80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

üzülme canım gerçekten dikkatlerinden kaçmıştır yoksa kimse cevaplamasa bile derya ve izlem yada banu illaki cevap verirler

bilmem ki çünkü bir sürü sordum hala cvp veren yok:78:evde spor aletim yok twistir alıyım mı dedim hala cvp yokkkk.bende kendi çapımda takılıyorum işte...:89:

ah canım benim gel bizde beraber takılalım.bende seninle ilgilenirim.öyle yememezlik yapma.sonra birden yüklenirsin daha kötü olur.mümkün olduğu kadar aç kalmamaya bak.ufak ufak atıştır ama öle ağır şeyler değil.ohhh ne güzel sporda yapıyormuşsun.ben yapamıyorum bir türlü.zamanım olmuyor.:93:

hiç olur mu arkadaşım kaç kere laf attım sohbetlerinize katılmaya çalıştım.herkes aynı şeyi söylüyorsa demek ki var bişeyler değil mi?:26:en basit örnek senin bebişlere kaç kere geçmiş olsun dedim.sıkıntına ortak olmaya çalıştım kendimden kızımdan örnekler verdim.ok seni anlıyorum bebişler hasta vaktin olmuyordur geçmişi okumaya çünkü çok hızlı ilerliyor.ben bile geçmişi okuyum derken çoğu kez bişeyler yazmadan uykum gelip yattığım oldu.

bende caglaya aynen bunları soylemek için alıntı yap yapmıştım gerek kalmaış cok dogru seyler soylemişsin canım

izlemde bi kaç acıklama yapmış kesinlikle katılıyorum. benim gozumde en buyuk hata diyeti ac kalmak gibi gorup kendini fazlasıyla sıkmak. sonundada tabiki sıkılıp herşeye fazlasıyla saldırmak.

birde nacizane fikrim. artık kimse menü sünü paylaşmıyor bi kaç kişi hariç. en azından yeni gelenler için paylaşalım kızlar fikir edinirler. hepside bi arayış içindeler. sanırım menulerle daha kolay anlarlar anlatmak istediklerimizi.

ben sabah ve akşamları yemek yiyen az ekmek tüketen ben az yiyorum ya diyen biriydim. diyete basladım 3 ana 3 ara ogunle. ya ben eskisinden fazla yiyorum kilo veriyorum dedim ve baktımki onemli olan dogru olan seyleri yemekmiş. 1 paket cıkolata yerine guzelce yemek salata, yogurt yemek beni daha cok doyuruyormuş. kızartma tatlı hamur işi abur cubur yemeyin az yaglı yemekler ızgara etler az yaglı salata yogurt vs özü bunlar. aralar içinde izlem guzel bi açıklama yapmış zaten. arkadaslar surekli takipte kalın herkesten bişey kapacaksınız emin olun. kendiniz için eksta arayışlar içn girmeyin önce bunları yapın sonrası zaten gelecek.

onlara inat incecik ol geç karşılarına. boyle insanlara bende sinir olurum. sizine ya. gerçekten bizleri dusundukları için soyleseler eminim ki daha farklı sekilde dile getirirler. bi büyügüm kilommdan dolayı bi davette herkesin içinde bi imada bulunmuştu. kötü niyetinden degil bilmediginden. bende ters tepki vermiştim biraz. bugun kızım sen zayıflamıssın demiyeyim diyorum duramadım dikkat et kendine hasta falan olma bu seferde diyor. onceki soyledikleri geldi aklıma. aslında butun sozlere kulaklarımızı kapatıp. cvplarımı sadece zayıflayarak vermeliyiz. daha dogru en guzel cvbı bu sekilde veriebiliyoruz.

izlem sana yazmak için girdimmm
unutmuşummmm
tebrik ederim ii başladın platese bence bu kezzzz bırakmıycaksın spor işini ve bırakmada zaten
ebruya bende sinir oluyordum ama şimdi keyifle yapıyorum

çok tepki alıyor ebru mankenden sporcu mu olur diye amaaa
önemli olan yapabilmesi başarmasıııı
bizim gibi evden çıkamayan bayanlara evde plates ögretyo ee daha ne olsunnn

öncelikle geçmiş olsun dilegin için teşekrü edrm

ve herkes aynı şeyi söylüyor derken km herkes anlayamadım?

