80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aa sarımsaklı güzeldir canım,
sen nerede oturuyordun ki izmire yakına geliyorsun

selam kızlar yogunluktan anca girebildim herkesin keyfi yerindedir inşallah

banu bende 4 seferdir sir agdaya gidiyorum ve çok memnunum 4 kerede bile acayip azaldı kıllarım.evde yapmaya çalıştım ortalık battı ve asla suyla bile çıkmıyor özel yagıyla bulaştıgı yerden çıkarabiliyorsun.bizim burda çok uygun agda bende gidiyorum kuaföre özel bölgem hariç heryerimi aldırıyorum.ohhh be rahatlık varmış

başınız sağolsun.allah sabır versin..

gggggünaydın kızlarrrrrr
Yazıyorum ama hep gözden kaçıyorum
Neyse öpüldünüz ben kahvaltıma gidip yazcam size

günaydın gerçi biraz geç oldu..

ay çok zevkliydi face de yazdım.sabahları aletlerde çalışıyordum hadi bi yürüyeyim bu sefer dedim.ilaç gibi geldi.26 sında dönüyorum canım.bi 80 i görsem gitmeden başka bir şey istemem.

güzelim geçmiş olsun.kesin üşüttün sırtını sıcak tut kas gevşetici al bi de ağrı kesici krem sür varsa..

canım sana da geçmiş olsun kızına da..Allah şifa versin..

hanımlar yag tatlı krızımı durduramıyorum.neyapcam bılemedım su bıtkısel haplardANda ıcxıyorum ama olmuyor .tatlı krızımı durdurmak ıcınonerınız varmı?

canım kaptan(masumm) zaten yazmış ama yemeyeceksin bunun başka yolu yok.ben defalarca kızlara dert yandım,onlar defalarca sabırlı ol vazgeçme dedi.ve ben artık boğazımı tutuyorum.öğlen önümde lahmacun yediler ben k yedim.dün dondurma yediler yemedim.künefe yediler yemedim.mecburum yememek zorundayım yoksa zayıflayamam.sen de kendini tutacaksın.inşallah başarırsın.aramıza hoş geldin.

yahu kızlar bişey söylüyecem neden kimse benimle ilgilenmiyor.okadar şeyler yazıyorum.kimsecikler doğru dürüst cvp vermiyor.arada kaynıyor felan diyorum ama illaki okunuyordur.üzülüyorum.

canım bak yukarıda da kristena yazmış ama siz menü yazıyorsunuz çıkıyorsunuz.biz bir şeyle yazınca ne bileyim yorum yazın böyle böyle sohbet olsun.ama bazen bilgim olmayan yerlerden soruyorsunuz ben de cvp yazmıyorum.biz de ilk geldiğimiz de ona buna yorum yazarak sohbete katıldık.tanıtayım kendimi ben nilgün 33 yaşındayım 2 kızım var.siz de kendinizden bahsedin.önceden yazdınız belki am htırlylım..

kız wisper harikasın tebrik ederim seni işte budur isteyince nasılda oluyor değilmi?????

sağol canım düzeni tutturdum çok şükür ama balıkesire dönünce büyü bozulacak diye korkuyorum.sonra nilgün saçmalama bunları başaran sensin orada da başarırsın diyorum.sağol güzel yorumun için.

sağol canım hepsi sizin sayenizde.sen,filiz,banu,derya,seher,nrin nazenin,zekiye,ayşe,sevda,gülçin.. hepiniz hep inndınız bana.hep motive etiniz.yesem de gel dediniz kızmadınız .yol gösterdiniz.size mahçup olmamak için bu sefer son dedim.iyi gidiyor devamı gelecek diye umutluyum bu sfeer.inşllah mahçup olmayacağım size..

şu an iskenderun dayım 26 sında balıkesire döönüyorum.burçin neredeki bu arada?

