of kizlar ya cok uzamadi mi bu konu.defalarca yazdik.ama bizi de anlayin.birbirimizi kocalarimiza kadar taniyoruz.e bu samimiyet bazen ikili sohbetlere neden olabiliyor.defalarca art niyetimiz yok iyi ki aramiza geldiniz yavas yavas icli disli olacagiz diyoruz.yeri geldigin de ben de sohbet disi kaliyorum ama benden once birbirini taniyan hatta telefonlasan var ne yapim surat mi asayim onlaraa?
Lutfen boyle seyler yazip beni uzmeyin...
Çok sağolun Ablalarım Geçmiş Olsun Dilekleriniz İçin
İnşallah Bunuda Sağlıklı Bİr Şekilde Sabırla Atlatıcaz
Bu Sabah Çok Güzel Rakamlar Gördüm
Cumaya Bomba Gibi Gelcem İnşallah
Bildirim Biraz Geç Yapabilirim :44:
Yada Perşembeden Yaparım Ben
bende emazla aynı şeyleri hissediyorum malesef..mesajlarıma sorularıma menülerime hiçbir yorum cevap alamadım.çok kalabalıgız arada kaynıyor gidiyor yazdıklarım.son 3-4 gündür konu sadece takibimde okuyorum ama cevap yazasım gelmiyor
Takılalım kuzum
De bakem bugün ne yedin ne içtin naptın.
Ben sabah kahvaltı yapıp aradada kayısı yedim öğle yemeğimi henüz yiyemedim geç kalktığım için ama olsun
Ne yesem diye düşünüyorum
Hem sen kilo çizelgesi yapamamışsın bilgilerini kiloşu yaz ben hazırlarım sana
Biz emazla sana cevap veririz canım merak etme sen listeni yaz yeter ki
20 canım.yani olcam diyelim tamamlayacam
Neden ?
amacım konuyu uzatmak değildi.rahatsız olunan bir durum var bende kendi açımdan olanı yazdım..
sen bilirsin ama yada müsli special k tarzı bişi ye ben dün akşam gelinimize yemeğe gittim ne mi yedim 1 kase nesfit nelermi vardı menüde çorba köfte pilav kuru fasülye salata şaşırdılar nasıl dayancan diye ama isteyince oluyooo...
aslındaa mesajlarıma bakmak için gimriştim ama bu konuşmalrı görünce cvp tyazma geregi hissettimmmm kaptan olarak
kızlar burada emn olun böyle bir şey yok
bir kez daha yazıyorum diger arkadalarda açıklamış ama
yazılarınızınnn araya kaynaması çok normalll
ilk geldigmizde bizimde ldu kendimizi yalnız issettik bu hep oluyor
birdee aksilikki yaz döneminde geldinizzzzz
vee havada kalıyor yazılarınızzz
ne ben nede başkası topigi aklamakkk zordunda dgeiliz açıklamalar yapmak zorundad adgeilizzz
sizin dediginiz gibi olsaaa emin olun bu yazılanlarada cvp vermeyizzz
herkeisn meşguliyet varr ben bile akşamakadar pc açk ve kk da olmama ragmenn cvp yazamıyorum bazen
geçen kış saçma sapan bir olay yaşandı buradaa ismi lazım degil bir arkadaş geldi
topik içinde kendii grubunu kurmaya çalıştı sonraada topigin huzurnu bozdu gitti
ben izlem ve bir kaç arkadaş uzun zmandır buradayız
egerki sizn dediigniz gibi bir yaklaşım söz konusu olsa idi
bizleden başka kimse omazdı şuan topikte
sadece biz olurduukkkk veya kimse ile samimi olmazdık
derya.gülçin. seher ve diger arkadaşlar hep sonradan katıldı aramıza ve hepsi ile samimiyetimiz varr
lütfennnn topikteee bu tarz yazışmalarr yerineeee
daha faydalı bilgiler paylaşın
mavikelebek isimli arkadaşımız dün tam 3 kez aynı soruyu sormuş
ve gördüm cvp verdimmmmm
bıkmadan yazmış sorusunuuu
cevapsızda kalabilirid bu gayet normallllll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
burası yardım destek hattı degil sonuçta zayıflama adına kurulmuşg ruplardna bir taneis sorularıma cvp verilmiyor
menüm yorumlanmıyor diyeee kendizii ve bizi üzmeyin
Sikildim artik bu konusmalardan.yukarida yazilmis bir yoruma verilecek cvbim var da neyse.ugrasamayacagim.
