80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım benim çok tşk ederim..bitecek bitecek biliyorum canım aslında baktığında açıkta bir sorunum yok ama içten bişiler var herhalde arka arkaya kayıplar yaşadım evlendim ailemden uzaktayım falan derken herşey üstüste geldi sanırım..bugün dr uma ulaşabildim sonunda ilacı bırakmanın böyle etkileyemeyeceğini muhtemelen ilacı erken kesmiş olabilirz bu senin sorunlarının devam ettiği anlamına gelebilir ama bekleylim 15 gün daha bu arada sana daha önce tembih ettiğim kafanı zorlayacak şeylerle meşgul ol dedi..reglim şimdi o da etkiler tetikler dedi tatile gidicem kısmetse 23 ünde ordan git gel bakalım da ona göre duruma bakalım dedi..bakıcaz işte canım..ahh ben de istiyorum kilollarımı verip kendime olan eski güvenimi geri kazanmayı canım..işallah sizler de şhit olacaksınız...sözzzz

evet çok keyifliii ikiz sahibi olmak yorucu olsadaaa
bi taşla iki kuş misaliii
kesinlikle katılıyorum canım çok zor ama 5 yaşı falan atlattıktan sonra da ohh ne güzel iki çocuğun eline hazır gelmiş oluyor..

Yok banuşum ramazanda serbest..Başka günler yasak tabi, gece 1 en son..

Vallah ben biraz fazla seviyorum sütü, deve boyumu ona borçlu olmama rağmen seviyorum
Tabi canım yarım yağlı da olur.
deryaaa naber canım ben de çok seviyorum soğuk pastorize sütü ya 1 lt koy içerim hiç bıkmadan..ama bendeki boy seninkine yetişemiyor maalesef süt pek yaramamış bana

deryaaa naber canım ben de çok seviyorum soğuk pastorize sütü ya 1 lt koy içerim hiç bıkmadan..ama bendeki boy seninkine yetişemiyor maalesef süt pek yaramamış bana

Nihalim ben ergenlikten beri bağımlıyım ya..Okuldan dönerdim, yarım litre süte ekmek doğrayıp yerdim, her gün hem de
Bu arada sıkıntıların olmuş sanırım, tam okumadım geçmişi..Düşe kalka bir şeyler yapmaya çalışıyoruz hepimiz, yolun sonunda bu sıkıntıların hepsi gurur olarak geri dönecek sana..Umarım daha iyisindir

Foto işini de yarın internette olursan hallederiz..Facebooktan at fotoğrafları ben yüklerim..Msn de olur.

kızlari yi geceler......acayip yorgun bir günün sonunda burası beni rahatlatıyor.masumcum çoookkkk geçmiş olsun oğluşun hasta olmuş.tez vakitte iyi olur inşaALLAH.son bi kaç gündür birazcık okuyup çıkıyordum acayip yorgun oluyorum.bugünkü menümü paylaşmak istiyorum.
SABAH:lıght sütle k-flaks
ARA:yok
ÖĞLEN:1,5 dilim kek(yağsız,şekersiz arkadaş diyet keki yapmış)
AKŞAM:1 kepçe çorba 3 yemek kaşığı et 2dilim kepek ekmeği
4lt yakın su 2 büyük bardak bitki çayı
kızlar acaba çok mu yemişim....akıl verin tabiki nerdeyse bütün gün ayaktaydım.hemde tempolu bi şekilde.
cuma gününü iple çekiyorum.artık benim için büyük gün oldu.
bu arada k.flaks diyetini nasıl yapıyorsunuz.ben her sabah yiyorum da.

