80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

elay dikkat ediyorum diyorsun ama şimdiye kadar yazdııgn bütün menülerde dondurma var
bence bu konuda daha hassas olmalısın
inankiii korkaray yiyorum dondurmaaayııı hala
çok haklısın canım sanırım dondurma arsızlığıma son vermeliyim...sana söz çok dikkat edicem bu konuda

bence bu elbiseye bundan daha koyu cepkenler olur ..beyaz değilde pudranın koyuları ...vizonda olur küpe,ayakkabı ,çantanı öyle tamamlarsan cuk olur kanımca ayrıca elbisede güzelmiş hani güle güle giy...

sehercim hoşgeldin tatlım nasılsın tatilin nasıl geçti cnm..bende şuan safranboludayım 10 gün sonra dönücez istanbula..laptopumu ve vınnımı yanıma aldım arada girip bakıyorum..
harikasın cnm tebriklerr

canım maşallah çok süperrr...bu rakamların düşüşü çok güzel motive ediyor insanı..kendimden biliyorum içim içime sıqmazdı..tekrar tekrar tebrikler tatlım

s.a arkadaşlar hayırlı sabahlar herkese...ben s.boludayım biliyosunuz..dün acı bir haber aldık..istanbuldaki kuzenlerimden bi tanesi beyin kanaması geçirmiş ve hastanede can vermiş..beynimizden vurulmuşa döndük..eşi ve çocuklarıda burda annesinin yanında tatildelerdi..en küçük çocucuqu daha 5 yaşında..akşam 12 gibi cenaze arabası ve otobüsler istanbuldan buraya hareket etmişler..gelmişlerdir çoktan birazdan bizde gidicez..ölüm nekadar acı bişey ve nekadar beklenmedik bir anda geliyor..canım benim daha çok gençti..

Son düzenleme:
gggggünaydın kızlarrrrrr
Yazıyorum ama hep gözden kaçıyorum
Neyse öpüldünüz ben kahvaltıma gidip yazcam size

canım ölümlerin hepsi zor ama genç ölüm daha da üzüyor,Başınız sağolsun,Allah güç versin eşine ,gerçekten çok üzüldüm boğazım düğümlendi ...5 yaşında bir melek geride kaldı Allah çocuklarından güldürsün annesini..tekrar başın sağolsun canım

günaydınnnn
çok cnm sıkıldıya sabah 6 ya kurmuştum saati ama çalmadııı tlf sesi kısık kaldıgı için
üzüldümmmm ne güsel gidip mis gibi havada yürüycektim
ama yarın kesin yürüycem eşimin tlf kurcam bu kezzzz

nilgünnnn çok keyfili dimi sabahları yürümekk
ne kadar kalcaksın oradaaaa bence ii bir sonuçla dönüceksin sen balıkeisre
tebrikler ayrıca

gggggünaydın kızlarrrrrr
Yazıyorum ama hep gözden kaçıyorum
Neyse öpüldünüz ben kahvaltıma gidip yazcam size

Günaydın

Günaydın kızlar, midemin sol yanında, belimini üstünde dünden beri bir ağrı var, bir bıçak giriyor ve çıkıyor anlık, sonra geçiyor..Fün tam öğle saati 1 saat yürüdüm aşırı terledim hiç hayatımda olmadığı kadar, ondan sonra eve gidip soğuk duş aldım o yüzden mi acaba? :26:
Öyle hassas bir bünyem de yoktur ama..Kışın bile buzlu su içerim..

eferimmm çocugummm tabiki ondannnndır deryoş tikat et kendinee
yıllar geçtikçe cnmm insanınn bünyesiii zayıflıyor güç anlamında yani
bendee hep kısa kollu giyerdimmm ama artık giyinemiyorum kışın kısa kollu
bideee yorgunluklar filan üstüne gelinceee cabası oluyor cnmm

benimdee bi şişligim var zaten tarıda 1.100 gr artıdayım cnmda sıkıldı sabah sabah bakalım 3 günde ne olcakk

Allah sabır versin canım çok üzüldüm genç insanlara ölüm hiç yakıştırılamasada aslında okadar yakın ki bize bu aralar çok ani ölümler oluyor farkettinizmi kalp krizi beyin kanaması sen nasılsın tahlillerin vardı aklımdaydı hep sonuçlar nasıl ?

geçmiş olsun canım soğuk algınlığına benziyor sıcaklarda daha çok hasta olanlardanmısın ben gibi :)
2 ay trabzonda yağmur soğukta bize birşey olmadı istanbula geldik hastayız kızımda grip bende

hanımlar yag tatlı krızımı durduramıyorum.neyapcam bılemedım su bıtkısel haplardANda ıcxıyorum ama olmuyor .tatlı krızımı durdurmak ıcınonerınız varmı?

hanımlar yag tatlı krızımı durduramıyorum.neyapcam bılemedım su bıtkısel haplardANda ıcxıyorum ama olmuyor .tatlı krızımı durdurmak ıcınonerınız varmı?

kabuk tarçının varsa evde su ile kaynat tarçını iç
yoksada toz tarçınlaa içebilriisnn
genel anlamda kesmek için
sabah akşam 1 bardak tarçınlı su içine 2çay kaşıgı dneiyor ama ben daha az kullanıyorum
bal kat sabah aç karnına akşam yatarken iç
hem kilo verdiirir hem tatlı ihtiyacını keser

1 bardak suya nekadar tarcın koymak gerekır?
evde tarcın yoksa gıder tarcın alrım hemen.
bırde ıcınde bal var kılo yapmazmı kı oyle

1 bardak suya nekadar tarcın koymak gerekır?
evde tarcın yoksa gıder tarcın alrım hemen.
bırde ıcınde bal var kılo yapmazmı kı oyle

hem kabuk tarçın al hemde toz al
1 kupa suyun içine 1 kabuk tarçını at kaynasın
ılıyıncada 1 çay kaşıgı balı kat

toz tarçınladaa kendineee meyve tabakları hazırlayabilirisn
yogurtla karıştırıp üzerine tarçın serp hem yag yakımını kolaylaştırır
hemde tatlı ihtiycanı keser

1 çay kaşıgı balda 20 kalori var çok dgeil yani
ama balsız dene öncee tatlı ihtiyaın kesilirse bal katma

ama bal ve terçınlı su içip sabah akaş
kilo verenler var

yahu kızlar bişey söylüyecem neden kimse benimle ilgilenmiyor.okadar şeyler yazıyorum.kimsecikler doğru dürüst cvp vermiyor.arada kaynıyor felan diyorum ama illaki okunuyordur.üzülüyorum.

başınız sağolsun allah sabır versin hepinize çok gençmiş üzüldüm

yahu kızlar bişey söylüyecem neden kimse benimle ilgilenmiyor.okadar şeyler yazıyorum.kimsecikler doğru dürüst cvp vermiyor.arada kaynıyor felan diyorum ama illaki okunuyordur.üzülüyorum.

üzülme canım gerçekten dikkatlerinden kaçmıştır yoksa kimse cevaplamasa bile derya ve izlem yada banu illaki cevap verirler

Son düzenleme:
işe gitmem gerek çıkıyorum akşama görüşürüz güzel bayanlar herkes dikkat eetsin yediklerine içtiklerine kilo almayın sakın haaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…