80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar...

dün denizdeydim, offf bir güzel vakit geçirdik kii anlatamam...
denizi bu kadar seven varmıdır acaba, eşim istersen sana adaya bir ev yapayım etrafın deniz olsun orda yaşa diyor
bende hayır demem diyorum

paletim ve maskem olsun, beni unutun

toplam 20dk güneşlenmişimdir, bu insanlar akşama kadar güneşin altında nasıl yatıyor anlayamıyorum
o kadar sıcak oluyor kii, ama vücut ısınıpp cooosss diye suya atlamak anlatılmaz yaşanır...

inşallah sizin hafta sonunuzda güzel geçmiştir...
gelmek isteyenler haftaya gelin misafirim olun

Son düzenleme:

guzel vakit gecirmene sevindim.ben de denizi cok severim ama kilo yuzunden kac senedir girmiyorum

banuşşşummm 2 gündür pilates yapamadım hocamm
bugün son hız başlıycam gene, hala kalkarken filan karnım sırtım yanlarım acıyor hafif hafif

süper hissettim yapınca, oğlan uyur uyumaz yapıcam gene

izlemcim ne güzel ya mutlusun bak bu her cümlenden belli oluyor azmettin başardın bizde hafta sonu didimdeydik ama ben bikini bile götürmedim zatem regl olmuştum giremezdim de en son onu 70 iken giymiştim.... Oturup insanları izledim sadece.... Kim nasıl kilolumu neresinde problem var tabiii güneş gözlüğünü hiç çıkarmadım yoksaaaa farketseler düşünsenize ne ayıp olurdu.....

guzel vakit gecirmene sevindim.ben de denizi cok severim ama kilo yuzunden kac senedir girmiyorum

al benden de o kadar............ortim seneye bizde fotolarımızı koyarız canını sıkma.... Yaz bana yaramadı onu biliom okul açıkken ne güzel kararlı bir şekilde yapıyordum diyetimi sporumu.. Ama yaz bana göre değilllmiş...

izlem..............
sırayla cavp vereyim cnmm

tarhanayı yapcam çünkü istiyor azcık koydum tavuk suyunu

deniz mevsimini açtın senn hee ne gsle tahmin etmiştim dün denize gittigini aslındaa:84::84::84:bende istiyorum bendeeeeeeee sırf o deniz keyfini bol bol yaşayalım diye tatilde rkenden kalkıcaz arkadaşlarlaaa
dört gözle bekliyorum tatili artıkınn. heleki yaşadıgım son dönemlerde iiyice sıkıldım
k.v geliyormuş agustos başııı alışverişimide yaparım ohh misssss:82::82::82::82::82:

plates konusna gelincedee
dün gece yaptım ben eşim diyorkiiii delirdin plates diye e
ama benim ne kadar rahatladıgımı bilemiyor tabikiii
o agrılar normal tabiki ben karnımın acımasındna zavk alıyorum yaaaa

hadi bakalımmm al nefeseeee veerrr nefes üf üf üf üf

ziligurtii cnm arkadaşım uzaklarda şimi ingilteredeeeeeee kulakları çınlasınnn
o beniii alıştırdııı zorladı baişla diyeeee ve çok pişmanım kışın başlamdıgım içinn

ayşe
didiminnn neresine gititn kuzummmmm
geçen yılllarda annemler ev tutmuştu tam 50 gün kalmıştımmm

[ı]ayşe
didiminnn neresine gititn kuzummmmm
geçen yılllarda annemler ev tutmuştu tam 50 gün kalmıştımmm [/ı]

canım biz akbükteydik halamların yazlık var orda 98 den beri her yaz gideriz çok güzel sakin bi yer ama en son hamile kalmadan önceki ay gitmiştim... Doğumdu denizliye taşınmaydı iki yazdır gidememiştim kısa ama güzeldi bu hafta sonu....

nilgüncüm neden girmiyorsun yaa
wallahii bu zevkten kendini mahrum etme
süper kusur kapatıcı mayolar var
illaaa kaşık kadar bikini giymek zorunda değilsin bacımm
ilk doğum yaptığım sene 46 beden mayo almıştım, adidastan, (acayip toparlıyor
daha geçen seneye kadar onu giyiyordum, bu sene aldım 38ini )
allahım o kadar mutluydum kii, ne olucak, kim seni nerde görecek bi daha
hem sen millet bana bakıyormu diye, eğlenmekten çok ona odaklanırsan
38 beden bile olsan mutlıu olamassın

al kızlarını yanına, dal sulara bacım yaa bi dahamı gelcen dünyaya

teşekkür ederim ayşecimm, nilgüne yazdığım şeyler senin içinde geçerlii
bu kötülüğü neden yapıyorsunuz kendinize yaa
etrafı bende seyrederim ama kendi zevkimden de ödün vermem aslaa
ne oğlum bi daha bu yaşlarında olacak, nede ben

ayyy canım saol ne güzel eğlenmişsin yaaaa... Bende eşimle kızımı sahilden izledim ama inşallah en yakın zamana gireriz bizde....