Kızlar diyete başlıyorum dememin üzerinden 3 gün geçti ve bende hala tık yok ama şu an çok korkuyorum içimde bir huzursuzluk var yerken hiç düşünmedim ya eşimi kaybedersem diye şu an gerçekten çok korkuyorum. eşim kilolu olmamın farketmediğini söylüyor ama beni cidden beğenmesini istiyorum. yeniden aşık etmeliyim kendime çok hırs yaptım bu gece. yarın kesin sıkı bir diyete başlıyorum. Yeter artık şişip durduğum güzelleşme vakti geldide geçiyor :). Kızlar birde size bir kaç sorum olacak sadece cuma günlerimi tartılıyorsunuz, hergün neler yediğinizi yazıyormusunuz? Cevaplarsanız sevinirim ona göre davranayım. Birde ben kilolu hamile kaldım 88 kilo hamile kalıp ayıptır söylemesi 110 la bitirdim şu an karnımın alt bölümünde sarkıklık var acaba sporla veya kozmetikle toparlanabilirmi ne dersiniz tım bu gece. yarın kesin sıkı bir diyete başlıyorum. Yeter artık şişip durduğum güzelleşme vakti geldide geçiyor :). Kızlar birde size bir kaç sorum olacak sadece cuma günlerimi tartılıyorsunuz, hergün neler yediğinizi yazıyormusunuz? Cevaplarsanız sevinirim ona göre davranayım. Birde ben kilolu hamile kaldım 88 kilo hamile kalıp ayıptır söylemesi 110 la bitirdim şu an karnımın alt bölümünde sarkıklık var acaba sporla veya kozmetikle toparlanabilirmi ne dersiniz

canım meyveli menü bu dene inş. faydası olucak bak....
SABAH: limonlu ılık su (az bal ilave edilebilir) tavsiye ederim balı
KAHVALTI:armut portakal veya mandalina ,yeşil elma veya kivi (ne meyven varsa fark etmez 3 çeşit meyveyi koca bi kaseye dogra üstüne yagsız yogurt dök bollllllllca, ister içine dogra ister yanında ye 2 dilim tam bugday ekmegi....fakat bu meyveli yogurt kasesi dogranıp hazırlandıktan yarım saat sonra yenilicek.
ÖGLENN:İstedigin bütün malzemelerden salata yapp.patates hariç bütün malzemeleri kullanabilirsin(tabi mayonez soslu falan degil,tavuk falanda olmicak içinde)misal kısır bile olabilir ama normal salatayı kocaaa kase yeme hakkın varsa kısırı küçükkk bi kase...(tabi hergün degilll) 1 dilim de tam bugday ekmegi ye.
AKŞAMM:biber,domates,patlıcan, kabak v.s ne bulursan ne canın isterse közle, yada buharlı pişiricin varsa koy buharında pişsin farketmez onları güzel bi tabaga all üzerine bolll yogurtt ve yanında bollll salata ve ayrann yine ekmek bir dilim tam bugday ekmegi ye.(salataların içine kıvırcık,roka,maydanoz,domates,salatalık,sogan v.s koyabilirsinn...) günde 1 kg kadar yagsız yogurt tüketmeye çalışşş mutlaka....
boll suuu, boll limonlu su, yada yeşil çaydır v.s içç
bu arada kendine ara ögünler oluşturabilirsin
misal 2 salatalık
misal 1 yeşil elma
misal bir domates
gibi....................... inşşş. seninde işine yarar canımm:79::79:

canlar öncelikle günaydın
bişe soracam insan adet zamanı kilo veremiyormu
ben kaç gündür çok dikkat etmemem rağmen aynı kilodayım
diyetimin başı olmasından dolayı biraz hızlanması lazım degilmi

günaydın kızlarr güzle ve kalorisiz birgün diliyorum..malum cumaya az kaldı gülsün yüzlerimizz:92: birazdan babamla doktora gidicez gözündeki bandaj açılacak..sonrada tatil için kızımla kendime bişeyler alamaya gidicem..akşamüstü kuaför işlerim falan var..bugün baya yoqunum..arada fırsat buldukça gelir okurum sizleri

