80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

deryoşşş kıızzz ne varki köprüde bacımmm
gayet kolay bir hareket kuuuu
banada selülüt savar hareketi öle geliyorrr

tatilde etekli ve ya şortlu bikini giycektim
ama şimdi yandan baglamalılar çok hoşuma gidiyorrr
boncuklu filn aama iç bacaklarımın biraz toplanması lazımmm onunn için

fakat selülüt savar filan fenaaa yani bend eonları hiç yapamamm yaa

bu ardaaa k saatim geliyor iple çeiyorum vallaaa yaaaa
tatlı istegim durduuu sen yapıyormusun k diyetiniii bugün

birdeee special k kfleks kelogss hepsi aynı şeymi yaaaa

bu arada kullandıgım klavye ingilizceee ve virgül yokkkn e alkaysaa

attım mailine deryacım..ortada sizin gibi foto yok da işte...hevese geldim..

canım çook tşk ederim sabah erken kalkıp spor yapmayı planlıyorum sonra da bunu hazırlayıp yesem ay ne güzel olur..

bu iyiymiş ya okumadım da..bence yeni başlangıç bu ya yolun sonu kötü şeyler çağrıştırıyor bende ayrılıkları özellikle

ooo iyisin Deryacım çok sevindim..valla sayenizde neler öğreniyorum ya ben apoleti bir subaylardan bilirdim

spor spor sporrrrrr..şart şart şart da işte yapamıyoz...gerçi ben bugün yürücem akşam..benim yiriyiş arkadaşım hamile kaldı mızmızalanıyor gelmiyor benle bugn eşimden geldi teklif..bakalım eski düzenime girsem iyi olcak..

başladım canım sabah nesfit yedim yarım kase kalanını oğlum döktü plates malesef mümkün değil eşim yollamaz evde birşeyler yapmam lazım. Destekte çok önemli insan bazen umutsuzluğa kapılıyor o yüzden buradayım zaten bu arada cidden ütüyü denesek mi ne yapsak belki işe yarar şimdi 89 kiloyum canım

Herkese merhabalar :80:

bi kaç gündür giremedim malesef. Ve çok kötü şeyler yaptım Çikolata,poğaça,dondurma yemek gibi Dün biraz canım sıkkındı çikolatadan bir parça aldım (çikolata yemek beni mutlu ediyor) sonra bir parça daha sonra bir parça daha ve elimde boş paket kaldı Neyse bugün az yerim diye düşünmüştüm sabah bi uyandım dayım gelmiş su böreği, sıcacık poğaçalar getirmiş 2-3 tane yedim (tam camışım ya o kadar nasıl yedim hala bilmiyorum), öğlen de üstüne bir cornetto ohhh gelsin kilolar offf ya çok kızdım kendime. bi kaç gündürde wc sorunum var karnım şişti göbüşüm benden önde gidiyo gene bugün denize gidicektir bi kaç gündür konuşuyoduk hiç canım istemiyodu geçen sene giydiğim bikinilerimden göbüşüm fıtlıyo geçen yıldan beri aldığım kilolardan dolayı normal tabi. Allah'tan iptal edildi deniz işi haftaya kaldı Şu midemi yemeğe küstürmem lazım haftaya kdr 2-3 kilo versem ne var ahh ahh

Bu hafta kesin artıya geçerim heralde hakettim ama Ahhh iradesi zayıf seda, iraden zayıf olacağına sen zayıf olsana kendime kızdım rahatladım

huuuu
köprü nee

selülit savar neee

amanın ben çok ingiliz kaldım spora yaa...
ne olur ki günümün 1 saatini ayırsam, ne güzel görücem kendimi
güzel ciciler giyicem kendim için
havaya zıplarken daha bi güzel zıplıycam

daha da önemlisi kendimle daha da gurur duyucammmm

neden yapmıyoruummm nedennn bu sporuuuu

deryacım
apoletler gerçekten çok güzel, güzel tasarlanmış
ama iddialı parçalar, sen böyle şeyler takarmıydın yaa
gördün mü bak, insanın tarzı zevki nasıl değişiyor, nasıl şıkır şıkır ışıl ışıl oluyor

iyi araştırıp kullanacağın kombini güzel seçmen lazım
vallahi çok güzel, ablanın ellerine sağlık...

İZLEMMM
aslında kendini bi alıştırsan spora emin olki sonu gelir ve hep yapmak istersn özellikle platese
mesela sabaha kadar uyumadım ama onlar uyuyunca pltesee koştum
çünkü bir kaç gündür hep sekteye ugruyorduuu

ege uyuyunca yapıverrr cnmm benden küçük bir tavsiyeee

izlem bende sendenim anacım 1,5 yıldır yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama spora gelince tık yok toplasan bir ay yapmamışımdır.ama artık şart heryerim lömbür lömbür vakitsizlik bahane değil. banuya bakınca vaktim yok demeye utanıyorum valla

derya ablanın ellerine saglık canım çok şık duruyorlar uygun bi kıyafetle bütünleşince dahada güzel duracaklarına hiç şüphem yok :82:

ooff banuş yaa, vallahi sorma

eşimde iş değiştirdi, yani bi iş daha ekledi işine erken çıkıyor artık
yeni taşındığımız ev, spor salonuna daha yakın, sabahları 10da başlıyor

bi top alıp kendim mi başlasam yaa

söylenecek yer arıyorum, bahane bahane

hayırlı olsun izloş işinizzz
iş olsun da cnm napcan gelsinn paracıklarrrr

ya bu aradaaa varyaaaa benim alışveriş parası cüzdanda yatıyorrr
amaaa harcayamıyorummmm off deli olcamm
neysem belki dururken çogalır kuu

ege izin verirseee evde yap cnm sabahları benimkilerle mümkn degil yapmamm
ama izin vermezse sende benim gibi uyuyunca yap
ben günüz zaman bulamazsam
akşam yapıyorum zaten 40 dk ya nekii
çabucak geçiyor

banuşş ebrulide şimdi ileri seviyedir sanırım

bi program yapmam lazım, bacak ve göbeğe yönelik

40dk evet çabuk geçer, lastiğim varda topum yok

banuş cenim cüzdandaki birikmişler suyunu çekti kuşumm

yeni kaynaklar bulmam lazım
iç geçirdiğim çok şey var halaaa

sedacm bu işler kendine kızmakla olmuyor..sıkma canını hemen toparlan yarını da bekleme bu akşam hafif geçir..activia falan ye meyve ye...ben de yaptm aynı hataları ama şimdi ah vah DEME ZAMANI DEĞİL TATLIM..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…