Yok yok gönderecek yazmayı unutmuşum heyecanla
Bir fiyat söyle diyorum, hayır diyor zorla ikna ettim, kıyamam ben onun emeğine
Kızım zaten fazla söylersen gider başka yerden alırım, senden ucuza alacağım için seviniyorum merak etme dedim
Ah banucum sen en azından her gün düzenli yapıyorsun, bak nasıl toparladı simitlerin..Ben saldım hiç yapmıyorum ama şöyle bir şey düşündüm.Ben 2 bölüm peş peşe yapıyordum bir günde. Öyle yapmam da 30 dakika bile olsa illa yapayım günlük diyorum.
Sen o zor hareketlere de alışırsın zamanla..Ama bazı hareketleri ben hiç yapamam gibi geliyor mesela o köprü yapıyorken tek bacağını kaldırıyor ya off yani
slm yapabiliyorsan günde 5 dakika ayaklarını duvara vurup göbegine dogru çekmen eltim yaptı göbek sarkıkları gitti 1 ay dene bence
attım mailine deryacım..ortada sizin gibi foto yok da işte...hevese geldim..Nihalim ben ergenlikten beri bağımlıyım ya..Okuldan dönerdim, yarım litre süte ekmek doğrayıp yerdim, her gün hem de
Bu arada sıkıntıların olmuş sanırım, tam okumadım geçmişi..Düşe kalka bir şeyler yapmaya çalışıyoruz hepimiz, yolun sonunda bu sıkıntıların hepsi gurur olarak geri dönecek sana..Umarım daha iyisindir
Foto işini de yarın internette olursan hallederiz..Facebooktan at fotoğrafları ben yüklerim..Msn de olur.
canım çook tşk ederim sabah erken kalkıp spor yapmayı planlıyorum sonra da bunu hazırlayıp yesem ay ne güzel olur..canım meyveli menü bu dene inş. faydası olucak bak....
SABAH: limonlu ılık su (az bal ilave edilebilir) tavsiye ederim balı
KAHVALTI:armut portakal veya mandalina ,yeşil elma veya kivi (ne meyven varsa fark etmez 3 çeşit meyveyi koca bi kaseye dogra üstüne yagsız yogurt dök bollllllllca, ister içine dogra ister yanında ye 2 dilim tam bugday ekmegi....fakat bu meyveli yogurt kasesi dogranıp hazırlandıktan yarım saat sonra yenilicek.
ÖGLENN:İstedigin bütün malzemelerden salata yapp.patates hariç bütün malzemeleri kullanabilirsin(tabi mayonez soslu falan degil,tavuk falanda olmicak içinde)misal kısır bile olabilir ama normal salatayı kocaaa kase yeme hakkın varsa kısırı küçükkk bi kase...(tabi hergün degilll) 1 dilim de tam bugday ekmegi ye.
AKŞAMM:biber,domates,patlıcan, kabak v.s ne bulursan ne canın isterse közle, yada buharlı pişiricin varsa koy buharında pişsin farketmez onları güzel bi tabaga all üzerine bolll yogurtt ve yanında bollll salata ve ayrann yine ekmek bir dilim tam bugday ekmegi ye.(salataların içine kıvırcık,roka,maydanoz,domates,salatalık,sogan v.s koyabilirsinn...) günde 1 kg kadar yagsız yogurt tüketmeye çalışşş mutlaka....
boll suuu, boll limonlu su, yada yeşil çaydır v.s içç
bu arada kendine ara ögünler oluşturabilirsin
misal 2 salatalık
misal 1 yeşil elma
misal bir domates
gibi....................... inşşş. seninde işine yarar canımm:79::79:
bu iyiymiş ya okumadım da..bence yeni başlangıç bu ya yolun sonu kötü şeyler çağrıştırıyor bende ayrılıkları özellikleİzlem bloğunda yolun sonu harekatını başlattı..Bu harekatın örnek aldığım kişilerden biri olarak banada hayırlı uğurlu olmasını diliyorum
Harbiden insan ben nasıl verdim o kadar kiloyu diyor sona yaklaştıkça :44:
ooo iyisin Deryacım çok sevindim..valla sayenizde neler öğreniyorum ya ben apoleti bir subaylardan bilirdimKızlaaaaar
Allahım nasıl mutluyum, tam apolet aşkımın tavan yaptığı zamanlarda en büyük ablam apolet yapıp sattığını söylemişti(Bu konularda inanılmaz yetenekli..) Ben de çek fotoğraflarını yolla bakayım demiştim ama onların arasında zeynebin fotosunu yüklediğinden beri hayalim olan apoletin çıkacağını nereden bilebilirdim
Aşağıda fotoğrafı var, üzerine tıklarsanız büyür. Nasıl sevindim nasıl
Eki Görüntüle 224018 Eki Görüntüle 224020
Yok yok gönderecek yazmayı unutmuşum heyecanla
Bir fiyat söyle diyorum, hayır diyor zorla ikna ettim, kıyamam ben onun emeğine
Kızım zaten fazla söylersen gider başka yerden alırım, senden ucuza alacağım için seviniyorum merak etme dedim
Ah banucum sen en azından her gün düzenli yapıyorsun, bak nasıl toparladı simitlerin..Ben saldım hiç yapmıyorum ama şöyle bir şey düşündüm.Ben 2 bölüm peş peşe yapıyordum bir günde. Öyle yapmam da 30 dakika bile olsa illa yapayım günlük diyorum.
