üzülme canım gerçekten dikkatlerinden kaçmıştır yoksa kimse cevaplamasa bile derya ve izlem yada banu illaki cevap verirler
Bende senin gibiyim canım
Gel ben seninle ilgilenirim.
Kızlar sabah kahvaltısı yaptım ama sadece patates haşlaması yedim canım birşey istemiyor şu 5 günde 5 kilo diyetini uygulaycam sanırım
Birde 15 mekik 15 bacak hareketi yaptım inş gitcek kiloşlar
ya bu ara herkes aynı şeyi söylüyor ama arkadaşlar
topige girip sohbete kattılmak gerekiyorki bizde sizi tanıyalım paylaşım artsınn
güdne 1 defa girip selam verip menü yazmayla paylaşım artma zki
ayrıca şuan zaten topikte kimse yok olanlarda meşgul
şehsen ben şahsım adına yazaılanları bile göremiyorum çünkü geçmiş okuyamıyorum
bazen gözden kaçabilir yazdıkların bu normalll
Tamam cnm teşekkür ederim memnun oldum fundacım bu arada
Ben çağla ilk öncelikle.
Boy:1.60 en son sanırım öyle çıktı birde 1.70 sanıyordum
Kilom:82
Yaklaşık 2-3 gündür aranızda bulunuyorum.
Üniversiteye hazırlanan bir genç kızımher ne kadar göstermesemde
Bugün yediklerimi yazayım.
Sabah kalktım.
Bir bardak suya 1 y.k elma sirkesi koyup içtim tadı iğrenç.çç..
Sonra kendime patates haşladım.
Tuz alıp yedim 1 büyük boy paatatesi.
2 litre su şişem var her gün onu bitiriyorum.Ki bugünde başladım içmeeye sonra lavabo git gel habire
Karnım birazcık açıktı 1 kasede yoğurt yedim.
Akşamda ne yesem bilemedim kızlar vallaha.
58 olmak istiyorum.82 değil
30 mekik çektim gerçi karnım ağrıyınca bırakıyorum nefesim kesiliyor
Olsun parça parça çekiyorum bende.
Titreşimli kemerim var kullanabildiğimde kullanıyorum.
Hı birde kilomun bana yaşattığı hayatı değil benim kendime yaşattığım hayatı yaşamak istiyorum.
Bu arada sizlerdende önerilerinizi desteklerinizi bekliyorum
Malumunuz aile yüzünden yürüyüş yapamıyorum
çağlacım sabahları kahvaltı etsen daha doyurucu oldur diye düşünüyorum ayrıca patates insanı çabuk acıktırıyor tuz kullanmışsın onuda kullanmasan daha ii olur yanlış hatırlamıyorsam haşlama patates büyük boy 2 dilim ekmek yerine geçiyor sen kahvaltıda her gün 2 dilim ekmek yesen yanında yumurta domates salatalık biber peynir zeytin hem daha sağlıklı olur hemde kolayca acıkmasın ayrıca kendini çok aç bırakırsan daha zor verirsin kiloları az ve sık yersen 3 ana 3 de ara öğün gibi senin için daha rahat olur hemde sıkılmazsın hemen insan kendini fazla aç bırakınca çabuk sıkılıyor yapmak istemiyor bide akşam da ızgara tavuk yada haşlama tavuk ve salata yapabilirsin sadece bi öneri hem kalorisi az olur hemde tok tutar seni birde kilo vermeden mekik falan çekiyorsun onuda fazla tavsiye etmem kilo vermeden yapılan sporlarda yağlar kasa dönüşüyormuş ve vermesi daha zor oluyormuş önce biraz kilo verip sonra sıkılaşma yapsan sanırım senin için daha ii olur ben de sadece yürüyüş yapıyorum başka bişery yapmıyorum ama imkanın varsa evde bisiklet çecirebilrsin en iyi yağ yakma biziklet ve yürüyüş müş kilo vermek için de lütfen fazla aceleci olma kafanada fazla takma derim sonra yavaş ver ama sağlıklı kilo ver canım
aynen öyle dahada dikkat edicemburda beni her gören ne kadaqr kilolusun
dikkat et
gençsin kocan beğenmez
salak salak konuşuyorlar
moral bnozuldukça yiyorum
ben 73le hamile kaldım zaten diyorum yokyok sen zayıftın5 kilom kaldı gebe kaldığım kiloma gelmeme
