80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yok canım sir ağda bıyıklarda sarkma yapmıyor ama kaşlarda yapıyor haberiniz ola kaşlarınıza kesinlikle ağda sürdürmeyin özliklede alt taraflarına yumuşak deri olduğundan sarkma yapıyor bi müşterim var onun sarkmış göz kapaklarından ameliyat olucak yakın zamanda ama üst dudak yumuşak olmadığından o tarz bi sorun olmuyor

sebzelerin cogu tetikliyor bende sebzeyi cok seviyorum dün aksam yemistim birde hava cok soguk ceket almamistim aksam yagmurda kaldim biraz ondan üsüttüm sanirim

bu aksam hafif birsey yememle kalsam bende bu bogaz varken

sorma ya bizimkide bile bile lades yanii

canım hoşgeldin aramıza.inşallah saglıklı ve keyifli birşekilde hedefine ulaşırsın .kahvaltın epey geç saatte evde oldugun için böyledir diye düşünüyorum mümkün mertebe akşam yemegini en geç 19:30 gibi bitirmiş ol.ilk zamanlar çok kısıtlama kendini eger uzun süre aç kalırsan çabuk bıkar ve pes edersin.3 ana 3 ara ögün mutlaka yap ve ögünlerini atlama yoksa diger ögün daha fazla yüklenirsin ve mutlaka bol su tüket canım

canım kimsenin bagırıp çagırdıgı yok .siz yazmış bizde gözden kaçırmış olabiliriz.gel boşver devam et sende bak zamanla nasılda alışacaksın.

en başta şunu söyleyim cnm ben alınganlık göstermedim sadece topigin kaptanı olarak
yanlış anlaşılmasın hiç birşey diye olaya son noktayı koymak istedim
hepimizin amacı belli burada zayıflamak kilo vermek
birileri birileiyle ilgileniyor diye burada kimse alınganlık göstermez tam tersii
bir ortilik çıkar ortaya sizde birbirinizi desteklersinizzz

yine diyorum buradaaa gerçekten yeni esk diye bir kavram yok
ki prensesperi benim başarı hikayemi okumuştu ve ben davet etmiştim gruba böyle bir niyetimiz olsa neden
davet edeyim ben ......

tabiki bazı insanlaral uzun zandır tanışıyoruzzzz ki buda bazen ikili sohbetlere yıl açabiliyor
bununda bir mahsuru yok

melesaa emaz arkadaşmızla geçenlerde konuştuk filan
spor meselesini yürü dedimm
yürüyememm evim müsait filan dediii

tabikiiii buradaaa olacaksın biz kimseye git demiyoruz ki cnm
gel deriz git dmeyizzzzz

20 yaşındasın sanırımm senin yaşıtın arkadaşlarda vardı burada eskidenn
halada varlarrr çok güsel kilollar verip gittilerrr
darısı sanaaa diyorummmmm

haydi bakalımmmm kilo vermeyeeeeee

sen kabul etmesende biz çizelgende görüyoruz kaç kilolardan kaç kilolara düşülmüş

ayyyy şımarayım mı şimdi teşekkür ederim ama bak daha 20 kilo var hedefe... amannnnn az az da olsa gidecek işte değilmi.... 29 yıllık birirkim benimki 1 yıl sürsün değmez mi.............

prensess
yazdıklarım snein içinde geçerli ortada sadece bir yanlış anlaşılma var
eger ki biz yeni insalara açık olmasaydık topikte
bi ben darkolive narin nazenin ve bir kaç kişi olurduk

gel şekerimmmm yok öle bişiyyyyy

kendinzii sevin zayıflayın spor yapın
bizden ayrılmayın anacımmmmmmmm

bugün çok keyfisiz ve ccnm ssıkkındıı ama bu yaşananlardan dolayı girmek istedim
hala cnm sıkkınnnn ama sizin havanız bozulmasın şekerlerr

glossss
diye bir arkadaş vardı bak kaç gündür yazıcam unutuyorm meselaaa
pcos belası bendede var cnm yani vardı diyeyimm
kilo verince düzeldi
tabi diger arkadaşlara göre meşagatli oluyor bizim zayıflamamız ama imkansız degilll

tülinn sem
sende hoşgeldin aramızaaaaa

bravo kapatanımmmmmmmmmmmmm

evet ya olmasın böle şeyler... kızlar canınızı sıkmayın başalayın anlatmaya neler yapıyonuz neden burdasınız bakın burda çok tecrübeli birok arkadaş var onlardan faydalanalım değilmi...

