80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

fazla ugrayamadım yine çok yoğun fırsat bulamadım bu hafta senelik izne çıkıcam inş.sık sık gelirim....

bildirimi bu gün yapsam olurmu kıslar

başlangıç 81
geçen hafta 74,5
bu hafta 72,5
hedef 65
beden 42
spor 10 saat yürüyüş

Günaydın kızlar, ay sinirle uyandım bu gün..Yaz günü camlar açık yatıyoruz, sabah 7 dedin mi bir camda susmak bilmeyen horozun sesi, diğer camda anası babası o saatte sokağa salmış çocukların çığlıkları

Camı kapatsan yanarsın ev zaten en üst kat cehennem gibi
Çıktım bağırdım çocuklara iki dakika sustular, sonra gene..Başlarında kimse yok ki çocuk işte..
Bu insanlar nasıl yaşıyorlar, bu nasıl saygısızlıktır anlamıyorum, kime sorsam aynı derdi çekiyor.
Önceki evimden de bu sebepten çıkmıştım, eğer bir daha çıkarsam parasına filan acımayacağım adam gibi bir yerde tutacağım vallahi yoruldum bu dertten, bir de bizim gibi saati normal olmayan insanlar için çok zor

İnternet yoktu giremedimsimdi telefondan yaziyorum deryam listeyi yapadan yetiseyim dedim.ayrintili yazmak zor olacak .
Gecen hafta : 83.2
Bu hafta : 82.8
Giden : -400 gr
spor : 150 dk

beden:44

Prenses gitmek uzere belki daha fazla bile verebilirdim.optum....

günaydın canikolarrr herkes nasıl bakalım????
bugün keyfim yerinde sabah erkenden kaltım köpeklerimle yüzmeye gittik aman bi yüzdüler bi yüzdüler görmeniz gerekirdi kızlar çok tatlıydılar yüzüp yüzüp çıkıp çimenlerde koşturup yuvarlandılar keyiflerine dicek yoktu valla onlar mutlu olunca bende oluyorum köpeklerimi çok seviyorum insanda ne sıkıntı bırakıyorlar nede stres hepsini alıyorlar onlara dokunmak sevmek yetiyor insan başbaşka oluyor keşke hepini bu zevki tadabilseniz çok isterdim insanı karşılıksız seven tek yaratık onlar olsa gerek koşulsuz ve beklentisiz sevgi :93::93::101::103::103::103:

günaydınlar. bugun kflakes diyetine bende basladım. dun akşam yedim sadece ve sabah 200gr eksi cıktım sanırım işe yarayacak bu hafta boyle artık. topikte bi sesilikmi hakim yoksa banamı oyle geliyor. yada ben ne zamn biraz giremesem sohbet dısı kalıp adapte olamıyorum sanırım

günaydın deryacım sıkma canını ama bu sekilde sabahtan cocuklar gürültü yapmaya devam ederse annelerini uyar.
sabah sabah bu tür seyler ne kadar cok sinir eder insanı tahmin edebiliyorum.

selam kızlarrrrrr
yine yorucu bir güne merhaba dedm
biraz daha ii en azındna fitil sayesinde kusması durdu şimdi uyuyor hiçbişiy yemiyor tabiki
istedigi şeyler çikolta ve pataes kızartması mideisni dahada bozacak diye vermiyorum
zaten çişte yapmış altına gece tutamıyor sanırım çok sıvı aldııg içn
sizideee iiyice bunalttım valla u hastalık mevzunda kusura bakmayın kızlarrr

sabah k yemeidm bende saçma sapan bir kahvaltı yaptım
yarım muz
3 kaysı
1bardak süt ve 5 badem yedim

zakiye demek sendede işee yaradı cnm k

5 gün yapcma bende yarındna itibaren

birde sitesinde okudum kızlar sabah ve öglen k yiyip akşam
besin yöçnünden zengin beslenmek gerekiyormuşş

Ahh fundacım ahh kimselere anlatamadığım, tarif edemediğim bir sevgi o
Herkes çocuk sevgisi karşılıksız sevgi der ama ben hiiiiiiç katılmıyorum
O kedinin köpeğin gözlerindeki sıcaklık, samimiyeti başka hiç bir canlıda bulamadım ben..
İnsanın eşi olmalı herşeyden önce, bu hayat yolunda birlikte yürüyeceği..Ondan sonra da bir kedisi, bir de köpeği olmalı aileden bileceği
Bunlardan öte sevgi tanımıyorum ben
İnşallah ileride bahçeli bir evim olursa bende o zevkleri tadabileceğim

günaydın deryacım sıkma canını ama bu sekilde sabahtan cocuklar gürültü yapmaya devam ederse annelerini uyar.
sabah sabah bu tür seyler ne kadar cok sinir eder insanı tahmin edebiliyorum.

Annesini defalarca uyardım zekiyecim, umurunda değil ki kadının böyle gelmiş böyle gider..Semtine göre işte kendi görüşüme uyduramam ki koca mahalleyi.. Ben de onlara uyamadığım için böyle eziyet çekerim işte

Günaydın kızlar
ben de kfleksi uygulamak istiyorum
uygulayan arkadaşlar sadece 1 öğün mü yoksa 2 öğün mü yapıyorsunuz
ve herkeste işe yarıyor mu

herkese selamlarr

bende 200ge eksik gördüm tartıda, sankii bütün fazlalıkları vermiş gibi sevindim
uzun zamandır hep sabittim, 60.2 gördüm bugün

pilatese devam edicem, bırakmak yok
bugün cumartesi, dışarı çıkıcam biraz...

