80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

masumm, k ne demek? bu mu sizi zayıflattı?
özürdilerim eski yorumlarınızı okuyacak zamanım olmadığından son sayfayı okudum:)

Son düzenleme:

Denizim sağlığımıza şükretmekten başka yapacak bir şey var mı zaten..Hayat bir siyah oluyor kararıyor, sonra birden güneş doğuyor cıvıl cıvıl oluyor..Bir öyle bir böyle geçiyor işte, teşekkür ederim desteğin için

Son düzenleme:
hayat aynen de dediğin gibi deryacım bi karanlık bi güneşli ama herşeye ragmen çok güzel :81:bugünümüze bin şükür.teşekkür ne demek senin bizlere verdiğin destegin yanında benimkinin lafı bile olmaz

Estağfurullah denizcim
En yakın arkadaşıma bir şey anlatıyorken aa ben bunu sana anlatmadım mı kadınlar kulğbğne yazmıştım diyorum şaşırıyor artık o da :))
Yani burası hepimiz için çok ayrı, özel bir mabed gibi..Burada yaşadıklarımızı asla unutmayız herhalde..

saliha67
k spical k veya k flekss inn kısıltılmış ismi tarafımdan çünkü her seferinde euzun uzun yazmamak için sadce k dyorum

bu kadar kiloyu bununla vermedimmm tabiki
degiik diyetler uyguladınnn :)

kimsecikler yok bugü n yaaa çok sakin burasııı

benimkilerde erkenden uyudularrrrr.
platesimi yapıp sonrada evi toparlıycammmm
araka odadan tutundaa koridor ve mutfak heryer bir yerdee

ama önce plates yapayım diyorum
ççünkü hergün kalıyor bii şey çıkıyor
bebeler uyanıncada yaparım artıkınnn evin işini

selam canımm nasılsın
denizimede geçmiş olsun
benim kız daha 1,5 yasında ağlayan bir bebek gördü dün alama bebek alama diyor yaaa sanki kendisi çok büyük
canım ben yarın adet olacam kilomda eksilme olmuyor bnun etkisi varmı sence

cnm sorunu gördümdee atladım unuttum cvp vermeyi
tabiki byük bir etkisi vardırrr
sen devam et diyetie bozmadann

bu kez kesin kaçtım platesee kızlar görüşürüz ggelinceee

cnm sorunu gördümdee atladım unuttum cvp vermeyi
tabiki byük bir etkisi vardırrr
sen devam et diyetie bozmadann

bu kez kesin kaçtım platesee kızlar görüşürüz ggelinceee
platesi nereden bakıp yapıyorsunuz?
ve diyetinizde hiç mi makarna pilav ve dolma yemediniz?
imrendim açıkçası kilo vermenize:)
ben doğum sonrası 82 kiloda bir kaldım pir kaldım
hee bir de imzanızı nasıl yaptınız?

Son düzenleme:

pilav olarak bulgur pilavı yenilebiliyor.
2 yk bulgur pilavı 1 dilim ekmeğe eşit ekmeği yemediğinde pilav yiyebilirsin ben öle yapıyorum ekmek hakkımın yerine akşamlerı hep bulgur pilavı yiyorum
platesi nereden yapıyolar bende bilmiyorum
bende doğuma 91 le gittim doğumdan sonra 3 ay 82 de takıldım daha sonra diyet ve sporla 68 e kadar düşmüştüm ama diyeti bırakınca 75 oldum suan 73 üm
diyetisyenden aldım diyet listemide sporuda spor salonunda yapıyordum 2 ayda 82 den 68 e düşmüştüm.

herkese selamlar uzun zamandır burayı okuyordum ama üye olmamıştım bir türlü iş güçten.. bu sene kullandığım doğum kontrol ve antidepresanlardan sonra birkaç ay içinde 15 kilo aldım 70ken 85 oldum ilk kez bu kadar kiloluyum sıkı bir diyete başlamadan önce kim ne yapıyor ne işe yaramış ne yaramamış bir bakayım dedim birkaç gündür burayı inceliyorum ... belli başlı birkaç kişi var gözüme çarpan kilo çizelgelerine bakıyorum bayağı kilo vermişler darısı başımaşu an için aklımda 7 günde 7 kilo verdiren diyet var daha önce yaptım ve faydasını gördüm o zaman böyle kilolu değildim tabi 5 kilo verebilmiştim 1 haftada ...aslında ben halinden gayet hoşnut bir insandım ancak bu ilaçlar beni mahvetti neyse bugün adetim bitiyor ve yarın dediğim bu diyete başlıyorum yeniden tabi spora da hedefim 20 ağustosa kadar 60a düşmek bilioyorum 60a düşemem ama ben yine de hedefimi 60 olarak beirledim ağustosta olmasa eylül ekimde olur ama bir yerlerden başlamam gerek kıyafetlerim olmuyor kendimi çirkin hissediyorum dışarı çıkasım gelmiyor bu arada ilaçları tamamen kestim haftaya bugün sonuç bildirirm sizlere bu arada ne kadar uğraştıysam kilo çizelgesini yapamadım zelden bana ulaşıp yardımcı olabilecek biri varsa sevinirm grşürz yine

