Günaydın nilgünüm, iyiyim canım, sen nasılsın...
Yaa giymek sorun değil o açıdan dimedim, beyaz mini etek çooook istiyorum ama nerede giyeceğim ki diyerek almadım hiç, o yüzden dedim almak, giymek bana da nasip olur diye
Teşekkür ederim
Nilgünüm sen çok güzel bir dikiş tutturdun gazı kesme sakın
İnşallah yolun sonuna kadar böyle gidecek, inanıyorum ben, sen artık başka bir nilgünsün
Kızlar bu hafta size cicili bicili bir liste yaptım, canım sıkılıyordu, vaktim de vardı dedim moral olur :87::87:
Umarım beğenirsiniz
Soru işaretli kısımları dikkate alıp ona göre bildirim yaparsanız çok sevinirim
Bu hafta çoğumuz için güzel bir hafta oldu, haftaya hepimiz için aynı şeyi söylemek dileğiyle..
Selam kızlar maşallah kilo verenlere okudum geçmişi az çok
Bende tam 82 kiloyum ve 20 yaşında biri olarak kendimden iğreniyorum.
Ve yarın bir başlangıç yapıp kendi hayatımı düzene sokmaya karar verdim.
İlk önce kilolarımdan kurtulmam gerek.
Kendi yaşıtlarımın yanında abla hatta teyze boyutunda durmaktan oldukça sıkıldım.
Ki düşünün kendi arkadaşlarımla hastaneye gittiğimde arkadaşıma dönüp teyzeniz mi diye soran oldu..
Çok sinir bozucu ve onur zedeleyeci..
Ben zayıflama yolunda elimden tutmanızı istiyorum biliyorum ki yardımcı olcaksınız ..
Güvenim sonsuz.
Yalnız imkanlarımıda sizlere belirtmem gerek ailem biraz tutucu ve yaşadığım il itibariyle başımı dışarı çıkartmıyorlar bile.
Ve elimde sadece titreşimli bir kemer var hepsi bu kadar.
Spor imkanım bundan ibaret.
Yardımlarınızı bekliyor sizleri öpüyorum ablalarım.
Kızlar bu hafta size cicili bicili bir liste yaptım, canım sıkılıyordu, vaktim de vardı dedim moral olur :87::87:
Umarım beğenirsiniz
Soru işaretli kısımları dikkate alıp ona göre bildirim yaparsanız çok sevinirim
Bu hafta çoğumuz için güzel bir hafta oldu, haftaya hepimiz için aynı şeyi söylemek dileğiyle..
iyi geceler arkadaşlar çok çok çok uzun bir tatili bitirim yuvama döndüm unutulmadığımı umarım :26: bol tereyağlı karadeniz mutfağından maalesefki artılarla geldimmm :84:
listeye hemen baktım :) elinesağlık süper bir liste okadar uzun bir zaman yok olunca tekrar nası listeye gircem ya
inş gitmek nasip olur canım sanada inş herkes iyidir görüşmeyeli motivasyon açısından topğimizin bana etkisi çok büyük girmediğim gibi almışım kiiloları :97:unutulurmusun sehercigim hiç. karadenizmineresindendin sen canım. hep gitmek istedigim yerler inş bigün gitmek nasip olur. artılar gider merak etme önemli olan tadilinin tadını cıkarman. bundan sonra dikkat edersin geldigi gibi giderler
kızlar yaaa ben bir türlü bu kilo çizelgesini yapamıyorum.çok uğraşıyorum ama sonlara gelince takılıp kalıyorum.çıldırcammmmm....
günaydın kızlarrrrr
hoşgeldin seherrrrr....
günaydın banu nasılsın
deniz nasıl oldu.
ben haftasonu taildeydim pek giremedimde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?