Iyiki tanımışım sizi yaaaa ........

ayyyy kuzucugumun canı kuru pasta istemişşşş
ama pastaneden almak istemedim yaglı diye
az yaglı kendim yaptım ayttım fırına pişiyor
şekilli yaptım belki yer diyeee
kalpli kelebelkli filannn

ayşem ve nilgünn ya nedne girmiyorsunuz bend ekatılıyorum izleme
keidnizi mahrum etmeyin bacım
ben 2009 yazında 93 kilo ile gimriştim denizeeee
hemdeee bikini ileeee
ama tabi öle minicik degildii
etekliydi bikinimmm
gögüs kısmıdaaaaa kalındıııı
artık ne kadar barışıksam kendimleeeeee

mayo kaba gösteryor insanııı ben begenmiyorum
amaaaa sıtraptez gibileri daha hoş duruyorrr

bend ebu yıl alıcammmm inşşşşş

canim bende de tam tersi oldu.okul olunca gunlerim gezmelerim cok oluyor.tatilde evdeyim bir yere gitmedigim icin vermeye basladim.hos kisin azim falan da yoktu.hatta son gezmede hepimizdeli gibi saldirirken pasta boreklere gecen sene bobrek nakli olan arkadas sadece cay icmisti.utanmistim kendimden pisbogazligimdan.

Eylu seminerlerinde yine full gezme olacak.o zaman sadece salata yiyecegim.hatta annem samimi arkadasina soyle salata yapsin kisir gibi dedi.yoksa sen bir kaba koy gotur dedi.

İzlem ve banu haklisiniz aslinda iyi bir mayo herseyi kamufle eder.en azindan derli toplu durur.ama su an deniz cok uzagimda 2 vesayit gitmemiz lazim.hava cok sicak ve kizlar yola dayanamaz.sorun olur ozellikli kucukten.

B.esire donunce esim gideriz dedi.bakalim artik.ama karaliyim havuza yazilacagim kisin da duzenli yuzmeye gidecegim.

Ayse sen de topla kendini bebegim seminer zamani millet catlatalim.

Gulcjn aklima geldi bugun.esi nasil oldu acaba?

menümü yazayım

sabah
5 yk k 1 bardak süt

ara
1 salatalık

öglen
bir parça tavuk
biraz peynir
minik bir dilim patatesli kek:26::26::26:

ara
şekersiz türk kahvesi

akşam
5yk k
1 bardak süt

3lt su
4 fincan yeşil çay
40 dk platess

umarım yedigim patates keki etkilemez kilo verirmimi

günaydın kızlarrrrr

hoşgeldin seherrrrr....

sağol canım çok geçmiş olsun patatesin ishale iyi geldiğini biliyorum birde ilaç kullanıyorsan onların yan etkilerinede bak benim kızımda birkeresinde öyle olmuştu ilaçlardan sonra daha çok ishal kusma oldu meğer yan etkisiymiş :26:

istediğim kiloya ulaşıym bende becerebilirsem başlamak istiyorum platese şimdilik yürüyüş ve leslie yapmaya çalışıyorum
resmine bayıldım dün bende denizdeydim istanbulda ilk kez denize girişimdi ama çok güzel oldu kilo kompleksi yapıp bu zevkten kendinizi mahrum etmeyin
ya birde yazın dondurma çok tüketiyorum napacam ya bir öğünün yerine koyuyorum ?

bugün güzel spor yaptım 1 saat yürüyüüş ,+ ev temizliği menümü yazmaya başlıym

sabah
omlet
çavdar ek

ara
kavun

öğle
3 top dondurma

ara
salatalık

akşam
etli türlü
çavdar ek

çok güzel bir haber aldım
kankim sonunda nişanlanıyor fffffffffffff 4 senenin sonunda enişte açıldı tatil dönüşü güzel bir haber oldu arkadaşımla bugün 4 saat nişan kıyafeti bakındık yok ya hiç güzel şeyler yok boşuna dolaştık
1 haftaya nişan var tatile çıkmadan önce bu haberi alsaydım diyette harika bir motive olurdu şimdi 2 kg artıyla nişanamı gidilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…