80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

harika zayıflamışsın tebrikler...

günaydın kızlar

bende bugun sabahtan yürüyüşümü yapıp güne öyle devam edeceğim.iş görüşmesine gideceğim bugun.hayırlısıyla bir olsa bu işi canı gönülden istiyorum

geç oldu ama iş görüşmen nasıl geçti?

tekrar geçmiş olsun...,

hoş geldin canım.annen nasıl?eşine de geçmiş olsun Allah acil şifalar versin..

2 gündür yazamadım sabah ve öğlen çok güzel gitti ama bilirsiniz belki bizim memleketin künefesi meşhurdur.buraya gelmişken yememezlik etmedim pişman olmamak için.2 gün akşam ondan yedim.zaten dün de prenses geldi.bugün ve yarın çok geliyor halim kalmıyor.ama sıcaklar da fazla yedirmiyor neyseki..akşm menümü yazarım ama önce dünkü menü..

dün...
sabah: 2 dilim tb ekmeği,domates,salatalık,çökelek salatası

ara: türk kahvesi

ara : krpuz

öğle: 1 kase yoğurt çorbası

akşam: 2 tane fındık lahmacun (küçük yani) ,salata

ara: 1 dilim künefe

10 dk spor çünkü kızım da alette çalışırken -malesef yavaş ol kızım dememi dinlemedi- ve düştü,aletin pedalı çene altına geldi 4 dikiş atıldı.çok şükür o anda onu izliyordum ve onu düşerken görünce koştum ,hemen onu geriye doğru çektim çünkü pedal hala hareket ediyordu ve diğeri de kızımı çekmesem kafasına gelecekti.ucuz atlattık neyse o iyi olsun da sporum yarım kalsın...

izlem ayakkabının modelide rengide çok güsel gerçekten yaaaa
almakk istiyorum hepiciniiiiiiiiiiiiiii
ama benimmm yapım gereki çok rahat para harcayabilen bir insan degilim yaaaa
amaaa bu kezde harcıycazzzzz yer bulamıyoruzzz
daha dogrusu zman

cuma günü kendimeeee nasıl bir ziyafet çeksem diye düşünüyorum
tam bugday unu ile poça mı yapsam
yoksa simit mi yesemmm
yesem yesem ne yesemmm

nilgün çok geçmiş olsunnn
tabiki spor yarım kalsın yaaaaa
çocuk herşeyden önemli:))

künefe dedin bitiridn beniiiii
aylardır aş eriyorum nerdeyseeee
en son hamile iken yemiştimm
5 li rakamları gördügümde künefe yiycem bendee
dün akşam eşime söyledim hattaaa

sabahtan beri bu topiği takip ediyorum..takip ettikçe de nefis acılı, bol salçalı pişirdiğim dolma biberimi yiyorum hem de ekmek eşliğinde :26:
ne olacak benim halim

Son düzenleme:
arkadaslar suan 86 kiloyum kendıme ayata herkese küsüm yaz geldi ince giyiniyoruz butun hatlarım bellı aynaya bakamıyorum üzülüyorum sinirleniyorum veee habire yiyorum NEOLUR YARDIM EDİN 2 YASINDA OGLUM VAR DOGUMDAN SONRA KİLO VEREMEDIM tek umudum sizsiniz artık motive edilmeye ihtiyacım var ne yapmamı isterseniz yaparım YETERKİ BİR BAŞLANGIÇ YAPAYIM SU KABUGUMU YIRTAYIM YARDIMMM BİR CÜMLEDE OLSA YARDIM LÜTFEN BENI KENDİME GETİRİN HERŞEY SERBEST

ayyy nilgün inanmıyorum yaa
çok gelmiş olsun canım....

oofff kıyamam ben ona yavrum yaa, gerçekten ucuz atlatmışsın, o kaynar gider de geri dönüşü zor şeyler olmamış herşey olabilirdi
çok geçmiş olsun, allah esirgemiş...

kayraya 40 kez bulaşıkmakinası ile oynama dedim ama hala oynamaya devam ediyor
bi tokat attım suratınaaa
üffffff içim acıdı şimdideee

bazen anneligimi muhasebe diyorum yaa çok mu acımazsızımm ben acabaaa
canimi oluyorum neee tokat atrken hiç içim acımadı
ama sonrasında üzülüyorum

selam kızlarr...sabah babamla doktora gittik bandajı açıldı çok şükür herşey yolunda..sonrasında ben alışverişe gittim...bikaç tane badi ve bluz aldım..hepsi çok ciciler..eksik kalan parçalarıda buradaki maqazalardan tamamladım..tatile tam anlamıyla hazırım artık..alttaki komşum çaya çaqırdı öqleden sonra oraya gittim..akşamüstü eve gelincede babamla alışverişe gittik..gelince yemek hazırladım ama ben yemedim..çünkü komşumda hep cıss yedim..ancak fırsat buldum topiqe girmeye..off ölmüşüm yorgunluktan..

