80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hee şunu bileydin aç kalınca hiç gitmiyor kilolar insan yedikçe veriyor valla kalori hesbı yaparsan çok rahat edersin ekmek şeker un tuz yağ bunları kestinmi zaten otomatik olarak kilolar 3 er 5 er gidiyor

kızlar saat 6 gibi denize gittim yarım saat falan yüzmüşümdür dönüştede minübüse binmedik 1 saat falanda yürümüşümdür önce bayır çıktık sonra bayırı indik kavaktan sarıyere yürüdük nasıl iyi geldi anlatamam akşamda bir başka oluyor deniz yaa şimdi bi duş alıcam ama önce bi bakınayım dedim sizlerree

bugün yediklerim

kalkar kalkmaz 4 kayısı

sabah:
uno denge sandviç ekmek yarısı içine beyaz peynir
yeşilçay

ara:
yeşil çay
kuşburnuçayı

öğlen:
k fleks 1 kase
yarım yağlı süt

ara:
nescafe 3 bir arada

akşam:
tavuk döner
ayran

spor 120 dak yürüyüş
su 2 lt
30 dak yüzme

uyanınca

5 i biryerde cayı

kahvaltı
1 yumurta
1 bardak cay (sekersız)
2dilim domates
2 yesıl zeytın
1 kucuk dılım ekmek
1 tatlı kasıgı kayısı recelı

arada
dondurma

ogle yemegı

4 kasık pılav
3 kasık bamba
yogurt
1ince dilim ekmek

arada

1 muz
yogurt (üzrine tarcınla )

2bardak sekersız cay 2 tane kucuk patateslı pasta

aksam
1kasık pılav
2 kasık bamya
1kucuk dılım ekmek
yogurt tarcınla
4 badem

hanımlar
sabahları xxxx ıcıyorum ac karna sonra 5i biryerde cayı.ç
masum tarcınlı bLLI cay onerdı bırde onu ıcsem 3 ü kotu edermı yoksa ayrı ayrı mı ıceyım ?buna hala kımse cevap vermedı

Son düzenleyen: Moderatör:

aynen öyle dahada dikkat edicem burda beni her gören ne kadaqr kilolusun
dikkat et
gençsin kocan beğenmez
salak salak konuşuyorlar
moral bnozuldukça yiyorum
ben 73le hamile kaldım zaten diyorum yokyok sen zayıftın 5 kilom kaldı gebe kaldığım kiloma gelmeme
insanlar gerizekalı kıskançlar ama seneye görmek istiyrum suratlarını

bol yeşillikli yeseydin nilgün kısırıı saat erken eritirsin dahaa

çok tatlı olmuşsıun cnm

moralim bozuk burda ya kızlar desteğiniz için çok sağolun
size bir kaç olay anlatıyım
kuzenimin oğlu sünnet oldu sünneti nezmn yapcaksınız diye sordum belli değil dediler bende iyi niyete seneye yapın kilo veririm seneye dedim
kahkahalara boğuldular

bugünde halam kilo alınca kafan da büyümüş dedi
insanları boğasın geliyor
moral bozuk oluncada ben aksine yerim yerim yerim

bol yeşillikli yeseydin nilgün kısırıı saat erken eritirsin dahaa

aynen oyle yedim canim yanina ayran da ictim karnim sissin de fazla yemeyeyim diye..

Simdi de yuruyusten geldim yarim saat yurudum yarim saatte aletlerde calistim.

anladim ki vucut cok nankor.azcik kacamak yap affetmiyor.sanirim dondurma yemistin.ama o kadar da olsun ya.kac kilo verdin hakkin senin.insallah cumaya vermis olursun.

ne dıyosunu hanımlar vede masummm zararı olurmu kı

cok yukleniyorsun midene.gun icerisinde araliklarla uygula bence.sabah elma krom oglen besi bir yerde aksam tarken balli su.hatta su sisenin icine cubuk tarcin at ki ben oyle yapiyorum.her ictigim su tarcinli oldugu icin tatli cok aramiyorum.

yarim kaldi mesaj kusura bakma.biz yanindayiz kim ne derse desin.hep beraber zayiflayacagiz ve milletin agzini kapatacagiz.

nilgün evet cnm sadece dondurma yedim 2 akşam veee olaya bak artıdayım
bünyemin zor oldugunu unutuppp kaçamak yapıyorum normal insanlar gibii
ceza olarak haftaya karbon yapıcam 4 veya 5 günn

vayy yavrum vayyyyy emnüye bak hizaya gelllll
naptın bacım sennnn amaaa yaz sen böle böle düzeltcez menüleri
sabah az ekmek yemişsinnn yahu ye 2 dlm
hadi öglnde yedin diyelim ekmegii ama akşam yeme
2 yk pilav 1 dlm ekmek yapar ona göre hesaplayıp ye cnm

muz çok kalorili 1 muz 2 porsiyon meyve yerine geçiyor dikkatli yemeni tavsiye ederim