inşallah canım çok teşekkür ederim bu aralar herşey üstüste geldi biraz qerqinim..izmire git istanbula geri dön..sonrasında 6 gün sonra safranbolu 5 gün sonra istanbul şimdi geleli 1 hafta oldu tekrar sanırım cuma günü safranbolu....tam eve geliyorum buraya adapte olmaya çalışıyorum sil baştan yolculuk..bnm eşim tatile çıkmayı çok sever bi çıkınca 8-10 il gezmeden bırakmaz..nerdeyse bütün yaz tatilde gibiyiz..bu gel gitler beni çok yoruyor..bayramda tekrar gidicez..diqer bayram yine..yorgunlukmu tatilmi bilmiyorum..birde üstüne babamın hastane işleri kızımın sınavları sıcaklar bi yandan iyice bunaldım..aslında tek başıma tatile çıkıp kafa dinlesem biraz
günaydın kızlar

kaloriz bir gün sizlerle olsun
günaydın canım

günaydın canım reql dönemlerimizde vücutta ödem oluşur yani su toplar..bazen 2 kiloya kadar kendimizi artıda görebiliriz..reqlden bikaç gün sonra kilomuz eksiye düşer..bu normaldir..sende reql sonrası düşüş yaşayacaksın..endişelenme tatlı herşey yolunda

slm yapabiliyorsan günde 5 dakika ayaklarını duvara vurup göbegine dogru çekmen eltim yaptı göbek sarkıkları gitti 1 ay dene bence

canım benimde karnımın altında kilolu hamile kaldığım için ki 80 le kaldım 97 le doğum yaptım,sarkık,kırışıklık var.sanki ütülesem düzelcek gibi demi :))
ama malesef kozmetik geçirmiyor tek yolu diyetle birlikte plates yapmak ,dikkatini çekiyim spor aletli jimlastik falan değil PLATESSS...çünkü ben 3 yıdır savaşıyorum çok az bir yol katettim oda 1 aydır yaptığım platesle hiç bu kadar toplanmaıştı,eşim farkediyor düşün ama kesinlikle 3 ay en az gitmelisin...bende eşimden yana korkuyorum dediğin gibi onun bi şikaueti yok ama ben korkuyorum ya bigün sorun ederse diye sen başla diyetine beraber destek olalım birbirimize olur bu iş ...şuan kaç kilosun ?

günaydın kızlarrrrr

denizi dr a götürüp geldk
kusması ishali bitti ama sabaha kadar yandıı kuzucugum
meger bogazıda enfeskyon olmuşş
kayraya geçmez umarrımm
bnden önce kayra anlatmaya başlıyo dr aa çok komik yaaa
bugün daha iii ama ateşi varrr
gece sabaha kadar uyumadık yaaa benle denizz
bu annelikk zor zanat vessalammm
denizzz uyudu bu kezde kayra uyandıııı
birden eski günlerime döndünmmm
ayyyyy kabus gibiii
bugünlerimeeee şükür olsun binlerce kezzzz:)))))))

sabah tartıldım 62.3 çıktım bakalım bu specil k ilee bu arada benimki k*fleks degilmiş
ne kadar gidicek yada gelicek denemiş olcem
ama tadı muhtşemdi yaaaa gözleirmiii kapadımmm
keyifle yedim sanki koca bir dilm pasta yer gibii
amaa artk vucudumun tatlıya ihtiyacı vardı bünyem sinyal veriyordu yaaa
gece bile çok halsizzz kaldıgımı anladımm
suuu almya mutfaga gelirken yıldızlar uçuştuu gözümün önündee:

deryaaa
bin kez sordumm ama affına sıgınark bir ke daha soruyorum
arlarda ne yiyoruzzz cnmm
gerçi acıkıcagımı sanmıyorum acaippp iştahsızzım bugünlerdeee acıkmıyorum bile neredeyseee
güsel bir olay tabi buu

karın sarkıklıgından bahsetmişsiniz
benimde malesef varki varr ve elay aynen dedigin gibi kırışık kırışıkkk
plates bunun için mucize olcak eminimmm bennnn
:

günaydın kızlar herkesin keyfi yerindedir inşallah geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.yogun bakımdan çıktı babaannem agrısı var ama çok şükür bilinci yerinde kendinde dahada iyi olacak inşallah.

