k yapan kızlarrrr hafta sonuda yapıcakmısın ben kahvltıyı çok özledim yaa
hafta sonu 1 gün normla kahvaltı yapsamda öglen akşam yesemm olmaz mıki
bu lafı çok sevdim...
ÜŞENME, ERTELEME, VAZGEÇMEE
waayyyyy kırmızılanacaksın haa
kırmızı olsun, 3 kuruş fazla olsun şekerim
iyiki aklıma gelmiş bu kırmızılanma olayı çok hoşuma gidiyor listede artan kırmızıları gördükçe
[/COLOR][/B]
tavuğun suyundan da buz kalıplarına dökeri donunca poşete alırım 2şer 3er atarım çorbalara yemeklere
bugünden itibaren pilatese başlıyoruummm
katılacak olan var mıııı :79::79::79::79::79::80::80::80::80::80::80::80::79::79::119::119::119::119::119::119::119::122::122::122::122::122::122::132::132::132::132::132::132::132:
Pilatese başlangıç hareketi | Video İzle ve Paylaş | Internet TV
banuu tam 40dk lık videoyu nerden bulucam, yaz bakam bacımm
bu yukardaki gibi parça arça olmasın
sema topigfe bi kflekss salgını yptın bacım hepicimiz kullanıyozzz
sen devam ediyormusunnn birde ne kadar verdinnn
kfleksten bende aldım bugün,
kırmızı meyvelisinden
230gr paket 2.30du bitane aldım bende
kahvaltımdan ödün vermem de
sadece öğlen yesem olur mu kii
yada akşam :26::26::26:
derya'cım dediğin gibi yapacağım bu hafta işe illaki yarar herkes olumlu şeyler yazıyor.günde 2 öğün biraz boğazı tutup uygulamak lazım....Teşekkürler
izlem canım gmail'den adres aldım sanırım şimdi daha rahat yazarım yazdım ama pek beremedim anonim i seçtim olmadı...öğreneceğimde ne zaman:)blogun çok güzel oluyor keyifle bakıyorum ellerine sağlık canımm...
banucum pilatese devam edersin hiç moralini bozma çocuklar biraz kendini toparlasın düzene girdin tekrar başlarsınn...iyi ki havalar sıcak yoksa çamaşır kurutmak dert olacaktı...
zeynepcim allah annene acil şifalr versin tatlım moralini bozma ve annene destek olmaya çalış...senin için artılar önemli değil haftaya yoluna girer kilonu düşünme...
gülçincim eşine geçmiş olsun tekrardan amaliyat oldu demiştin.umarım biran önce toparlar sağlığına kavuşur...
nihal senin kilo bildirimi biraz karışık haftaya net olur.artın-eksin...selma yok ortağın ama orada devam ediyordur sende bırakma tam gaz devam:))bayrama kendimizi yeni cicilerle ödüllendireceğiz:)
denizcim tebrikler takılanlardan biride sendin ama nesfit sende de işe yaradı...inş.devamı gelir istediğin kiloya düşene kadar...
kaçakçay tebrikler çok güzel 2 kilo gitmiş...maşallah darısı bizlere:)yaptığın farklı bişey oldu mu bu hafta?
arzu'cum ablaların gitmiş allah kavuştursun...
kızlar ben dün pazardan 10 kilo bezelye aldın kışa hazırlık hep ayıklayıp, yıkayıp poşetlerdim bu sefer pişirip şoklayım dedim ama ben şok oldum hamur gibi oldu ziyan oldu çok canım sıkıldı....bu yıl kendim deep freeze bişeyler hazırlamak istiyorum her yıl domatesle taze fasulyeyi suyunu çekene kadar pişirip soğuyunca poşetlerdim.birde bezelye,kabak,dereotu poşetlerdim.onun dışında vişne ve püre çilek...birde çilek-vişne-kayısı-şeftali reçeli yapmıştım.bu yıl bamya,közlenmiş kırmızı biber,patlıcan,mısır vs bişeyler stoklamak istiyorum.malüm ev kalabalıklaştı annem bizde gelenimiz çok olur diye düşünüyorum.her yıl kv 6 şişe domates melemenlik verirdi.hamur kesme birde sanki tüm kışlığımı yapmış gibi davranırdı bu yıl o yüzden domates dahil kendim yapmak istiyorum.bilen deneyen bilgili hatunlardan yardım istiyorum tarif verirseniz print alıp evde deneyeceğim.ama lütfen yapmış olduğunuz şeyi anlatın bezelye ye dönmesin....her okuduğumu yaparsam böyle olur
sadece kuruları yine orada kesip hazırlayıp kv çatısında kuruturuz müstakil ev rahat oluyor...çabucak kuruyor...balkonda olmuyor kuzey cephe güneşi görmüyor...bekliyorum hamarat hatunlar bende kendmi aşıyım bu yıl sizin sayenizde....birde köfte yoğurup koyuyorum o da güzel oluyor(hem sulu-hemde kuru köfte)
bu lafı çok sevdim...
ÜŞENME, ERTELEME, VAZGEÇMEE
waayyyyy kırmızılanacaksın haa
kırmızı olsun, 3 kuruş fazla olsun şekerim
iyiki aklıma gelmiş bu kırmızılanma olayı çok hoşuma gidiyor listede artan kırmızıları gördükçe
tebrikler canım
senin avatarın ne güzelmiş öle kuu
zeynepcim geçmiş olsun canım
üzülme allahın izniyle bişiy olmaz
anneciğine destek ol, seni ağlarken görmesin...
benim annemede töbe yarabbım, kanser teşhisi koymuşlardı
ben ortaokula gidiyordum daha
boğazında kist çıktı, herkes destek olacağına daha çok küçükler şimdi annesizmi kalacaklar diye konuşuyorlardı
o yaz babam tarlaya salatalık dikmişti
20 tane işçiyi sabahın 6buçuğunda tarlaya götürüyordum traktörle ben sürüyordum onların çalışmasını sağlıyordum
çıkan mahsülü teslim ediyordum, hem taktir eden gözler hemde annemden dolayı acıyan gözler vardı üstümde ama ben hiçbirine kulak asmadım
babam annemim başındaydı, o süreç o kadar zor geçti kii
yaşlı başlı ananem yanıma otururdu, bana destek olmak için, şimdi allaha binlerce şükür ki annem çok iyi
annem çok duygusal bir yapıda, herşeyi içine atar, herşeyden alınır yani konuşurken asla sesini yükseltemessin, ters bişiy söyleyemessin
3 gün halsiz düşer yatar
demem o kii, herşey geçiyor, geriye dönüp baktığında, keşke karamsarlığa düşmeyip daha fazla gayret gösterseymişim dememek için
şimdiden harekete geç, en büyük destek moraldir, bunu unutma canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?