80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eşim beni çıldırtacak buzdolabı dondurma dolu :84::84::84::84:
yemiyeceğim işte yemiyeceğimmmm
kırlar terliyken tartılınca ağır çıkılıyomu ? yok eğer çıkılmıyorsa 1 kg daha aldım :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

cuma günüü güsel bir kahvaltı yapıcma ya çok özledm kahvaltı yapmayııı
bu haftadan çok ümitl degilim nedenseee

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza..
birçok yöntem deneyen , bu konuda çok para harcayan biri olarak size naçizane tavsiyem,zayıflama yöntemleriyle kafanızı karıştırmayın..
bu işin basit bir mantığı var yediğinden az ye ,hareketini artır..sonra süreç ilerledikçe size ne yarıyor ne yaramıyor ?kilo durunca napılır, ödem nasıl atılır?spor nasıl yapılır, platese ne zaman başlanır gibi sorularınıza zaten burda çok net yanıt bulabilirsiniz..ben de yolun çok başındayım ama burda 20.30.40 kg veren arkadaşlarımız var..Herkes birbirine yardıma hazır ama çabuk kilo vermeye çalıştığınızda daha çok alıyoruz aldık da hepimiz denedik bunu..Şimdiye dek zaten hep çabuk verip çabuk almdık mı..aynı şeyleriş denersek sonuç yine aynı olacaktır..Bne çok vakit kaybettim sizler de etmeyin diye söylüyorum..yanlış anlamayın beni..

bende yeni katıldım foruma. 3 gün önce üye oldum. yaklaşık 4 ay önce diyete başladım 93 kg idim. şimdi 81.. kg ya düştüm. bende sizlerle birlikte zayıflamaya devam etmek istiyorum. 2 3 haftadır kilo vermem durmuştu. kk da detoks diyetini okudum ve 2 . gündeyim. 600 gr kadar vermişim :)) inşallah dilediğimiz kilolara ineriz:)))

Aslında ben kahvaltı alışkanlığı olan birisi değilim fundacım.
O yüzden patates haşladım yedim.
Neyse daha dikkat edicem.Ben diyet hakkında pek bir bilgiye sahip değilim.
O yüzden belkide yanlış yapıyorum
Doktra gittim ben 1600 kalorilik bir diyet verdi kadına soru sorayım demeden şutladı
O diyettede ara öğünler var
ama benim zamanım çok kısıtlı sürekli koşuştrmacam olduğundan ancak sabah akşam şeklinde yiyebiliyorum.
Ne kadar doğru bilinmez ama 3 ana 3 ara olayınıda denedim başaramadım zamandan dolayı.
Eksik kalan şeyler oluyordu hep.
Bende kendi beslenme düzenimle kilo vereyim dedim
Ben sebzeyi seven biriside değilim niye böyle bir yapıya sahibim bilinmez ama etçilimdir.
Tavuk tüketmeyede dikkat edicem.
Ama diyet için kalkıp özel hazırlık yaptıkça pes ediyorum ben.
Ve artık pes etmemek adına evde ne piştiyse onu yemeye karar verdim.
Mesela ben sosisli yumurtayı yarım ekmekle yer kalkardım şimdi bir dilimle yiyip kalkıyorum
Ki akşam yemeğimde böyle olcak.
Vallaha napıcam bilinmez ama vercem kiloları inat ettim:78:

selam kızlar
acil bana kızın uyarın
annemdeyim yedikce yiyorum
1 kilo aldım 78 oldum
evimde hersey daha düzenliydi yaa

sakın şinci çantayı geçircem kafana haaaaaa

bir bebek haaa allah iyiliğini versin koptum burda keşke doğursaymışım

sende hoş geldin canım azmin daim olsun seninde

bende değildim ara öğünü asla yapmazdım sık yersem çok acıkıyorum yemmessem akşama kadar acıkmıyorum diyordum ama öğle deyilmiş burdan dı sanırım birisi öneride bulunmuştu ara öğünler için minik poşetlerde meyvelerimizi çantamıza koyabilrisiniz demişti işe yarıyor sende öle bişeyler yapabilirsin kahvaltı içinse ne olursa olsun 10 dak erkenkal ama mutlaka kahvaltı yap derim sana çok faydası olucak inan

işte cayma sebebii...

sen ilk baştan yediklerini bu kadar azaltırsan sonrasında ne yapacaksın
işler yoğun bebek bilmem ne herkesin sorumlulukları ve işleri var
ara öğün dediğin şey özel menü hazırlamanı gerektirmez ki
soy bi salatalık al sana ara öğün
1 avuç leblebi ye
1 ayran iç
1 kase yoğurt ye
1 avuç çerez ye
2 ceviz ye
1 elma ye
1 avuç kiraz ye
istersen form bisküvilerden ye
bunlardan birini tercih edebilirsin yani

normal adam gibi kahvaltını et, öğlende normal ye, akşam yemeğini az yağlı yemek yada ızgara tercih et
başka yolu yok, hayat 1 haşlanmış patatesle geçmez inan bana...
kii patates karbonhidrattır, diyette düşmandır

banuşşş pilatesimi bende yaptım
birde banyo yaptım üstüne harika oldu

dün oğlan uyumadı akşama yaparım dedim
eşimde boşver bugün yapma, yapıcam dedim, oturdum oğlan çıktı üstüme yapamadım
neyin varki ben seni böyle seviyorum yeter diyor
ben kilo için yapmıyorum ki sıkılaşmak için yapıyorum dedim
velhasıl yapamadım

bugün oğlumun uyumasını beklemedim bi kaç kez bölündü
akşama bi daha yapıcam aynısını

ebruu ile yaparken gerçekten çok motive oluyorsun
eskiden sevmezdim hiç, şimdi kanım kaynamaya başladı bacıma

düzenli olarak yapıcam, yakınmak yok, göbeğim yumuşak, bacağım sıkılaşsın bilmem ne yokk
çalışırsan olur kardeşim

