Bu araalar galiba bende dengesizlesdim kizlar.
Pazar gecesi geldim Istanbul'dan.
Allah'im sanki kitlikdan cikmiscasina yedigimi gören esim: Askim sen istanbul'da hic bisy yemedin mi die bön bön bakinca
Yerin dibine girdim sanirim
Hedefi 5kg daha assagiya cekerek 55 olarak ilan ettim bakalim.
5 ayda vermis oldugum 23,1 kg nun serefine kina gecemde giyindigim elbisemi deneyeyim dedim.
Amaaaaaaaannnnnnnnnnnnnn bayilicakdim resmen sevincden icine girdim fermuarim
Coook kolay bi sekilde yukari dogru cekilirken tüylerim diken diken oldu fermuarin sesi ile.
Bu nasil mutlulukdur die kafayi yedim
Etiketinde ki su yazida beni nasil cezb etti anlatamam 38
Bu elbiseyi Ekim ayinda kuzenimin dügününde giyinicem kismetse.
O ana kadar resim yüklemem bu elbiseyle simdiden anlasalim hatunlar.
Bu araalar galiba bende dengesizlesdim kizlar.
Pazar gecesi geldim Istanbul'dan.
Allah'im sanki kitlikdan cikmiscasina yedigimi gören esim: Askim sen istanbul'da hic bisy yemedin mi die bön bön bakinca
Yerin dibine girdim sanirim
Hedefi 5kg daha assagiya cekerek 55 olarak ilan ettim bakalim.
5 ayda vermis oldugum 23,1 kg nun serefine kina gecemde giyindigim elbisemi deneyeyim dedim.
Amaaaaaaaannnnnnnnnnnnnn bayilicakdim resmen sevincden icine girdim fermuarim
Coook kolay bi sekilde yukari dogru cekilirken tüylerim diken diken oldu fermuarin sesi ile.
Bu nasil mutlulukdur die kafayi yedim
Etiketinde ki su yazida beni nasil cezb etti anlatamam 38
Bu elbiseyi Ekim ayinda kuzenimin dügününde giyinicem kismetse.
O ana kadar resim yüklemem bu elbiseyle simdiden anlasalim hatunlar.
selam kızlar ben kaç gündür kk ya giremiyordum bilenler bilir ben 2 senedir falan antidepresan kullanıyordum bebek yapıcam hadi önceden bırakayım diye bırakmaya başlamıştım ve 4 aydır falan yavaş yavaş bıraktık ama geçen hafta pazartesi tamamen kesmiş oldum çarşambadan beri dünyam dönüyor yer altımdan çekiliyor ay sanki uyuşturucuyu bırakıyorum nasıl zorlanıyorum anlatamam..2 gün işyerinde revirde ytarak geçirdim bir gün erken çıkardılar.cuma da yıllık izin aldım mecburen evde dinlendim a hiç yerimden kalkamadım..bir de zır zır ağlıyorum..durduramıyorum kendimi çok komiğim haa...neyse hepsi geçti gibiydi şimdi de dehşt baş ağrısı..allahım sabrını ver gçsin diyorum valla çok fenayım ..bu arada geçen haftasonu arkadaşlar gelince kaçak yapmıştım demiştim ya ohh maşallah sen buna bir hafta devam et ama gerçekten çok abattmadım ve tartıda evelki gün 92 i gördüm yuh dedim ya bu ne bu kadar yemedim ki ben..nasıl moralim bozuldu nasıl kendimden nefret ettim veumutsuzluğa kapıldım anlatamam..yok dedim ben yapamıcam bir şeyin devamını getiremiyorum 8 kg ver 4 ünü bir haftada geri al hoş o nasıl oldu hala anlamış değilim reglim de bu kadar da farketmez...bu sabah toparladım kendimi tamam dedim salaklığın yüzünden 1.5 ay geriye gittin ama toparlanıp yeniden başlayacaksın dedim ve başladım bugün yine..çok da yüklenemiyorum kendime spor falan çünkü hala çok başım dönüyor yer altımdan kayıyor falan ama bu da gçecek kilollar da gidecek..ahh benim salak başım ahhhhhhh diyordum ki izlemin bloğundna haberim oldu birkz daha okudum yine gaza geldim..
izleme yazdım az önce sizinle de paylaşayım...sizler de başardınız...
nasıl başardın ya izlem bir sn bırakıyorum kontrolümü sonra bir bakıyorum çuvallamışım geride kalmışım başa dönmüşüm...sen 1 yılı aşkın sürede hiç artıda gelmedin topiğe ben niye böyleyim..offf yaa offf nasıl başardın derken biliyorum başardığını da işte o pskilojik gücü naısl buldun içinde canım ya bana da ver birazcık:)
varan 4 de mi kalmıştın..
