80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

derya gördün değil mi canım bildirimimi?dün yapamadım burada internet yoktu...

yazdıklarına saygı duyuyorum ama yine de evlat sevgisini çocuk sevgisine tercih etmene katılamıyorum.zaten sen de düşünceleriniz değişsin herkes benim gibi düşünsün demek için yazmadın ama yine de neyse ya..yanlış şeyler yazıp kimseyi üzmek istemem.

çok kalabalık değiliz bugün.herkes tatile mi gitti ne?

alllahım çat diye çatlıycam vallhi şimdi yaa
5 gündür anamdan emdigim süt burnumdna geldi
komşular bile acıdı bugün halimeeeeee

canım zor zamanlar geçiriyorsun, Allah yardımcın olsun. en kısa sürede iyileşirler inşallah. çiçek gibiler, soluyorlar hemen

hanımlar platesı nerden yapıyosunuz?videolarının oldugu bır lınk varmı?
bırde plates topuolmadan yapılırmı

alllahım çat diye çatlıycam vallhi şimdi yaa
5 gündür anamdan emdigim süt burnumdna geldi
komşular bile acıdı bugün halimeeeeee

Masumm canım ne oldu bu kadar kötü? Neden emdiğin süt burnundan geldi? :26:

Masumm canım ne oldu bu kadar kötü? Neden emdiğin süt burnundan geldi? :26:

uruzcum çocukar çok hasta ikiz benimkler biliyorsun
bi biri bi digeri 5 gündürrr ugraşıyorum hala hastalarrrr
vallahiii can kemige dayandııı yaaaa

uruzcum çocukar çok hasta ikiz benimkler biliyorsun
bi biri bi digeri 5 gündürrr ugraşıyorum hala hastalarrrr
vallahiii can kemige dayandııı yaaaa

Çok geçmiş olsun canım, tahmin edebiliyorum ne kadar zor olduğunu, hem de ikisi peş peşe!
Allah acil şifalar versin canım, Allah'ın izniyle en kısa zamanda iyileşirler inş. Sana da sabır versin, çok zordur eminim canım

Canlarım ben anne olmadığım için, yani çocuk sevgisini tatmadığım için, tabi ki kesin şu daha karşılıksız diyemem, haksızlık olur.. Fakat etrafımda bir tane bile karşılıksız annesini babasını seven çocuk görmedim, bu gözlemlerimdendir benim söylemlerim..
Size asla kırılmam tabi ki siz de fikrinizi söyleyeceksiniz ama ben şunu anladım ki bu fikirlerim yüzde doksanlık bir kesime aykırı geldiği için dile getirmemem lazım. Çünkü kişisel bir hakaretmiş gibi algılanıyor, sanırım hassas duygular olduğu için

İzloşum sabahki olayla ilgisi yok benim düşüncelerim gözlemlediklerimden ötürü gerçekten böyle..Ve çocuklara işte yaramazdır şudur budur diye tepkili değilim, o yüzden çevreyle ilgisi yok düşüncelerimin. Gerçekten sevgilerinin karşılıksız olmadığını düşünüyorum gördüklerime dayanarak..Ha kendi çocuğum olmadan tabi ki kesin böyledir diyemem.

Ya ben cidden kendimi anlatmaktan yorulduğum için hiç dile getirmiyorum bu düşüncelerimi toplum içinde. Funda öyle sizinde yaşamanızı isterdim deyince bir taş oturdu içime, duygusallaştım o yüzden açıldı konu işte..

uruzzzz
cnm zor olmazmı ya tabikiii varya inann bi kamera olsaa yaşadıklarımı anlatamamm yani
bi elimde kova bi eimde ıslak medil geziyorum evde
denizinn hastalıgı geçti die sevinirken kayranın başladı
ishalii de ekledni üstüne tuz biber oldu

valla allah götürene yüklermişş yükü
ama isyan ediyorum bazennn

ve tek çocuk hiç çocuk diyorummm

Masumum iki çocuk zaten zor, seninkiler bir de ikiz

İkiz sahibi olmak hem güzel hem de çok zorlukları var, Allah sabır versin, şu anki halini tahmin bile edemiyorum

Masumum iki çocuk zaten zor, seninkiler bir de ikiz

İkiz sahibi olmak hem güzel hem de çok zorlukları var, Allah sabır versin, şu anki halini tahmin bile edemiyorum

saçlarım yagdan yapışmış durumdaaa gözleirm aglamaktan ve uykusuzuktan şiş
midem kaçamklardan şiş halzisimmm yorgunumm
çarşamba günü eşim mesaiye kalmıştı apartopar bi duş alayım dedimm
denizin aglam sesiyle çıktım duştan saçlarımı bi topladım hala tarayamadım
tokam çıkınca saçımı tekradan tepede topluyorum
bi duşa giremedimm yaniiii

sabah:
domates
salatalık
4 yeşil zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmek
4 dilim sucuk

ara:
yok

öğlen:
bayatlamış çubuk kraker

ara:
yok

akşam:
et sote
havuç salatası
meyve suyu

spor 30 dak yürüyüş bugün biraz kısa oldu ama neyse
su 1.5 lt
yeşil çay

Listeniz güzel, hatta bana çok az yemişsiniz gibi geldi :)

ya kızlar niye öle hemen kıyaslama yapıyorsunuz benim hem çocuğum var hemde köpeklerim tabikide ikisinin yeri apayrı ama şu da bi gerçekki yaşadığım için söylüyorum bazen öle zamanlar oluyorki ne çocuğunuz ne kocanız ne arkadaşınız ne aileniz hiç kimse sizi anlamıyor evet belki köpeklerimde sıkıntılarımı anlamıyor ama ben onlarla konuşurken hiç bi zaman karşı görüşte olmuyorlar her zaman yanımdalar karşıma geçip oturup gözümün içine bakıyorlar onları seveyim diye işte o zaman anlıyorum ki onlar bizleri karşılıksız seviyorlar benim anlatmak istediğim sadece buydu ve tabiki de çocuğıum herşeyden önce gelir onun yeri apayrıdır tarifsizdir bence burda derya ne demek istediğini tam anlatamamış olabillir ....

yaa bu arada liste yapılmıyormu yoksa ben mi göremedim bilen varmııı????biri beni aydınlatabilirmi ben 2 hafta kadar giremedimdi o arada değişiklik oldumu bacular ?????

banu Allah çocuklarına şifa sana sabır ve güç versin.yşadıkların çok zor.eşin de yardımcı olamıyor.keşke kv yanında olabilseydi ya da annnen..Allah kolaylık versin canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…