80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günayidn kizlar,bu hafta listeye girmek istiyorum ,mümkünmüdür?

menümüde yazayim

sabah
1 kase müsli

ara
4 adet kayisi

ögle
pazi kavurmasi( pattesli)
yogurt

ara
4 adet kayisi

aksam
1 kase müsli
yarim muz

Dostlar, atışır da yiğitler susar mı
Elma ilen armut, piftek yerini tutar mı
Adem olan layt marul yutar mı
Er kişi hazzetmez kepekten liften
Zarar gelmez hiç ufak bir göbekten...

Doymuş ile doymamış bir olur mu
Sıratta galoriden sual olur mu
Hiç nutrasweetten baklava olur mu
Zarar gelmez orta boy bir göbekten...

Coşar şu deli gönül börek, mantı, pizzayla
Ürkütme gözünü hiç hacimle enle boyla
Elastik bir heyvandır mide olur yayla
Zarar gelmez hiç tahterevan bir göbekten...

Çiçek dalda güzeldir, guzu şişte...
Üç beyazı tartışmak boş bu işte
Fikirler değişir her yiyişte

Şiire bakın nasıl motivasyon kırıyor. :) kendimi bölemi avutsam :) şaka şaka ben bu yola baş koydum 58 olmadan bırakmıcam

kusmasıı bitti derken yine kustu çocuk yaaa
ne yapsam da engellesem şaşırdım iyice yaaaa

günaydın kızlar hepimiz için çoookkk güzel bir hafta olsun inşallah:124:bu hafta benim için çook önemli cumartesi akşamı nişan var.inşallah cumartesiye kadar biraz daha verebilirim.uzunnnnnn zamandır beni görmeyen kayınvalideciğim ve diger akrabalar beni görecekler bu hafta tam gaz k ya devam yürüyüşede balşaladım çok şükür:118:

Son düzenleme:
cumartesi benim için çok zor bir gündü çok sinirlerim yıprandı pazar günüde kendime gelemedim.kendimi okadar salmışımki son zamanlar bu sabah gittim kaşımı yüzümü aldırdım saçlarımın boya zamanı çoktan gelmişti boya yaptırdım anca bi kendime geldim

biraz geçmişe baktım banucum inşallah geçecek canım Allah yardımcın olsun biran önce şifa versin Rabbim

derya ellerine saglık çok güzel bir liste olmuş canım inşallah eşinle birlikte ramazan gelmeden tatile gitme imkanın olur.bizde ramazan gelmeden 2 gün erdeğe bile kaçsak ne ala kızım hergün nezaman tatile çıkacagız diyor.tv de tatildekileri izleye izleye bi hal oluyor yavrum :97:

denizzzz

inş gececek cnm azı gitti çogu kaldı
bide kayra azcık iyileşse tamadır dycem

yürüyüşe başlamışsın süper bende
yarın başlıyorum başlamıştım ama çocukların hastalıklarıyla ugraşmaktan
yürüyemedim 28 agustos yaklaşıyor ozmana kadar plate sve yürüyüşlee
4 kiloyu atarım inş bu hafta bende tam gaz k yapıyorum
ama 3 akşam dndurma yedimmm:44::44::44::44:
pişmande degilim açıkcası
geçen yaz azma vurmamıştım dondurmayıı
bu yaz yiycemmmm

benimde k az kalmış umarım yeter 4 gün
özgüre desem yanlış bişiy alıp gelir kesin

ben platese kaçtım görüşürüzzz kızlarrr
süper bir karın kalça günü indirdim onu yapıcammm
yumoş bacak kalmayacak tatile kadannnn tey tey teyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Günaydın kızlar

deryacım liste çok güzel olmuş ellerine sağlık...bir çilekli liste yapmıştın bide bu süper...bu hafta bende müsli yapıyorum listenin başın adoğru ilerlemem lazım:)

banu hastaneden bende çok etkileniyorum acil bölümüne girince çok kötü oluyorum aklımdan çıkmıyor hasta yakınımış gibi bende ağlarım en kötüsü ilaç koku beni tutuyor bayılıyorum.o yüzden tek girmem yada öyle bir durum varsa hemen uzaklaşırım allah kimseye dermansız dert, görünür görünmez kaza vermesin...bende yürümek istiyorum fakat olmuyor kuzey'in uyku saati bigünü birgününü tutmuyor eşim baksın ben yürüyüş yapıym diyorum ama o zaman eşim uykumu alamıyorum diye yüzünü asıyor...akşamda tek yollamıyorlar.annem komşularla eşimde hep yorgun...naapsam ya her sabah kesin 6 da çıkacağım 1 saat kuzey maması verilince 6,30-7,00 kadar uyuyor.yada akşam direteceğim yürüyüş diye eşim gelsin bankta otursun...