insanlar gerizekalı kıskançlar ama seneye görmek istiyrum suratlarını
çok tatlı olmuşsıun cnm
moralim bozuk burda ya kızlar desteğiniz için çok sağolun
size bir kaç olay anlatıyım
kuzenimin oğlu sünnet oldu sünneti nezmn yapcaksınız diye sordum belli değil dediler bende iyi niyete seneye yapın kilo veririm seneye dedim
kahkahalara boğuldular
bugünde halam kilo alınca kafan da büyümüş dedi
insanları boğasın geliyor
moral bozuk oluncada ben aksine yerim yerim yerim
hiç olur mu arkadaşım kaç kere laf attım sohbetlerinize katılmaya çalıştım.herkes aynı şeyi söylüyorsa demek ki var bişeyler değil mi?:26:en basit örnek senin bebişlere kaç kere geçmiş olsun dedim.sıkıntına ortak olmaya çalıştım kendimden kızımdan örnekler verdim.ok seni anlıyorum bebişler hasta vaktin olmuyordur geçmişi okumaya çünkü çok hızlı ilerliyor.ben bile geçmişi okuyum derken çoğu kez bişeyler yazmadan uykum gelip yattığım oldu.
bilmem ki çünkü bir sürü sordum hala cvp veren yok:78:evde spor aletim yok twistir alıyım mı dedim hala cvp yokkkk.bende kendi çapımda takılıyorum işte...:89:
kilon nered etoplanmış bilemiyorum ama twist bel bölgesini çalıştıran bir alet
bence spor aleti almaktasa evde leisle sensoni ile yürü
yürüyüş yaptıran bir kadın miller halinde yürüyüleri var
çok ter attırıyor ve kalori harcatyor
evde ip atla filan
tek bir bölgeni çalıştırmak şuanda uygun olmazz önce kilonun büyük kısmından kurtul sonra bölgesel açalışırsın
sonrada platese başlaaa
bilmem ki çünkü bir sürü sordum hala cvp veren yok:78:evde spor aletim yok twistir alıyım mı dedim hala cvp yokkkk.bende kendi çapımda takılıyorum işte...:89:
yaşlar geçyor artık kız
gençliğine güvenme
bende 3 gün filan elbiseyle yatmıştım gece
cumartesi günü, allahım küçük tuvaletimi yaparken bi acı çekiyorum kii anlatamam
normal dururkende sanki sıkışmışım kaçıverecek gibi oluyordu
üşüttüm kendimi sanırım, neden böyle oldu diye düşünürken eşim dedi, elbiseyle yattığın için olmuştur diye
o zaman dank etti, şimdi şortla yatıyorum
yaş 30a geliyor sırtımızı sıcak tutacaz artık
canım hoşgeldin bendede var twister ama hala bende yapmıom yürüyüş en güzeli banu da demiş leslie ile evde yapabilirsinbaşlangıç olarak 1 milden başlayıp 5 mile kadar var zamanla artırırsın....önce çizelge hazırla inanılmaz motive ediyor... sonrada yavaş yavaş gerisi geliyor ben ilk 1 ay sadece okuyup çıkıyordum sonra yavaş yavaş sohbetlere katıldım hatta belki bi ara durmadan kendi kendime konuşuyor gibi hissediyordum ama mutlaka okuyan cevap yazan birileri olur ... bu ara herkes tatilde aslında daha kalabalığız ... herkes ya memleketinde yada tatilde olunca daha az vakit buluyor aslında buda güzel bir fırsat senin için diyet türlerini oku başarı hikayelerini oku kim nasıl ne yapıyor yani bunlar insanı inanılmaz motive ediyor... liste için iki hafta menülerini yaz ondan sonra hooop listedesin işin en güzel tarafı da bu cuma bildirimleri....zamanla vücudunu tanırsın düzenine yaşam tarzına göre ara ara diyetini değiştirirsin.. benimde zamanım yok pek yürüyüş için evde videolardan bişiler yapabilirsin yani hiç bir gününü boş geçirmemeye çalış.. bol suuuuu yeşil çay artı form çayı...azmin bol olsun....
