80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aman da aman topiğin hamarat hatunları ya süpersiniz valla helal olsun sizlere..ben de börek,kek,kurabiye, haşlanmış nohut falan yapıp atardım buzluğa da stok bitti yenisini yapmaya da vaktim olmadı hiç..sarma sarıp pişirmeden koyunca da güzel oluyor..onu da saramadım..ama annem bana kavanozlarla z.yağında pişirdiği domateslerden sos yapmıştı 10 kavanoz falan her kullandığımda sevgiyle andım anacığımı son kavanozu da açtım çok az kaldı..yapmak istiyorum böyle şeyleri süper kolaylık da ben pek iyi bir ev hanımı değilim sanırım..haftaiçi akşam 19.20 den önce evde olamıyorum..ev gelince de domtes falan uğraşmak gelmiyor içimcen..ben akşam yemeği falan da yapmıyorum genelde eşim yemez benim akşam yemeği ..ben de genelde diyetteyim hafif şeylerle idare ediyorum..bayılıyorum şöyle herşeye yetişebilen hatunlara..ben koftiyim ya yetişemiyorum..haftasonu bir gün dışarı çık bir gün temizlik ütü derken ekstra şeylere hiç vakit kalmıyor ama şu domates sosu ve bezelye olayına ben de giricem kesin kararlıyım..
Filizcim kaçtan aldın bezelyeyi..ben banudan duyduğumda alayım demiştim 2 tl di pazarda çok gelmişti..

kusma için denemedim canım ama ishale çok iyi geliyor.su ile içirebilirsen suyla yap ama benim kızım küçükken mama sansın içmesi kolay olsun diye azıcık süt koyardım sen 1 çay bardagı su ile şekerli koyu ayran kıvamlı yap ilaç gibi kaşık kaşık ver .ben normal herzaman eve aldıgımız mısır nişastasıyla yapıyordum fark etmez herhalde

bögürtlen diyete başladıgımdan beri 4 fina yakın içiyorum yeşil çayı
keisnlikle çaykurun yeşil çayını tavsiye ederim burcum yeşil çay yeşil teneke kutuda cnm kutusu kare

izlemmmm
o yaptıgın böregi dip firizden çıkarıncaa
azcık su dolu kasenin içine koy 1 *2 saniye kadar sonra yumurtasını sürüp at fırına bir dene çok güsel oluyorr
ayy topikjte konuştugumuz şeye bak ama basit bir tarif de ben vereyim sizeee

tava böregi bu
tavanın içine azcık yag koyup 1 yufkayı serin içine yani kırış kırışık olcak tabi
su ve süt karışımı hazırlayın bir kasedee
bu karışımdan yufkanın üzerine serpin
sonra içini koyun neyli yapıcaksanızzz
sonra başka bir yufkayıda aynı şekildee koyun tavanın iiçinee
ve altını açıp nkapagını kapatın orta derece ateşte pirişin sonra diger yüzünü
çevirip pişirin

kabarmazsa güselolmazsaaa tadııı pişman olursanız
gelin beni bulun dörek pişine kadar çayda olur
ohhhhh atın balkona masayıııı çagırın kafa dengi arkadaşıı koyun tabagına yesinde yesinn
siz yemeyin

bögürtlen diyete başladıgımdan beri 4 fina yakın içiyorum yeşil çayı
keisnlikle çaykurun yeşil çayını tavsiye ederim burcum yeşil çay yeşil teneke kutuda cnm kutusu kare
[/COLOR]

Çok tşk ederim alayım ben en iyisi bu yeşil çay hiç hoşuma gitmiyo

canım çok geçmiş olsun..Üzülme bu kadar Allah dermansız dert vermesin canım..Annene acil şifalar..

izlemcim
şimdi pc ye ashompoclipfinder pro mını indir cnm
sonraa gogle plates bölüm 1 yaz tv8in ebrunun linki çıkar sayfayı aç ve adresi kopyala

sonra ashopbo programını aç sol ütte adres yazıyor ona tıkla
çıkan pencereye linki yapıştır
hemen inerr
1*5 e kadar indir

ilk 2 hafta bıunları yap cnm
sonra diger bölümleir indirirsinn

banu bende bu tava böreğinden yapardım arkadaşlarımı kahvaltıya çagırdıgımda yapmayalı okadar uzunnnn zaman olduki kızlar gerçekten harika oluyor tafsiye ederim bende

k yapan kızlarrrr hafta sonuda yapıcakmısın ben kahvltıyı çok özledim yaa
hafta sonu 1 gün normla kahvaltı yapsamda öglen akşam yesemm olmaz mıki