OTE=ZUM;20146059]sizleri çok özledim:84::84: nasılsınızzz? inşşş. herkes iyidir hoştur bu aralar hiç giremiyorum galiba 1 hafta daha yokum ..........ama durum çok kötü degil tartıda bir sabitim bir 1 kilo gitmiş ne oldugum belli degil yani ama şükür rabbime artıda degilim
kızlarrr bi fikir verin ya bugün ya yarın sabah yola çıkıcaz tatile 4-5 günlük bişi
ama nereye gidicemiz belli degil bi diyoruz sarımsaklı bi diyoruz erdek ne dedigimizde belli degil eşimde hele bi çıkalım buluruz gidince diyo..bende garantici bi insanım her işim garanti olsun istiyorum..
aslında erdege gidicektik bi arkadası cok kötü denizine girilmiyo falan filan demiş bişiler napcaz bilmiyorum yani:26::26: bi fikir versenize acill tarafındannn[/QUOTE]

sarımsaklı derim mutlaka git...

iyiyiz inşallah annen de en kısa zamanda iyileşir..

ay yorldum yine gelirim...

o taraflara gidecekseniz Altınoluğu öneririm canım ..süperdir..denizi de mavi bayraklı..bizim orda yazlığımız olduğundna kalacak yerleri nasıldır bilemiyorum..saros tarafı da çok güzelmiş ama ben hiç gitmedim denizi çok temizmiş..kalaak yerler de temiz ve ucuzmuş.

selam kızlar..cumadna beri giremiyordum naısl keyifler?
cuma akşamı arkadaşla yürüyüşe gittim 1 saat falan yürüdük ...
ben c.tesi sabahtan akşama kadar çikolata ve kurabiye kursundaydım süper geçti ama çok yoruldum faceden arkadaşım olanlar bakabilirler fotolara...iyi bir hobi edindim..çok da tatlı bir arkadaş...
akşam 21.00 de kuzenime gidebildim gece 02.00 de yattık sabah 08.30da kalktım..kuzenle kahvaltıdan önce yürüyelim dedik lojmandalar askeriyede yeşillik alan 45 dk falan yürüdük..
pazar öğle gibi evdeydim sıcaktan bişi yapasım gelmedi..
dün de eve gidince kalan mazlemeler vardı hoca bana vermişti hemen yapılması gerekiyordu 30 tane falan kurabiye süslemesi yapıp işe getirdim tadına bile eşim baktı ben bakmadım..
bugün de işyerinde 40 dk spor yaptım ne zamandır sallıyordum bu hafta 2 kez daha gidicem..
c.tesi tatile gidiyoruz..açık büfe değil ondan cozutmam diye düşünüyorum..

:[/QUOTE]
bende senin durumundayım canm canm skılıo kk giriyorum ee kimse tanımadığından yazmıyor bişey anacım
Bu arada listeye bende eklenmek istiyorum

deryacım çok geçmiş olsun canım

seher hoşgeldin sana ve kızına çok geçmiş olsun canım

senacım başınız sagolsun Allah geride kalanlara sabır versin inşallah

bende senin durumundayım canm canm skılıo kk giriyorum ee kimse tanımadığından yazmıyor bişey anacım
Bu arada listeye bende eklenmek istiyorum[/QUOTE]

listeye girebilmek için 2 hafta her gün yediklerini yazıcaksın yorumlara katılcaksın şu anda yaptığımız gibi ondan sonra sanıyorum giriyorsun da kaptanımız banu yani masum daha iyi bilir yada izlem var darkolive yada derya var accapela soul onlar bu konuda seni yadınlatabilirler sen kaç günddür bu gruba geliyorsun??ve adını yaz boyunu yaz kilonu yaz kaç kilo olmak istiyorsun omnu yaz tanıyalım seni bi belki daha önceden yazmış olabilirsin ama ben görnmedim tekrar yazarsan sevinirim tanışmış da oluruz bu arada benim adımda funda çizelgemden de kilomu vs görebilirsin sanıyorumbende 3 aydır burdayım

Başınız sağolsun canım genç ölüm çok zor bu aralar beyin kanaması çok olmaya başladı yaaahep de gnçleri vuruyor..Allah sabırlar versin