kilo çizelgesini bir türlü beceremedim gitti.en sona gelince yapamıyorum.olmadı gitti.bende buraya acayip motive oldum.nerdeyse hergün burdayım.fırsatım olunca zaten ilk işim leslie ve ardında plates yapmak olcak.ramazanda geçsinde.çünkü ramazana kadar ayırcak vaktim yok.haftayada evde yokum .zaten varya bugün kendime acayip hayret ettim.bugün görümcemin arkadaşlarıyla piknikteydik.mangal yakmadık börekler kurabiyeler felan vardı.okadar az yedim ki.acayip tıkandım.böyle olcağı aklıma bile gelmezdi.çünkü hamur işini çokkkkkkk severim vede tatlıyı.akşamda k.flaks yedim azcık kayısı salatalık hepsi bu kadar.sonradan iştahım açılmaz değil mi acayip korkuyorum.:18:
:18::18::18::18::18:
Kızlaaaar iyi akşamlar
Sevdacım, geçen hafta ben erdeğe gittiğimde gayet iyiydi, sabah deniz anası çoktu ama insanların gelmesiyle filan öğleden sonra tertemiz oldu su..Fakat eşim geçen pazar gitti, çok yosun olduğunu söyledi...Şimdi önümüzdeki pazartesi filan eşimle gideceğiz, son durumu o zaman bildiririm
Nihalcim, eşimde hemen derya apandist olmasın dedi ama zannetmiyorum o kadar şiddetli değildi ağrı..Zaten geçti bugün çok şükür
Geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ederim kızlar
Nurancım, çoooooooook tatlısın
Şapka çok yakışmış, her zaman tak sakın tereddüt etme
O şapkanın aynısında arıyorum haftalardırAma bula bula kovboy şapkası buldum en fazla, hevesimden onu aldım Ben de son kez eşimle denize gidince takacağım, hevesimi alırım banane
Yeni gelen arkadaşlar, inanın şu an yaşadığınız yabancılığı hepimiz zamanında yaşadık, o yüzden anlıyoruz duygularınızı..Şu an tatil zamanı olduğu için insanlar tatlı telaşlar içinde, o yüzden belki düzgünce geçmişi bile okuyamıyorlardır..Sorularınıza cevap verecek tecrübeli arkadaşlar da hak verirsiniz ki aylardır hatta senelerdir burada olduklarından biraz uzaklaşmak ve yeni hayatlarının tadını çıkarmak hevesindeler..E sorduğunuz soruları cevaplayamayacak olanlarda hiç yazmıyor doğal olarak
Çok sevdiğim bir söz vardır;
"Görmek istediğiniz değişimin parçası olun"
Siz de bu lafı unutmayın, olayları negatif ya da kişisel algılamayın, cevap mı verilmedi siz daha çok yazın, kimseden pozitif enerji alamıyor musunuz, siz vermek için elinizden geleni yapın
Emin olun hiç anlamadan bu ailenin bir parçası olacaksınız, zaten ilk merhabanızla oldunuz bile
platesimi yaptım geldimmmmmm mutluyum huzurluyummmmm
artılar ve kalan kilocuklarda beni terk ederler umaırm en kısa zmandaaaa
fundacım
ben yakın olsam müşterin olurdum vallahi bıktım bu kıl tüy işinden yaa
şu makinamı bi deniycem umarım başarabilirim çok pratik olur benim için yagg
hemde azaltıyormuş sir agd adogrumu
seda
tebrikler demekki ödem vardı vucudundaaaa
kaçamaklara devam etme ama
sevda
sarımsaklının plajı güsel ama acaip kalabalık olur
erdek daha sakin ve denizi bence daha temizzz
deryada yeni geldiii sana fikir verir zaten
oh ne güsle yaaa bendeeee hasreten özlemlenn bekliyorummmmm 28 agustosuuu
zeynepcim
geçmiş olsun cnmmmm en kısa zmnada yileşir inşş cnm annenn
hayatta herşey bizler için 1 günd edegişebiliyor insanın hayatıı
