80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm ya nasıl 90 dan sımdıkı kılona ındın?
Nasıl bogazına dur dıyebıldın cnm?önerı versenız?

sevgili haydar hocam:

küçük bir dilim patatesli kek yedim k diyetim bozulmuşmudurrr

cnm ya nasıl 90 dan sımdıkı kılona ındın?
Nasıl bogazına dur dıyebıldın cnm?önerı versenız?

istemek yeterli cnm kilollarımdan çok bıkmıştım artık
azmettim karar verdimmmmm ve başardımmm
azcık yolum kaldııı

isteyen herkessss başaşırır inşşşşş

Artıkkk geldim evimdeyim akşam döndük didimden ama geç oldu die açmadım ve bu saate kadar uyudum annem geldi sabah aycanı aldı gitti ve ben nasıl uyumuşum her yanım dayak yemiş gibi ağrıyor yorgunluktan yaaa... 1 hafta azıcık uyku ve yoğun bir tempoyla geçti tabi güzeldi ama işte çok yoruldum bi ton iş beni bekliyor şimdi......ev temizliği yapmam lazım ama nerden başlıcam bilemedim... Bende önce size bi merhaba diyeyim dedimmmm.....

Banu seni gördüm allttttaa galiba kuzular hasta senin geçmiş olsun yaaa bu sıcaklarda çocuklar eriyor böle durumlarda... Allah kolaylık versişn...

Nilgünnnnnnn ben bir haftayı berbat geçirdim yaaaaa.... Hani derlerya mide küçülüo diyet yapınca yok anam uok ben şubattan beri sağlam diyetteyim hiç küçüldüğü falan yok bu midenin ne verdiysem aldı maşalllah...sen gayet ii gidion galiba son bikaç sayfadan anladığım kadarıyla.....

Diğer ortiler nerdee...........filiz,sevda,nuran,

bide galiba yeni gelenler olmuşşşşş hoşgeldiniz topiğimize.... Ben ayşe..................

Ayse evet canim gercekten mide cok nankor.aslinda yersem oyle bir yerim ki.benimkinin de hic kuculdugu yok.sadece ben yemiyorum.icim gidiyor aslinda mesela bu aksam humus var yemege bauilirim.en son gecen sene yemistim.ama k yiyecegim annem de uzuluyor ama destekliyor beni.mis gibi tereyagini pul biberle kavurup dokeceksin humusun uzerine.ancak oyle tadi cikar.ama yersem kac gunluk emegim gidecek.onceki yediklerime sayacagim artik.sen e toparlarsin merak etme.zaten temizlikten yemek fazla yiyemezsin herhalde..

deryacım liste süper walla ellerine sağlık......

nilgüncüm canım doğrusun walla nankör ki ne nankör bide benim aksilik tartım bozuk ne oldu bitti 1 hafta sonunda göremiyorum servise götürdüm firmaya geri yollayacaklarmış ama işte aksilik ya ben daha 10 gün önce ev temizlerken garanti belgesini atmıştım onu istediler ki firmaya geri gönderip yenisini gelecekmiş ama işte belge yok ben hepsi buradadan almıştım ordan yardımcı olurlarmı bilemiommm.....

nilgüncüm öncelikle annenin sana verdiği destegi ve elinden geleni yapmasını çok taktir ettim.eşine gelince bu konuda çok yorum yapmak istemiyorum ama ona gereken dersi verecek gücü sende görüyorum lütfen sende kendine güven ve bu yoldan asla dönme biz sana inanıyoruz canım

kızlar
çocuklara tavuk suyu ile tarhana yapsam teteikler degilmi
ishal ve kusmayı????

Banucum geçmiş olsun dedim de görmedin galiba patatesle bi çorba falan yapsan ii gelir ishale....

ayyyy ayşecim görmedim cnm kusura bakmaa
teşekür ederm tatlım yaaa valla canım çıktı hasta ikisideee

patatesli kekk yapmıştımmm
patatesli çorbasıda ii fikir aslındaaa

1 haftadır patates veriyorum
normal haşlamayı yemiyorlar artık
netten bakayım ben bi saol şekercim

kızlar
çocuklara tavuk suyu ile tarhana yapsam teteikler degilmi
ishal ve kusmayı????

Selam,

reflor var mı? yada yakıonda bır eczane varsa reflor deneyın , ama tabıkı basıt bır mıde bulantısı ve kusma ıse
bır paket tozu ceyrek bardak meyva suyu ıle ıcırın cocugunuza
cok gecmıs olsun

cnm 1 haftadır ıshal kusmaları var dıyosun bır doktora gotursen yada varsa doktorun numarası doktar bır sorsan cnm .

banucum 1 tanesi bile zorrr allah kolaylık versin annelik işte sabır güç emek herşey lazımmmmm...
Allah şifa versinnn..

reflörü birine kullndım kesildi onuki ama digerine reflörü mümkün degil içirememm ona ecrefurly kullanıyorum 2 gündür
cnm 1 haftadır ıshal kusmaları var dıyosun bır doktora gotursen yada varsa doktorun numarası doktar bır sorsan cnm .

dr tabiki götürdümm. ilaçlarımız var kullanıyoruzzzz

reflörü birine kullndım kesildi onuki ama digerine reflörü mümkün degil içirememm ona ecrefurly kullanıyorum 2 gündür

dr tabiki götürdümm. ilaçlarımız var kullanıyoruzzzz

hala mı duzelmedıler (
doktora dedın mı pekı düzelmediklerini ?
ay ıns .en kısa surede duzelırler.Kıyamam onlarada ya ne hldedıler kımbılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…