ayrıca herşeyi üst üste içmee
tarçını sonra deneee

receli annem dun yaptı tadına bakmak ıcın yedım annem bakmıycakmısın recelımın tadına dedı dıye yedım.yumurta yıyınce pek bırsey yıyemıyorum onuda ıste rrcelın tadına bakayım dedım.yarın dahada azaltacagım gıt gıde yedıgım seylerı azaltıyorum.muz yerkende yanında yogurtla yedım uzerlernde tarcın doktum senın dedıgın gıbı.aksam ekmegıde bayaga kucuk bır dılımdı oyuzden.bır anda kesersem yıyecekler bunyem bılıyorum 10 dk sonra yemek ısteyecek
yarın dahada azaltacagım

bunun yanında sabah 30 dk hareket yaptım evde.
sonra 30 sar dkka 2 partı yurudum.
sonra evde 1 saat harket yaptım .
yedım ama harekette yaptım D:

tarcını nezaman içeyim?
birde maslumm ya bu tarcın ayıptır sorması bagırsakları calıstırıp ıshal yaparmı ?

kaçakçay75 : teşekkür ederim azimle devam inşallah :)

wisper : çok teşekkür ederim hoşbuldum:))

Form cayi ictim ama hala etki gostermedi.sporu yapti da bi de wc olayi olsaydi su kisir kacamagim telafi olurdu.yok ya cok rahatsiz oldum valla aksamlari yine k yiyecegim ben..

Menumu yazayim
sabah
2dilim tb ekmegi peynir domates salatalik

ara
turk kahvesi

ogle
k ve yarim yagli sut

ara erik

aksam
kisir domates salatalik marul

2 saat spor
2 lt su
1 fincan form cayi

canım hoşgeldin aramıza başlangıç kilolarımız ve süremiz hemen hemen aynı... azmin bol olsun burdan kopmayın .....

sarımsaklı derim mutlaka git...

iyiyiz inşallah annen de en kısa zamanda iyileşir..

ay yorldum yine gelirim...

saqolun kızlar siz görmeyin bu acıları..
biraz önce geldik eve...burada yaşanan acıların tarifi yoktu bugün...aniden gelişen kalp spazmı kalp krizi tansiyon ve ani şeker yükselmesi alıp götürdü bizden erhanı...3 yetim çocuk ve eşine doyamamış gencecik bir gelin..ölen daha 34ünde...seslerden feryatlardan daqlar titredi gökler aqladı bizlerle birlikte..taş taş üstünde kalmadı yakılan aqıtlarla..daha hiçbirşey yaşayamadıkki diye baqıran eşinin sesi gitmiyor kulaklarımdan..annesinin dizleri tutmaz oldu yıqılıverdi milletin kucaqına..ömrü bu kadarmış vadesi gelmiş diyor insan ama şu bir gerçekki;

ÇOK KİLOLUYDU ERHANIMIZ...

hani insan belki diyor bu kadar kilolu olmasaydı bukadar sorunuda olmazdı..belki hayatta olurdu bugün..belkiler keşkeler bitmiyor hayatımızda..
kilo vermeyi çıtır olmaktan güzel görünmekten çok SAĞLIKLI olmak için vermeliyiz arkadaşlar..Rabbime emanetsiniz..
[/QUOTE]

başınız saolsun arkadaşım heleki genç acısı herşeyden daha da kötü...allah sabırlar versin ailesine zor bir yaşam bekliyor onları....

ortim walla çok güzelsin vücut tipimizi benzetiyorum seninle... ah bi istediğimiz kilolara varalım daha neler giyebileceğiz....

nilgüncüm walla sen bu işi başarıyorsun bak kafana koydumu nasıl oluyor nerde ne durumda olursan ol o psikolojide oldunmu olay bitiyor... çok güzel gidiyorsun eylül de bakalım kaç olacaksın....

nilgüncüm walla sen bu işi başarıyorsun bak kafana koydumu nasıl oluyor nerde ne durumda olursan ol o psikolojide oldunmu olay bitiyor... çok güzel gidiyorsun eylül de bakalım kaç olacaksın....

sağol canım ne güzel şeylr yazmışsın.elimden geleni yapıyorum.hala midem şiş rahatsız etti kısır ya..neyse bi daha yemem olur biter.sen neler yaptın nasıl geçti günün?

sağol canım ne güzel şeylr yazmışsın.elimden geleni yapıyorum.hala midem şiş rahatsız etti kısır ya..neyse bi daha yemem olur biter.sen neler yaptın nasıl geçti günün?

canım evet mide garipsiyor benim eşimin 10 günlük kursu var sabah 8 de gitti şimdi 11 de geldi antrönörlük 4 gün böleymiş bütün gün kızımla birlikteydik canım çıktı yani mızmızlandı durdu walla yürüyüşe de gidemedim artık... iki gündür iki öğün k yapıom ama işte nolur bilmiom aksilik tartım değişim için firmaya gönderildi dün ne zaman gelir bilmiom ....

ii geceler canım sana ......

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…