sizleri çok özledim:84::84: nasılsınızzz? inşşş. herkes iyidir hoştur bu aralar hiç giremiyorum galiba 1 hafta daha yokum ..........ama durum çok kötü degil tartıda bir sabitim bir 1 kilo gitmiş ne oldugum belli degil yani ama şükür rabbime artıda degilim
kızlarrr bi fikir verin ya bugün ya yarın sabah yola çıkıcaz tatile 4-5 günlük bişi
ama nereye gidicemiz belli degil bi diyoruz sarımsaklı bi diyoruz erdek ne dedigimizde belli degil eşimde hele bi çıkalım buluruz gidince diyo..bende garantici bi insanım her işim garanti olsun istiyorum..
aslında erdege gidicektik bi arkadası cok kötü denizine girilmiyo falan filan demiş bişiler napcaz bilmiyorum yani:26::26: bi fikir versenize acill tarafındannn
s.a arkadaşlar hayırlı sabahlar herkese...ben s.boludayım biliyosunuz..dün acı bir haber aldık..istanbuldaki kuzenlerimden bi tanesi beyin kanaması geçirmiş ve hastanede can vermiş..beynimizden vurulmuşa döndük..eşi ve çocuklarıda burda annesinin yanında tatildelerdi..en küçük çocucuqu daha 5 yaşında..akşam 12 gibi cenaze arabası ve otobüsler istanbuldan buraya hareket etmişler..gelmişlerdir çoktan birazdan bizde gidicez..ölüm nekadar acı bişey ve nekadar beklenmedik bir anda geliyor..canım benim daha çok gençti..
gggggünaydın kızlarrrrrr
Yazıyorum ama hep gözden kaçıyorum
Neyse öpüldünüz ben kahvaltıma gidip yazcam size
günaydınnnn
çok cnm sıkıldıya sabah 6 ya kurmuştum saati ama çalmadııı tlf sesi kısık kaldıgı için
üzüldümmmm ne güsel gidip mis gibi havada yürüycektim
ama yarın kesin yürüycem eşimin tlf kurcam bu kezzzz
nilgünnnn çok keyfili dimi sabahları yürümekk
ne kadar kalcaksın oradaaaa bence ii bir sonuçla dönüceksin sen balıkeisre
tebrikler ayrıca
Günaydın
Günaydın kızlar, midemin sol yanında, belimini üstünde dünden beri bir ağrı var, bir bıçak giriyor ve çıkıyor anlık, sonra geçiyor..Fün tam öğle saati 1 saat yürüdüm aşırı terledim hiç hayatımda olmadığı kadar, ondan sonra eve gidip soğuk duş aldım o yüzden mi acaba? :26:
Öyle hassas bir bünyem de yoktur ama..Kışın bile buzlu su içerim..
Allah sabır versin canım çok üzüldüm genç insanlara ölüm hiç yakıştırılamasada aslında okadar yakın ki bize bu aralar çok ani ölümler oluyor farkettinizmi kalp krizi beyin kanamasısen nasılsın tahlillerin vardı aklımdaydı hep sonuçlar nasıl ?
geçmiş olsun canım soğuk algınlığına benziyor sıcaklarda daha çok hasta olanlardanmısın ben gibi :)
2 ay trabzonda yağmur soğukta bize birşey olmadı istanbula geldik hastayız kızımda grip bende
hanımlar yag tatlı krızımı durduramıyorum.neyapcam bılemedım su bıtkısel haplardANda ıcxıyorum ama olmuyor .tatlı krızımı durdurmak ıcınonerınız varmı?
yahu kızlar bişey söylüyecem neden kimse benimle ilgilenmiyor.okadar şeyler yazıyorum.kimsecikler doğru dürüst cvp vermiyor.arada kaynıyor felan diyorum ama illaki okunuyordur.üzülüyorum.
kız wisper harikasıntebrik ederim seni işte budur isteyince nasılda oluyor değilmi?????