Ben de 5-6 mi ne olucam kız sz sana toprağım:)
gülçinim iradeli hatun, güzel hatun hoşgeldin özledik topikçe seni, sohbetlerini:)maşallah canım tatile gidip kilo vereni sadece seni gördüm...ne yaptın nasıl başardın kısa sürede 6 kilo vermeyi bizimlede paylaş belki bizde de işe yarar....resimlerini gördüm fıstık gibi oldun maşallah...eşin için de geçmiş olsun...tekrar hoşgeldin...
banu'cum geçmiş olsun umarım mikrop kapmamıştır.İstersen toparlamazsa bir doktora göster.yeni tuvaletini tutmayı öğrenmişti şimdi tutamayınca çok üzülmüştür çocuk eyapsın biz koca insanlar tutamıyoruz...ben Antalya finike'ye kampa gittiğimde zehirli isahal olmuştum.Ankara'ya yollamışlardı.Alt-üst tutamıyorsun...su kaybı çok oluyor bize orada pirinç lapası,haşlanmış patates ve tuzlu-şekerli su içirmişlerdi sürekli...15 yıl önce
füsuncum sen çok iradelisin 6 hafta değil 16 hafta olsa seni etkilemez sen eğlenmene bak.kiloyu düşünme, almazsın o kadar çabadan sonra boşlamazsın aklına gülçin'i getir verirsin...iyi yolculuklar...
geçmişe henüz bakmadım....
üzülme canim Rabbim kolayligini veriyo,benimesim ameliyat oldugunda büyük oglum yeni baslamisti krese 5 saatlik gidiyodu bide hem onu krese götürüp hem esimin pesinde kosturuyodum bide ufaklik pesimde,ameliyat olduktan sonra kanamasi olmasaydi zolamiycakti cok ama eve geldikten sonra kanamasi oldu bi daha ev doktoruna git eve gel sonra bidaha bidaha derken pestilim cikmisti :) Allahima sükürler olsun atlattik,sizde atlaticaksiniz ins
55 miii kız senin boyun da uzun, bi 60 olda bakarsın
duruma göre
bizim yüzler çökmeye meyilli armut olduğumuzdan
kaş yapak derken göz çıkarmayak
waayyyy 38 miii
filizimmm
saol cnm pirinçl lapası aklıma hiç gelmedii
yarın yapayım olmadı yogurt yedikten sonra çıkarmadı biraz daha ii
ama halzsiz yatıyor yaaaaa
kayrada sürekli kalk oynayalım filan diyooo
gidiyo üstüne çıkıyo filannn sıkılıyo tabi yatınca denizzz
iclall
cnm tşk edeirm sanırım bana yazmışsın
süt degilde bu gibi durumlarda yogurt ii gelir diye duymuştum:18::18:
patateside direk haşlayıp verdim ama yemiyorr
belki akşam babasının yanında yer inşşş:
çocuklar nasılda soluyor 1 günde yaaa:26::26::26:
filizimmm
saol cnm pirinçl lapası aklıma hiç gelmedii
yarın yapayım olmadı yogurt yedikten sonra çıkarmadı biraz daha ii
ama halzsiz yatıyor yaaaaa
kayrada sürekli kalk oynayalım filan diyooo
gidiyo üstüne çıkıyo filannn sıkılıyo tabi yatınca denizzz
iclall
cnm tşk edeirm sanırım bana yazmışsın
süt degilde bu gibi durumlarda yogurt ii gelir diye duymuştum:18::18:
patateside direk haşlayıp verdim ama yemiyorr
belki akşam babasının yanında yer inşşş:
çocuklar nasılda soluyor 1 günde yaaa:26::26::26:
canım çok 55 yanlısı değilim de bi 57yi görmek istiyorum...
insanın kilosu azaldıkça vermesi de zor oluyor
allahıma binlerce şükür yaa, dana'dan buzağıya döndük
selam bende evlendiğimde 63 kilo idim kına gecesi elbisemde 38 bedendi gecen denedim olmadı tabi sonra birsürü ağladım darısı başıma inşşş
bu arada tebrik ediyorum snei
gülçicim
insan tabiki mutlu oldugu kiloda olmalı
ama görüntüde biraz önemli benceee yaaa
55te sen kesinliklee çok zayıf olursun kup kuru takırr takır
ama sen öle seviyorsann bilemem tabiki amaa
izlemin dedigi gibii yüzde biraz önemlii:==)
Gülçinn hoşgeldin canım iyi haberlerini aldık Deryadan..Maşallah sana ya 5 ayda 23 kg şaka gibi..süpersin ben de ayıptır sylemesi 3 ayda 8 kg verip 4 ünü ya da 3 ünü neyse geri almış biri olarak önünde saygıyla eğiliyorum arkadaşım..gel yanaş bana sürtüncem sana
ahh güzel toprağım ben sana ne diyim şimdi bilemedim,
ben topiğe geldiğimde sen burdaydın...