menüm
kahvaltı
1 bardak su
2 dilim buqday ekmeqi
sucuklu yumurta
peynir
domates
salatalık
kayısılı form

ara
1 slkım yeşil üzüm
1 salkım kırmızı üzüm

öqleden sonra
2 rulo börek
yarım açma
2 dilim tavuk qöqsü
yaşilçay

ara
madensuyu..

3 litre su..

Son düzenleme:
aynı durumdayım..sürekli açım..sık sık yiyorum ama doymuyorum..hamilelik öncesi 73 kiloydum ve cezalıydım kıyafet almak için..şimdi 82 yim..kıyafet cezası veriyorum da yemek cezası veremiyorum bir türlü..
ama bir yerde yeşil elma diyeti okumuştum onu düşünüyorum bu ara..

merak etme her anne zaman zaman sinirlenir ve kendine hakim olamayabilir..burada dozajı iyi ayarlamak lazım..

Son düzenleme:
izlemmmmm
cvp vermeyi atlamışımmm cnm evet ebru şuan çok ileri seviyede bitirdi zaten ama tv de yaynlanan
bölümler bir kaç ay öncesinee ait ilk bölümlerii netten indirip yapbilirisnn
çünkü şuankiler agır gelebilir

büyük top öle aman aman gerekli dgeil aslında
küçük top ve lastik lazım
lastigin var küçük topuda egecigin toplarıyla bile yaparsın
ben netten aldım inanki bi farkı yok bebeleirn topundna pişman oldum aldıgımadaa

ama plates dogru bir şekilde ve sürekli yapılırsa keisnlikle faydası var daha erken başlamadıgıma çok pişmanım
aynaya bakınca şimdi gözleirme inanamıyorum
birde yarım yamalak yaptıgım halde böyle oldumd yanii

Eki Görüntüle 224247

ayakkabı ayakkabıı varmı senden güzeliiii

Ahhh yaktın gene gönlümü yaktın :98::98:

enerji enerji, yapmalıyız bunu

deryoşşş kıızzz ne varki köprüde bacımmm
gayet kolay bir hareket kuuuu
banada selülüt savar hareketi öle geliyorrr

Yok banucum köprü kolay hareket, hatta shell streçten sonra en sevdiğim hareket ama ileri seviyelerde köprü yapıyorken en yukarıda tek bacağını kaldırıyor ya, geçen sene bir deneyeyim dedim bel fıtığım hortluyordu tekrar
Tabi alışmadan yapılmaz, sen rahatlıkla yaparsın büyük ihtimal
Şu hareket işte;

Bize spor lazım artık izlem, spordan ziyade plates tam bizlik aslında..Günde yarım saatle başlasak zorlasak ahh ne güzel olur
Şu simitlerim oturunca hala kilolu gösteriyor beni :95::95:

Köprü plateste şu hareket ;

Selülit savarda ebru şallının son çıkardığı dvd'nin adı, selülitlere birebirmiş

Evet izlemcim benim tarzıma göre iddialı kaçıyor biraz, eskiden olsa cesaret edemezdim ama insan gerçekten değişiyor zayıflayınca
Sade olduğu sürece taşlı şeyleri seviyorum aslında, sadece kokoşluğa kaçmasın, göz yormasın yeter.
İçimde kalan ne varsa yapmaya başladım artık, bu paha biçilemez bir duygu Beni şımartıp diyetten uzaklaştıran da bu duygular işte

Bir de bu apolet günlük olmaz tabi izlemcim ya, özel günlerde anca, ya da ona göre bir yere yemeğe filan giderken takılır..Ben de çok çıkıyorum ya
Olsun kenarda dursun öyle o da yeter bana Elbet takarım bir gün

Arkadaslar ben 83 kiloyum ve dogum yapali 2 ay oldu, henüz sadece 12 kilo verebildim. daha önceden 25 kilo vermistim. Hangi gruba dahil olabilirim?

ay kıyamam keşke söylemeseydim canım.inşallah tatilde yersin.