Kaptan son noktayi koymus olsun.biz de isimize bakalim.
Bu saatlerdecok acikiyorum.tatil hava sicak gunler uzun.enguzel cozum meyve gorunuyor.karpuzu seviyorum ama seker orani yuksek.erik sari erik yani bugunlerde favorim...
selam topigin citirlari
gecmise gittim ohoo iyi kaynatilmis :)
bende iki gün rejim ney unuttum hep su sinav stresi yapiyor kendimi kontrol edemiyorum!
bu sabah karnimin agrisiyla uyandim, sanki gaz sikismasi gibi hala gecmedi, bugünde görümcem gün yapiyordu rahatsizim diye orayada gitmedim iyi oldu kimbilir ne tikistiracakti bana yine
yaa o bende de oluyor arada sırada çok kötü birşey yanlız bendeki stres ten kaynaklı ydı ama yediklerimizlede alakalı olabiliyor dr bana sebze ve meyveyi çiğ yemememi önerdi meyveleri ve sebzeleri haşlıcakmışım yada kabuklarını soyup yiycekmişim mesela domatesi kabuksuz salatalık kabuksuz soğan sarımsak yasak bulgur yasak kuru bakliyat yasak hazır yemek yasak bide yanına diyet eee ne kaldı geriye?
kızlar baya yazmıştım patron gelince cevapla yazdım fakat arada gitmiş bakıyorum bakıyorum bişey yok neyse aklımda kalanları kısaca geçiyorum
banucum dındurmadan dolayı artı değilsindir canım günlerdir çoook yorgun ve uykusuzsun sabah yürüyüş ve plateste yapamıyorsun düzenli oğluşların iyice iyileşsin hepsi düzene girer 28 ağustosa daha çok var ben eminim istedğin kiloya ulaşacaksın hoş ulaşmasan bile bu halinle bile güzelsin...
konuşmalarımıza cevap yok diyen arkadaşlar banu son noktayı koymuş inan hiçbirimiz bilinçli bişey yapmıyoruz topik içinde asla gruplaşma olmuyor...
deryacım çok geçmiş olsun kesin terli soğuk duş sonucu kendine ii bak...kovboy şapkanı güle güle kullan....
izlem canım denizde komplekse girmek yada girmemek tamamen kişinin kendine olan özgüveniyle ilgili diye düşünüyorum.ya biri olumsuz eleştirirse diye bende giremiyorum.beden eğitiminde rahat koşardımtaki hacı diye arkadaş kaldır kıçını bu koca kıçla zor koşarsın dedi ve ben koşmayı unuttumşimdi biri bişey der denize de girmem falan ne gerek var biraz inceliyim öyle girerim diye düşünüyorum.bişey duysam yıllarca aklımdan çıkmayacak ....denizde oğlunla eğlenmen çok güzeldarısı bize...anne oğul size ii eğlenceler bol yüzmeler....
fundacım sir ağda zor iş allah kolaylık versin.sir ağda ile bıyık aldırmayın zamanla sarkma olur deildi aslı var mı?
sevdacım hayırlı yolculuklar ii eğlenceler sakın fazla kaçırma diyete devam:)
ayşecim sende nesfitcisin süper inş.kilolarımız gider kızlar bende müsli yiyorum...
gülçincim nasılsın eşin nasıl oldu?
zeynepcim çok geçmiş olsun annen hakkında hayırlısı olsun canım...
nilgün canım senin adına o kadar seviniyorum ki anlatamam.topiğe geldiğinden itibaren seni hiç bu kadar istekli görmemiştim demek ki isteyince,eşinin iğneleyici laflarından uzaklaşınca,velilerin pasta,börek menülerinde uzak kalıp sporda yapılınca oluyormuş.bu azmin daim olsun canım herkes şaşırsın iradene başta eşin...
sehercim hoşgeldin uzun soluklu bir tatil oldu miss gibi karadeniz havası mıhlama,turşu kavurması,mısır ekmeği:))karalahana yemeği bayılırım:)
ben dün eşimin istanbuldan teyzesi geldi bize kv.kb kaynım eltim küçük kaynım oturmaya çay içmeye geldiler yemek hazırlama çay içeceğiz dediler.illaki hazırlık yapmak gerekiyor karnıyarık böreği,un kurabiyesi,patatesli kek,mercimek köftesi(annem)yaptık.tatlı olarak dondurma ikram ettim tabi biraz bende yedim,özlemişim ama abartmadım:))
kızlar illaki atladığım oluyor umarım herkes iyidir.kendinize ii bakın
nurancım şapka yakışmış çok güzel yüzün var...
