80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yahu kızlar bişey söylüyecem neden kimse benimle ilgilenmiyor.okadar şeyler yazıyorum.kimsecikler doğru dürüst cvp vermiyor.arada kaynıyor felan diyorum ama illaki okunuyordur.üzülüyorum.
Bende senin gibiyim canım

Gel ben seninle ilgilenirim.

Kızlar sabah kahvaltısı yaptım ama sadece patates haşlaması yedim canım birşey istemiyor şu 5 günde 5 kilo diyetini uygulaycam sanırım
Birde 15 mekik 15 bacak hareketi yaptım inş gitcek kiloşlar

yahu kızlar bişey söylüyecem neden kimse benimle ilgilenmiyor.okadar şeyler yazıyorum.kimsecikler doğru dürüst cvp vermiyor.arada kaynıyor felan diyorum ama illaki okunuyordur.üzülüyorum.

ya bu ara herkes aynı şeyi söylüyor ama arkadaşlar
topige girip sohbete kattılmak gerekiyorki bizde sizi tanıyalım paylaşım artsınn
güdne 1 defa girip selam verip menü yazmayla paylaşım artma zki

ayrıca şuan zaten topikte kimse yok olanlarda meşgul
şehsen ben şahsım adına yazaılanları bile göremiyorum çünkü geçmiş okuyamıyorum

bazen gözden kaçabilir yazdıkların bu normalll

banucum sanırım sen seçilmişsin kaptan olarak yanlış mı biliyorum okuduklarımdan öle anladım haırlı olsun şekerim geç oldu biraz amma kusura bakma

güle güle giy canım
seninde belin ince ama, alt göbekten mi şikayetçisin sende, göbüş var demişsin de ondan didim...

woowwooowooooww beğene bastım ama, 10 kez daha basmak istedim vallahii

hellaalll, bu rada sen nirdesin kuu, balıkesirde değilmisin :26::26::26:

biri balıkesire dönünce filan demişte, hataydamısın yoksa :26::26:
yolda sokakta burçinle karşılaşırsın belkim

yaşlar geçyor artık kız
gençliğine güvenme
bende 3 gün filan elbiseyle yatmıştım gece
cumartesi günü, allahım küçük tuvaletimi yaparken bi acı çekiyorum kii anlatamam
normal dururkende sanki sıkışmışım kaçıverecek gibi oluyordu
üşüttüm kendimi sanırım, neden böyle oldu diye düşünürken eşim dedi, elbiseyle yattığın için olmuştur diye
o zaman dank etti, şimdi şortla yatıyorum

yaş 30a geliyor sırtımızı sıcak tutacaz artık

eveet işe geldim zaten evimede çok yakın iş yerim 3 dak yürüyerek heheheh eşimin laptopunu aldım bugün işden giriyorum nete bugün tüm gün buralardayım

biz ölelim ozaman kızzz yaş 36 biz nedicez kışlıklarlamı girelim yatağa

seher hoşgeldin kız ammaa tatil yaptın haa
istanbulun sıcağına alışabildin mi, karadenizden sonra

ayy ne güzeldir şimdi karadeniz, şöyle tüm o yaylaları görmek istiyorum kapsamlı bir karadeniz turuyla

elayy
kilo vermek istiyorsan biraz daha dikkatli olman lazım canım
sen ne zaman buraya gelip bişiyler yazsan diyorsun kii
bugün şöyle oldu böyle oldu kaçamak yaptım kaçırdım
gittiğinde bol ızgara yiyebilirsin ki
tatlı bişiyler yemediğin sürece k.h diyeti yapıyor gibi kilo verebilirsin canım
hani biraz araştır senin düzenine hangisi uyuyorsa o diyetten başla bi daha da bozma
zor olur senin için bi ye bi yeme, vücuduna yazık canım

izlemmmm selam cnmmm

fundaa
kimseler almadı kaptanlıgı hadi ben alimm deidmmmm
bişiy yaptıgımda yokta işte adı var sadece listeyideee deryoş yapıyor zatennn

neysem kızlar ben platese kaçar maxi plus yapıcam yineee

umarım cumaya kadar artılardannnn kurtulurum yaaaa
dün k yı sabah ve akşam yedimm ama yok anacım olmuyor acıkıyorum akşammm
sabah öglen yiyceksin akşamda taş gibi yyceksin proteiiii tıka basaaa

ne güzelmiş kız öle o
hoooppp evdeyimm, hoopppp işteyim
ne iş yapıyordun balım sen

canım benim ağda manikür pedikür salonum var evime de çok yakın 3 dakkacık yürüyerek heheheheh

Kızlar napıyonuz bakam

vsağo canım napalım kırk yılın başı işe laptop getirdim konuşcak kimseckler yok anm takılıyorum bi orda bi orda

