derya canım geçmişe bakamadım ama arkadaşların yorumlarından sıkıntılı dönemde oldugunu anladım.inşallah herşey enkısa sürede yoluna girer canım.Allah saglık sıhhat huzur versinde gerisi bişekilde yoluna giriyor.su akıyor yolunu buluyor canım biz ne yaparsak yapalım.yılbaşından beri ben ve ailemde sıkıntılı günler geçiriyoruz Allah beterinden korusun.hemde hep 3. sahısların yüzünden.inşallah geçecek.kardeşime diyorumda 2011 ugursuzmu geldi yoksa ben büyüdüm ve gerçek hayatımı yaşıyorum diyorum.Allahın gücüne gitmesin saglıklıyız çok şükür herşey bi şekilde yoluna girecek hayat bu canım inişli çıkışlı.gülen yüzün hep gülsün bitanem
hayat aynen de dediğin gibi deryacım bi karanlık bi güneşli ama herşeye ragmen çok güzel :81:bugünümüze bin şükür.teşekkür ne demek senin bizlere verdiğin destegin yanında benimkinin lafı bile olmaz
kimsecikler yok bugü n yaaa çok sakin burasııı
benimkilerde erkenden uyudularrrrr.
platesimi yapıp sonrada evi toparlıycammmm
araka odadan tutundaa koridor ve mutfak heryer bir yerdee
ama önce plates yapayım diyorum
ççünkü hergün kalıyor bii şey çıkıyor
bebeler uyanıncada yaparım artıkınnn evin işini
selam canımm nasılsın
denizimede geçmiş olsun
benim kız daha 1,5 yasında ağlayan bir bebek gördü dün alama bebek alama diyor yaaa sanki kendisi çok büyük
canım ben yarın adet olacam kilomda eksilme olmuyor bnun etkisi varmı sence
platesi nereden bakıp yapıyorsunuz?cnm sorunu gördümdee atladım unuttum cvp vermeyi
tabiki byük bir etkisi vardırrr
sen devam et diyetie bozmadann
bu kez kesin kaçtım platesee kızlar görüşürüz ggelinceee
platesi nereden bakıp yapıyorsunuz?
ve diyetinizde hiç mi makarna pilav ve dolma yemediniz?
imrendim açıkçası kilo vermenize:)
ben doğum sonrası 82 kiloda bir kaldım pir kaldım
hee bir de imzanızı nasıl yaptınız?
pilav olarak bulgur pilavı yenilebiliyor.
2 yk bulgur pilavı 1 dilim ekmeğe eşit ekmeği yemediğinde pilav yiyebilirsin ben öle yapıyorum ekmek hakkımın yerine akşamlerı hep bulgur pilavı yiyorum
platesi nereden yapıyolar bende bilmiyorum
bende doğuma 91 le gittim doğumdan sonra 3 ay 82 de takıldım daha sonra diyet ve sporla 68 e kadar düşmüştüm ama diyeti bırakınca 75 oldum suan 73 üm
diyetisyenden aldım diyet listemide sporuda spor salonunda yapıyordum 2 ayda 82 den 68 e düşmüştüm.
1 haftada 7 kilo :Sherkese selamlaruzun zamandır burayı okuyordum ama üye olmamıştım bir türlü iş güçten.. bu sene kullandığım doğum kontrol ve antidepresanlardan sonra birkaç ay içinde 15 kilo aldım 70ken 85 oldum ilk kez bu kadar kiloluyum sıkı bir diyete başlamadan önce kim ne yapıyor ne işe yaramış ne yaramamış bir bakayım dedim birkaç gündür burayı inceliyorum ... belli başlı birkaç kişi var gözüme çarpan kilo çizelgelerine bakıyorum bayağı kilo vermişler darısı başıma şu an için aklımda 7 günde 7 kilo verdiren diyet var daha önce yaptım ve faydasını gördüm o zaman böyle kilolu değildim tabi 5 kilo verebilmiştim 1 haftada ...aslında ben halinden gayet hoşnut bir insandım ancak bu ilaçlar beni mahvetti neyse bugün adetim bitiyor ve yarın dediğim bu diyete başlıyorum yeniden tabi spora da hedefim 20 ağustosa kadar 60a düşmek bilioyorum 60a düşemem ama ben yine de hedefimi 60 olarak beirledim ağustosta olmasa eylül ekimde olur ama bir yerlerden başlamam gerek kıyafetlerim olmuyor kendimi çirkin hissediyorum dışarı çıkasım gelmiyor bu arada ilaçları tamamen kestim haftaya bugün sonuç bildirirm sizlere bu arada ne kadar uğraştıysam kilo çizelgesini yapamadım zelden bana ulaşıp yardımcı olabilecek biri varsa sevinirm grşürz yine
internette rastlamıştım ben de ve denemiştim işe yaramıştı şyle bir diyet:
1. gün 10 tane haşlanmış yumurta(ama ben 4ten fazla yiyemedim)
2.gün domates salatalık
3.gün 1 kilo tavuk gğsü
4. gün 1 kilo haşlanmış patates
5. gün 1 kg meyva. ancak karpuz kavun gibi şekerli meyvalar değil. erik kiraz vs yenecek
6. gün 1 kg haşlanmış kabak
7. ve son gün 1 kg elmadan şekersiz komposto yapılacak.
bunları gün içinde öğünlere boleceksin
sağlıklı olmadığının farkındayım tabi amacım kilo veridğimi görüp motivasyonumu arttırmakdiyetin ilk zmanları bu tarz diyetlere başvurmak keisnliklee yanlış bence
azz ve sık yiyerek başlamlısını diyetee
nacizane tavsiyemm
deryammmmm
bugün görüşemeidkkkk kuuuu
apoletin çok güselll gönderdimi göndercekmiii sana onu anlaymdımm
seni bukadar sevindiren sadece fotosu sanırımm
ahh ahhh neler almak istiyorum dışarı çıkıptaaa
bebeleriii satcak yer yokkk
neyseki kv gelcek sanırım ay sonun daaaaa
ozmana kadarda daha çok incelirim inşş
deryş
bennn 1 aydır hemen hemen karın çalışıyorum plateste bugün karın kalça yapayım dedimm
anammm selüülüt savar yaparken agzım çık kaldı yaaaanasıl yapcaz kuu onuu
ama benim iç bacaklar için yapmamm lazımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?