80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar bismillah dedim başladım
Sabah:
Şu küçük sosislerden getirmişlerdi 3 tane çevirdim yağda bir dilim ekmekle yedim.
Öğlen yemedim yemek çok sıcak yiyilmiyordu şeftali yedim.
Akşamda yine sosis ekmek 2lisi ile kapadım.
Günü bir kaç saat sonra bir şeftali daha yiyicem.
Benim yürüyüş yapma imkanım yok ama tüm gün evleri sil süpür vermişimdir 1-2 gram.
Akşamda titreşimli kemerimi tırınlatırrıp yağları defetcem.
Öptüm hepinizi ablişkolarım

canım evet herkesin düzeni motivasyonu farklı .....artık önümüze bakalım ben geçtiğimiz hafta berbattım hani anlatılacak gibi değil... amaaaa bugün iki öğün nesfit le başladım bakalım gerçi saatlerim saçma oldu ama napiim bi yerden başlamak lazım...kahvaltı 3 te öğle 6 da akşam da 8de .....öğle ve akşam nesfit yedim... artık bolll su içerim bide şimdi form çayımı içeceğim....
gelinizmiz işten çıktı geçen hafta bakalım bugün onla yürüyelim dedik... 9 gibi çıkacağız yürüyüşe 1 saat yüyürüz galiba ... ay inşallah tuutturururz şu yürüyüş işini....
seminerlerde herkesi şaşırtmak istiom bende....
eylül 1 dedimi bende tekrar spor salonuna başlayacağım çünkü ne verdiysem spora giderken verdim motivasyonu incelmesi de cabası....

bu arada kızlar didime giderken söke de outlet mağazalar var ordan rodiden iki tane etek aldım ikiside 42 beden...hayatımda ilk defa diz altı ikiside etek aldım bide askılı bi atlet tarzı t-shirt aldım bakalım artık bikaç kilo gitsin giyerim içeime sinerse.... çünkü kollarım hala kalın ve göbişş çokvar....

ayşe ben gittigmde oradan bir sürü şey almıştım
fiaytlarda normallere göre uygun gerçketennn
lcw daa göbegimiiii örtecek tişörtler almıştım
amaaa şimdi çuval gibin

sabah yürümeye başlıyorum kızlarrrrrrr
mis gibii havadaaaaaa serin serinnnnnnn

umarım 58 kilo ile gidebilirim tatileee
gidemesemdeee canım sagolsunnn ama çok istiorum yawwwww:82::82::82:

kızlar çok istememe rağmen bu cuma kilo bildirimi yapamadım.
perşembeden kayınvalidemin yazlğa gittik,bugün geldim..
dünde foçada tekne turu vardı sonrada mangal yaptık
anlıycağınız çok kaçırdım diyordum ama yokmuş bi sorun gelince hemen tarıya 77,7

biliyormusunuz ben 2 aydır 77,7 de takıldım ne ileri ne geri..neler yapıyon tık yok ama bu defa kırcam bu 77,7 yi...
sonrada kendinden gitcek kilolar ..dün teknede bikinili kızları gördüm böle incecik sinir oldum hep kendime ama bana gazda oldu yani...

şimdi çizelgeye baktım çok kalabalık ve güzel sonuçlar var..bende haftaya kendimi orda görücem inşallah..bana şans dileyin ..

bugünkü menümüde yazıp kaçıyım yemek yapıyorum da :))

sabah nesfit kırmızı meyveler

ara kahve-max dondurma kakaolu

öğle 4 adet yaprak sarma 1 patlıcan 1 biber dolma

ara 1 dilim ekmek arası peynir ( dayanamadım temizlik yapıyrumda bayılcaktım )

akşam :tavuk ciğeri ,soğan salata bulgur pilavı( bunu ben yemem eşimle kıza yaptım )

işte böle anacım...dikkat ediyorum mümkün mertebe...

1 saatte platesimi yaptım salonda hocamla ,çarşambaya kadar boşum şimdi evde çalışırım artıkın

elay dikkat ediyorum diyorsun ama şimdiye kadar yazdııgn bütün menülerde dondurma var
bence bu konuda daha hassas olmalısın
inankiii korkaray yiyorum dondurmaaayııı hala

canım denedigim bi tarif var vermek istedim belki işine yarar tavuk suyunu ve yagı cok az kullanarak yap tabi. kendine göre degiştirerek yap. preslerin sever inş

Malzemeler:

•2 adet orta boy patates•1 adet kuru soğan•8-10 su bardağı et suyu (ben 2 adet tavuk bulyon kullandım.)•2 çorba kaşığı un•1 su bardağı süt•2 çorba kaşığı margarin (3 yemek kaşığı sıvı yağ) •tuzÜzerine:
•1 çay kaşığı kırmızı biber•2 çorba kaşığı margarinYapılışı :
1.Önce soğanlar yemeklik doğranır. Patatesler soyulup küçük küçük doğranır. 2 çorba kaşığı margarin tencereye konur eriyince soğanlar ilave edilir ve soğanlar hafif pembeleşene kadar kavrulur.2.Tencereye sıcak etsuyu ilave edilir.3.Arkasından patateslerde ilave edilir ve patatesler yumuşayıncaya kadar kaynatılır.4.Tencerenin içindekiler rondodan yada kevgirden geçirilir. 5.Tencere tekrar ocağa konur ve içerisine süt ilave edilir. Bu şekilde de 10 dakika kadar kaynatıldıktan sonra ocaktan alınır ve tuzu ilave edilir.
.