sağlık sorunları peşini bırakmadı, inan sen elinden geleni yapıyorsun,
benim de kaçamağım oldu, sinirlendiğim dönemler kaçamaklarım çok oldu
önemli olan ondan sonrası, sen şimdi artıdayım diye saalrsan boşverirsen bütün emeklerin heba olur
suyu arttır biraz gider o ödemler merak etme sen
ahh canım yaa nasıl istiyorum bilemessin istediğin kiloya düşmenii
ama burdan kopma sakın, ne yersen ye gel buraya yaz elimizden geldiğince destek oluruz bi sana
olacak.... olacak....
hoşbuldum canım banucum saolsun çok neşeli bir topik dedi tavsiye etti bana hepinize hayran kaldım ben 15 kiloyu nasıl berecm derken sizzz ne kilolar vermişsiniz hepiniz idolümsünüz.Taaaaaam dayaklik hatunsun, seve seve
InsaAllah darisi seninde basina canim.
Sadece azimini kaybetme hersey inan senin elinde canim..
Aramiza hosgeldin
O kadar olmam kuuuu korkutmayin nannn beni
Acik konusun dagitirim burayi, yoksa yüzüm cok mu cirkinlesmis
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
iclall
saglık sektöründesin sanırım
dogru olabilir evet yogurt asitli ama garip ii geldii
süt vermiycem ama kşama umarım aglamaz süt diye
aglıycagını snamıyorum gerçi bişiy yemiyorda
nihalllllllllllllllllllllllllllllll
cnm çok geçmiş olsunnn sanırım ilaçlar snei biraz duygusal ve depresif yaptı
amaa geçicek cnm inşşşşş veee sen eminimki bir gün hikayeni paylaşıcaksın bizlerleee
kilolu hamile kalsandaa ne olcekk bende 80 le kaldım tecrübeye sabittirrr
bak sonrada veriliyor cnm
önemli olan saglıkk yeterk i o olsun gerisi boşş
Canım ben çocuk gelişim uzmanıyım azıcıksütten tasarrufla iyileşir inşallah suyunu ihmal etme kuzunun gerisini toplar
oooo süper yaaaaa
çol çocuk bol bu topikteeee
bize yardımcı olursun artıkın
ishal devam ediyor kusma durdu
pirinç lapası yapıp vericem birazdan umarım yerr
akşamada muzzzzzz off ne zor yaaaa birde bıcır bıcır konuşan çocuk bir günde soldu vallahi yaa
olmazmıyım efem her zaman hizmetinize amadeyiz inşallah
midesi boşalmadan yeni yiyecek yüklemesi yapma diyeceğim ama kuzu zaten ishalle atıyordur pirinç de denersin ama kestirmesi patates sanırım onuda yemiyor oyy sararıyorlar hemende gözlerinin önü böle halka yavrum geçer canım korkma suyunu ihmal etmezsen hiç bişey olmaz biiznillah.:96:
mide çokdolu degil yaaa deidign gibi atıyor hemen azcık ekmekk yediridm demin bir iki lokmaa
bakalım pirinç yiycekmi
patatesde var hangidini yerseee
ayyyy evet ya gözleri filan mosmor oldu altları
birdeee günde 500 binkez soru sorardı one bu ne şu nee diye
1 tne bilem sormadıııı
Aglıycam vallhi yaaaaaaa
azcıkkk döktüm bileee gözlerimden amaa onu aglamak saymıyorummm
kıyamam geçer inşallah kaç yaş 3-4 sanırım
Kiiiiizzzlllaaaarrrrrrrrrrrr beeenn gelldddimmmmmmmmmmmmmm
41 günlük tatilim bitti ve mis gibi guzel yuvama geri döndum cok sukur
Hepinizi cok ozledim hatunlar. cooookkk...
70 kg ile gittim Istanbul'uma, 64 ile geri geldim
Nasilsiniz ne var ne yoook bilmiyorum ama, bugün kisa ziyaretlerimiz var gitmemiz gereken.
Bu sebepden gecmise bugun dalamayabilirim
Ama gozumde buyuyen 41 gunluk gecmis var enaaaaaaammmmmmmmmmmmm
Bu arada esim yarin dizinden amelliyat olucak kizlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?