ayşecim eteklerini ii günlerde giy
canım hoşgeldin aramıza başlangıç kilolarımız ve süremiz hemen hemen aynı... azmin bol olsun burdan kopmayın .....
teşekkür ederim hoşbuldum. azimliyim inşallah.
bana düzgün ve doğru ölçen tartı önerebilirmisiniz. bende sinbonun digital baskülü var fakat heryerde farklı gösteriyor. hatta tartılıp inip tekrar tartılınca bazen 1kg
bile farkediyor :))) birde patates diyeti yapayım diyorum deneyen varmı ne dersiniz ?
kızlar baya yazmıştım patron gelince cevapla yazdım fakat arada gitmiş bakıyorum bakıyorum bişey yok neyse aklımda kalanları kısaca geçiyorum
banucum dındurmadan dolayı artı değilsindir canım günlerdir çoook yorgun ve uykusuzsun sabah yürüyüş ve plateste yapamıyorsun düzenli oğluşların iyice iyileşsin hepsi düzene girer 28 ağustosa daha çok var ben eminim istedğin kiloya ulaşacaksın hoş ulaşmasan bile bu halinle bile güzelsin...
konuşmalarımıza cevap yok diyen arkadaşlar banu son noktayı koymuş inan hiçbirimiz bilinçli bişey yapmıyoruz topik içinde asla gruplaşma olmuyor...
deryacım çok geçmiş olsun kesin terli soğuk duş sonucu kendine ii bak...kovboy şapkanı güle güle kullan....
izlem canım denizde komplekse girmek yada girmemek tamamen kişinin kendine olan özgüveniyle ilgili diye düşünüyorum.ya biri olumsuz eleştirirse diye bende giremiyorum.beden eğitiminde rahat koşardımtaki hacı diye arkadaş kaldır kıçını bu koca kıçla zor koşarsın dedi ve ben koşmayı unuttumşimdi biri bişey der denize de girmem falan ne gerek var biraz inceliyim öyle girerim diye düşünüyorum.bişey duysam yıllarca aklımdan çıkmayacak ....denizde oğlunla eğlenmen çok güzeldarısı bize...anne oğul size ii eğlenceler bol yüzmeler....
fundacım sir ağda zor iş allah kolaylık versin.sir ağda ile bıyık aldırmayın zamanla sarkma olur deildi aslı var mı?
sevdacım hayırlı yolculuklar ii eğlenceler sakın fazla kaçırma diyete devam:)
ayşecim sende nesfitcisin süper inş.kilolarımız gider kızlar bende müsli yiyorum...
gülçincim nasılsın eşin nasıl oldu?
zeynepcim çok geçmiş olsun annen hakkında hayırlısı olsun canım...
nilgün canım senin adına o kadar seviniyorum ki anlatamam.topiğe geldiğinden itibaren seni hiç bu kadar istekli görmemiştim demek ki isteyince,eşinin iğneleyici laflarından uzaklaşınca,velilerin pasta,börek menülerinde uzak kalıp sporda yapılınca oluyormuş.bu azmin daim olsun canım herkes şaşırsın iradene başta eşin...
sehercim hoşgeldin uzun soluklu bir tatil oldu miss gibi karadeniz havası mıhlama,turşu kavurması,mısır ekmeği:))karalahana yemeği bayılırım:)
ben dün eşimin istanbuldan teyzesi geldi bize kv.kb kaynım eltim küçük kaynım oturmaya çay içmeye geldiler yemek hazırlama çay içeceğiz dediler.illaki hazırlık yapmak gerekiyor karnıyarık böreği,un kurabiyesi,patatesli kek,mercimek köftesi(annem)yaptık.tatlı olarak dondurma ikram ettim tabi biraz bende yedim,özlemişim ama abartmadım:))
kızlar illaki atladığım oluyor umarım herkes iyidir.kendinize ii bakın
nurancım şapka yakışmış çok güzel yüzün var...
ayşecim eteklerini ii günlerde giy
Sikildim artik bu konusmalardan.yukarida yazilmis bir yoruma verilecek cvbim var da neyse.ugrasamayacagim.
Kaptan son noktayi koymus olsun.biz de isimize bakalim.
Bu saatlerdecok acikiyorum.tatil hava sicak gunler uzun.enguzel cozum meyve gorunuyor.karpuzu seviyorum ama seker orani yuksek.erik sari erik yani bugunlerde favorim...
bravo kız sana helal valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?