herşeyin hayırlısıı olsun cnm
erdek eskiden güğzeldi artık hiç kimse beğenmiyor bana sorarsan sarımsaklı derim kendim gitmedim ama gidenler çok güzel diyorlar orayı tavsiye ederim canım
geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin
evet canım çok doğru sir ağda gerçektende azaltıyor kılları alan kişi işi bilmeli yoksa kılları kırıyorlar ozman bi anlamı kalmıyor iyi alındığında 1 sene gibi bir zamanda çok fark oluyor kıllarda neredeyse kalmıyor gibi çok az çıkıyor kıllar sertleşmiyor yumuşuyor ve azalıyor gidebilirsen iyi birini bul ve git bu arada bir tavsiye kıllarınızı aldırırken asla uzun yani bilekten dize kadar bir kerede almalrına izin vermeyin kılların kırılmasına ve sizin sık sık ağdaya gitmenize neden olur en az bilekle diz arasında 3 kerede almalarını isteyin bellki biraz daha uzun sürer ama çok iyi sonuçlar alırsınız
aa sarımsaklı güzeldir canım,
sen nerede oturuyordun ki izmire yakına geliyorsun
o taraflara gidecekseniz Altınoluğu öneririm canım ..süperdir..denizi de mavi bayraklı..bizim orda yazlığımız olduğundna kalacak yerleri nasıldır bilemiyorum..saros tarafı da çok güzelmiş ama ben hiç gitmedim denizi çok temizmiş..kalaak yerler de temiz ve ucuzmuş.
başınız sağolsun.allah sabır versin..
günaydın gerçi biraz geç oldu..
ay çok zevkliydi face de yazdım.sabahları aletlerde çalışıyordum hadi bi yürüyeyim bu sefer dedim.ilaç gibi geldi.26 sında dönüyorum canım.bi 80 i görsem gitmeden başka bir şey istemem.
güzelim geçmiş olsun.kesin üşüttün sırtını sıcak tut kas gevşetici al bi de ağrı kesici krem sür varsa..
canım sana da geçmiş olsun kızına da..Allah şifa versin..
canım kaptan(masumm) zaten yazmış ama yemeyeceksin bunun başka yolu yok.ben defalarca kızlara dert yandım,onlar defalarca sabırlı ol vazgeçme dedi.ve ben artık boğazımı tutuyorum.öğlen önümde lahmacun yediler ben k yedim.dün dondurma yediler yemedim.künefe yediler yemedim.mecburum yememek zorundayım yoksa zayıflayamam.sen de kendini tutacaksın.inşallah başarırsın.aramıza hoş geldin.
canım bak yukarıda da kristena yazmış ama siz menü yazıyorsunuz çıkıyorsunuz.biz bir şeyle yazınca ne bileyim yorum yazın böyle böyle sohbet olsun.ama bazen bilgim olmayan yerlerden soruyorsunuz ben de cvp yazmıyorum.biz de ilk geldiğimiz de ona buna yorum yazarak sohbete katıldık.tanıtayım kendimi ben nilgün 33 yaşındayım 2 kızım var.siz de kendinizden bahsedin.önceden yazdınız belki am htırlylım..
sağol canım düzeni tutturdum çok şükür ama balıkesire dönünce büyü bozulacak diye korkuyorum.sonra nilgün saçmalama bunları başaran sensin orada da başarırsın diyorum.sağol güzel yorumun için.
sağol canım hepsi sizin sayenizde.sen,filiz,banu,derya,seher,nrin nazenin,zekiye,ayşe,sevda,gülçin.. hepiniz hep inndınız bana.hep motive etiniz.yesem de gel dediniz kızmadınız .yol gösterdiniz.size mahçup olmamak için bu sefer son dedim.iyi gidiyor devamı gelecek diye umutluyum bu sfeer.inşllah mahçup olmayacağım size..
şu an iskenderun dayım 26 sında balıkesire döönüyorum.burçin neredeki bu arada?