Sen o zor hareketlere de alışırsın zamanla..Ama bazı hareketleri ben hiç yapamam gibi geliyor mesela o köprü yapıyorken tek bacağını kaldırıyor ya off yani
canım benimde karnımın altında kilolu hamile kaldığım için ki 80 le kaldım 97 le doğum yaptım,sarkık,kırışıklık var.sanki ütülesem düzelcek gibi demi :))
ama malesef kozmetik geçirmiyor tek yolu diyetle birlikte plates yapmak ,dikkatini çekiyim spor aletli jimlastik falan değil PLATESSS...çünkü ben 3 yıdır savaşıyorum çok az bir yol katettim oda 1 aydır yaptığım platesle hiç bu kadar toplanmaıştı,eşim farkediyor düşün ama kesinlikle 3 ay en az gitmelisin...bende eşimden yana korkuyorum dediğin gibi onun bi şikaueti yok ama ben korkuyorum ya bigün sorun ederse diye sen başla diyetine beraber destek olalım birbirimize olur bu iş ...şuan kaç kilosun ?
İZLEMMM
aslında kendini bi alıştırsan spora emin olki sonu gelir ve hep yapmak istersn özellikle platese
mesela sabaha kadar uyumadım ama onlar uyuyunca pltesee koştum
çünkü bir kaç gündür hep sekteye ugruyorduuu
ege uyuyunca yapıverrr cnmm benden küçük bir tavsiyeee
ooff banuş yaa, vallahi sorma
eşimde iş değiştirdi, yani bi iş daha ekledi işine erken çıkıyor artık
yeni taşındığımız ev, spor salonuna daha yakın, sabahları 10da başlıyor
bi top alıp kendim mi başlasam yaa
söylenecek yer arıyorum, bahane bahane
hayırlı olsun izloş işinizzz
iş olsun da cnm napcan gelsinn paracıklarrrr
ya bu aradaaa varyaaaa benim alışveriş parası cüzdanda yatıyorrr
amaaa harcayamıyorummmm off deli olcamm
neysem belki dururken çogalır kuu
ege izin verirseee evde yap cnm sabahları benimkilerle mümkn degil yapmamm
ama izin vermezse sende benim gibi uyuyunca yap
ben günüz zaman bulamazsam
akşam yapıyorum zaten 40 dk ya nekii
çabucak geçiyor
Herkese merhabalar :80:
bi kaç gündür giremedim malesef. Ve çok kötü şeyler yaptımÇikolata,poğaça,dondurma yemek gibi Dün biraz canım sıkkındı çikolatadan bir parça aldım (çikolata yemek beni mutlu ediyor) sonra bir parça daha sonra bir parça daha ve elimde boş paket kaldı Neyse bugün az yerim diye düşünmüştüm sabah bi uyandım dayım gelmiş su böreği, sıcacık poğaçalar getirmiş 2-3 tane yedim (tam camışım ya o kadar nasıl yedim hala bilmiyorum ), öğlen de üstüne bir cornetto ohhh gelsin kilolar offf ya çok kızdım kendime. bi kaç gündürde wc sorunum var karnım şişti göbüşüm benden önde gidiyo gene bugün denize gidicektir bi kaç gündür konuşuyoduk hiç canım istemiyodu geçen sene giydiğim bikinilerimden göbüşüm fıtlıyo geçen yıldan beri aldığım kilolardan dolayı normal tabi. Allah'tan iptal edildi deniz işi haftaya kaldı Şu midemi yemeğe küstürmem lazım haftaya kdr 2-3 kilo versem ne var ahh ahh
Bu hafta kesin artıya geçerim heralde hakettim amaAhhh iradesi zayıf seda, iraden zayıf olacağına sen zayıf olsana kendime kızdım rahatladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?