80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi geceler kızlar nasılsınız gorusmeyeli
ben giremiyorum musafirim var ablam ve yegenlerim. onlarla vakit gecirmekten buraya vakit ayıramıyorum.
bu arada diyetimede ara verdim:26: aslında hala dikkatliyim ama sıkı bi sekilde ılerlemiyorum. isteyip planlayıp uyamamk cok yordu beni bu yuzden bu haftayı serbest bıraktım kendime. hafta inş kaldıgım yerden devam.
görüşmek üzere iyi gecelr herkese

canım sen kötü bir anne değilsin korkma hasta olacağı varmış denk gelmiştir :) dondurmadan sonra mutlaka ılık su içir kışın karın altında yese bile birşey olmaz. Dondurmadan sakınmayın çocukları alışsınlar. Benim oğlum 6 aylıktan beri yiyor dondurma İshal için aktardan mazı al döv iyice un gibi olsun sabah aç karnına yarım çay kaşığı ver 1 yemek kaşığı yoğurtla karıştır ama tadı çok kötüdür hemen ishali kesilir canım. Aman fazla verme kabız olur. İshali kesmek iyi değil derler ama bu durumundan iyidir bence çok geçmiş olsun canım çocukları alışsınlar. Benim oğlum 6 aylıktan beri yiyor dondurma İshal için aktardan mazı al döv iyice un gibi olsun sabah aç karnına yarım çay kaşığı ver 1 yemek kaşığı yoğurtla karıştır ama tadı çok kötüdür hemen ishali kesilir. Fazla verme ama kabız olmasın. İshali kesmek iyi değil derler ama bu durumundan iyidir bence çok geçmiş olsun canım.

Son düzenleme:
günaydın kızlarrr bugün baskülde çok güzel rakamlar gördüm yarın bomba gibi geliyorum yarın öqleden sonra 2 haftalık bir tatile çıkıyoruz laptopum ve vınn yanımda olacak..arada girer yazarım..çok yoqun birgün beni bekliyor..kuföre gidicem..hala yapmam gereken alışverişlerim var yolda yemek için bişeyler hazırlıcam ve tabiki valizler hazırlanacak..Allahım bana yardım et..

günaydın herkeseee

dünkü menüm

sabah:
domates
salatalık
dil beyniri
8 tane yeşil zeytin
1 bardak süt

öğlen :
çubuk kraker
wasa
nestee

akşam:
salata

spor yok
su 2 lt

ye canım ye..zayıflamaya karar verince biz sana yardım ederiz :)))))))) aramıza hoşgeldin.ben nilgün..
hoşbulduk nilgün hanım..karar verdim bile dün akşam..verir vermez de hemen markete gidip yeşil elma aldım..yeşil elma diyetine kararlıyım ve çok heyecanlıyım..sabah kilom 82..
sabah 7 de 2 ince dilimden tost yedim..yanında da yeşil çay..9 da elma ve 2 bardak su içip sonrasında da tekrar yeşil çay..devam ettikçe paylaşıcam inşallah..2 haftada 18 kilo vermiş bu diyeti yapan kişi..

bence sen çok iyi bir annesin..

tebriklerrr
diyetini paylaşır mısın, çok güzel kilo vermişsin

günaydın kızlar.2 gündür çok hastayım faranjit olmuşum yatıp duruyodum bugün ayaklandım biraz toparladım hastalık falan olunca iyice saldım yediklerimede fazla dikkat etmedim doğrusu dünkü menüm sabah
1 simit
1 bardak çay şekersiz çok az peynir
öğle
1 kase mercimek çorbası
4 kaşık kuru fasülye akşam
5 kaşık türlü yemeği gün içinde yediysem 1 dilim kepek ekmeği yemişimdir.2 litre civarında da su içmişimdir sanırım.

çok geçmiş olsun canım çocuklar hasta olduğunda da bişeye benzemiyo keşke biz hasta olsak onların yerine

gülçincim çok geçmiş olsun

valla canım o ütüyü bazen alıp tüm göbeğeme sürmek geliyo okadar gıcığım yani ama platesi düşün evde internetten izleyerek yap gerçekten çıkış kapısı plates,inanılmaz işe yapıyo he bide biberiye yağı sür streçle sar bende 1 ayda 8 cm incelme sağladı sadece göbektenn..umutsuz olma destek tam burda ...kolaylıklar şimdiden

şuan 86 kilosun ve 2 yaşında oğlun var seneye emin ol 60 lara bile inersin oülunun 3 yaş doğum gününü kendine hedef koy mesela..aradığın cümlede masum ve darkolive in başarı hikayelerinde gizli beni onlar motive ediyor..umutsuzluk hissedince açıp okuyorum fotolara bakıyprum,sende dene canım yaparsız .yapanların gözü kulağı eli bacağı bizden çokmu :)

nolur deme öyle banu ,herkesin zaman zaman bi boşluğu oluyor,böyle olcağını bilse yedirmezdin tabiki,elayda benim dün 2 dondurma yedi izin verdim diye kendime kızıyorum ama çocuk işte canı çekiyor,nasıl dayanırsın isteklerine ..geçmiş olsun .reflor kesecektir,inşalah..babayada selamlar söle telefonu boynuna assın

