80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam bende evlendiğimde 63 kilo idim kına gecesi elbisemde 38 bedendi gecen denedim olmadı tabi sonra birsürü ağladım darısı başıma inşşş
bu arada tebrik ediyorum snei

Gülçinn hoşgeldin canım iyi haberlerini aldık Deryadan..Maşallah sana ya 5 ayda 23 kg şaka gibi..süpersin ben de ayıptır sylemesi 3 ayda 8 kg verip 4 ünü ya da 3 ünü neyse geri almış biri olarak önünde saygıyla eğiliyorum arkadaşım..gel yanaş bana sürtüncem sana

ahh güzel toprağım ben sana ne diyim şimdi bilemedim,
ben topiğe geldiğimde sen burdaydın...
sağlık sorunları peşini bırakmadı, inan sen elinden geleni yapıyorsun,
benim de kaçamağım oldu, sinirlendiğim dönemler kaçamaklarım çok oldu
önemli olan ondan sonrası, sen şimdi artıdayım diye saalrsan boşverirsen bütün emeklerin heba olur
suyu arttır biraz gider o ödemler merak etme sen

ahh canım yaa nasıl istiyorum bilemessin istediğin kiloya düşmenii

ama burdan kopma sakın, ne yersen ye gel buraya yaz elimizden geldiğince destek oluruz bi sana

olacak.... olacak....

Filizimmmmmmmm hosbuldum tatlllimm benim.

41 gunde o 6 kg yu burdaki diyetim gibi devam ederek

Hatta arada kacamak yapip da ipin ucunu kacirmadan devam ettim canim.

Ama hic bisy bile yapmasam Istanbulumun havasi suyu bana coook iyi geliyor.

Kilo alarak geri geldigimi hic hatirlamiyorum.

Hatta yemek yemeyi unuttugum gunler bile oldu inan son gunlerin kalabalik hengamesinden..

Havaalaninda esim beni kayinvalidemle beraber almaya geldiklerinde ikisinin de suratini kesinlikle görmeliydiniz

Kayinvalidem de tatli uyuzum benim : Kizim suratin cokmus yeter yaaaaa verme kilo artik bak sana kisir yapicam dio

Ahh anne ahhh yermiyim ben o kisirlari

Filizim tekrardan sagolasin gecmis olsun dileklerin icin. Annenin durumu ne oldu guzelim o aklimda halen...

Seni gözumun önüne getiriyorum da... Pestilin nasil cikmasin 2 cocuk esin, gelen giden

Oyh anam oyh..

Rabbim baska dert vermesin Yasem raziyim pestil olayina

55 miii kız senin boyun da uzun, bi 60 olda bakarsın
duruma göre
bizim yüzler çökmeye meyilli armut olduğumuzdan
kaş yapak derken göz çıkarmayak

waayyyy 38 miii

Izlem'im cok istiyorum ama bakalim yani gidisat ne olucak..

Hee ku kaynanamda aynisini dedi zaten suratin cökms yeter verme artik kilo die ama,

Inan azim ettim hic degilse 60'i göreyim de 5'li sayilari da görmek icin sabr ederim..

Vallhi o elbisem 38 annem

gülçicim
insan tabiki mutlu oldugu kiloda olmalı
ama görüntüde biraz önemli benceee yaaa
55te sen kesinliklee çok zayıf olursun kup kuru takırr takır
ama sen öle seviyorsann bilemem tabiki amaa
izlemin dedigi gibii yüzde biraz önemlii:==)

evet canım acemi olunca alıntılarda hata oluştu
yoğurdun asidik değeri yüksek olduğu için çocuklarda pek tavsiye etmiyoruz ama tabi yinede iyi geldiyse sorun yok çok geçmişler olsun