banucum sizede geçmiş olsun canım.Allah yardımcın olsun. inşallah bugün kuzucugunun hiçbir şeyi kalmaz kayrayıda hayal ettimde doktora kardeşinin derdini anlatmaya çalışırken ayy ne sevimli olmuştur yerim onu ben yaa

banu bildigim kadarıyla aralarda derya salatalık sebze meyve haşlanmış yumurta falan yiyordu bende 2 gündür akşam ögünlerimde yemeye başladım bakalım cumaya sonuç ne olacak bende bayılıyorum tadına tatlı ihtiyacında kalmıyor yedikten sonra.

Banucum deniz doğru demiş aralarda salata malzemesi, meyve, haşlanmış yumurta yiyebilirsin, normal diyet menüsü gibi yani..Sor canım benim ben az mı sordum sana
Çok geçmiş olsun bu arada umarım kayraya geçmez :26:

denizicm tşk ederim cnm
kayrayı sorma ya gülmekten öldürüyor beni 2 gündür
sabah 6 daaa uandı deniz hoş uyumadı zaten dogru düzgünde
midesi boş oldugu için sana tost yapıyım dedimmm denizeeee

kayra uyuyordu normalde tost lafını duyunca yap yap yeriz diyor
alllahım bu kadar yemesine ragmende çöp gibi yaramıyor babasına benzemişş

ben dün 62.7 yim bugün 400 gr gitmiş k yemedim ama hafif beslenmiştim
bakalım 2 günlük k dan sonra ne çıkıcakkk
acıkıcagımı sanmıyorum baya tok tuttu biraz daha süt içtim üstüne kilo vermemm devm ederse bununla devam ederim bi süreeee

ben ozman şansımı salatalıktan yana kullanayımmm
yumurtayı akşam yiycem çünkü

tavuk yemek istemiyorum
meyveyidee es geçip salatalıkta karar kıldım
acıkırsam

öglende k yiycez dimi
ay buara ben adını kısaltım k diyorum her sferinde uzunnnnnn yazmamak için

banucum kardeşim denemiş nesfitin gevregine ragmen special k yada diger adıyla k flakes daha tok tutuyormuş dün bende onun dediğinden aldım bakalım cumaya ne olacak ama ben sadece akşamları yiyorum birde 4 kaşıktan biraz daha fazladır benimkisi 6-7 kaşık olabilir.

İzlem bloğunda yolun sonu harekatını başlattı..Bu harekatın örnek aldığım kişilerden biri olarak banada hayırlı uğurlu olmasını diliyorum

Harbiden insan ben nasıl verdim o kadar kiloyu diyor sona yaklaştıkça :44:

evet yaa k diyelim gitsin parolamız k olsun kızlarrr banu bende öglen ızgara tavuk yiyip akşam k yemeyi düşünüyorum ama yagsız süt almalıyım evde tam yaglı var .salatalık çok iyi canım hem bagırsaklarıda çalıştırır

derya canım geçmişe bakamadım ama arkadaşların yorumlarından sıkıntılı dönemde oldugunu anladım.inşallah herşey enkısa sürede yoluna girer canım.Allah saglık sıhhat huzur versinde gerisi bişekilde yoluna giriyor.su akıyor yolunu buluyor canım biz ne yaparsak yapalım.yılbaşından beri ben ve ailemde sıkıntılı günler geçiriyoruz Allah beterinden korusun.hemde hep 3. sahısların yüzünden.inşallah geçecek.kardeşime diyorumda 2011 ugursuzmu geldi yoksa ben büyüdüm ve gerçek hayatımı yaşıyorum diyorum.Allahın gücüne gitmesin saglıklıyız çok şükür herşey bi şekilde yoluna girecek hayat bu canım inişli çıkışlı.gülen yüzün hep gülsün bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…