Kızlaaaaar
Allahım nasıl mutluyum, tam apolet aşkımın tavan yaptığı zamanlarda en büyük ablam apolet yapıp sattığını söylemişti(Bu konularda inanılmaz yetenekli..) Ben de çek fotoğraflarını yolla bakayım demiştim ama onların arasında zeynebin fotosunu yüklediğinden beri hayalim olan apoletin çıkacağını nereden bilebilirdim
Aşağıda fotoğrafı var, üzerine tıklarsanız büyür. Nasıl sevindim nasıl

1 haftada 7 kilo :S
nasıl bir diyetmiş o?

internette rastlamıştım ben de ve denemiştim işe yaramıştı şyle bir diyet:

1. gün 10 tane haşlanmış yumurta(ama ben 4ten fazla yiyemedim)
2.gün domates salatalık
3.gün 1 kilo tavuk gğsü
4. gün 1 kilo haşlanmış patates
5. gün 1 kg meyva. ancak karpuz kavun gibi şekerli meyvalar değil. erik kiraz vs yenecek
6. gün 1 kg haşlanmış kabak
7. ve son gün 1 kg elmadan şekersiz komposto yapılacak.

bunları gün içinde öğünlere boleceksin

saliha merhabaa
diyetiminn ilk zmanlarında tabiki pilv makarna yedim
ama sona ykalştıkça kilo verimi duryorr
bu kede yedikleirni azaltm yoluna gdiiyorsun
2 yk pilav makarna 1 dlm ekmege eşit hülyanında dedigi gibi yiyebilirisnn

platsi ben ebrunun videolarını pc ye kaydettim çocukları uytunca yapıyorum

kilo çizelgesinide topigi var link atarm oradan yaptım

diyetin ilk zmanları bu tarz diyetlere başvurmak keisnliklee yanlış bence
azz ve sık yiyerek başlamlısını diyetee
nacizane tavsiyemm

deryammmmm
bugün görüşemeidkkkk kuuuu
apoletin çok güselll gönderdimi göndercekmiii sana onu anlaymdımm
seni bukadar sevindiren sadece fotosu sanırımm
ahh ahhh neler almak istiyorum dışarı çıkıptaaa
bebeleriii satcak yer yokkk
neyseki kv gelcek sanırım ay sonun daaaaa
ozmana kadarda daha çok incelirim inşş

deryş
bennn 1 aydır hemen hemen karın çalışıyorum plateste bugün karın kalça yapayım dedimm
anammm selüülüt savar yaparken agzım çık kaldı yaaaa nasıl yapcaz kuu onuu
ama benim iç bacaklar için yapmamm lazımmm

selam

filizkuzey Maşallah sen büyütmüşsün canım bebeğini, biraz geç okuyabildim cevabını teşekkür ederim.
bol su içiyorum hamur işinden uzak duruyorum şimdilik memlekete gidince nolur bilmiyorum :) bol su içmeme rağmen kilo gitmiyor
neyse sen yine 6 ay emzirmişsin inşallah bende en az 6 ay emzirebilirim.

spor olarak yürüyüşmü yapabilirim sadece? ya benim ara ara ameliyat yerim ağrıyor sanırım plates vs için çok erken galiba
kışa ancak Leslie sansone ile plates

ben daha önce hamişlikten önce platesle bayaa incelmiştim Leslie Sansone ile . çok memnun kalmıştım ona başlıycam ama kışa galiba

neyse bebiş mız muızlandı

tekrar gelmek üzere

Yok yok gönderecek yazmayı unutmuşum heyecanla
Bir fiyat söyle diyorum, hayır diyor zorla ikna ettim, kıyamam ben onun emeğine
Kızım zaten fazla söylersen gider başka yerden alırım, senden ucuza alacağım için seviniyorum merak etme dedim

Ah banucum sen en azından her gün düzenli yapıyorsun, bak nasıl toparladı simitlerin..Ben saldım hiç yapmıyorum ama şöyle bir şey düşündüm.Ben 2 bölüm peş peşe yapıyordum bir günde. Öyle yapmam da 30 dakika bile olsa illa yapayım günlük diyorum.
Sen o zor hareketlere de alışırsın zamanla..Ama bazı hareketleri ben hiç yapamam gibi geliyor mesela o köprü yapıyorken tek bacağını kaldırıyor ya off yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…