reflörü birine kullndım kesildi onuki ama digerine reflörü mümkün degil içirememm ona ecrefurly kullanıyorum 2 gündür
cocuklarda en korktugum hastalıklar bu ıkısı, ıshal ve kusma,
yanlıs anlamayın sakın ama 1 haftadır hala gecmedıyse rahatsız olan cocugu baska bır hastaneye yada dr . ye daha goturun bence aynı sekılde devam edıyorsa, su an yıyebılıyorsa refloru yemegıne de katabılırsınız zaten
bol su ve sıvı sızınde bıldıgınız gıbı, hemen kılo verıyorlar zaten, en kısa zamanda ıyılesır ınsallah,sevgıler
brinin 3 günde keisldi ama digeri devam eidyor
bugün biraz azaldı cuma günü hastalanmıştı yani bugün 4. gün
test filanda yapıldı bişiy çıkmadı
sürekli kusma sebebide aslında hiç bişiy yemiyor
sadece su ve meyve suyu ofd abir süre sonra dışarı atılıyor
artık iyileşsnlerde polen bal karışımı vericem
kızlar
çocuklara tavuk suyu ile tarhana yapsam teteikler degilmi
ishal ve kusmayı????
selam kızlar...
dün denizdeydim, offf bir güzel vakit geçirdik kii anlatamam...
denizi bu kadar seven varmıdır acaba, eşim istersen sana adaya bir ev yapayım etrafın deniz olsun orda yaşa diyor
bende hayır demem diyorum
paletim ve maskem olsun, beni unutun
toplam 20dk güneşlenmişimdir, bu insanlar akşama kadar güneşin altında nasıl yatıyor anlayamıyorum
o kadar sıcak oluyor kii, ama vücut ısınıpp cooosss diye suya atlamak anlatılmaz yaşanır...
inşallah sizin hafta sonunuzda güzel geçmiştir...
gelmek isteyenler haftaya gelin misafirim olun
selam kızlar...
Dün denizdeydim, offf bir güzel vakit geçirdik kii anlatamam...
Denizi bu kadar seven varmıdır acaba, eşim istersen sana adaya bir ev yapayım etrafın deniz olsun orda yaşa diyor
Paletim ve maskem olsun, beni unutun
Toplam 20dk güneşlenmişimdir, bu insanlar akşama kadar güneşin altında nasıl yatıyor anlayamıyorum
o kadar sıcak oluyor kii, ama vücut ısınıpp cooosss diye suya atlamak anlatılmaz yaşanır...
Inşallah sizin hafta sonunuzda güzel geçmiştir...
Gelmek isteyenler haftaya gelin misafirim olun
Eki Görüntüle 226938
guzel vakit gecirmene sevindim.ben de denizi cok severim ama kilo yuzunden kac senedir girmiyorum
[ı]ayşe
didiminnn neresine gititn kuzummmmm
geçen yılllarda annemler ev tutmuştu tam 50 gün kalmıştımmm [/ı]
guzel vakit gecirmene sevindim.ben de denizi cok severim ama kilo yuzunden kac senedir girmiyorum
izlemcim ne güzel ya mutlusun bak bu her cümlenden belli oluyor azmettin başardın bizde hafta sonu didimdeydik ama ben bikini bile götürmedim zatem regl olmuştum giremezdim de en son onu 70 iken giymiştim.... Oturup insanları izledim sadece.... Kim nasıl kilolumu neresinde problem var tabiii güneş gözlüğünü hiç çıkarmadım yoksaaaa farketseler düşünsenize ne ayıp olurdu.....
bi foto daha koyayım da iyicee heveslendireyim sizi
oğlumu koyuyorum botaa
ayağımda paletler
sırf bacak ve basenn çalışıyorr
salla yavrum sallaaa
hem oğlum mutlu oluyor hem ben
Eki Görüntüle 226946 Eki Görüntüle 226947
al benden de o kadar............ortim seneye bizde fotolarımızı koyarız canını sıkma.... Yaz bana yaramadı onu biliom okul açıkken ne güzel kararlı bir şekilde yapıyordum diyetimi sporumu.. Ama yaz bana göre değilllmiş...
günaydın kızlarrrrr
hoşgeldin seherrrrr....
selam kızlar...
dün denizdeydim, offf bir güzel vakit geçirdik kii anlatamam...
denizi bu kadar seven varmıdır acaba, eşim istersen sana adaya bir ev yapayım etrafın deniz olsun orda yaşa diyor
paletim ve maskem olsun, beni unutun
toplam 20dk güneşlenmişimdir, bu insanlar akşama kadar güneşin altında nasıl yatıyor anlayamıyorum
inşallah sizin hafta sonunuzda güzel geçmiştir...
gelmek isteyenler haftaya gelin misafirim olun
Eki Görüntüle 226938
izlem..............
sırayla cavp vereyim cnmm
tarhanayı yapcam çünkü istiyor azcık koydum tavuk suyunu
deniz mevsimini açtın senn hee ne gsle tahmin etmiştim dün denize gittigini aslındaa:84::84::84:bende istiyorum bendeeeeeeee sırf o deniz keyfini bol bol yaşayalım diye tatilde rkenden kalkıcaz arkadaşlarlaaa
dört gözle bekliyorum tatili artıkınn. heleki yaşadıgım son dönemlerde iiyice sıkıldım
k.v geliyormuş agustos başııı alışverişimide yaparım ohh misssss:82::82::82::82::82:
plates konusna gelincedee
dün gece yaptım ben eşim diyorkiiii delirdin plates diye e
ama benim ne kadar rahatladıgımı bilemiyor tabikiii
o agrılar normal tabiki ben karnımın acımasındna zavk alıyorum yaaaa
hadi bakalımmm al nefeseeee veerrr nefes üf üf üf üf
ziligurtii cnm arkadaşım uzaklarda şimi ingilteredeeeeeee kulakları çınlasınnn
o beniii alıştırdııı zorladı baişla diyeeee ve çok pişmanım kışın başlamdıgım içinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?