woowwooowooooww beğene bastım ama, 10 kez daha basmak istedim vallahii
hellaalll, bu rada sen nirdesin kuu, balıkesirde değilmisin :26::26::26:
biri balıkesire dönünce filan demişte, hataydamısın yoksa :26::26:
yolda sokakta burçinle karşılaşırsın belkim
Meraba Kızlarr
Cumadan Beri Giremediim
Geçmişide Okuyamadım Hiç Artık Boş Vaktimde Okuyacağım
Annemi Ameliyat Etmiyolar Çünkü Çok Riski Olan Bir Ameliyat
Onun Yerine Yine Riskli Olan Bele İğne Vurma Yöntemiini Deniyecekler :44:
Cuma Günü Yapılacak
Cuma Sabahı Yada Akşamı Yaparım Bildirimi
Sizlerde İyisinizdir Umarım :26:
sizleri çok özledim:84::84: nasılsınızzz? inşşş. herkes iyidir hoştur bu aralar hiç giremiyorum galiba 1 hafta daha yokum ..........ama durum çok kötü degil tartıda bir sabitim bir 1 kilo gitmiş ne oldugum belli degil yani ama şükür rabbime artıda degilim
kızlarrr bi fikir verin ya bugün ya yarın sabah yola çıkıcaz tatile 4-5 günlük bişi
ama nereye gidicemiz belli degil bi diyoruz sarımsaklı bi diyoruz erdek ne dedigimizde belli degil eşimde hele bi çıkalım buluruz gidince diyo..bende garantici bi insanım her işim garanti olsun istiyorum..
aslında erdege gidicektik bi arkadası cok kötü denizine girilmiyo falan filan demiş bişiler napcaz bilmiyorum yani:26::26: bi fikir versenize acill tarafındannn
canım benim ağda manikür pedikür salonum var evime de çok yakın 3 dakkacık yürüyerek heheheheh
vsağo canım napalım kırk yılın başı işe laptop getirdim konuşcak kimseckler yok anm takılıyorum bi orda bi orda
s.a arkadaşlar hayırlı sabahlar herkese...ben s.boludayım biliyosunuz..dün acı bir haber aldık..istanbuldaki kuzenlerimden bi tanesi beyin kanaması geçirmiş ve hastanede can vermiş..beynimizden vurulmuşa döndük..eşi ve çocuklarıda burda annesinin yanında tatildelerdi..en küçük çocucuqu daha 5 yaşında..akşam 12 gibi cenaze arabası ve otobüsler istanbuldan buraya hareket etmişler..gelmişlerdir çoktan birazdan bizde gidicez..ölüm nekadar acı bişey ve nekadar beklenmedik bir anda geliyor..canım benim daha çok gençti..
mavikelebek kaç kilosun kaç kilo vermek istiyorsun tickerin yanlış olmuş bişe anlamadım
hem kabuk tarçın al hemde toz al
1 kupa suyun içine 1 kabuk tarçını at kaynasın
ılıyıncada 1 çay kaşıgı balı kat
toz tarçınladaa kendineee meyve tabakları hazırlayabilirisn
yogurtla karıştırıp üzerine tarçın serp hem yag yakımını kolaylaştırır
hemde tatlı ihtiycanı keser
1 çay kaşıgı balda 20 kalori var çok dgeil yani
ama balsız dene öncee tatlı ihtiyaın kesilirse bal katma
ama bal ve terçınlı su içip sabah akaş
kilo verenler var
bende senin durumundayım canm canm skılıo kk giriyorum ee kimse tanımadığından yazmıyor bişey anacım
Bu arada listeye bende eklenmek istiyorum
canım kaptan(masumm) zaten yazmış ama yemeyeceksin bunun başka yolu yok.ben defalarca kızlara dert yandım,onlar defalarca sabırlı ol vazgeçme dedi.ve ben artık boğazımı tutuyorum.öğlen önümde lahmacun yediler ben k yedim.dün dondurma yediler yemedim.künefe yediler yemedim.mecburum yememek zorundayım yoksa zayıflayamam.sen de kendini tutacaksın.inşallah başarırsın.aramıza hoş geldin.
QUOTE]
hosbulduk cnm.
kendımı tutmaya calısyorum cnm.masummm yenı onerılerde bulundu.tarcınlı bal fılan buaksam baslıycam yapmaya kararlıyım kılo verıcem
Tamam cnm teşekkür ederim memnun oldum fundacım bu arada
Ben çağla ilk öncelikle.