öpüyorum hepinizii, kendinize iyi bakın, kaçamak yapmayın, spor yapın...

kız deryaa, insanın kendi kanından canından olan evladının sevgisini, kediye köpeğe tercih ediyorsun haa
vallahii pes, bu konuda çok yorum yapmıycam ama bişiy demeden de geçemedim
herkesin kendi tercihidir tabikii, herkese kendi dayanacağı kadar sorumluluk verilir ama,
bu şekilde dile getirmene çok üzüldüm ve şaşırdım canım

neyse allah herkesin gönlüne göre versin...

sanırım bu sabahki çocuk gürültüsünden uyanmandan kaynaklı bir tepkiydi bu
ama şunu unutma, aldıkları eğitim yetiştikleri ortam, çok etkiliyor bir bireyi
nasıl hayvanları eğitiyorsun, eğitilemeyenler hiç sebep yokken saldırıp ısırıyor yada tırmalıyor
çocuklar da öyle sıfırdan alıp ellerinde yeşeriyor
yani herkesi, herşeyi aynı kefeye koymamak lazım...

bunu tabiki sende çok iyi biliyorsun,
bu konularda çok faklı düşüncelerin olduğunu, herkesle ters düştüğünü de her fırsatta söylüyorsun ama

söylediğin şeye çok üzüldüğüm için bunları yazmak istedim canım...

hadi bana güle güle, öpüyorum seni

Son düzenleme:
platesimiii yaptım bugünnnn süperrim süperrrrrrrr
1 video var hedefm onu yapıcma ilerleyn günlerde tarihi bulayımdaa

kayrayı uyandırmam lazımmm
kaçtım

izlemmm
platesi sakın bırakma bakkkk 2 hafta kalmaycak etkileirni göreceksinnnn
bırakırsan peşindeyim ona göreeeeee

safranboludannn annecimin kucaqındannn sevgiler saygılarrrrrrr 16:
dün çok güzel ve bol karbonlu bir yolcuktan sonra annecime kavuştum bir sürü yemek hazırlamış annem..zaten yolda Allah ne verdiyse yedik içtik..dün eşantiyondu yani..köy kahvaltısını ve köy havasını özlemişim...miss gibi...harika birgün var burda..güneşli ve esintili..istanbulun kavurucu sıcaqı bunlatmıştı iyice..burada doqal klima var Rabbim tarafından gönderilen...oqlum dışarda uçurtma uçuruyor annemle ben kapımızın önündeki asma aqaçlarından yaprak topladık koca bir poşet...aqaçların sallanarak çıkardıkları ses bile ruhumu dinlendiriyor..bu sabah istanbuldan misafirlerimiz geldi kalıcaklar bikaç gün..bi selam vermek istedim vaktimi reale ayırmak istiyorum..arada gelir bakarım sizlere..

bu arada dijital baskülümü yanıma almayı unutmuşumm :84::84::84: cumaya nasıl bildirim yapıcamm:95: burdaki baskül analoq hem qramları tartmıyor hemde az tartıyor..off...

Son düzenleme:
Şu kilo verme işini hep elime yüzüme bulaştırıyorum. Moralim iyi olsa yiyorum kötü olsa yiyorum ne bu resmen yemek için yaşıyorum son günlerde Nefsime hakim olamıyorum aç olsamda yesem tamam da sırf şimarıklık benim ki insan canı sıkıldı die yemek yer mi yaa artık bugün çok sinirlendim kendime sürekli buzdolabıyla beraberim spor desen sıcağı bahane edip yapmıyorum bu kadarı da fazla ama Bugün öğlen yağsız makarna felan yedim küçük tabakta yetmedi ekmeğin ucundan yiyorum kendime bi geldim bağırdım bağırdım 'al hepsini yede doy ne pis boğazsın ya' dedim bi güzel yedim ben bu kadar iradesiz biri olamam YAPICAM YAPICAM YAPICAM...!!!

böyle olmuyo artık kendime pc yasağı koyuyorum 85 olana kadar pc'ye girmek YASAK..!! eğer günde 3 saat spor yaparsam ancak o zaman girebilcem yoksa uslanmam ben
[Müzik dinleyemediğim için mecburen spor yaparım pc'yi açmak için o zamanda çabuk çabuk gider kilolar ]

Kendinize çok cici bakın geldiğimde 85 olucam BAŞARICAM BAŞARICAM BAŞARICAM :80:

selam kızlarr çok sıcak ve yogun bir gün beni beklerken ben yeşilçayımı alıp burada sizleri okuyorum

izlem ben dün sözümü tutamadım akşam babaanneme gittik ziyarete hastahaneye orada çok moralimiz bozuldu.babanannem gibi ameliyat olmuş bi teyze vefat etmişti yakınları bahçede aglıyorlardı tüm hastahane çok morali bozuktu bende çok üzüldüm eve gelincede elim kolum kalkmadı öyle işte lütfen kusuruma bakma

derya bende izlem gibi yazdıklarına üzüldüm ama seni anlamaya çalışıyorum sana saygım sonsuz.anne oldugunda bu fikirlerinin kökten değişeceğine eminim.kedi köpek her canlıyı severim ama yavrumun gözlerindeki o bakışı hiçbirşeye dünyaya değişmem komşularınla olan fikrine sonuna kadar katılıyorum insan çocugunun peşini kollayacak.ama sokakta oynayan çocuklara özenirim ben .ben cadde üstünde bi sitede oturuyorum burası siteler bölgesi .kızım için sokakta oynamak çok lüks yavrum çocuklugunu dizinde yara izi olmadan bitirecek diye korkuyorum sık sık parklara giderek bunu telafi edebiliyormuyuz bilmiyorum

Son düzenleme:
mesajların altındakı cızelgeyı nasıl ekledınız?

bende kendıme kılo cızelgesı ekleyecegım ekleyemıyorum

allah gönlüne göre verir canım inşallah hepsi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…