günaydın arkadaşar herkes iyidir inş

ben dün sabah
2 dilim kepek ekmek 3 zeynin az peynir domates

ara 2 tane kuru incir

öğle
1 kese kabak yemeği yarım kase yogurt
2 dilim kepek ekmeği

ara kapruz işyerinde arkadaşlar kestiler dayanamadım karpuzu severim

akşam yemeğe davetlydik taktir ettim kendimi
3 köfte fırında köfteler avucumun yarısı kadar
2 kaşık pilav
boool salata

bugun sabahta
1 haşlanmış yumurta
az peynir yeşil çay
2 dilim kepek ekmeği
3 zeytin

evet yoldaşlar yorumlarınızı bekliyorum

banuuuuuu lütfen üzme kendini bizde tatilden dönerken eşim klima açtı arabada açma dedim çok sıcak az serinleyelim dedi benimde işime geldi çok sıcaktı sonra hastalandı yavrum neler çekti.hepimizin hataları oluyor işte napalım.kendim rahatlıcam diye çocugu hastalandırdım düşünsene.
seninki nemim yanımda hata bile degil

kızlar bu arada dün 12 gibi haber geldi halamla bostanlı pazarına gidicez menemenden bostanlıya ...20 dakkalık yolu 2 saatte gittik ,metrodan sonra yollar değişmiş in bin yaptık 3 kere delircektim..saki atla deve 2 t-shirt aldık burnumuzdan geldi akiam 9 du evdedim menümüde yazayım hemen ....

sabah:nescafe bağırsak çalıştrıcılı içinde kuru üzüm çekirdekleri vardı

galiba kahvaltı yapmadım domates salatası kalmıştı akşamdan içine peynir kırdım yedim

yolda 1 simit yedim

akşamda 2 kaşık bezelye yemeği,1 dilim ekmek ,az arnavur ciğeri

ara falan olmadı tabi yollarda bir tek 10 gibi akşam 1 tane max yedim tek kaçamak bu oldu

saat 9.00 itibari ile yeşil elmamı tarçına bana bna su eşliğinde yedim..saat 13.00'e kadar bir şey yemek yok..yeşil çay serbest:)

bu arada emziriyorum..inşallah olumsuz sonuç olmaz..
zaten 4 aylık kızım için bu diyet..yaşım 39..tansiyon var..onun için daha sağlıklı ve daha genç görünümlü olmalıyım ki kızım annem yaşlı ve şişman diye üzülmesin ilerde:)

merhaba hanımlar nasılsınız.ben iyiyim şükürler olsun bu forumu çok seviyorum sürekli devam etmek istiyorum ama olmuyo çocuklar ev iş güçannem rahatsız ona git gel devamlı takip edemiyorum.böyle oluncada ara ara girince pek kalbul görmüyo insan diye düşünüyorum.bi ara bi kaç hafta düzenli takip ettim insanları tanımaya başladım belki hatırlayan vardır 5 6 ay önce sonra annemin arhatsızlığı okul telaş yarım kalıyo hep işte.sonra sessiz sessiz bakıp çıkıyorum.şimdi bunları yazıyorum çünkü bi teşekkür borçluyum o bi kaç hafta içinde öyle azmettimki arkasını bırakmadım.zaten dietlerde böyle değilmi 2 3 haftayı devirince arkası geliyo.89 kiloydum diete başladığımda şimdi 75 kiloyum boyum 1.73.kendimle gurur duyuyorum.kışa kadar 70 e düşerim.sıcaklar bastırıyo birde ramazanda 3 4 kilo rahat veririm inş diye düşünüyorum.inşallah sizlerde azminizin karşılığını alırsınız hepinize başarılar mulu zayıflamalar..

Günaydın arkadaşlar dün yazamadım misafirlerden paşalar gibi bir saat yürüdüm 150 mekik çektim başka bişey yapamadım bu sabah erkenden kalkıp 70 dakika yürüdüm geldim

Son düzenleme:

maşallah canım süper inşallah en kısa sürede ve sağlıklı sürede istediğin kilona ulaşırsın. 89dan 75e inme süren nasıl peki uzun bir süreç mi

teşekkür ederim.6 ay oldu sanırım..ama son bir aydır hiç önemsemiyorum.kiloda almadım çok şükür.ama yine tatlı iştahım kabardı kendimş durduram geerekiyo
inşallah sizde hedeflediğiniz kiloya düşersiniz.ben 75 i koymuştum kafaya doğum kilolarımdı.gitti çok şükür şimdi 70 olursam diyorum daha uğraşmam almayımda vermesemde olur.çünkü ben doğuma üç haneli rakamlarla gittim

maşallah canım süper inşallah en kısa sürede ve sağlıklı sürede istediğin kilona ulaşırsın. 89dan 75e inme süren nasıl peki uzun bir süreç mi
iclal sen nasıl verdin canım 31 kiloyu ya maaşallh
biraz anlatsana kaç ayda verdin neler yaptın.
darısıda bana inşallh vermem gereken 13-15 civari bir kilom var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…