Bende senin gibiyim canımyahu kızlar bişey söylüyecem neden kimse benimle ilgilenmiyor.okadar şeyler yazıyorum.kimsecikler doğru dürüst cvp vermiyor.arada kaynıyor felan diyorum ama illaki okunuyordur.üzülüyorum.
yahu kızlar bişey söylüyecem neden kimse benimle ilgilenmiyor.okadar şeyler yazıyorum.kimsecikler doğru dürüst cvp vermiyor.arada kaynıyor felan diyorum ama illaki okunuyordur.üzülüyorum.
bu arada kızlar didime giderken söke de outlet mağazalar var ordan rodiden iki tane etek aldım ikiside 42 beden...hayatımda ilk defa diz altı ikiside etek aldım bide askılı bi atlet tarzı t-shirt aldım bakalım artık bikaç kilo gitsin giyerim içeime sinerse.... çünkü kollarım hala kalın ve göbişş çokvar....
kızlarrrrrrrrrrrrrrr şimdi spordan geldim.duş öncesi bi tartılayım dedim ve 82.2 çıktımm
cuma 82.8 dim yani cumadan beri 600 gr vermişim.ay inanamıyorum
aslında uğrşınca oluyormuş be..ne kadar mazeret uyduruyormuşum önceden salak kfam
Günaydın
Günaydın kızlar, midemin sol yanında, belimini üstünde dünden beri bir ağrı var, bir bıçak giriyor ve çıkıyor anlık, sonra geçiyor..Fün tam öğle saati 1 saat yürüdüm aşırı terledim hiç hayatımda olmadığı kadar, ondan sonra eve gidip soğuk duş aldım o yüzden mi acaba? :26:
Öyle hassas bir bünyem de yoktur ama..Kışın bile buzlu su içerim..
güle güle giy canım
seninde belin ince ama, alt göbekten mi şikayetçisin sende, göbüş var demişsin de ondan didim...
woowwooowooooww beğene bastım ama, 10 kez daha basmak istedim vallahii
hellaalll, bu rada sen nirdesin kuu, balıkesirde değilmisin :26::26::26:
biri balıkesire dönünce filan demişte, hataydamısın yoksa :26::26:
yolda sokakta burçinle karşılaşırsın belkim
yaşlar geçyor artık kız
gençliğine güvenme
bende 3 gün filan elbiseyle yatmıştım gece
cumartesi günü, allahım küçük tuvaletimi yaparken bi acı çekiyorum kii anlatamam
normal dururkende sanki sıkışmışım kaçıverecek gibi oluyordu
üşüttüm kendimi sanırım, neden böyle oldu diye düşünürken eşim dedi, elbiseyle yattığın için olmuştur diye
o zaman dank etti, şimdi şortla yatıyorum
yaş 30a geliyor sırtımızı sıcak tutacaz artık
eveet işe geldim zaten evimede çok yakın iş yerim 3 dak yürüyerek heheheh eşimin laptopunu aldım bugün işden giriyorum nete bugün tüm gün buralardayım
biz ölelim ozaman kızzz yaş 36 biz nedicez kışlıklarlamı girelim yatağa
ne güzelmiş kız öle o
hoooppp evdeyimm, hoopppp işteyim
ne iş yapıyordun balım sen
Kızlar napıyonuz bakam
Kızlar bu hafta size cicili bicili bir liste yaptım, canım sıkılıyordu, vaktim de vardı dedim moral olur :87::87:
Umarım beğenirsiniz
Soru işaretli kısımları dikkate alıp ona göre bildirim yaparsanız çok sevinirim
Bu hafta çoğumuz için güzel bir hafta oldu, haftaya hepimiz için aynı şeyi söylemek dileğiyle..
sizleri çok özledim:84::84: nasılsınızzz? inşşş. herkes iyidir hoştur bu aralar hiç giremiyorum galiba 1 hafta daha yokum ..........ama durum çok kötü degil tartıda bir sabitim bir 1 kilo gitmiş ne oldugum belli degil yani ama şükür rabbime artıda degilim
kızlarrr bi fikir verin ya bugün ya yarın sabah yola çıkıcaz tatile 4-5 günlük bişi
ama nereye gidicemiz belli degil bi diyoruz sarımsaklı bi diyoruz erdek ne dedigimizde belli degil eşimde hele bi çıkalım buluruz gidince diyo..bende garantici bi insanım her işim garanti olsun istiyorum..
aslında erdege gidicektik bi arkadası cok kötü denizine girilmiyo falan filan demiş bişiler napcaz bilmiyorum yani:26::26: bi fikir versenize acill tarafındannn
Meraba Kızlarr
Cumadan Beri Giremediim
Geçmişide Okuyamadım Hiç Artık Boş Vaktimde Okuyacağım
Annemi Ameliyat Etmiyolar Çünkü Çok Riski Olan Bir Ameliyat
Onun Yerine Yine Riskli Olan Bele İğne Vurma Yöntemiini Deniyecekler :44:
Cuma Günü Yapılacak
Cuma Sabahı Yada Akşamı Yaparım Bildirimi
Sizlerde İyisinizdir Umarım :26:
platesimi yaptım geldimmmmmm mutluyum huzurluyummmmm
artılar ve kalan kilocuklarda beni terk ederler umaırm en kısa zmandaaaa
fundacım
ben yakın olsam müşterin olurdum vallahi bıktım bu kıl tüy işinden yaa
şu makinamı bi deniycem umarım başarabilirim çok pratik olur benim için yagg
hemde azaltıyormuş sir agd adogrumu
seda
tebrikler demekki ödem vardı vucudundaaaa
kaçamaklara devam etme ama
sevda
sarımsaklının plajı güsel ama acaip kalabalık olur
erdek daha sakin ve denizi bence daha temizzz
deryada yeni geldiii sana fikir verir zaten
oh ne güsle yaaa bendeeee hasreten özlemlenn bekliyorummmmm 28 agustosuuu
zeynepcim
geçmiş olsun cnmmmm en kısa zmnada yileşir inşş cnm annenn
hayatta herşey bizler için 1 günd edegişebiliyor insanın hayatıı
herşeyin hayırlısıı olsun cnm
seda
tebrikler demekki ödem vardı vucudundaaaa
kaçamaklara devam etme ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?