Deryacım çok geçmiş olsun..apandisit olmasın..Oldun mu ameliyat falan..Bizimkilerin Cemil i gibi olmayım da ..ne bileyim aklıma o geldi hemen:2:
Ben de sürekli soğuk duş alırım terli vücuda ama o kötü vurunca alta değil de daha çok sırta vurur..eğer devam ederse rüzgar yemişimdir deme git bir dr a canım..

mavikelebek kaç kilosun kaç kilo vermek istiyorsun tickerin yanlış olmuş bişe anlamadım

85 kıloyum cnm hefeım 75 e dusmek de ılk basta ramazan sonuna lkadr 80 olabılmek

tickerde amacım vermek ıstedıgım 5 kıloyu gosterıyor ama yenıden hazırlayım madem yanlıs anlasılıyor

evde kabuk tarcın varmıs yarın sabah baslıycam toz tarcında az bırsey var ama alırım

sabahları kalkınca elma krom ıcıyorum bırde ac kardan 5 i biryerde cay ıcıyorum .
birde bu tarcınlı ballı cayı ıcsem hepsı bır zararlı olurmu?=

meyve tabagı hazırlayabılırsın derken cnm ?meyvelerın ustune mı serpılecek?
meyve ıle yogurt yıyorum meyvenın sekerını alıyormus yogurt

birde ögun aralarındada tarcınlı ballı cay ıcsek neolur*

Tamam cnm teşekkür ederim memnun oldum fundacım bu arada

Ben çağla ilk öncelikle.
Boy:1.60 en son sanırım öyle çıktı birde 1.70 sanıyordum
Kilom:82
Yaklaşık 2-3 gündür aranızda bulunuyorum.
Üniversiteye hazırlanan bir genç kızım her ne kadar göstermesemde
Bugün yediklerimi yazayım.
Sabah kalktım.
Bir bardak suya 1 y.k elma sirkesi koyup içtim tadı iğrenç.çç..
Sonra kendime patates haşladım.
Tuz alıp yedim 1 büyük boy paatatesi.
2 litre su şişem var her gün onu bitiriyorum.Ki bugünde başladım içmeeye sonra lavabo git gel habire
Karnım birazcık açıktı 1 kasede yoğurt yedim.
Akşamda ne yesem bilemedim kızlar vallaha.
58 olmak istiyorum.82 değil
30 mekik çektim gerçi karnım ağrıyınca bırakıyorum nefesim kesiliyor
Olsun parça parça çekiyorum bende.
Titreşimli kemerim var kullanabildiğimde kullanıyorum.
Hı birde kilomun bana yaşattığı hayatı değil benim kendime yaşattığım hayatı yaşamak istiyorum.
Bu arada sizlerdende önerilerinizi desteklerinizi bekliyorum
Malumunuz aile yüzünden yürüyüş yapamıyorum

Bu arada listeye bende eklenmek istiyorum

listeye girebilmek için 2 hafta her gün yediklerini yazıcaksın yorumlara katılcaksın şu anda yaptığımız gibi ondan sonra sanıyorum giriyorsun da kaptanımız banu yani masum daha iyi bilir yada izlem var darkolive yada derya var accapela soul onlar bu konuda seni yadınlatabilirler sen kaç günddür bu gruba geliyorsun??ve adını yaz boyunu yaz kilonu yaz kaç kilo olmak istiyorsun omnu yaz tanıyalım seni bi belki daha önceden yazmış olabilirsin ama ben görnmedim tekrar yazarsan sevinirim tanışmış da oluruz bu arada benim adımda funda çizelgemden de kilomu vs görebilirsin sanıyorumbende 3 aydır burdayım[/QUOTE]

benım

boyum 170
kılom 85 (16.07.2011 başlangıc ) suan 84,8 im
hedefım 75 kılo olabılmek ama ramazan sonuın kadar 80 e ınebılmek ılk basta.
bende uyelıgım uzun suredr var ama 5 gundur fılan sık gelıyorum foruma.
benıde lısteye koyarsanız sevınırım.
hergun yedıklerımı yazarım tabı

