80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın herkese, kılolar yuzunden depresıfım ama napıyorum yemek dısında hıcbır sey..
burdan cok kılolu bır kısının vefatını ogrendım,erken gıdısatta bu cok etkılı emınım cunku su an da bıle tansıyonum yuksek,pcosdan dolayı sekerım var ve ınsulın dırencım
ve ben hala tembellık yapıyorum, mıdem bulanıyordu ılacdan sabah poaca yedım,aynı zamanda dr.ye gıdıyorum dıyet ve bu hastalıkları kontrol altına alalım dıye..
onumuzdekı hafta tatılde olacagım.. offffffffffff:84:

hanımlar bugun dısarı cıkıcam da annemle cıkmısken ogle yemegı yerıne sımıtle ayran ıcsem olurmu? ne drsınız?

canim gunaydin keyfin yok anliyorum ama kk ya girmemek moralini duzeltecekse girme.ama yanlis yaparsin.biz dertlerimizi de paylasmiyor muyuz burada.anlattikca rahatlarsin ki bu bunyenin ilk yaptigi sey degi.kacamaksiz ve sporla da arti ciktigin zamani hatirliyorum.lutfen uzme kendini.senguclu bir kadinsin.gel kopma buradanilacin biz de..

of kizlar ya cok uzamadi mi bu konu.defalarca yazdik.ama bizi de anlayin.birbirimizi kocalarimiza kadar taniyoruz.e bu samimiyet bazen ikili sohbetlere neden olabiliyor.defalarca art niyetimiz yok iyi ki aramiza geldiniz yavas yavas icli disli olacagiz diyoruz.yeri geldigin de ben de sohbet disi kaliyorum ama benden once birbirini taniyan hatta telefonlasan var ne yapim surat mi asayim onlaraa?
Lutfen boyle seyler yazip beni uzmeyin...

tatlim hos geldin.basari hikayelerinde masumm u ve darkolive oku.ve bizimle olmaya devam et.ilac sen de.vucudun sana emanet artik ona iyi davran..

hanımlar bugun dısarı cıkıcam da annemle cıkmısken ogle yemegı yerıne sımıtle ayran ıcsem olurmu? ne drsınız?

simite alternatif yok mu psarkta mi olacaksin cay bahcesinde mi...simit 4 dilim ekmek degerinde bildigim kadariyla...

herkese merhaba kızlar geçmişe bakamadım ama bi genç kardeşimiz vefat etmiş sanırım Allah rahmet etsin geride kalanlara sabır versin inşallah

banu canım yaaa nereye gidiyorsun bizi bırakıp bende cumaya nazaran artıdayım üzülme demeyeceğim üzülüyor insan ama ne yapalım saglık olsun bu kadar kilo verdik kalanlarda gidecek inşallah

elay biz bugün nehirle buluşucaz istersen gel sende ifadeni alayım senin bu böyle olmayacak

nurancım çok yakışmış
bende çok severim şapka
çeşit çeşit tak kuu, yaşlar geçiyor

ağzına sağlık ortimmmmmmm

elay biz bugün nehirle buluşucaz istersen gel sende ifadeni alayım senin bu böyle olmayacak

nurancım çok yakışmış
bende çok severim şapka
çeşit çeşit tak kuu, yaşlar geçiyor

ayyy keşke aynı yerlerde olaydık da birlikte otursaydık benim cadıya senin ki gibi yaşıtı bi arkadaş lazım çocuk benden sıkıldı artık hep evde olmuoooo...

canım yanında meyve götür süt iç ayran iç veya sadece ızgara bişiler ye ekmeksiz....

yanımda meyve goturmeem.dısarsa yıyecek dıyet turu seyler yapan yer yk ve gittiğim yerde en guvenılr olarak yersem sımıt yada pogaca turu seyler yıyebılırım.ıger yerlerın etlerıno tavuklarını bılmıyorum cokda guvenenmıyorum.ayranla bırlıkte sımıt yuemek susamdakı yagları erıtır dıye duymustum.ayran mutlaka ıcerımde sımıt yada bırsey yemem gerekıyor ogle yemegı vaktım gelıcek dısarı cıktıgımda.ogun atlamak da ıstemıyorm.

