selamm kızlarrr
çok cnm sıkkınnn 1.500 gr artıdayım tamm
karbonlaaaaa verdigim bütün emekleirm gitii
bogazmı tutmayım 2 gün dondurma yeidm diyeeeee
çok nankör bir bünyem var bunu bir kez daha anadımmm
şu artılarımdan kurtuluna akdar bir süre gelmeyi düşünmüyorumm kk ya
çok is vcnm sıkıldııı agladım sinirdennn sabah sabah
k.i.b
bende emazla aynı şeyleri hissediyorum malesef..mesajlarıma sorularıma menülerime hiçbir yorum cevap alamadım.çok kalabalıgız arada kaynıyor gidiyor yazdıklarım.son 3-4 gündür konu sadece takibimde okuyorum ama cevap yazasım gelmiyor
günaydın herkese, kılolar yuzunden depresıfım ama napıyorum yemek dısında hıcbır sey..
burdan cok kılolu bır kısının vefatını ogrendım,erken gıdısatta bu cok etkılı emınım cunku su an da bıle tansıyonum yuksek,pcosdan dolayı sekerım var ve ınsulın dırencım
ve ben hala tembellık yapıyorum, mıdem bulanıyordu ılacdan sabah poaca yedım,aynı zamanda dr.ye gıdıyorum dıyet ve bu hastalıkları kontrol altına alalım dıye..
onumuzdekı hafta tatılde olacagım.. offffffffffff:84:
hanımlar bugun dısarı cıkıcam da annemle cıkmısken ogle yemegı yerıne sımıtle ayran ıcsem olurmu? ne drsınız?
hanımlar bugun dısarı cıkıcam da annemle cıkmısken ogle yemegı yerıne sımıtle ayran ıcsem olurmu? ne drsınız?
bugün kardeşime gittim bekar evini temizledik annemle geberdim yorgunluktan şu erkekler ne pasaklılar yaaa
giderken bi meşhur pastaneden açma,poğaça falan aldı annem bende yedim 2 dene
sonra bide beni kesceniz ama dondurma yedim valla azcık yedim banu :))evdeyim açtım klimayı attım kendimi koltuğa elim kolum kalkmıyor izmir 37 derece ,sokaktski dereceler 42 yazıyo valla pişik oldum anasını satayım... akşama kuru köfte yapcam patates kızartmasıyla da ben yemem zaten poğaçalardan hala midem yanıyor 2 soda içtim kesmedi... bakalım çok acıkırsam karpuz yer geçerim.öpüyorum şimdilik sizleri gülay kaçar
Eki Görüntüle 227536
merhaba kızlar,
geçen cuma ve dün adalar gittik. orda çekildiğim bi fotoyu koymak istedim. şapkayada çok özendim kabataşta satıyorladı iskelenin orda alıyım dedim. hoş olmuş mu bilmiyorum ama güneşte iyi oldu valla:82:
ağzına sağlık ortimmmmmmmcanim gunaydin keyfin yok anliyorum ama kk ya girmemek moralini duzeltecekse girme.ama yanlis yaparsin.biz dertlerimizi de paylasmiyor muyuz burada.anlattikca rahatlarsin ki bu bunyenin ilk yaptigi sey degi.kacamaksiz ve sporla da arti ciktigin zamani hatirliyorum.lutfen uzme kendini.senguclu bir kadinsin.gel kopma buradanilacin biz de..
of kizlar ya cok uzamadi mi bu konu.defalarca yazdik.ama bizi de anlayin.birbirimizi kocalarimiza kadar taniyoruz.e bu samimiyet bazen ikili sohbetlere neden olabiliyor.defalarca art niyetimiz yok iyi ki aramiza geldiniz yavas yavas icli disli olacagiz diyoruz.yeri geldigin de ben de sohbet disi kaliyorum ama benden once birbirini taniyan hatta telefonlasan var ne yapim surat mi asayim onlaraa?
Lutfen boyle seyler yazip beni uzmeyin...
tatlim hos geldin.basari hikayelerinde masumm u ve darkolive oku.ve bizimle olmaya devam et.ilac sen de.vucudun sana emanet artik ona iyi davran..
simite alternatif yok mu psarkta mi olacaksin cay bahcesinde mi...simit 4 dilim ekmek degerinde bildigim kadariyla...
elay biz bugün nehirle buluşucaz istersen gel sende ifadeni alayım senin bu böyle olmayacak
nurancım çok yakışmış
bende çok severim şapka
çeşit çeşit tak kuu, yaşlar geçiyor
canım yanında meyve götür süt iç ayran iç veya sadece ızgara bişiler ye ekmeksiz....
yanımda meyve goturmeem.dısarsa yıyecek dıyet turu seyler yapan yer yk ve gittiğim yerde en guvenılr olarak yersem sımıt yada pogaca turu seyler yıyebılırım.ıger yerlerın etlerıno tavuklarını bılmıyorum cokda guvenenmıyorum.ayranla bırlıkte sımıt yuemek susamdakı yagları erıtır dıye duymustum.ayran mutlaka ıcerımde sımıt yada bırsey yemem gerekıyor ogle yemegı vaktım gelıcek dısarı cıktıgımda.ogun atlamak da ıstemıyorm.
kim nereye gidiyor yaa
ben anlamadım :26::26::26::26:
biraz temizlik yapiiim annem cadımı götürdü fırsat bu fırsat....
ah canım benim gel bizde beraber takılalım.bende seninle ilgilenirim.öyle yememezlik yapma.sonra birden yüklenirsin daha kötü olur.mümkün olduğu kadar aç kalmamaya bak.ufak ufak atıştır ama öle ağır şeyler değil.ohhh ne güzel sporda yapıyormuşsun.ben yapamıyorum bir türlü.zamanım olmuyor.:93:
bende emazla aynı şeyleri hissediyorum malesef..mesajlarıma sorularıma menülerime hiçbir yorum cevap alamadım.çok kalabalıgız arada kaynıyor gidiyor yazdıklarım.son 3-4 gündür konu sadece takibimde okuyorum ama cevap yazasım gelmiyor
20 canım.yani olcam diyelim tamamlayacam[[COLOR="#6600ff"kristena Sen Kaç Yaşındasın Canım :44::44:[/FONT][/COLOR]
Kızlar bu hafta size cicili bicili bir liste yaptım, canım sıkılıyordu, vaktim de vardı dedim moral olur :87::87:
Umarım beğenirsiniz
Soru işaretli kısımları dikkate alıp ona göre bildirim yaparsanız çok sevinirim
Bu hafta çoğumuz için güzel bir hafta oldu, haftaya hepimiz için aynı şeyi söylemek dileğiyle..
bi foto daha koyayım da iyicee heveslendireyim sizi
oğlumu koyuyorum botaa
ayağımda paletler
sırf bacak ve basenn çalışıyorr
salla yavrum sallaaa
hem oğlum mutlu oluyor hem ben
Eki Görüntüle 226946 Eki Görüntüle 226947
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?