çağlacım sabahları kahvaltı etsen daha doyurucu oldur diye düşünüyorum ayrıca patates insanı çabuk acıktırıyor tuz kullanmışsın onuda kullanmasan daha ii olur yanlış hatırlamıyorsam haşlama patates büyük boy 2 dilim ekmek yerine geçiyor sen kahvaltıda her gün 2 dilim ekmek yesen yanında yumurta domates salatalık biber peynir zeytin hem daha sağlıklı olur hemde kolayca acıkmasın ayrıca kendini çok aç bırakırsan daha zor verirsin kiloları az ve sık yersen 3 ana 3 de ara öğün gibi senin için daha rahat olur hemde sıkılmazsın hemen insan kendini fazla aç bırakınca çabuk sıkılıyor yapmak istemiyor bide akşam da ızgara tavuk yada haşlama tavuk ve salata yapabilirsin sadece bi öneri hem kalorisi az olur hemde tok tutar seni birde kilo vermeden mekik falan çekiyorsun onuda fazla tavsiye etmem kilo vermeden yapılan sporlarda yağlar kasa dönüşüyormuş ve vermesi daha zor oluyormuş önce biraz kilo verip sonra sıkılaşma yapsan sanırım senin için daha ii olur ben de sadece yürüyüş yapıyorum başka bişery yapmıyorum ama imkanın varsa evde bisiklet çecirebilrsin en iyi yağ yakma biziklet ve yürüyüş müş kilo vermek için de lütfen fazla aceleci olma kafanada fazla takma derim sonra yavaş ver ama sağlıklı kilo ver canım

selam kızlar
acil bana kızın uyarın
annemdeyim yedikce yiyorum
1 kilo aldım 78 oldum
evimde hersey daha düzenliydi yaa

hoşbuldum canımmmm sorma yaaaaaaaaa geldim geleli temizlik derdine düştüm çok bunaltmadı beni ama sıcakalr başladı ben istanbula döndüm karadenizde akşam yorganla yatıyorduk :2: bir tur yapmalısın bendeceee vur kendini dağa bayıra çok güzel memleketimd iye demiyorum yeşilim tüm tonlarına sahiip

hayırlı olsun canım bende şimdi öğrendim kaptanımızın değiştiğini kaptanın önemi olmaz olurmuuuuuuu motive kaynağımızzz bizim

beğen güzelim beğen tabiii heleki etrafındakilerin olumlu tepkileri insanı dahada kışkırtıyor dimi tam gaz devam
kıyafetler üzerine yakıştıkça istediğini giydikçe insan kilolu geçirdiği onca zmana üzülüyoryeterki isteyelim olmaz diye birşey yok

kızlar kesin kurtuluş epilasyon ekonomik olarakta oldukça uygun taksitle komple 1000 Tl ye bitene kadar yapan yerler var ben kıllarımdan kurtuldum sayılır 3 ayda azıcık çıkıyor onları rutüşla aldırıyorum

selam kızlar
acil bana kızın uyarın
annemdeyim yedikce yiyorum
1 kilo aldım 78 oldum
evimde hersey daha düzenliydi yaa

yersen başa dönersin ben 2 ay geri gittim noldu şişkinliğimle kaldım şimdi düzenime dönmeye çalışıyorum negüzel netede girebiliyorsun kararlılığını bozma 1 kg ne demekkkkkkkkkk 4 paket margarin yapıştırdın vucuduna

fundaaaa
tabiki kendini begeniceksin yaa begenmezsemm saçma lur 8 kilo azmıı
neredeyse bir bebek çıkmış bünyedennn

hiç unutmuyorumm 81 kilo filandım bi tane kotum vardı hamilleik öncesi giyinigim
ozmanlar büyük gelirdii 81 kilo iken bi deneyimd emiştim
ve olmuştu üzeirme nekadar mutlu olmuştum dünyanın en zayıf ve formda insanı bendim sanki
altına mantar topuk ayakkabılarım veee istanbuldna aldıgım meşhur mavi gömlegimle dünyanın en şıkı ve zayıfı bendimm

ssonradaelbiseleirmi denedim tabi hepsi oluyordu üzeime 78 li kilolardaykenn
ve bu beni çokmotive ediyorduuuuuu

sendeeaynayaa bak bak kendiniii sev cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…