lütfen topigi eski yeniii diyeeee ayırmayalımmm
şahsım adıma ben buraya gelmesemd ekalan 4 kilomu veririmm
ama buradaki sohbet muhabbet için gliyorumm

herkr birbirine yardımcı olmaya çalışıyor ama ilk gelgiiginde herkeisn yazısı havada kalabiliyor bu norrmal

bilmem ki çünkü bir sürü sordum hala cvp veren yok:78:evde spor aletim yok twistir alıyım mı dedim hala cvp yokkkk.bende kendi çapımda takılıyorum işte...:89:

kilon nered etoplanmış bilemiyorum ama twist bel bölgesini çalıştıran bir alet
bence spor aleti almaktasa evde leisle sensoni ile yürü
yürüyüş yaptıran bir kadın miller halinde yürüyüleri var
çok ter attırıyor ve kalori harcatyor
evde ip atla filan
tek bir bölgeni çalıştırmak şuanda uygun olmazz önce kilonun büyük kısmından kurtul sonra bölgesel açalışırsın

sonrada platese başlaaa

adın banu değil miyanlış anlamadıysam.benim adım da emine.boyum:1.63 27 haziranda 83 kiloyla başladım.geçen hafta cuma tartıldığımda 79 kilo çıktım.bel bölgem gayet iyi yani ince hoş bi tek orası iyi ya.karın ve kalça kısmım acayip.şu ara spor nerdeyse imkansız gibi.ancak ramazanda müsait olurum onda da zaten yapamam malum oruç olcam.spor şimdilik yok.verdiğim kilolarıda sporsu verdim acaba tekrar alırmıyım ki

canım hoşgeldin bendede var twister ama hala bende yapmıom yürüyüş en güzeli banu da demiş leslie ile evde yapabilirsinbaşlangıç olarak 1 milden başlayıp 5 mile kadar var zamanla artırırsın....önce çizelge hazırla inanılmaz motive ediyor... sonrada yavaş yavaş gerisi geliyor ben ilk 1 ay sadece okuyup çıkıyordum sonra yavaş yavaş sohbetlere katıldım hatta belki bi ara durmadan kendi kendime konuşuyor gibi hissediyordum ama mutlaka okuyan cevap yazan birileri olur ... bu ara herkes tatilde aslında daha kalabalığız ... herkes ya memleketinde yada tatilde olunca daha az vakit buluyor aslında buda güzel bir fırsat senin için diyet türlerini oku başarı hikayelerini oku kim nasıl ne yapıyor yani bunlar insanı inanılmaz motive ediyor... liste için iki hafta menülerini yaz ondan sonra hooop listedesin işin en güzel tarafı da bu cuma bildirimleri....zamanla vücudunu tanırsın düzenine yaşam tarzına göre ara ara diyetini değiştirirsin.. benimde zamanım yok pek yürüyüş için evde videolardan bişiler yapabilirsin yani hiç bir gününü boş geçirmemeye çalış.. bol suuuuu yeşil çay artı form çayı...azmin bol olsun....

:18::18::18::18::18:

Kızlaaaar iyi akşamlar

Sevdacım, geçen hafta ben erdeğe gittiğimde gayet iyiydi, sabah deniz anası çoktu ama insanların gelmesiyle filan öğleden sonra tertemiz oldu su..Fakat eşim geçen pazar gitti, çok yosun olduğunu söyledi...Şimdi önümüzdeki pazartesi filan eşimle gideceğiz, son durumu o zaman bildiririm

Nihalcim, eşimde hemen derya apandist olmasın dedi ama zannetmiyorum o kadar şiddetli değildi ağrı..Zaten geçti bugün çok şükür
Geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ederim kızlar

Nurancım, çoooooooook tatlısın
Şapka çok yakışmış, her zaman tak sakın tereddüt etme
O şapkanın aynısında arıyorum haftalardır Ama bula bula kovboy şapkası buldum en fazla, hevesimden onu aldım Ben de son kez eşimle denize gidince takacağım, hevesimi alırım banane

Yeni gelen arkadaşlar, inanın şu an yaşadığınız yabancılığı hepimiz zamanında yaşadık, o yüzden anlıyoruz duygularınızı..Şu an tatil zamanı olduğu için insanlar tatlı telaşlar içinde, o yüzden belki düzgünce geçmişi bile okuyamıyorlardır..Sorularınıza cevap verecek tecrübeli arkadaşlar da hak verirsiniz ki aylardır hatta senelerdir burada olduklarından biraz uzaklaşmak ve yeni hayatlarının tadını çıkarmak hevesindeler..E sorduğunuz soruları cevaplayamayacak olanlarda hiç yazmıyor doğal olarak

Çok sevdiğim bir söz vardır;