sabahtan beri bu topiği takip ediyorum..takip ettikçe de nefis acılı, bol salçalı pişirdiğim dolma biberimi yiyorum hem de ekmek eşliğinde :26:
ne olacak benim halim

ye canım ye..zayıflamaya karar verince biz sana yardım ederiz :)))))))) aramıza hoşgeldin.ben nilgün..

hoş geldin ..bu kadar umutsuz olma lütfen.üzülmekle zayıflansaydı herkes incecikti.inşallah hepberaber zayıflayacağız..

sağol canım gerçekten verilmiş sadakamız varmış.10 gün sonra dikişler alınacak dikkat etmemiz lazım işte.

bu arada bloga girdim bir kaç yorum yazdım.onaylarsan sevinirim..

derya nın ve ilkay ın da hikayeleri varmış hiç farketmemiştim.hele ilkayın önceki halini görünce şok oldum.kilo verince ne kadar güzelleşmiş çıtı pıtı olmuş resmen...

keşke olmasa ama bazen insanı zıvanadan çıkarıyorlar.üzme kendini..

sordugun için öncelikle teşekkür ederim girdim sorulara cevap verdim biz sizi ararız dediler bu kadar malesef.çokta umudum yok.torpilsiz iş bulamıyorum

iş konusunda bol şans.inşallah kısa zamanda bulursun..

Son düzenleme:
NİLGÜNNN çokk geçmiş olsun canım Allah esirgemiş vallahi billahi cocugun başından bi paket tuz ile bi tane ekmek çevir çevir dul bi kadına ver canım çokk geçmiş olsunn inşş. çabucak iyileşirr
DERYACIMM apoletlerin çok şık çok hoş güle güle iyi günlerde kullan inşş. güzelim....
İZLEMMMM ayakkabılar çok şık kuzumm pek yakışmışş güle güle saglıkla giy inşşş.
:26::26::26: ben herkesi unuttum alıntı yapmamıştım geçmişi okurken bi siz aklımda kalmışsınız kızlar başım çok fena agrıyo hiç beynim çalışmıyo bu aralar iyice aptal oldum vallahi
kusuruma bakmayınn nolurr
bidee BANUUUU çocuk nasıl oldu canım iyidir inşşşş. ateşi ishali kusması falan kesildimi ? çok dikkat et gözün hep üzerinde olsun canım.. bogaz enfeksiyonu cocuklar için oldukça kötüdür yiyip içemezler heleki hastalık ateşle birlikte seyrediyorsa daha da zor gecer antibiotiğini sakın unutma canım. tam saatinde verde cabucak atlatsın annesi inş.
bide canım diş fırçalamayı biliyodur heralde bogazdaki ve bogaz yolunda ki mikroplar rahatça üreyebilirler çünkü üremelerine uygun bi ortam vardır o yüzden sık sık dişlerini fırçalattırırsan çok faydası olur canım. tekrar tekrar geçmiş olsun

Son düzenleme:
çocuklaı uyutup duşa girdimmm
üstümü giyiniyordum dneizin çıglıklaırna bir gitimki kakamı yaptım tutamadım diye aglıyor çocuk
üst baş yatak yorgann hep batmış sorun o degil tabiki
çouk aglıyor anneeee özür dilerim seni seviyorum diye bagırıyorrr
bi taraftan yine geldi yine geldiiii allahım yaa ben nasıl hataaa ettim bu çocuguu ben
bakamıyorum iki tane çocugugaaaa yaa içi boşaldı resmen bişiyde yemeişti
antibiyotk tetkledii sanırım ishali eşimde evde yok 30 kez aradımm tam duymuyorr
aglamaktan helakoldumm iki kez duş aldırdım çocugaaa
yatak yorgan degiştirdimm reflör verdim artık kessin biraz diyeeee

benn balkona çıkardım o rüzgarda dondurma yedirdimmm ve hastaa ettimm

bennn nasıl bir anneyimmm yaaaaaaa

Kızlar bu nihalin (elimphia) fotoğrafları. Üstüne tıklarsanız büyür. :87::87:

Eki Görüntüle 224556 Eki Görüntüle 224558

nihal tam dayaklıksın ha..ne kadar güzel bir kadınsın.çok hoşsun.ay o karamsar cümleleri kuran senmiydin...lütfen kendine haksızlık etme.diyet spor ne gerekiyorsa devam et.inşallah kısa zamnda hedefine ulaşacaksın.

of ya kıyamam ben ona...yani ne desemki banu sen zaten pişmanlık yaşıyorsun be bacım hatanı da biliyorsun..boşver artık olan olmuş.Allah acil şifalar versin yavruna.çok geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…