80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar mini beyaz bir etek aldımm

hayatımda ilk defa :78::78::78::78::78::78:

giyer bigün resmini çekerim...
çok içime sinmedi ama, hem istiyordum, hemde uygundu fiyatı

olsunn giyerim bol bolll bananeee

kızlar mini beyaz bir etek aldımm

hayatımda ilk defa :78::78::78::78::78::78:

giyer bigün resmini çekerim...
çok içime sinmedi ama, hem istiyordum, hemde uygundu fiyatı

olsunn giyerim bol bolll bananeee

Güle güle giy Darkolive, bize de nasip olur inş :)

selam kızlar.2 gündür gelemedim.gelen giden baya bir yogun geçti.çok dikkat edemedim ama abartmadımda.artık misafiri bu yüzden sevmiyorum.eşimle olunca herşeyi kendime göre ayarlıyorum.ama misafir olunca sofralar kuruluyor yemekler yapılıyor off..hayırlısı yarın sabah tartıda yine ayrı rakamı görmeyi umut ediyorum :18:

güzeller merhaba1 haftadır gelemiyorum topiğe misafirler var ve bugün birlikte didime geldik yarın döneceğiz denizliye yarın akşam gelirim...

deryacım tartım bozuktu tamire verdim firmaya geri gönderip yenisi gelcekmş o yüzden tartılıp bildirim yapamadım istersen sabit al beni biliom olmuo böle ama
elimde olan bi sebeb değil....

yarın akşam görüşürüz sizleri ve sohbetinizi çooook özledim byee

ortiler, benim diyet güme gitti bu hafta... pazartesi bomba gibi başlıom tekrar.............

bu pazar yalnızım ve evdeyim. yani hafta sonu kaçamagı yok hep bu pazarlar mahvediyor beni zaten.
sabahtan beride netteyim sersemledim. biraz izlemin blogunda biraz burda derken oglen oldu. önce ev işlerini bitirip sonra epilasyonuma gecmem lazım bu sıcakta hiç istemesemde iş başına. zekiye kaçarrrr

Bende dükkandayım bütün gün
Yarından itibaren toparlayacağım artık..
Eşim denize gitti zorla da olsa erdeğe yolladım, allahım bu kadar tabularını zor yıkan bir adam olamaz
Neymiş marmara denizi değilmiymiş, erdeğin yeniköyden ne farkı varmış
Dedim sen git ondan sonra bakalım bir daha gidiyor musun yeniköye

Aynı ben yahu iki ön yargılı bulmuşuz birbirimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…