*** Bu çorba biraz pütürlü, sanki kesik yayla çorbası görüntüsünde olabilir. O patatesin püresinden kaynaklanmakta.

kızlarrrrrrrrrrrrrrr şimdi spordan geldim.duş öncesi bi tartılayım dedim ve 82.2 çıktımm

cuma 82.8 dim yani cumadan beri 600 gr vermişim.ay inanamıyorum

aslında uğrşınca oluyormuş be..ne kadar mazeret uyduruyormuşum önceden salak kfam

kesinlikle yazıl salona çünkü öyle daha güzel veriyordun.ben de günde 2 saate çıkardım sporumu..

elay dikkat ediyorum diyorsun ama şimdiye kadar yazdııgn bütün menülerde dondurma var
bence bu konuda daha hassas olmalısın
inankiii korkaray yiyorum dondurmaaayııı hala

ay ben yemiyorum artık.annemlere kızlara koyuyorum dondurmayı ben de spora gidiyorum.yoksa dondurmaya hayır demem çok zor....

bugünkü menüm

sabah: 1 dilim tb ekmeği,domates,peynir ,salatalık

ara: türk kahvesi orta şekerli

öğle: nesfit,süt

ara: erik

ara: 1 dilim peynir,2 küçük dilim karpuz

akşam: yarım kase nesfit,az yağlı süt

1 form çayı
2 saat spor
2,5 lt su

nesfit bitti yarın k ya başlıyorum.yani öğlen ve akşam yiyeceğim.

ayşeciğim eteklerini güle güle giy

kimse yok ama sizlere bi sorum olacak konu dışı ancak karasız kaldım.

purda bi elbise aldım. üstüne aynı tonda mini bi ceket denedim. ancak biraz tuzlu geldi.
bi tane daha begendim ondada renk tutmadı vizon rengi vardı. sizce elbisenin üstüne vizon renk bi ceket olurmu?
aynı renkte cekt guzel durdu aslında. elbiseyide koyayım bi fikir verin bana :26:

zekiyeee bu elbisenin üstüneeee vizon rengi bence olmazzz
hatta aynı renkte almaa
beyaz olabilirrrr

güle güle kullan cnmm

sabah:
domates
salatalık
yeşil zeytin
kk beyaaz peynir
vee 2 dilim beyaz ekmek

öğlen:
küçük sandiviç
susamlı çubuk karaker:26:
3 tane bisküvi:26:
2 tane börek:26:
az irmik helvası:26:

akşam:
az tavuklu pilav
yarım kase çorba

spor 30 dak yürüyüş
su 1.5 lt
yeşil çay

zekiyeee bu elbisenin üstüneeee vizon rengi bence olmazzz
hatta aynı renkte almaa
beyaz olabilirrrr

güle güle kullan cnmm

tşkr ederim kaptanım aslında alışverişe çıkarken aklımda beyaz vardı. hem bu elbiseyle hemde baska kıyafetlerle giyerim diye dusunmustum. ama bu elbisnin üstüne olmadı nedense. aynı renk daha hoş durdu takım gibi göründü.
ben en iyisi beyazı da pudrayıda tekrar deniyeyim ve karar vereyim

ortim süpersinnnn seni tutana aşk olsun geç olsun güç olmasın boşver bende 1. dönem başlasaymışım şimdi çoktan hedefime yaklaşmış olacaktım ama ne yapalım gerçekten istemek gerekiyor.......

saol canım aldım ama hiç etek giymeyince ne zaman giyerim bilmiom... giyince fotoğrafını çeker koyarımmmm...

sabah spora gideceğim yatıyorum hepinizi öptüm sabah görüşürüz...

bide sabah sabah.... aboooowwww anacım süpersin ben herhalde hiç bir durumda gidemem sabahhh...

bende sölemesiii ayııppp hayatımda ilk defa bugün 1 saat yürüyüş yaptım 21:25 te başladım parkta 22:25 e kadar 10 dakika da park aletlerinde süperdi...... yarın da gideceğiz bizim gelinle bakalımm....

günaydın tabrikler siftahı yapmışsın.bir kez yapınca devamı geliyor merak etme.sabah 6 ta kalktım 1 saat yürüdüm.kulağımda müzik o kadar güzeldiki doyamadım.öff ya eve gitmek istemiyorum buraya taşınmak istiyorum.yürürken bir ara bir manzara çıkıyor önüme bir dağ manzarası.yarın resmini çekerim size.eve gideince yürüme alanım yok bantta yürüyeceğim mecburen.ama dışarda hele bir de güneş doğmadan yürümek paha biçilmez ya.eve girerken yeni gümeş doğuyordu düşün.mutlaka dene canım.kızın uyurken sabah yürü.

bi de ben arkadaşla yürümeyi sevmiyorum kendi kendime yürümek daha güzel.

sıkı durun tartıda bugün 81.5 . gördüm.k ve spor mucizesi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…