Banucum çok geçmiş olsun canım kıyamam ben Denizciğe işallah en kısa zamanda iyileşir canım..Bu arada İzlmein bloğunda senin yazını da okudum..Nasıl duygulandım anlatamam..Böyle sizleri okudukça sanki kızlarının mezuniyetindeki anneler gibi gözlerim doluyor valla gurur duyuyorum sizlerle..
Bu arada herlşşeye ağlıyorum zaten iyice zırtlak bir hatun oldum..hapın etkisi sanırım beni altüst etti..
arkadaşımın kınasına gittim bir tek kızın annesi halası bir de ben ağlıyorduk..
geçen arkadaşım doğum yapmıştı ona gittim herkes normal duruyor ben ağlıyorum..
c.tesi akşamı eşimle uykumuz kaçtı hadi film izleylim dedik çağan ırmağın çınar ağacını izledik gecenin 01.30 unda deli gibi ağlayan ben..
cuma günü izinliydim rahatsızdım uzanıyorum müzik kanalını açtım gece yolcularının ölüm de var ı çalıyordu sen başla ağlamaya 1 saat falan susturamadım kendimi..
dün müşteriyle l konuşuyorum kadının kocası ölmüş evrak isterken falan kadın kıyamam telde ağlamaya başladı..ben ne yaptım dersiniz kızlar kaç yıldır bu işin içindeyim vefatlar kanserler şunlar bunlar tabi ki etkilenirdim ama kadın başldı ya dayanamadm ben de çok kötü oldum başladım telde hıçkırmaya kadın ay sizi çok üzdüm dedi özürler diliyor falan
Dün annemle konuşuyorum Çınar Ağacını izledim annecim söz babamı da seni de asla huzur evinde bırakmayacağım diyorum ağlıyorum..
Yakında ölcek miyim nedir bilemedim valla..

canım çok 55 yanlısı değilim de bi 57yi görmek istiyorum...
insanın kilosu azaldıkça vermesi de zor oluyor

allahıma binlerce şükür yaa, dana'dan buzağıya döndük

Taaaaaam dayaklik hatunsun, seve seve

selam bende evlendiğimde 63 kilo idim kına gecesi elbisemde 38 bedendi gecen denedim olmadı tabi sonra birsürü ağladım darısı başıma inşşş
bu arada tebrik ediyorum snei

InsaAllah darisi seninde basina canim.

Sadece azimini kaybetme hersey inan senin elinde canim..

Aramiza hosgeldin

O kadar olmam kuuuu korkutmayin nannn beni

Acik konusun dagitirim burayi, yoksa yüzüm cok mu cirkinlesmis

:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Canimmmmmm herseyden önce Rabbim kalbinde ne varsa sana nasip eylesin insaAllah.

Su saglik ve psikolojik sorunlarin bitsin de heeeep mutlu bi hatun olarak Rabbim sana uzun ömürler ihsan eylesin.

Izlemim gibi bende cok istiyorum senin adina kilolarini verip iyi olmani.

Hic birsey uzulme, herkes kendi kaderini yasar.

Sen ilk önce beyninde bu isi bitirerek mutlu ol istiyorum...

Estahufurullah Rabbim sana saglik versin sen bizi hayli hayli gecersin eminim bundan.

Bu arada hosbuldum tatlim.

Canım toprağım eksik olma sen de diğer kızlar da her zmana yanımdasınız da sağlık problemleri de biryere kadar canım ya ben iradesizim bişeyin devamını getiremiyorum işte..burda ne sağlık sorunları olanlar vardı maşallah pkolar şunlar bunlar herkes başarıyor..benim rahatsızlığım psikolojikti sadece de işte yapı meselesi herhalde..deli gibi korkuyorum hiç veremicem bu kilollları hep böyle başa döncem diye..
sabah işten arkadaşla konuşuyoruz..bana gaz veriyor hadi nihal sık dişini ver kilonu bikaç ay sonra da başla bebek çalışmalarına bak hemen olmuyor falan diye..ya dedi niye bişeye başlayıp devamını getirmiyorsun..akupunktura başladın düzenli gritmiyorsun mama dedin bıraktın..protein diyeti dedin bıraktın ne bu ya dedi toparlan kndine gel bişeye kararını ver onda devam et dedi..kendine hiç küçük kaçaklar vermedin al ye diyorduk asla olmaz diyordun bak sonra saldırdın herşeye hiç ayarın yok ne ayarsız hatunsun dedi durdu ben ne dedim haklısın dedim..onu diyebildim sadece..
Biraz yorgun hissediyorum kendimi..Başım çatlıyor çok da iyi değilim de başarmak zorundayım bunu biliyorum sadece..bıktım bu halimden..onu diyim anlayın siz

hoşbuldum canım banucum saolsun çok neşeli bir topik dedi tavsiye etti bana hepinize hayran kaldım ben 15 kiloyu nasıl berecm derken sizzz ne kilolar vermişsiniz hepiniz idolümsünüz.