Tamam canım önerilerini dikkate alıyorum hemencikkk çok çok çok saol

Tamam patatesi cıs listeme koydum
Dediklerini uygulayacam ama bilinçli değilim diyet hakkında.
Ama bu anlattıklarınız çok işime yarıyıcak yarın söz 3 ara 3 ana öğün yiyip yazcam..
Ay kızlar aslında şimdi daha heycanlandım ben diyeti aç kalmk sanıyordum ne yalan söyliyim
Ama anladım ki öyle değilmiş saolun.
Vercem şu kiloları taşşş gibim hatun olcemsonra buraya fotoğraflar ekliyicem bol bol

başınız sağolsun allah sabır versin hepinize çok gençmiş üzüldüm

sena başınız saolsun
genç ölüm çok zor, allah çocuklarından güldürsün annesini...

sarımsaklı derim mutlaka git...

iyiyiz inşallah annen de en kısa zamanda iyileşir..

ay yorldum yine gelirim...[/QUOTE]

deryacım çok geçmiş olsun canım

seher hoşgeldin sana ve kızına çok geçmiş olsun canım

senacım başınız sagolsun Allah geride kalanlara sabır versin inşallah

Başınız sağolsun canım genç ölüm çok zor bu aralar beyin kanaması çok olmaya başladı yaaahep de gnçleri vuruyor..Allah sabırlar versin

saqolun kızlar siz görmeyin bu acıları..
biraz önce geldik eve...burada yaşanan acıların tarifi yoktu bugün...aniden gelişen kalp spazmı kalp krizi tansiyon ve ani şeker yükselmesi alıp götürdü bizden erhanı...3 yetim çocuk ve eşine doyamamış gencecik bir gelin..ölen daha 34ünde...seslerden feryatlardan daqlar titredi gökler aqladı bizlerle birlikte..taş taş üstünde kalmadı yakılan aqıtlarla..daha hiçbirşey yaşayamadıkki diye baqıran eşinin sesi gitmiyor kulaklarımdan..annesinin dizleri tutmaz oldu yıqılıverdi milletin kucaqına..ömrü bu kadarmış vadesi gelmiş diyor insan ama şu bir gerçekki;

ÇOK KİLOLUYDU ERHANIMIZ...

hani insan belki diyor bu kadar kilolu olmasaydı bukadar sorunuda olmazdı..belki hayatta olurdu bugün..belkiler keşkeler bitmiyor hayatımızda..
kilo vermeyi çıtır olmaktan güzel görünmekten çok SAĞLIKLI olmak için vermeliyiz arkadaşlar..Rabbime emanetsiniz..

Son düzenleme:
bugün kardeşime gittim bekar evini temizledik annemle geberdim yorgunluktan şu erkekler ne pasaklılar yaaa

giderken bi meşhur pastaneden açma,poğaça falan aldı annem bende yedim 2 dene

sonra bide beni kesceniz ama dondurma yedim valla azcık yedim banu :))evdeyim açtım klimayı attım kendimi koltuğa elim kolum kalkmıyor izmir 37 derece ,sokaktski dereceler 42 yazıyo valla pişik oldum anasını satayım... akşama kuru köfte yapcam patates kızartmasıyla da ben yemem zaten poğaçalardan hala midem yanıyor 2 soda içtim kesmedi... bakalım çok acıkırsam karpuz yer geçerim.öpüyorum şimdilik sizleri gülay kaçar

elay izlemin dedigi hergün bir bahanen var yemek için
yaniiama ne diyete adepte olabilirin böyle nedee kilo verebilirsin
biraz azimli ve hırslı olmalısınnn bencee irdeli olmasınnnn
kusura bakma ama ben çok kızıyorum snein gibi insalaraaa

mrb bende 70 kiloyum suan bundan önce 85 dim simdiki hedefim yani intdeki ideal kilomu söleyen program 13 kilo verip 59kilo olmam gerektigini sölüyorr hadi bakalim

selam kızlar
acil bana kızın uyarın
annemdeyim yedikce yiyorum
1 kilo aldım 78 oldum
evimde hersey daha düzenliydi yaa

süper motivasyon dolu,kararlı ve sonuçlarını almaya başlamış bir arkadaş..aramıza hoş geldin.

annem kısır yapmıştı dayanamadım değil istedim ve yedim.abartmadım ama ağır geldi biraz bulgur.neyse akşam sporumda kalori yakar veririm artık.

bol yeşillikli yeseydin nilgün kısırıı saat erken eritirsin dahaa

umarım sabah yine artı olmamm yaa çok canım sıkılıyorr
63 ü görmektenn 61 e ramak kalmışken hopp diye 63
eger böle giderseee haftaya karbon beni bekliyor 4*5 gün
sıcakta çekilmez biliyorum amaa
son haftamı iyi degerlendirmeliyim:78::78::78::78::78:

ne dıyosunu hanımlar vede masummm zararı olurmu kı

merhaba kızlar,

geçen cuma ve dün adalar gittik. orda çekildiğim bi fotoyu koymak istedim. şapkayada çok özendim kabataşta satıyorladı iskelenin orda alıyım dedim. hoş olmuş mu bilmiyorum ama güneşte iyi oldu valla:82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…