"Görmek istediğiniz değişimin parçası olun"
Siz de bu lafı unutmayın, olayları negatif ya da kişisel algılamayın, cevap mı verilmedi siz daha çok yazın, kimseden pozitif enerji alamıyor musunuz, siz vermek için elinizden geleni yapın
Emin olun hiç anlamadan bu ailenin bir parçası olacaksınız, zaten ilk merhabanızla oldunuz bile

Son düzenleme:

kilo çizelgesini bir türlü beceremedim gitti.en sona gelince yapamıyorum.olmadı gitti.bende buraya acayip motive oldum.nerdeyse hergün burdayım.fırsatım olunca zaten ilk işim leslie ve ardında plates yapmak olcak.ramazanda geçsinde.çünkü ramazana kadar ayırcak vaktim yok.haftayada evde yokum .zaten varya bugün kendime acayip hayret ettim.bugün görümcemin arkadaşlarıyla piknikteydik.mangal yakmadık börekler kurabiyeler felan vardı.okadar az yedim ki.acayip tıkandım.böyle olcağı aklıma bile gelmezdi.çünkü hamur işini çokkkkkkk severim vede tatlıyı.akşamda k.flaks yedim azcık kayısı salatalık hepsi bu kadar.sonradan iştahım açılmaz değil mi acayip korkuyorum.:18:

canım ilk zamanlar gitgeller olur mutlaka heleki bi kilo vermeye başla gerisi kendiliğinden gelir... zaman zaman hepimizin iştahı açılıo ama kontrol etmek elimizde bu işin dönüşü yok verirken gram gram gidiyor ama alırken ne kadar kolay değilmi...bunu aklımızdan çıkarmayıp uğraşmak gerek birde aceleci olmamak lazım ben şaka şuka 1 ocaktan beri dikkat ediyorum al ver al ver derken en son 19 şubatta yeni tartımı aldığımda 90 idi...belki yavaş gidiyor ama gidiyor...ve hedefim 58 birgün mutlaka olacak......

deryacım ne güzel anlatmışsın evet bazen enerji alamasakta vermek te çok güzel ben bazen bunu yapıyorum kendi adıma ve bu beni çok mutlu ediyor... birilerine ön ayak olmak....

aa sarımsaklı güzeldir canım,
sen nerede oturuyordun ki izmire yakına geliyorsun

sarımsaklı derim mutlaka git...

iyiyiz inşallah annen de en kısa zamanda iyileşir..

ay yorldum yine gelirim...[/QUOTE]

ay yorldum yine gelirim...

saqolun kızlar siz görmeyin bu acıları..
biraz önce geldik eve...burada yaşanan acıların tarifi yoktu bugün...aniden gelişen kalp spazmı kalp krizi tansiyon ve ani şeker yükselmesi alıp götürdü bizden erhanı...3 yetim çocuk ve eşine doyamamış gencecik bir gelin..ölen daha 34ünde...seslerden feryatlardan daqlar titredi gökler aqladı bizlerle birlikte..taş taş üstünde kalmadı yakılan aqıtlarla..daha hiçbirşey yaşayamadıkki diye baqıran eşinin sesi gitmiyor kulaklarımdan..annesinin dizleri tutmaz oldu yıqılıverdi milletin kucaqına..ömrü bu kadarmış vadesi gelmiş diyor insan ama şu bir gerçekki;

ÇOK KİLOLUYDU ERHANIMIZ...

hani insan belki diyor bu kadar kilolu olmasaydı bukadar sorunuda olmazdı..belki hayatta olurdu bugün..belkiler keşkeler bitmiyor hayatımızda..
kilo vermeyi çıtır olmaktan güzel görünmekten çok SAĞLIKLI olmak için vermeliyiz arkadaşlar..Rabbime emanetsiniz..
[/QUOTE]

KIZLARRRR hepinize sonsuzz teşekkürler hepinizi çok seviyorum gösterdiginiz ilgiden alakadan dolayı Allah razı olsun inşş. hepinizden. saat sabah 5:20 bir iki saate çıkıcaz rabbim kısmet ederse.daha kesin bi karar yok ama büyük ihtimal erdege gidicez gibi. SİZLERE veda etmeden gitmeye gönlüm razı olmadı ölüm var kalım var hepiniz hakkınızı helal edin inşş. sizleri çokk ama çokkkk seviyorum iyiki varsınız iyiki sizinleyim hepinizin çok hakkı var üzerimde.hoşçalınnnn allaha emanetsinizz inşşşşş.
bide gitmeden
DERYACIM liste için ellerin dert görmesin inşş. baYILDIM tek kelimeyleee
SENA başınız sagolsun canım. rabbim sizlere ömür versin inşş. rabbim günahlarını affetsin mekanı cennet olsun inşşş.
İZLEMM canım nerden geliyon demişsin kocaeliden çıktım yola ....................nereye gittigim meçhul anacım
inşşş. hayırlısıyla gider geliriz dikkat edicemm söz veriyorum inşş. artısız geri dönücemmm
hoşçalın.................................