Nihalcim bezelyeyi ilk seferinde ziyan olanı 10 kilo 1,500 den ikinci aldığımızı 10 kilo1,250 den aldık.dün 5 kilo barbunya ve 5 kilo fasulye aldık...belki biraz daha fasulye alabiliriz.bizim burada komşular kırmızı biber ve patlıcanı alıp pideciye verip odun ateşinde közletip evde ayıklıyorlarmış.daha lezzetli oluyor diyorlar(evde batmıyordur) belki bizde kısmet olursa öyle yapabiliriz.bakalım yavaş yavaş stoklamaya başladık...

izlem canım güle güle giy esmersin beyaz çok yakışır....bende dar paça beyaz kotumu denedim 32/30 beden oldu beli bile boş ama bacaklarım popo daracık eşim birkaç kilo daha verip öyle giy dedi...zaten bende giymezdim aynaya baktığımda üst baldırlarım çok göze batıyor...biraz daha kilo versem pilatese başlayıp incelmek istiyorum.

topik müsli ile bu hafta cuma nasıl bir liste oluşturacak çok merak ediyorum.kaç kişi yapıyor günde 2 öğün? ben bügün başladım nesfit kırmızı meyveli aldım (çok tatlı )doğa'nın müslisi yada eti'nin ki güzel oluyor.k-fleks te tatlı geliyor bana...birde vitalis mi öyle bişeydi onu yedim o da güzel...

kendinizii sevin platessss yapın anacımm
maksiplus yaptım bugünnnn süperdi
ama hala selülüt sava yapamıyorummmm
başladıgımda krnımın fotosnu çekmedigime çok pişmanımminivcik kaldı alt karnım tatile kadar oda gider umarımmmm

ama hala yayılıyor oturdugumda filan beni sinir ediyor tabiiii

kızlar gerçekten kendinize bir iyilik yapın ve paltese başladyınnnn

birdee acaip ödem attıryorrr bugün şişligim var birazzz
başlamadan önce tartıldım 64.0 bitince tartıldım 63.4 bu tabşki kilo dgeil ama ödemi atıyorsun plate sileeee

haydinnnn yapmayan kalmasın gayrııııııııııııııııııııııı

benimde kücük oglum kusmaya basladi,ateside var uyuyo simdi

yasemin umarım ilerlemez hemen dr götür bence
bizimde kusma ile başladı ve ateş sonrasında ishal eklendi
kayra hala kurtulamadı kusmadan yaaa

şimdi patatesli kek yapıyorum belki degişik gelirde yer die

yasemin umarım ilerlemez hemen dr götür bence
bizimde kusma ile başladı ve ateş sonrasında ishal eklendi
kayra hala kurtulamadı kusmadan yaaa

şimdi patatesli kek yapıyorum belki degişik gelirde yer die

canim doktorumuz uzak,arabamda bozuk uzun yola gidemiyom,evde fitilim vardi kusma icin attim hemen bi tane ins iyi gelir biraz zaman gecsin ates icinde aticam,aslinda surubda varda cikarir diye vermedim,iki fitil birdende atmak istemedigim icn bekliyom biraz zaten uyuyo simdi.fitil iyi geliyo bakalim ins ilerlemez,sabah dogru dürüst yememisti ,corbayi seviyo tarhana yapiyim diyorum kalkinca yer belki

tesekkurler hanımlar
Bende uzuldum herhlde herkers bırıbırını tanıyor ben yenıyım dıye bana cevap vermıyorlar dıye dusundum degılmıs oyle

Hiç yapmadım plates.Kilo verdırıyorsa baslayacagım bende.
başlangıc sevıyesını nerden bulucam bılmıyorum.

göbek mide ve basende sorunum vr benım.bunları erıtmeye yararmı plates_yada yarayacak baska aktıvıde varmı yapabılecegım ?
bırde hanımlar tatlı ıstegınızı nasıl bastırıyosunuz?önerileriniz varsa yapayuım

merhabaa
keisnlikle burada eski yeni diye kavram yok emin olabilirisn
eskilerrrr yenilereee yardımcı olmak içinnn elinden geleni yapıyor ama yaz dönemii
oldugundan çok kimse yok topikteeee
birde çocgu çocuklu hatunlar iş güç bitmiyor

platese gelince
cnm plate skilo verdirmiyor
vucudu şekle sokuyor sadece
en yogu günlerde bile 450 cal harcatıyor amaa
bölgesel çalışmak için süper bir spor r

kaç kilosun bilemiyorum ama fazla kilo ile platesi tavsiye etmemm sanaa
verilecek 5*6 kilon kaldıgında başlaman daha ii olur
çünküüü kass yapabiliyorrrr :26::26::26::26:

en güsle spor yürüyüş şuan ama imkanların nasıldır bilemiyorum
çalışıyorsna yada bebek filan varsaa
lesile sensonidee tavsiye edeirm bir dönem yaptım ve memmun kaldım

kusmasıı bitti derken yine kustu çocuk yaaa
ne yapsam da engellesem şaşırdım iyice yaaaa

ne desem bilemedim canım ya...aklıma da bir şey gelmiyor ki..inşallah atlatır harap oldu çocuk ya....