Boy:1.60 en son sanırım öyle çıktı birde 1.70 sanıyordum
Kilom:82
Yaklaşık 2-3 gündür aranızda bulunuyorum.
Üniversiteye hazırlanan bir genç kızımher ne kadar göstermesemde
Bugün yediklerimi yazayım.
Sabah kalktım.
Bir bardak suya 1 y.k elma sirkesi koyup içtim tadı iğrenç.çç..
Sonra kendime patates haşladım.
Tuz alıp yedim 1 büyük boy paatatesi.
2 litre su şişem var her gün onu bitiriyorum.Ki bugünde başladım içmeeye sonra lavabo git gel habire
Karnım birazcık açıktı 1 kasede yoğurt yedim.
Akşamda ne yesem bilemedim kızlar vallaha.
58 olmak istiyorum.82 değil
30 mekik çektim gerçi karnım ağrıyınca bırakıyorum nefesim kesiliyor
Olsun parça parça çekiyorum bende.
Titreşimli kemerim var kullanabildiğimde kullanıyorum.
Hı birde kilomun bana yaşattığı hayatı değil benim kendime yaşattığım hayatı yaşamak istiyorum.
Bu arada sizlerdende önerilerinizi desteklerinizi bekliyorum
Malumunuz aile yüzünden yürüyüş yapamıyorum
seher hoşgeldin kız ammaa tatil yaptın haa
istanbulun sıcağına alışabildin mi, karadenizden sonra
ayy ne güzeldir şimdi karadeniz, şöyle tüm o yaylaları görmek istiyorum kapsamlı bir karadeniz turuyla
elayy
kilo vermek istiyorsan biraz daha dikkatli olman lazım canım
sen ne zaman buraya gelip bişiyler yazsan diyorsun kii
bugün şöyle oldu böyle oldu kaçamak yaptım kaçırdım
gittiğinde bol ızgara yiyebilirsin ki
tatlı bişiyler yemediğin sürece k.h diyeti yapıyor gibi kilo verebilirsin canım
hani biraz araştır senin düzenine hangisi uyuyorsa o diyetten başla bi daha da bozma
zor olur senin için bi ye bi yeme, vücuduna yazık canım
hayırlı olsun canım bende şimdi öğrendim kaptanımızın değiştiğini kaptanın önemi olmaz olurmuuuuuuu motive kaynağımızzz bizimizlemmmm selam cnmmm
fundaa
kimseler almadı kaptanlıgı hadi ben alimm deidmmmm
bişiy yaptıgımda yokta işte adı var sadece listeyideee deryoş yapıyor zatennn
neysem kızlar ben platese kaçar maxi plus yapıcam yineee
umarım cumaya kadar artılardannnn kurtulurum yaaaa
dün k yı sabah ve akşam yedimm ama yok anacım olmuyor acıkıyorum akşammm
sabah öglen yiyceksin akşamda taş gibi yyceksin proteiiii tıka basaaa
kızlar size bişey söylicem alt tarafı 8 kilo verdim ama varya havamdan yanıma yaklaşılmıyor kendimi bir beğeniyorum anlatamam giydiklerime dikkat ediyorum makyajımı yapıyorum kendimi nassı güzel nassı güzel hissedeiyorum anlatamam ne güzel bir duyguymuş tarifi yok demmekki ben hedifime ulaşsam sanıyorum alçak dağları ben yarratım şeklinde gezicem ortalıklarda aynaya bi bakıyorum :108::108::108:sonra bidaha bakıyorum yok böle bişi yaw:82:kendini beğenmişin teki oldum
selam kızlar yogunluktan anca girebildim herkesin keyfi yerindedir inşallah
banu bende 4 seferdir sir agdaya gidiyorum ve çok memnunum 4 kerede bile acayip azaldı kıllarım.evde yapmaya çalıştım ortalık battı ve asla suyla bile çıkmıyor özel yagıyla bulaştıgı yerden çıkarabiliyorsun.bizim burda çok uygun agda bende gidiyorum kuaföre özel bölgem hariç heryerimi aldırıyorum.ohhh be rahatlık varmış
selam kızlar
acil bana kızın uyarın
annemdeyim yedikce yiyorum
1 kilo aldım 78 oldum
evimde hersey daha düzenliydi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?