80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay canim ya bu son cumle cok etkileyiciydi.gercekten bu son mu olacak bilemiyorum ama elimden geleni yapiyorum emin olun cunku ac hissettigim cok oluyor neyse ortilik ise yaradi valla ayseden sevdadan filizden cok korkuyorum.valla pataklarlar beni.filiz dedi ya agustosa girdiginde 80 olmalisin diye.olmak zorundayim emir buyuk yerden :)) etegi d al canim benim giyersin bir yerde elinin altinda olsun...

ay bayildim harika bir liste..ellerin dert gormesin.smile lar harika olmus.yaratici kizsin vesselam.

hos geldin canim merak etme biz buradayiz.herkes birbirine yardim eder buna.ama yazdan dolayi biraz tenh.ama kaptanimiz banu burada...

selam kızlar iyiakşamlarr
çookk kalabalık misafirlerimiz ve boolll karbonlu ikramlarımız vardıı bugün:82: bende nasibimi 2 öqün karbondan yana almış bulunmaktayım bu sene bölük pörçük tatiller ve sürekli alınıp verilen kilolarımdan bunaldıımm:84::84::84: artık hamuruişi görmek istemiyorummm:84::84::84:

bugunkü menüm:

sabah:
1 t.bugday ekmegi
1 peynir
1 domates

ara:
1 küp helva
soda

öglen:
k flakes

ara:
1 t.bugday ekmegi
1 üçgen peynir
şekersiz çay

akşam:
k flakes

kızlar sizce nasıl olmuş.
hafta sonu olunca evde meyva kalmamış. aralar biraz yanlış oldu sanki ama en masum sekilde geçirmeye çalıştım :26:​

iyi geceler arkadaşlar çok çok çok uzun bir tatili bitirim yuvama döndüm unutulmadığımı umarım :26: bol tereyağlı karadeniz mutfağından maalesefki artılarla geldimmm :84:
listeye hemen baktım :) elinesağlık süper bir liste okadar uzun bir zaman yok olunca tekrar nası listeye gircem ya

SLM KIZLAR iyi akşamlar kaç gündür ha şimdi cvp yazcam derken geçmişi okumaktan cvp yazamadan çıkıyorum.ama şimdi son dan 3 sayfa okudum okadar.2 haftadır ev işi yapmaktan gına geldi.geçen hafta çok hareketliyim kilo veririm diye düşünürken kilom sabit çıktı.moralim bozuldu.kilo bildirimide yapamadım.fırsatım olmadı.arkadaşım yaptığın liste acayip güzel olmuş ellerine sağlık.ama neden ben listede yokum.bende listede olmak istiyorum.listede olmak için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım.
yeterki siz söyleyin.
kızlar bugünkü menümü yazıyım.
SABAH:1 dilim çavdarlı tahıllı ekmek.az bişey salata peynir karpuz
ARA:YOK
ÖĞLEN :YOK
AKŞAM:azbişey patlıcan yemeği 1 dilim çavdar ekmeği ile azcıkta patates haşlama karpuz
bitki çayım ve 3 lt su
haaa unutmadan türk kahvesi soda
çok saçma bir menü oldu.midem 2 gündür kötü.söylemesi ayıp :78:yediklerimi çıkarıyorum.midemde ülser ve helikobakteri var gene çoştu sanırım.kaş yaparken göz çıkarcam gene galiba....

birde kızlar benim evimde spor aletim yok.bişey almak istiyorum geçenlerde tesadüfen twister diye bişey gördüm.aranızda kullanan memnun kalan var mı?

kızlar yaaa ben bir türlü bu kilo çizelgesini yapamıyorum.çok uğraşıyorum ama sonlara gelince takılıp kalıyorum.çıldırcammmmm....

unutulurmusun sehercigim hiç. karadenizmi neresindendin sen canım. hep gitmek istedigim yerler inş bigün gitmek nasip olur. artılar gider merak etme önemli olan tadilinin tadını cıkarman. bundan sonra dikkat edersin geldigi gibi giderler

günaydın kızlar ahava harika kimse beni tutmasın artık bugün d eniz zamanı geldi benim için :76::76:

bu arada liste gerçekten çok güzel olmuş helede kendimi3.sırada görmek beni çoook mutlu ettti ...

dünkü yediklerimi yazayım yaa akşam vakit olmadı girmeye

sabah:
domates
salatalık
kk beyaz pynir
4 yeşilzeytin
sucuklu yumurta az
çay şekersiz

öğle:
yok dışardaydım saçlarımı falan kestirdim eve geldiğimde zaten akşamolmuştu

akşam:
az bamya
az pilav
çok az et sote
kırmızı lahana salatası
haşlama mısır

spor 60 dak yürüyüş
yeşilçay
su 2 lt

inş gitmek nasip olur canım sanada inş herkes iyidir görüşmeyeli motivasyon açısından topğimizin bana etkisi çok büyük girmediğim gibi almışım kiiloları :97:

kızlar yaaa ben bir türlü bu kilo çizelgesini yapamıyorum.çok uğraşıyorum ama sonlara gelince takılıp kalıyorum.çıldırcammmmm....

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
canım burda detaylı anlatılmış

Müsli Tahıllı gıdalar) yulaf, buğday, pirinç gibi gıdalar ve bunlardan elde edilen ürünlerdir müsli ve nesfiti marketlerden temin edebilirsin fakat arkadaşlar pek fazla önermiyor şeker oranlarına bakmalısın nestlenin doğanın nesfitleri var 1 çay bardağını geçmeyecek oranda tüketmelisin

günaydın banu nasılsın
deniz nasıl oldu.
ben haftasonu taildeydim pek giremedimde.

günaydın cnmmm deniz iyide kayraya geçmişti hastalık
cumadan beri onunla ugraşıyorum
bugün daha ii kusma ve ishal durdu
şuanda halsizlik var
çokta zayıfladı insanın canı sıkılıyor ya bal polen karışımı vericem inşallah

müsliyi sormuşsun yulaf ezmesi var cnm içinde
seher açıklamış zaten
meyvelisii çikolatalısıs iflan var
kahvaltı yerinee tercih edebilirisn
nadir olarakk
marketlerde var cnm eti lifalifi ttavsiye ederim alıcaksan

Gunaydin guzel arkadaslarim...
Banucum ishal ve kusmanin gecmesine sevindim.ama yavrum cok suzulmustur degil mi.onlar yiyemezken bize yemek haram oluyor zaten.
Menu yamadim kac gundur bari dunu yazayim
sabah
1dilim tb ekmegi peynir domates salatalik

Ara
turk kahvesi

ogle
nesfit

ara
erik

aksam
taze fasulye ve ayran

2,5 lt su
1 saat spor(parkta aletlerle)

bu sabahta 6 da kalktim 1 saat sporumu yaptim.duzenim oturdu ama kendi evime donunce bu duzenin bozulmasindan korkuyorum...

nilgünn
sorma vallahi zatne kilolu bir çovk degildi yaşıtlarına göre zayıftı iice zayıfladıı
cnm sıkılmıyor degil yani
polen bal karışımı vericemmm biraz düzelsin toparlar diye
yemekte yemiyor
patatesli kek yapayım dedimmm degişik olursa yer belkii

bu arada ii gidiyorsun gözümden kaçmıyor ama yazamadım bir türlü
eve gidince bence dahada sistemli olursun
bende yarın sabah başlıyorum yürümeye miss gibi oluyor sabah 6 da havaa ya içim gidiyor yürüyemiyorum diye

deryaaaaaa
cnm listeyi bende çok begendim ellerine saglık cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…