80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İzloooş fotoğraf koy da içimiz açılsın
Darısı başıma

günaydın deryacığım nasılsın canım?yanlızmışsın kafede kolay gelsin.ben de işleri bitirdim annem almadan bilgisayarı kk ya gireyim dedim...

bana bak harika bacakların var sen neden mini bir etek alıp giymiyorsun.resimlerini çek de görelim.hadi bakim.millete laf atacağına sen giy bebişim gözümüz güzel görsün...

izlemciğim senin de fotonu sabırsızlıkla bekliyorum...

iyi pazarlar..bugün 82.7 çıktım 100 gr daha gitmiş.bunları gördükçe daha azimleniyorum...

Günaydın nilgünüm, iyiyim canım, sen nasılsın...
Yaa giymek sorun değil o açıdan dimedim, beyaz mini etek çooook istiyorum ama nerede giyeceğim ki diyerek almadım hiç, o yüzden dedim almak, giymek bana da nasip olur diye
Teşekkür ederim

Nilgünüm sen çok güzel bir dikiş tutturdun gazı kesme sakın
İnşallah yolun sonuna kadar böyle gidecek, inanıyorum ben, sen artık başka bir nilgünsün

kolay gelsin canım sana. sırayla tatil yapıyorusuz ha. en azından boyle bi yol bulmuşsunuz. inş ilerde basbasa vakit gecireginiz gunler olur. ben biraz boslamıştım. ama bu hafta bende sıkıyım inş. artık 7 li rakamlara geçiş yapmak istiyorum. bu hafta güzel geçer inş bizim için hepimiz için

selammm
sabah kayranın tekrarlayan kusması ile dogru hastaneye gittilkkk
itahmin ettgim gibi serum filan vermeidler kaka kültürü alıcaklar okadar.
aglamaktan canım çıktı vallahi yaaa alt komşum 1 haftadır görmüyordu beni
ne ahale gelmişsinnn dedi görür görmezzzz
bu günlerde geçicek inşşşş

beterin beteri var diyoruzya gerçekten öle
bir tane çocuk geld acile yazık 3. katta aşagıya düşmüş
kan revam her yeriiii babası perişannnn
arkasında adam atlet sşort ayakkabısızzz
düşmüşş hasteneyeee birde ona agladım üstüneee
allahım sen başka dert vermeee yarabbii
o çocugadaa acil şifalarrr inşş
beyni hasar görmezzz
bende 2 katta oturuyorum bundan sonra dahada dikkat edicemm
zaten yalnız hiç bırakmıyorum balkona

nilgüncümmmm
evet cnm ya öyle kötü bir dönemki kimselerrr yok yanımda
kv agustos başınd agelcek ozmana iyileşirlerr
bugün özgür evde allahtann

kızlarrr
aranızda çocuklarına polen kullanann varmı
benimkiler malum biraz güçsüz ve iştahsız kaldırlarrr
kullanamyı dşünüyorum

Ne yapalım zekiyecim mecbur böyle ayrı gayrı
Belki bizim yeğen dönerse buraya ramazan gelmeden bir de başbaşa gideriz bir ihtimal

İnşallah zekiyecim, benim 4 günüm var, tam bir k- flakes uygulayacağım..En az 1 kiloyu hedefliyorum inşallah..

kızlarrr
kullanamyı dşünüyorum

polen ve omega 3 ün cocuklarda kullanılması gerektigini duydumuştum. boyle bi donemde iyi olur sanırım.
ayrıca yazıcam hep unutuyorum. cok cok geçmiş olsun kuzucukların bi an once iyileşirler inş. ama kendini ihmal etme sen saglam olacaksın ki onlara bakabilesin canım

Kızlar bu hafta size cicili bicili bir liste yaptım, canım sıkılıyordu, vaktim de vardı dedim moral olur :87::87:
Umarım beğenirsiniz

Soru işaretli kısımları dikkate alıp ona göre bildirim yaparsanız çok sevinirim

Bu hafta çoğumuz için güzel bir hafta oldu, haftaya hepimiz için aynı şeyi söylemek dileğiyle..

listeyi çok beğendim deryacım.ellerine sağlık.çok güzel olmuş. kilo veren herkesi tebrik ederim. veremeyenlerde haftaya verirler inş

Liste çok şirin olmuş, özenle hazırlandığı belli, eline sağlık Acapella :)

kızlarrr
kullanamyı dşünüyorum
balık yagı al içir nasıl gelişirler benim ikizler eltimin oglunu geçmiş eltimin oglu 1.5 ay büyük bizim ikizlerden boyları kiloları geçti şimdi vermiyorum ama küçükken içiriyordum bıldırcın yumurtasını süte kırıp veriyordum.benimkiler peynir süt et meyve görünce dayanamazlar

liste cok güzel olmus eline saglik, beden boy verildigini bilmiyordum artik birdahakine bildiririm :)

bir kac gün gecmise gittim...

Masumcum umarim en yakin zamanda sagliklarina kavusur bebelerin, Allah kolaylik versin

Arkadaslar nette indirmeden izlenen plates nerde bulabilirim veya leslie?

bende sordum nerden bulabılırım dıye kımse benıtakmadı ((
bende merak edıyorum cevabını.
bız yenı katılanlara cevap veılmıyormu burada ?

ya arada kaynamistir cevap veya indirmeden izlenecek bir link yoktur, yoksa canim yenilere ayri muamele yok burada

ben ariyorum biraz nette bulursam paylasirim

ay süper olmuş liste o smiley lara bayıldım. her nekadar kendimi artıda gorsemde liste içimi açtı. baya ilerleme var topigimizde

bende sordum nerden bulabılırım dıye kımse benıtakmadı ((
bende merak edıyorum cevabını.
bız yenı katılanlara cevap veılmıyormu burada ?

canım nezamn sordun bilmiyorum ama dunden beri topik sakin.topikte olan ben gibi bi kaç kişide bilmedigi için cvp vermemiştir. bilenler görür ve bilgi verirler yakın zamnada. hiç bi şekilde ayrım yapılmaz canım boyle dusunme

Son düzenleme:
Selam kızlar maşallah kilo verenlere okudum geçmişi az çok
Bende tam 82 kiloyum ve 20 yaşında biri olarak kendimden iğreniyorum.
Ve yarın bir başlangıç yapıp kendi hayatımı düzene sokmaya karar verdim.
İlk önce kilolarımdan kurtulmam gerek.
Kendi yaşıtlarımın yanında abla hatta teyze boyutunda durmaktan oldukça sıkıldım.
Ki düşünün kendi arkadaşlarımla hastaneye gittiğimde arkadaşıma dönüp teyzeniz mi diye soran oldu..
Çok sinir bozucu ve onur zedeleyeci..
Ben zayıflama yolunda elimden tutmanızı istiyorum biliyorum ki yardımcı olcaksınız ..
Güvenim sonsuz.
Yalnız imkanlarımıda sizlere belirtmem gerek ailem biraz tutucu ve yaşadığım il itibariyle başımı dışarı çıkartmıyorlar bile.
Ve elimde sadece titreşimli bir kemer var hepsi bu kadar.
Spor imkanım bundan ibaret.
Yardımlarınızı bekliyor sizleri öpüyorum ablalarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…