Son düzenleme:
kızlar size bişey söylicem alt tarafı 8 kilo verdim ama varya havamdan yanıma yaklaşılmıyor kendimi bir beğeniyorum anlatamam giydiklerime dikkat ediyorum makyajımı yapıyorum kendimi nassı güzel nassı güzel hissedeiyorum anlatamam ne güzel bir duyguymuş tarifi yok demmekki ben hedifime ulaşsam sanıyorum alçak dağları ben yarratım şeklinde gezicem ortalıklarda aynaya bi bakıyorum :108::108::108:sonra bidaha bakıyorum yok böle bişi yaw:82:kendini beğenmişin teki oldum

Liste çok cicili bicili olmuş ellerine sağlık

-------------------------------------------------------------------------------------------

Herkese merhabalar Ben dayanamayıp yine geldim

Yakında kovulcam burdan

Cumadan beri maşallah herşeyi löp löp yiyorum yürüyüşe 1 kere gittim

2 gündür 89-88 arası gidiyodum bu sabah 88 olmuşumm

Hiç bişide yapmadım nası oldu anlamadım

Her sabah kahvaltılarım pazar kahvaltıları gibi doluydu dondurma çikolata kola onları da yiyim içtim :76::76::76:
[Gerçi kolayı içemedim attım midemi bulandırdı :89:]

Perşembe günü ananemlere gidiyorum burdur'a Bisiklet binerim ohhh Arkadaşlarla sözleştim gitmeden, sabahları ve akşamları yürüyüş yapıcaz Yanımda birileri olunca koşa koşa giderim ben yürüyüşe

2 gün daha takılayım burda burdur'da giremem nete :26: Geldiğimde çok güzel farklar olucak

3-4 gündür sindirim problemim var karnım şiş ne yapıcam bilmiyorum Bir önerisi olan var mı ??

sizleri çok özledim:84::84: nasılsınızzz? inşşş. herkes iyidir hoştur bu aralar hiç giremiyorum galiba 1 hafta daha yokum ..........ama durum çok kötü degil tartıda bir sabitim bir 1 kilo gitmiş ne oldugum belli degil yani ama şükür rabbime artıda degilim
kızlarrr bi fikir verin ya bugün ya yarın sabah yola çıkıcaz tatile 4-5 günlük bişi
ama nereye gidicemiz belli degil bi diyoruz sarımsaklı bi diyoruz erdek ne dedigimizde belli degil eşimde hele bi çıkalım buluruz gidince diyo..bende garantici bi insanım her işim garanti olsun istiyorum..
aslında erdege gidicektik bi arkadası cok kötü denizine girilmiyo falan filan demiş bişiler napcaz bilmiyorum yani:26::26: bi fikir versenize acill tarafındannn

Son düzenleme:
Meraba Kızlarr

Cumadan Beri Giremediim
Geçmişide Okuyamadım Hiç Artık Boş Vaktimde Okuyacağım
Annemi Ameliyat Etmiyolar Çünkü Çok Riski Olan Bir Ameliyat
Onun Yerine Yine Riskli Olan Bele İğne Vurma Yöntemiini Deniyecekler :44:
Cuma Günü Yapılacak
Cuma Sabahı Yada Akşamı Yaparım Bildirimi
Sizlerde İyisinizdir Umarım :26:

Son düzenleyen: Moderatör:
platesimi yaptım geldimmmmmm mutluyum huzurluyummmmm
artılar ve kalan kilocuklarda beni terk ederler umaırm en kısa zmandaaaa

fundacım
ben yakın olsam müşterin olurdum vallahi bıktım bu kıl tüy işinden yaa
şu makinamı bi deniycem umarım başarabilirim çok pratik olur benim için yagg
hemde azaltıyormuş sir agd adogrumu

seda
tebrikler demekki ödem vardı vucudundaaaa
kaçamaklara devam etme ama

sevda
sarımsaklının plajı güsel ama acaip kalabalık olur
erdek daha sakin ve denizi bence daha temizzz
deryada yeni geldiii sana fikir verir zaten
oh ne güsle yaaa bendeeee hasreten özlemlenn bekliyorummmmm 28 agustosuuu

zeynepcim
geçmiş olsun cnmmmm en kısa zmnada yileşir inşş cnm annenn
hayatta herşey bizler için 1 günd edegişebiliyor insanın hayatıı
herşeyin hayırlısıı olsun cnm

erdek eskiden güğzeldi artık hiç kimse beğenmiyor bana sorarsan sarımsaklı derim kendim gitmedim ama gidenler çok güzel diyorlar orayı tavsiye ederim canım

geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin

evet canım çok doğru sir ağda gerçektende azaltıyor kılları alan kişi işi bilmeli yoksa kılları kırıyorlar ozman bi anlamı kalmıyor iyi alındığında 1 sene gibi bir zamanda çok fark oluyor kıllarda neredeyse kalmıyor gibi çok az çıkıyor kıllar sertleşmiyor yumuşuyor ve azalıyor gidebilirsen iyi birini bul ve git bu arada bir tavsiye kıllarınızı aldırırken asla uzun yani bilekten dize kadar bir kerede almalrına izin vermeyin kılların kırılmasına ve sizin sık sık ağdaya gitmenize neden olur en az bilekle diz arasında 3 kerede almalarını isteyin bellki biraz daha uzun sürer ama çok iyi sonuçlar alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…