iclall
saglık sektöründesin sanırım
dogru olabilir evet yogurt asitli ama garip ii geldii
süt vermiycem ama kşama umarım aglamaz süt diye
aglıycagını snamıyorum gerçi bişiy yemiyorda

nihalllllllllllllllllllllllllllllll
cnm çok geçmiş olsunnn sanırım ilaçlar snei biraz duygusal ve depresif yaptı
amaa geçicek cnm inşşşşş veee sen eminimki bir gün hikayeni paylaşıcaksın bizlerleee
kilolu hamile kalsandaa ne olcekk bende 80 le kaldım tecrübeye sabittirrr
bak sonrada veriliyor cnm
önemli olan saglıkk yeterk i o olsun gerisi boşş

Canım ben çocuk gelişim uzmanıyım azıcık sütten tasarrufla iyileşir inşallah suyunu ihmal etme kuzunun gerisini toplar

Canım ben çocuk gelişim uzmanıyım azıcık sütten tasarrufla iyileşir inşallah suyunu ihmal etme kuzunun gerisini toplar

oooo süper yaaaaa
çol çocuk bol bu topikteeee
bize yardımcı olursun artıkın

ishal devam ediyor kusma durdu
pirinç lapası yapıp vericem birazdan umarım yerr

akşamada muzzzzzz off ne zor yaaaa birde bıcır bıcır konuşan çocuk bir günde soldu vallahi yaa

olmazmıyım efem her zaman hizmetinize amadeyiz inşallah
midesi boşalmadan yeni yiyecek yüklemesi yapma diyeceğim ama kuzu zaten ishalle atıyordur pirinç de denersin ama kestirmesi patates sanırım onuda yemiyor oyy sararıyorlar hemende gözlerinin önü böle halka yavrum geçer canım korkma suyunu ihmal etmezsen hiç bişey olmaz biiznillah.:96:

mide çokdolu degil yaaa deidign gibi atıyor hemen azcık ekmekk yediridm demin bir iki lokmaa
bakalım pirinç yiycekmi
patatesde var hangidini yerseee

ayyyy evet ya gözleri filan mosmor oldu altları
birdeee günde 500 binkez soru sorardı one bu ne şu nee diye
1 tne bilem sormadıııı

aglıycam vallhi yaaaaaaa
azcıkkk döktüm bileee gözlerimden amaa onu aglamak saymıyorummm

kıyamam geçer inşallah kaç yaş 3-4 sanırım

selam kazlarrrrbugün bikç kişinin dışında pek kimde girmemiş topiqe:26:nerdesiniz quuuuu sabahtan beri koşturuyorum..hastaneden döndükten sonra mutfakta işlerim vardı..yemek ye falan derken bu saat oldu...yarın tekrar hastaneye gidicez şuan babamın gözünde bandaj var yarın onu açacaklar..doktorun verdiqi randevuya göre safranboluya ne zaman gideceqimiz netleşicek..muhtemelen perşembe cuma yola çıkarız diye tahmin ediyoruz..hayırlısı bakalım..

gülçiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn hoşgeldin canımmmmmmmmmmözledik seni canım yaa ee anlat bakalım nasıl geçti tatilin...annen nasıl oldu iyimi şimdi...ameliyat olacaktı sanırım..nasıl geçti ameliyatı...çok özendim sana kilo verip dönmüşsün istanbuldanben izmir ve safranboludan +6 kilo ile döndüm...gittiqimde 62ydim daha bu kiloya dönemeden şimdi tekrar gidicem..anamm bizim oralardada hep hamurişi hep hamurişi...su börekleri gözlemeler mantılar çiq börekler kol börekleri havada uçuşuyor..hep yiyorum valla napıyım hele birde bizim yöresel yufka ekmeqimiz var ölüyorum ona..normal ekmek yenmez bizde illa o olacak..mübareqi bende çok seviyorum..ve bu sefer daha fazla kalıcaz safranboluda..2 hafta..artık kaç kiloyla dönerim tahmin bile edemiyorum..:44:
bu arada eşinede çok geçmiş olsun canım...İnşallah ameliyatı hayırlı geçer..Rabbim şifalar versin..
.

menüm kızlar..

kahvaltı

1 bardak su
2 dilim buqday ekmeqinden tost
kaşar peyniri
salam
domates
salatalık
şeftalili lipton form

ara
2 erik

öqleden sonra
2 kaşık fırında sebze
2 tabak bulqur pilavı
1 bardak ayran

ara
1 kitkat
5i 1 yerde

3 litre su..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…