OTE=ZUM;20146059]sizleri çok özledim:84::84: nasılsınızzz? inşşş. herkes iyidir hoştur bu aralar hiç giremiyorum galiba 1 hafta daha yokum ..........ama durum çok kötü degil tartıda bir sabitim bir 1 kilo gitmiş ne oldugum belli degil yani ama şükür rabbime artıda degilim
kızlarrr bi fikir verin ya bugün ya yarın sabah yola çıkıcaz tatile 4-5 günlük bişi
ama nereye gidicemiz belli degil bi diyoruz sarımsaklı bi diyoruz erdek ne dedigimizde belli degil eşimde hele bi çıkalım buluruz gidince diyo..bende garantici bi insanım her işim garanti olsun istiyorum..
aslında erdege gidicektik bi arkadası cok kötü denizine girilmiyo falan filan demiş bişiler napcaz bilmiyorum yani:26::26: bi fikir versenize acill tarafındannn
sarımsaklı derim mutlaka git...
iyiyiz inşallah annen de en kısa zamanda iyileşir..
ay yorldum yine gelirim...
:18::18::18::18::18:
Kızlaaaar iyi akşamlar
Sevdacım, geçen hafta ben erdeğe gittiğimde gayet iyiydi, sabah deniz anası çoktu ama insanların gelmesiyle filan öğleden sonra tertemiz oldu su..Fakat eşim geçen pazar gitti, çok yosun olduğunu söyledi...Şimdi önümüzdeki pazartesi filan eşimle gideceğiz, son durumu o zaman bildiririm
Nihalcim, eşimde hemen derya apandist olmasın dedi ama zannetmiyorum o kadar şiddetli değildi ağrı..Zaten geçti bugün çok şükür
Geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ederim kızlar
Nurancım, çoooooooook tatlısın
Şapka çok yakışmış, her zaman tak sakın tereddüt etme
O şapkanın aynısında arıyorum haftalardırAma bula bula kovboy şapkası buldum en fazla, hevesimden onu aldım Ben de son kez eşimle denize gidince takacağım, hevesimi alırım banane
Yeni gelen arkadaşlar, inanın şu an yaşadığınız yabancılığı hepimiz zamanında yaşadık, o yüzden anlıyoruz duygularınızı..Şu an tatil zamanı olduğu için insanlar tatlı telaşlar içinde, o yüzden belki düzgünce geçmişi bile okuyamıyorlardır..Sorularınıza cevap verecek tecrübeli arkadaşlar da hak verirsiniz ki aylardır hatta senelerdir burada olduklarından biraz uzaklaşmak ve yeni hayatlarının tadını çıkarmak hevesindeler..E sorduğunuz soruları cevaplayamayacak olanlarda hiç yazmıyor doğal olarak
Çok sevdiğim bir söz vardır;
"Görmek istediğiniz değişimin parçası olun"
Siz de bu lafı unutmayın, olayları negatif ya da kişisel algılamayın, cevap mı verilmedi siz daha çok yazın, kimseden pozitif enerji alamıyor musunuz, siz vermek için elinizden geleni yapın
Emin olun hiç anlamadan bu ailenin bir parçası olacaksınız, zaten ilk merhabanızla oldunuz bile
öncelikle geçmiş olsun dilegin için teşekrü edrm
ve herkes aynı şeyi söylüyor derken km herkes anlayamadım?
lütfen topigi eski yeniii diyeeee ayırmayalımmm
şahsım adıma ben buraya gelmesemd ekalan 4 kilomu veririmm
ama buradaki sohbet muhabbet için gliyorumm
herkr birbirine yardımcı olmaya çalışıyor ama ilk gelgiiginde herkeisn yazısı havada kalabiliyor bu norrmal
sarımsaklı derim mutlaka git...
iyiyiz inşallah annen de en kısa zamanda iyileşir..
ay yorldum yine gelirim...
selamm kızlarrr
çok cnm sıkkınnn 1.500 gr artıdayım tamm
karbonlaaaaa verdigim bütün emekleirm gitiibogazmı tutmayım 2 gün dondurma yeidm diyeeeee
çok nankör bir bünyem var bunu bir kez daha anadımmm
şu artılarımdan kurtuluna akdar bir süre gelmeyi düşünmüyorumm kk ya
çok is vcnm sıkıldııı agladım sinirdennn sabah sabah
k.i.b
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?