kızlar bişi söylicem size ama kızmayın
ben şu cicili bicili şeker hamurundan yapılan pastalar kurabiyeler falan var ya onları yapmayı öğrenmeyi çok istiyordum çok ilgim var çünkü...uzman tvden yapımlarını falan izlemiştim sonra bir arkadaşla bunların kurslarını araştırmıştık ama 185 falandı birkaç saatlik olanları çok pahalı bulup vazgeçmiştik neyse hafta başında arkadaş haber verdi şehir fırsatlarından kurabiye ve çikolata yapımı ile ilgili 2 ayrı kupon aldım..yarın 11 de 3.5 saat çikolata öğleden sonra da kurabiye kursuna gidiyorum..inanılmaz heyecanlıyım kızlar ya..çok özeniyordum ..böyle öğreneyim de mesela yakınlarımın çocuklarının doğumgünü kurabiyelerini ben yapayım..ne bileyim birisi doğum yapar öyle süpriz birşeyler yapar giderim falan..baby shower hazırlamıştım arkadaşıma( faceden arkadaşım olanlar fotolarına bakabilir) o zaman bunlardan da yapmak istemiştim ama o kadar çok şey hazırlmaıştım ki vaktim de param da kalmamıştıneyse işte ..çok heyecanlıyım...rezervasyonu teyit için aradım az önce bu hocayı beğenirsem şu şekr hamurlu güzel pastalar oluyor ya üstleri figürlü ayılı kelebekli falan onlar için evinde özel ders veriyormuş 3 kişiye..ona da gidicem..şeker hamurlu kurabiyeyi de pastayı da sevmem ondan kaçak yapmam merak etmeyin ama çikolata kursunda şu içi yumuşak olan afilli çikolatalar var ya tuffle mi ne deniyor onlardan da amayı öğrencem artık çikolatalarımızı da ben yapıcam..ona bir ilgim yoktu ama hadi fırsat varken ona da gideyim dedim..

Sonsuz bir karanlığın içinden doğdum.
Işığı gördüm, korktum.
Ağladım.

Zamanla ışıkta yaşamayı öğrendim.
Karanlığı gördüm, korktum.
Gün geldi sonsuz karanlığa uğurladım sevdiklerimi...
Ağladım.

Yaşamayı öğrendim.
Doğumun, hayatın bitmeye başladığı an olduğunu;
aradaki bölümün, ölümden çalınan zamanlar olduğunu
öğrendim.
Zamanı öğrendim.
Yarıştım onunla...
Zamanla yarışılmayacağını,
zamanla barışılacağını, zamanla öğrendim...

İnsanı öğrendim.
Sonra insanların içinde iyiler ve kötüler olduğunu...
Sonra da her insanin içinde
iyilik ve kötülük bulunduğunu öğrendim.

Sevmeyi öğrendim.
Sonra güvenmeyi...
Sonra da güvenin sevgiden daha kalıcı olduğunu,
sevginin güvenin sağlam zemini üzerine kurulduğunu
öğrendim.
İnsan tenini öğrendim.
Sonra tenin altında bir ruh bulunduğunu...
Sonra da ruhun aslında tenin üstünde olduğunu öğrendim.
Evreni öğrendim.
Sonra evreni aydınlatmanın yollarını öğrendim.
Sonunda evreni aydınlatabilmek için önce çevreni aydınlatabilmek
Gerektiğini öğrendim.

Ekmeği öğrendim.
Sonra barış için ekmeğin bolca üretilmesi gerektiğini.
Sonra da ekmeği hakça üleşmenin, bolca üretmek kadar
önemli olduğunu öğrendim.
Okumayı öğrendim.
Kendime yazıyı öğrettim sonra...
Ve bir süre sonra yazı, kendimi öğretti bana...

Gitmeyi öğrendim.
Sonra dayanamayıp dönmeyi...
Daha da sonra kendime rağmen gitmeyi...

Dünyaya tek başına meydan okumayı öğrendim genç yasta...
Sonra kalabalıklarla birlikte yürümek gerektiği fikrine vardım.
Sonra da asil yürüyüşün kalabalıklara karşı olması gerektiğine aydım.

Düşünmeyi öğrendim.
Sonra kalıplar içinde düşünmeyi öğrendim.
Sonra sağlıklı düşünmenin kalıpları yıkarak düşünmek
olduğunu öğrendim.

Namusun önemini öğrendim evde...
Sonra yoksundan namus beklemenin namussuzluk olduğunu;
gerçek namusun, günah elinin altındayken, günaha el
sürmemek olduğunu öğrendim.

Gerçeği öğrendim bir gün...
Ve gerçeğin acı olduğunu...
Sonra dozunda acının, yemeğe olduğu kadar hayata da
“lezzet” kattığını öğrendim.

Her! canlının ölümü tadacağını,
ama sadece bazılarının hayatı tadacağını öğrendim.

Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim.
Olur ya ...
Kalp durur ...
Akıl unutur ...
Ben dostlarımı ruhumla severim.
O ne durur, ne de unutur ...

MEVLANA

banucumgeçmiş olsun ikizler hastaymış, Allah acil şifalar versin.

zeynepcim annene acil şifalar diliyorum. sağlıklı bir şekilde ayağa kalkar inşallah. ne kadar üzülsekte güçlü durmamız gerekiyor

filizcim sağol canım. ben de pazartesi gidicem inşallah afyona. bugün hastaneden sonuçlarımı almam gerekiyordu. onun için gitmedim. geçmişte okumuştum ama cevap yazmayı unuttum ablam iyi kilo vermişsin diyip durdu
emeklerine üzüldüm canım. 10 kilo da az değil. birde dereotunu da saklıyorum demişsinya onu nasıl yapıyorsun

izlemcim ben pazartesileri, yeni ayları hep beklerdim. bunlar diyeti ertelemek için birer bahane oluyor sadece. bazen yeni gün bile bekleniyor. aslında en güzeli karar verdiğin an başlamak

Son düzenleme:
kilo bildirimi
başlangıç 88,5
geçen hafta 76,1
bu hafta 75,5
giden 600 gr
toplam giden 13
boy 165
hedef 68
spor yok

selam kızlar, hepinize hayırlı kandiller diliyorum. Allah dualarımızı kabul etsin inşallah

kilo bildirimi
başlangıç:92
geçen hafta:82.5
bu hafta:82.5
verilen: 0
hedef:68
boy:1.71
beden:44
spor:yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…