Son düzenleme:

ben de var yapmıyorum tavsiye de etmiyorum.leslie en iyisi..

beni kasteti herhalde.ben be bu tarz bir şey yamıştım ama kasıt yok yanlı anlaşıldım sanırım.

ay yorldum yine gelirim...

saqolun kızlar siz görmeyin bu acıları..
biraz önce geldik eve...burada yaşanan acıların tarifi yoktu bugün...aniden gelişen kalp spazmı kalp krizi tansiyon ve ani şeker yükselmesi alıp götürdü bizden erhanı...3 yetim çocuk ve eşine doyamamış gencecik bir gelin..ölen daha 34ünde...seslerden feryatlardan daqlar titredi gökler aqladı bizlerle birlikte..taş taş üstünde kalmadı yakılan aqıtlarla..daha hiçbirşey yaşayamadıkki diye baqıran eşinin sesi gitmiyor kulaklarımdan..annesinin dizleri tutmaz oldu yıqılıverdi milletin kucaqına..ömrü bu kadarmış vadesi gelmiş diyor insan ama şu bir gerçekki;

ÇOK KİLOLUYDU ERHANIMIZ...

hani insan belki diyor bu kadar kilolu olmasaydı bukadar sorunuda olmazdı..belki hayatta olurdu bugün..belkiler keşkeler bitmiyor hayatımızda..
kilo vermeyi çıtır olmaktan güzel görünmekten çok SAĞLIKLI olmak için vermeliyiz arkadaşlar..Rabbime emanetsiniz..
[/QUOTE]

KIZLARRRR hepinize sonsuzz teşekkürler hepinizi çok seviyorum gösterdiginiz ilgiden alakadan dolayı Allah razı olsun inşş. hepinizden. saat sabah 5:20 bir iki saate çıkıcaz rabbim kısmet ederse.daha kesin bi karar yok ama büyük ihtimal erdege gidicez gibi. SİZLERE veda etmeden gitmeye gönlüm razı olmadı ölüm var kalım var hepiniz hakkınızı helal edin inşş. sizleri çokk ama çokkkk seviyorum iyiki varsınız iyiki sizinleyim hepinizin çok hakkı var üzerimde.hoşçalınnnn allaha emanetsinizz inşşşşş.
bide gitmeden
DERYACIM liste için ellerin dert görmesin inşş. baYILDIM tek kelimeyleee
SENA başınız sagolsun canım. rabbim sizlere ömür versin inşş. rabbim günahlarını affetsin mekanı cennet olsun inşşş.
İZLEMM canım nerden geliyon demişsin kocaeliden çıktım yola ....................nereye gittigim meçhul anacım
inşşş. hayırlısıyla gider geliriz dikkat edicemm söz veriyorum inşş. artısız geri dönücemmm
hoşçalın................................. [/QUOTE]

günaydın ve hayırlı yolculuklar canım.Allah kazasız belasız gidip gelmek nasip eder inşallah..

günaydın topiğimin çıtır ve çıtır adayı hatunları...spordan geldim.yağmurda yürüdüm ama pes etmedim 1 saat spor yapıp geldim.tartıda banu gibi 83 gördüm sinir oldum.ne güzel dün sabah 81 idim.kesin kıısırın suçu.pis kısır bi daha yemeyeceğim seni.ben akşamları k ya devam ediyom anacım.moralimin yüksek olması midemin dolu olmasından daha önemli...

selamm kızlarrr
çok cnm sıkkınnn 1.500 gr artıdayım tamm
karbonlaaaaa verdigim bütün emekleirm gitii
bogazmı tutmayım 2 gün dondurma yeidm diyeeeee
çok nankör bir bünyem var bunu bir kez daha anadımmm

şu artılarımdan kurtuluna akdar bir süre gelmeyi düşünmüyorumm kk ya
çok is vcnm sıkıldııı agladım sinirdennn sabah sabah

k.i.b

karbonla derken cnm ?nasıl oluyor?übirde leısle sensonide nedır?
bırkac kez bunu dedın cnm da ne oldugunu bulamadım

bende emazla aynı şeyleri hissediyorum malesef..mesajlarıma sorularıma menülerime hiçbir yorum cevap alamadım.çok kalabalıgız arada kaynıyor gidiyor yazdıklarım.son 3-4 gündür konu sadece takibimde okuyorum ama cevap yazasım gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…