canım eminim herkes gözlerini senden alamayacak..aynen k ya devam...

tatlım hangi tarihin pilatesi yazsan da biz de indirsek.hani ben göbek fıtığından dolayı mekik çekemiyorum ya dün call e başladım baktım çok da zorlamıyor.geçen sene pilates yaptım ya,e sen de yazıyorsun dedimki bana en uygun spor pilates.bak ne güzel eridi göbeğin.benim de yapmam lazım.ama bu video da top lastik gerekli mi?şu an alamam..kredi kartım yok.migros a falan da gidemem burada büyük market yok bizim sitede yani..

sen daha önce ve bugün yaptığın tarihleri yaz bi güzelim.biri 31 mayıs tı galiba.eşime sinir oldum.buraya geldiğimden beri 4 kiloya yakın verdim annem dün eşime telefonda konuşurken nilgün 4 kilo verdi dedi.o da inanmam falan demiş.neyse teli ben aldım selam falan.ben bekliyorum ki tebrikler 4 kilo vermişsin.adam ağzını açıp bir şey demedi ya...sinir oldum ben de bir şey demedim.kışın yaşadıklarımızın etkisi hala devam ediyor.artık umursamıyoruz birbirimizi.3 gün önce evlilik yıldönümümdü kutlamadı bile ben de kutlamadım.çünkü her sene önce ben kutlardım.

anlayacağınız zayıflayıp suratına bakmamak istiyorum eşimin.belki o zaman da çok ilgilenmeyecek ama ben kendimi daha iyi hissedeceğim o kesin..

canım menümü gördüysen ben sadece öğlen yiyordum ama annem sizlerden bahsedince bu sabah gitmiş special k almış.anlayacağınız k yı öğlen ve akşam yiyeceğim.müsli ile k arasında fark var mı hangisi daha iyi?

Herkese Merhaba,
87 kg. yım, 1 kuzum var ve bıran once kılo vermek ıstıyorum, pcos oldugumdan kılo vermek cıdden cok zor ama ımkansız degıl, 1 haftada 3-5 kg aldıgımı hatırlıyorum,uzun zamandır 79 kg lerdeyken nıye daha cabuk veremıyorum kılo veremıyorum depressıflıgı ve umursamadan yeme ıle verdıklerımı gerı aldım,buradan da paylasımlarla hem destek almak hemde destek olmak ısterım, sevgiler

85 kiloyum
ilk basta ramazan sonuna kadar 5 kilo vermek hedefim.sonrada 75 inmek için ugrascam cnm.zayıflatmıyotsa dedıgın gıbı hedefıme yakınken yapayımda sarkmalar olmasın.
GÖbek basen de fazlalıklarım vr.evde hareket yapıyoum bırde gunde en azından 45dk -1 saat yurumeye calısıyorum.ama işte su tatlı lara son veremıyorum bir son versem oo vercem kıloda .

Haklısın cnm çoluklku cocuklu olunca zor oluyordur foruma bakmak

çalışmıyorum cnm da lesile sensonide nedir?

buarada senın cocuklarmı hasta cnm ?

banu arkadaşa böyle yazmışsın ya ben şimdi başlamayayım mı?yürüyüş yapıyorum zaten bugün sabah yaptım akşam da yapacağım artık.ama göbeği eritmem lazım.size bahsetmedim ama karın gerdirme ve göğüs ameliyatının kıyısından döndüm.ameliyat olmama bir gün kala prenses geldi.ben de hep allahım ameliyat hakkıma hayırlı değilse bir şey /sorun çıkar karşıma dedim.prenses geldi.dr bitince gel dedi ama şimdi olsam iyileşip yola çıkmak için zamanım kalmadı.eşime de ameliyat olacaktım dedim dediği lafa bak : "ameliyat masasında kalırsan zerre kadar üzülmem kızlarımı alır balıkesire dönerim"

insan boşver sana bir şey olursa üzülürüz der.anlamıyorum ya..işte o yüzden kilo vermem lazım.yanlış anlamayın onun için değil aksine kendime güvenimi kazanıp onunla daha iyi mücadele etmek için..

nilgünnnn
benceee snein yapacagın en iyi iş zayıflayarakkk
eşinnnn karşısına geçmek
bunu yapmalısın bence veee e şininn hareket ve tavırları snei perçinlemli diye düşünüyorum
bezwen lilişki yıpranabiliyor
evliliklerdeee yenilemek ve canladırmak elimnizdeee
ayrıca şu karın germe ameliyatı gerçekten son derece greksizzz
benim karnım ve midemmm yrım dünya gibiydi cidden ama şimdi minicik bir alrt göbek ve azcık üst göbegim kaldı midem leee eskiye nazaran küçüklerr

sen önce diyetini yapppp 10 kilo kalada platese başla
ama yürüyüş ve mekik çekebilirisn platese başlayana kadar

anladim canim yuruyus yaparim ama mekik cekmemeliymisim.fitigi buyutebilirmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…