çok haklısın canım sanırım dondurma arsızlığıma son vermeliyim...sana söz çok dikkat edicem bu konudaelay dikkat ediyorum diyorsun ama şimdiye kadar yazdııgn bütün menülerde dondurma var
bence bu konuda daha hassas olmalısın
inankiii korkaray yiyorum dondurmaaayııı hala
kimse yok ama sizlere bi sorum olacak konu dışı ancak karasız kaldım.
purda bi elbise aldım. üstüne aynı tonda mini bi ceket denedim. ancak biraz tuzlu geldi.
bi tane daha begendim ondada renk tutmadı vizon rengi vardı. sizce elbisenin üstüne vizon renk bi ceket olurmu?
aynı renkte cekt guzel durdu aslında. elbiseyide koyayım bi fikir verin bana :26:
Eki Görüntüle 227118
iyi geceler arkadaşlar çok çok çok uzun bir tatili bitirim yuvama döndüm unutulmadığımı umarım :26: bol tereyağlı karadeniz mutfağından maalesefki artılarla geldimmm :84:
listeye hemen baktım :) elinesağlık süper bir liste okadar uzun bir zaman yok olunca tekrar nası listeye gircem ya
harikasın cnm tebriklerrkızlarrrrrrrrrrrrrrr şimdi spordan geldim.duş öncesi bi tartılayım dedim ve 82.2 çıktımm
cuma 82.8 dim yani cumadan beri 600 gr vermişim.ay inanamıyorum
aslında uğrşınca oluyormuş be..ne kadar mazeret uyduruyormuşum önceden salak kfam
günaydın tabrikler siftahı yapmışsın.bir kez yapınca devamı geliyor merak etme.sabah 6 ta kalktım 1 saat yürüdüm.kulağımda müzik o kadar güzeldiki doyamadım.öff ya eve gitmek istemiyorum buraya taşınmak istiyorum.yürürken bir ara bir manzara çıkıyor önüme bir dağ manzarası.yarın resmini çekerim size.eve gideince yürüme alanım yok bantta yürüyeceğim mecburen.ama dışarda hele bir de güneş doğmadan yürümek paha biçilmez ya.eve girerken yeni gümeş doğuyordu düşün.mutlaka dene canım.kızın uyurken sabah yürü.
bi de ben arkadaşla yürümeyi sevmiyorum kendi kendime yürümek daha güzel.
sıkı durun tartıda bugün 81.5 . gördüm.k ve spor mucizesi....
s.a arkadaşlar hayırlı sabahlar herkese...ben s.boludayım biliyosunuz..dün acı bir haber aldık..istanbuldaki kuzenlerimden bi tanesi beyin kanaması geçirmiş ve hastanede can vermiş..beynimizden vurulmuşa döndük..eşi ve çocuklarıda burda annesinin yanında tatildelerdi..en küçük çocucuqu daha 5 yaşında..akşam 12 gibi cenaze arabası ve otobüsler istanbuldan buraya hareket etmişler..gelmişlerdir çoktan birazdan bizde gidicez..ölüm nekadar acı bişey ve nekadar beklenmedik bir anda geliyor..canım benim daha çok gençti..
gggggünaydın kızlarrrrrr
Yazıyorum ama hep gözden kaçıyorum
Neyse öpüldünüz ben kahvaltıma gidip yazcam size
Günaydın
Günaydın kızlar, midemin sol yanında, belimini üstünde dünden beri bir ağrı var, bir bıçak giriyor ve çıkıyor anlık, sonra geçiyor..Fün tam öğle saati 1 saat yürüdüm aşırı terledim hiç hayatımda olmadığı kadar, ondan sonra eve gidip soğuk duş aldım o yüzden mi acaba? :26:
Öyle hassas bir bünyem de yoktur ama..Kışın bile buzlu su içerim..
Allah sabır versin canım çok üzüldüm genç insanlara ölüm hiç yakıştırılamasada aslında okadar yakın ki bize bu aralar çok ani ölümler oluyor farkettinizmi kalp krizi beyin kanamasıs.a arkadaşlar hayırlı sabahlar herkese...ben s.boludayım biliyosunuz..dün acı bir haber aldık..istanbuldaki kuzenlerimden bi tanesi beyin kanaması geçirmiş ve hastanede can vermiş..beynimizden vurulmuşa döndük..eşi ve çocuklarıda burda annesinin yanında tatildelerdi..en küçük çocucuqu daha 5 yaşında..akşam 12 gibi cenaze arabası ve otobüsler istanbuldan buraya hareket etmişler..gelmişlerdir çoktan birazdan bizde gidicez..ölüm nekadar acı bişey ve nekadar beklenmedik bir anda geliyor..canım benim daha çok gençti..
Günaydın
Günaydın kızlar, midemin sol yanında, belimini üstünde dünden beri bir ağrı var, bir bıçak giriyor ve çıkıyor anlık, sonra geçiyor..Fün tam öğle saati 1 saat yürüdüm aşırı terledim hiç hayatımda olmadığı kadar, ondan sonra eve gidip soğuk duş aldım o yüzden mi acaba? :26:
Öyle hassas bir bünyem de yoktur ama..Kışın bile buzlu su içerim..
hanımlar yag tatlı krızımı durduramıyorum.neyapcam bılemedım su bıtkısel haplardANda ıcxıyorum ama olmuyor .tatlı krızımı durdurmak ıcınonerınız varmı?
kabuk tarçının varsa evde su ile kaynat tarçını iç
yoksada toz tarçınlaa içebilriisnn
genel anlamda kesmek için
sabah akşam 1 bardak tarçınlı su içine 2çay kaşıgı dneiyor ama ben daha az kullanıyorum
bal kat sabah aç karnına akşam yatarken iç
hem kilo verdiirir hem tatlı ihtiyacını keser
1 bardak suya nekadar tarcın koymak gerekır?
evde tarcın yoksa gıder tarcın alrım hemen.
bırde ıcınde bal var kılo yapmazmı kı oyle
s.a arkadaşlar hayırlı sabahlar herkese...ben s.boludayım biliyosunuz..dün acı bir haber aldık..istanbuldaki kuzenlerimden bi tanesi beyin kanaması geçirmiş ve hastanede can vermiş..beynimizden vurulmuşa döndük..eşi ve çocuklarıda burda annesinin yanında tatildelerdi..en küçük çocucuqu daha 5 yaşında..akşam 12 gibi cenaze arabası ve otobüsler istanbuldan buraya hareket etmişler..gelmişlerdir çoktan birazdan bizde gidicez..ölüm nekadar acı bişey ve nekadar beklenmedik bir anda geliyor..canım benim daha çok gençti..
yahu kızlar bişey söylüyecem neden kimse benimle ilgilenmiyor.okadar şeyler yazıyorum.kimsecikler doğru dürüst cvp vermiyor.arada kaynıyor felan diyorum ama illaki okunuyordur.üzülüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?