çocuklaı uyutup duşa girdimmm
üstümü giyiniyordum dneizin çıglıklaırna bir gitimki kakamı yaptım tutamadım diye aglıyor çocuk
üst baş yatak yorgann hep batmış sorun o degil tabiki
çouk aglıyor anneeee özür dilerim seni seviyorum diye bagırıyorrr
bi taraftan yine geldi yine geldiiii allahım yaa ben nasıl hataaa ettim bu çocuguu ben
bakamıyorum iki tane çocugugaaaa yaa içi boşaldı resmen bişiyde yemeişti
antibiyotk tetkledii sanırım ishali eşimde evde yok 30 kez aradımm tam duymuyorr
aglamaktan helakoldumm iki kez duş aldırdım çocugaaa
yatak yorgan degiştirdimm reflör verdim artık kessin biraz diyeeee
benn balkona çıkardım o rüzgarda dondurma yedirdimmm ve hastaa ettimm
bennn nasıl bir anneyimmm yaaaaaaa
hoşbulduk nilgün hanımye canım ye..zayıflamaya karar verince biz sana yardım ederiz :)))))))) aramıza hoşgeldin.ben nilgün..
bence sen çok iyi bir annesin..çocuklaı uyutup duşa girdimmm
üstümü giyiniyordum dneizin çıglıklaırna bir gitimki kakamı yaptım tutamadım diye aglıyor çocuk
bi taraftan yine geldi yine geldiiii allahım yaa ben nasıl hataaa ettim bu çocuguu ben
antibiyotk tetkledii sanırım ishali eşimde evde yok 30 kez aradımm tam duymuyorr
tebriklerrrgünaydın kızlarrrbugün baskülde çok güzel rakamlar gördüm yarın bomba gibi geliyorum yarın öqleden sonra 2 haftalık bir tatile çıkıyoruz laptopum ve vınn yanımda olacak..arada girer yazarım..çok yoqun birgün beni bekliyor..kuföre gidicem..hala yapmam gereken alışverişlerim var yolda yemek için bişeyler hazırlıcam ve tabiki valizler hazırlanacak..Allahım bana yardım et..
hülyacım
menülerini parça parça degilakşam hepsini yazarsan daha ii degerlendirlir cnm
deniz çokkötü kızlar ya
uyuttum bebelerş plates yapıyordum kapı
çald. karşı komşu gelmiş şarz alti istemeye
sonra uyandı denizzz ve kalkmasıyla odanıın halısına kusmsı bir oldu
bnyoya götürdüm yıkadım giydirdim
halıyı duşakabinin içine attım.. ki
gelene kdar ishal olmuş kordorun hlısını batırmış aglıyor bide altıma yapmak istemiyorum yetişmedim diye
bu kez yine çıkar sütünü yine yık a birde teselli ett
yeniden giydir koridorun halısını temizleeee
şimdiide habire kusucammm dşyip duruyorrr
nane limonda içiridmmm inşş biraz ii gelir
Kiiiiizzzlllaaaarrrrrrrrrrrr beeenn gelldddimmmmmmmmmmmmmm
41 günlük tatilim bitti ve mis gibi guzel yuvama geri döndum cok sukur
Hepinizi cok ozledim hatunlar. cooookkk...
70 kg ile gittim Istanbul'uma, 64 ile geri geldim
Nasilsiniz ne var ne yoook bilmiyorum ama, bugün kisa ziyaretlerimiz var gitmemiz gereken.
Bu sebepden gecmise bugun dalamayabilirim
Ama gozumde buyuyen 41 gunluk gecmis var enaaaaaaammmmmmmmmmmmm
Bu arada esim yarin dizinden amelliyat olucak kizlar..
valla canım o ütüyü bazen alıp tüm göbeğeme sürmek geliyo okadar gıcığım yani ama platesi düşün evde internetten izleyerek yap gerçekten çıkış kapısı plates,inanılmaz işe yapıyo he bide biberiye yağı sür streçle sar bende 1 ayda 8 cm incelme sağladı sadece göbektenn..umutsuz olma destek tam burda ...kolaylıklar şimdidenbaşladım canım sabah nesfit yedim yarım kase kalanını oğlum döktüplates malesef mümkün değil eşim yollamaz evde birşeyler yapmam lazım. Destekte çok önemli insan bazen umutsuzluğa kapılıyor o yüzden buradayım zaten bu arada cidden ütüyü denesek mi ne yapsak belki işe yarar şimdi 89 kiloyum canım
şuan 86 kilosun ve 2 yaşında oğlun var seneye emin ol 60 lara bile inersin oülunun 3 yaş doğum gününü kendine hedef koy mesela..aradığın cümlede masum ve darkolive in başarı hikayelerinde gizli beni onlar motive ediyor..umutsuzluk hissedince açıp okuyorum fotolara bakıyprum,sende dene canım yaparsız .yapanların gözü kulağı eli bacağı bizden çokmu :)arkadaslar suan 86 kiloyum kendıme ayata herkese küsüm yaz geldi ince giyiniyoruz butun hatlarım bellı aynaya bakamıyorum üzülüyorum sinirleniyorum veee habire yiyorum NEOLUR YARDIM EDİN 2 YASINDA OGLUM VAR DOGUMDAN SONRA KİLO VEREMEDIM tek umudum sizsiniz artık motive edilmeye ihtiyacım var ne yapmamı isterseniz yaparım YETERKİ BİR BAŞLANGIÇ YAPAYIM SU KABUGUMU YIRTAYIM YARDIMMM BİR CÜMLEDE OLSA YARDIM LÜTFEN BENI KENDİME GETİRİN HERŞEY SERBEST
çocuklaı uyutup duşa girdimmm
merhaba hanımlar nasılsınız.ben iyiyim şükürler olsun bu forumu çok seviyorum sürekli devam etmek istiyorum ama olmuyo çocuklar ev iş güçannem rahatsız ona git gel devamlı takip edemiyorum.böyle oluncada ara ara girince pek kalbul görmüyo insan diye düşünüyorum.bi ara bi kaç hafta düzenli takip ettim insanları tanımaya başladım belki hatırlayan vardır 5 6 ay önce sonra annemin arhatsızlığı okul telaş yarım kalıyo hep işte.sonra sessiz sessiz bakıp çıkıyorum.şimdi bunları yazıyorum çünkü bi teşekkür borçluyum o bi kaç hafta içinde öyle azmettimki arkasını bırakmadım.zaten dietlerde böyle değilmi 2 3 haftayı devirince arkası geliyo.89 kiloydum diete başladığımda şimdi 75 kiloyum boyum 1.73.kendimle gurur duyuyorum.kışa kadar 70 e düşerim.sıcaklar bastırıyo birde ramazanda 3 4 kilo rahat veririm inş diye düşünüyorum.inşallah sizlerde azminizin karşılığını alırsınız hepinize başarılar mulu zayıflamalar..
iclal sen nasıl verdin canım 31 kiloyu ya maaşallhmaşallah canım süper inşallah en kısa sürede ve sağlıklı sürede istediğin kilona ulaşırsın. 89dan 75e inme süren nasıl peki uzun bir süreç mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?