KIZLARRRR hepinize sonsuzz teşekkürler hepinizi çok seviyorum gösterdiginiz ilgiden alakadan dolayı Allah razı olsun inşş. hepinizden. saat sabah 5:20 bir iki saate çıkıcaz rabbim kısmet ederse.daha kesin bi karar yok ama büyük ihtimal erdege gidicez gibi. SİZLERE veda etmeden gitmeye gönlüm razı olmadı ölüm var kalım var hepiniz hakkınızı helal edin inşş. sizleri çokk ama çokkkk seviyorum iyiki varsınız iyiki sizinleyim hepinizin çok hakkı var üzerimde.hoşçalınnnn allaha emanetsinizz inşşşşş.
bide gitmeden
DERYACIM liste için ellerin dert görmesin inşş. baYILDIM tek kelimeyleee
SENA başınız sagolsun canım. rabbim sizlere ömür versin inşş. rabbim günahlarını affetsin mekanı cennet olsun inşşş.
İZLEMM canım nerden geliyon demişsin kocaeliden çıktım yola ....................nereye gittigim meçhul anacım
inşşş. hayırlısıyla gider geliriz dikkat edicemm söz veriyorum inşş. artısız geri dönücemmm
hoşçalın................................. [/QUOTE]

ortimmmmmmm valla kaç gündür karşılaşamadık tatile gidion inşallah güzel güzel eğlenirsin kafanı dağıt eşinle çocuklarınla sağ salim git gel inşallahhhh..........

sen bilirsin ama yada müsli special k tarzı bişi ye ben dün akşam gelinimize yemeğe gittim ne mi yedim 1 kase nesfit nelermi vardı menüde çorba köfte pilav kuru fasülye salata şaşırdılar nasıl dayancan diye ama isteyince oluyooo...

Çok sağolun Ablalarım Geçmiş Olsun Dilekleriniz İçin
İnşallah Bunuda Sağlıklı Bİr Şekilde Sabırla Atlatıcaz
Bu Sabah Çok Güzel Rakamlar Gördüm
Cumaya Bomba Gibi Gelcem İnşallah
Bildirim Biraz Geç Yapabilirim :44:
Yada Perşembeden Yaparım Ben

Son düzenleyen: Moderatör:

Takılalım kuzum
De bakem bugün ne yedin ne içtin naptın.

Ben sabah kahvaltı yapıp aradada kayısı yedim öğle yemeğimi henüz yiyemedim geç kalktığım için ama olsun
Ne yesem diye düşünüyorum
Hem sen kilo çizelgesi yapamamışsın bilgilerini kiloşu yaz ben hazırlarım sana

Biz emazla sana cevap veririz canım merak etme sen listeni yaz yeter ki
[[COLOR="#6600ff"kristena Sen Kaç Yaşındasın Canım :44::44:[/FONT][/COLOR]
20 canım.yani olcam diyelim tamamlayacam
Neden ?

Bayildim canim benim emegine, zevkli hatunsun vesselam.

Yaptigin ise verdigin degeri görmek beni acayip mutlu ediyor.

Bu söz konusu ne olursa olsun yapilan ise saygi duyan insanlari gördükce haz aliyorum yapilan o ise bakmakdan bile.

Hersey gönlünce olsun Derya'm

Orda olmak vardi, ahhhh ahhhh

Icim gitti inan

Allahim agiz tadinizi bozmasin canim benim !

Fistiklar söyledim biliyorsunuz esim ameliiyat oldu dizinden diye.

Inanin basimi kasiyacak zamanim olmuyor.

Gelen giden, yemekli misafirler, kalanlar.

Esim, Alyadua, ev, temizlik, yemek derken vallahi mecalim kalmiyor.

Face'e bile telden giriyorum yattigim yerden.

Cok ihmal ettim sizi ama, telafisi olucak SÖZ!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…