırakmayacağım diyorum ağlıyorum..
Yakında ölcek miyim nedir bilemedim valla..
3gündür geçmiş okumaya çalışıyorum.. 100 sayfa okumuşumdur kesin..sinir oluyorum, böyle olmuyo. sonradan okuyorum iyi hoş ama hiç burda olamıyorum sohbetlerden uzak kalıyorum. buda diyetimi etkiliyo iki haftadırda artıdayım zaten.. ama kızlar izinden geldim,elemanda yok diye 24 saat nöbetlerim war. 24 saat evde 24 saat işte...bi düzen tutturamıyorum ben
ay çok söylendim sizede ama dertleşcek en iyi sizlersiniz..
sevda ve ayşecim yazışmalarınızı zevkle takip ediyorum.hep aklımdasınız ve ikinizinde fotolarına bayıldım bu arada.süpersiniz kızlar:82:ne güzel ilerliyorsunuz maşallah darısı bana..beni ortilikten atın valla. sizinle hiç olamadım
banucum çok geçmiş olsun.umarım sağlığına kavuşur bi an önce.
gülçin hoşgeldin canım. istanbul iyi gelmiş sana sevindim. annen nasıl oldu?yanlış hatırlamıyorum heralde annenle ilgiliydi dimi?
derya kiloyu bu hafta halledersin sen merak etme. bende bu sabah bi tartıldım 82.9u gördüm azıcık ümitlendim bu cuma için.inş böle giderde 2 haftalık artının verdiği stresi atarım üstümden......hoş çarşamba ve cuma gene nöbetçiyim inş kendimi yemeye vermem..
mutlaka canım aman eksik etme ayranı vücudu sürekli kendisi için gerekli maddeleri kaybettigi için o kadar halsiz ve bitkin ama gözlerinin altı falan mosmor diyosun çok bitkin diyosun demekki ciddi su kaybı yaşıyor şuan bolll suuu bolll ayrannn
acil şifalar inşşşş.
Kiiiiizzzlllaaaarrrrrrrrrrrr beeenn gelldddimmmmmmmmmmmmmm
akşamları kaçırıyorum kızlar yaa
bi düzene sokamadım 1 aydır
önceden akşam yemeklerini çok geç yani 10u buluyordu
şimdi 7-8 gibi ben yiyorum ama meyve filan yiyorum
dün akşam kiraz karpuz filan koydurdu eşim bana
kendi 2-3 tane yedi, geri kalan gelsini ben yedim
birde kızdım ne koydurup yemiyorsun diye
böylede iyiyim tabiki vermesemde olur da
kilo vericem diye bikaç şey almıştım
1-2 kiloya bakıyor, cuk oturması ama bi türlü adapte olamıyorum
cumaya kadar dayanmam lazım bakalım :97::97::97:
yarınn kfleks miii yapsam acep diyorum ama karbondan sonra beni artıya geçirise diye korkuyorumm
cnm yemek yemekte istemiyor yaaaa midem kötüü oluyor aklıma gelskçee
degişik şeylerr yemek istiyorum
bugünde böle hafif yedim bakalım tartıya asıl yansıycakk
deryoş acaba bu 4 yk gevregi 1 bardak süte koysakkk çokmu olar:18::18:
derya sahura kadar nasıl açıcaksınız kuuAllahım benim gülçinim mi gelmiş:92::92::92::92::92::92:
Hoşgeldin azim kaynağım hoşgeldin
Biraz daha iyi gördüm seni sözlerinden, orada istanbul varsa burada da biz varız
Eşin için de çok geçmiş olsun, bu sıkıntılı zamanlar umarım uzun sürmez..
İzlemcim benim de öyle 1-2 kiloya bakan kıyafetlerim var, hem de benim ki öyl keyiften değil, kafaya koyduğum, manevi olarak çoooook anlam yüklediğim kıyafetlerim
Adapte olamıyorum dediğin gibi, olmuyor, hadi başlıyorum bugün diyorum, bir bakıyorum bozmuşum..Zor günler geçirdim onun etkisi de var ama yavaş yavaş toparlanıyorum manevi yönden, belki hala bir azim kırıntısı kalmıştır içimde... :2::2:
İşin kötüsü 2 haftaya ramazan geliyor, biz sahura kadar açık olacağız, ben tutmasam da gecenin 4 'ünde eşime sofra kuracağım offf illa ki bir kaç kiloda olsam alacağım biliyorum..En başta düzen kayacak, hareket azalacak. O yüzden son 2 haftam aslında ama ben hala bunu değerlendirmeye başlamadım
Kızlar ben çok mu sızlanıyorum burada? :26:
Yok banuşum bence çok olmaz valla ben yağsız sütü 1 bardak koyuyordum kalanıda içiyordum sütü sevdiğim için, zararını görmedim, yine tıkır tıkır gitti.. Bence dene cumaya kadar artıda çıksan da önemli değil denemiş görmüş olursun bu kadar takılma artık
Ha bir de benim ki 5-6 yemek kaşığı oluyordu bazen, buna rağmen vermiştim :78:
derya sahura kadar nasıl açıcaksınız kuu
yasak degilmiii
ay senle ben tam süt kuzusuyuz yaa
bende bayılıyorum süteee ama y.y var onunlada olur sanırım degilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?