Günaydın kızlar, ay sinirle uyandım bu gün..Yaz günü camlar açık yatıyoruz, sabah 7 dedin mi bir camda susmak bilmeyen horozun sesi, diğer camda anası babası o saatte sokağa salmış çocukların çığlıkları
Camı kapatsan yanarsın ev zaten en üst kat cehennem gibi
Çıktım bağırdım çocuklara iki dakika sustular, sonra gene..Başlarında kimse yok ki çocuk işte..
Bu insanlar nasıl yaşıyorlar, bu nasıl saygısızlıktır anlamıyorum, kime sorsam aynı derdi çekiyor.
Önceki evimden de bu sebepten çıkmıştım, eğer bir daha çıkarsam parasına filan acımayacağım adam gibi bir yerde tutacağım vallahi yoruldum bu dertten, bir de bizim gibi saati normal olmayan insanlar için çok zor
günaydın canikolarrr herkes nasıl bakalım????
bugün keyfim yerinde sabah erkenden kaltım köpeklerimle yüzmeye gittik aman bi yüzdüler bi yüzdüler görmeniz gerekirdi kızlar çok tatlıydılar yüzüp yüzüp çıkıp çimenlerde koşturup yuvarlandılar keyiflerine dicek yoktu valla onlar mutlu olunca bende oluyorum köpeklerimi çok seviyorum insanda ne sıkıntı bırakıyorlar nede stres hepsini alıyorlar onlara dokunmak sevmek yetiyor insan başbaşka oluyor keşke hepini bu zevki tadabilseniz çok isterdim insanı karşılıksız seven tek yaratık onlar olsa gerek koşulsuz ve beklentisiz sevgi:93::93::101::103::103::103:
günaydın deryacım sıkma canını ama bu sekilde sabahtan cocuklar gürültü yapmaya devam ederse annelerini uyar.
sabah sabah bu tür seyler ne kadar cok sinir eder insanı tahmin edebiliyorum.
Ahh fundacım ahh kimselere anlatamadığım, tarif edemediğim bir sevgi o
Herkes çocuk sevgisi karşılıksız sevgi der ama ben hiiiiiiç katılmıyorum
O kedinin köpeğin gözlerindeki sıcaklık, samimiyeti başka hiç bir canlıda bulamadım ben..
İnsanın eşi olmalı herşeyden önce, bu hayat yolunda birlikte yürüyeceği..Ondan sonra da bir kedisi, bir de köpeği olmalı aileden bileceği
Bunlardan öte sevgi tanımıyorum ben
İnşallah ileride bahçeli bir evim olursa bende o zevkleri tadabileceğim
Annesini defalarca uyardım zekiyecim, umurunda değil ki kadının böyle gelmiş böyle gider..Semtine göre işte kendi görüşüme uyduramam ki koca mahalleyi.. Ben de onlara uyamadığım için böyle eziyet çekerim işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?