hadi bakalım herkes kalkıp iki bardak su içiyorrrrrr....

bide gidip gelip iki seferde içiyor

allahım spor niyetine

gitsin yağlar....

aaaaaaaaaa şey akılma geldi hani şu cennet mahallsesinde kavga olunca müzik başlıo ya durun bide müzik atayım size atlayıp zıplayıp oynayalım...

http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/109733-oryantal-dans-cdleri-uzerine-paylasim.html

deryammmmm
kulalakların çınlasın cnmm 2 gün karbon yapayım dedimmm ama dediign gibi çekilmiyor yyahuuu
se dedin ya dn bitek sne yaparsın diyeeee ama benim iradem bile yemedi ancım
bu sıcaktaa karbonu neyse yarında yapıp bitireyim
sebze yemeyi özledm yaaaa 1 aydır dogru sürüst yemeidm yaz bitecek neredeyse
haftaya normal bir diyet planı uyguluycam sonrasındaki iki günde 2 günlük bir listem var onu yapıcamm sebzeli filan
yok anacım yemiyor karbon diyetiii

ayyyy şımarayım mı şimdi teşekkür ederim ama bak daha 20 kilo var hedefe... amannnnn az az da olsa gidecek işte değilmi.... 29 yıllık birirkim benimki 1 yıl sürsün değmez mi.............

değer canım hemde nasıl değer :13:

deniz ne güzel yazmışsın bence de küslükle olacak şey değil burada amaç kilo vermek hoş sohbet ve birbirimizin bilgilerinden faydalanmak....

derya ahh derya sen buralardayken hiç böyle şeyler yaşanmazdı kimseyi unutmaz atlamaz ilk gelen kişiye sen mrb derdin:)tabii insan zamanla herşeyden sıkılabiliyor yeni uğraşlar istiyor sende haklısın...ama ben bu topikte senin gibi tanımadım kimseyi atlamayan...haliyle hepimiz bazen geçmişe bile bakmıyoruz o anki yaşadıklarımızı yaptıklarımızı paylaşıyoruz.yada daha önce sohbet ettiğimiz aklımızda kalanları konuşuyoruz.bazen topik öyle coşuyorki o kadar sayfa nasıl okunacak diye atlıyoruz.birde arzu,füsun sayfa atlamıyor kesinlikle okuyorlar...

kızlar benim canım çok sıkılıyor hiç beklenmedik bişey oldu ben 2004 ekim ayından itibaren balgat mağazayadım zaman zaman boşluğa yada ihtiyaca göre çayyolu,çankaya,istanbulyolu mağazalarda çalıştım öncesi 1999-2004 arası selanik caddesinde..selanik caddesi kapatılınca o kadar üzülmüştüm ki anlatamam, balgat 'a geldim bilerek evimi işime yakın tuttum fakat bir telefon balgat mağazayı kapatıyoruz 1 ay içinde hedeflenen ciroyu yapmıyor.tabi ki yapmaz piyasa ortaad ..... kadar mağaza...Ankara'lı olanlar çok ii bilir benim çalıştığım cadde çetin emeç bulvarı mutfakçılar çarşısı gibiri linea dekor,istikbal,bianco,mopa,vanucci,uzay vs birde kelebek tepe ve bulut kapatmıştı şimdi bizde buradan çekiliyormuşuz hedefleri büyük mağaza mobilya-mutfak açmak...ben ne yapacağım bilmiyorum kesin siteler yada ist.yolu mağazalardan birine kaydırılacağım bu demek ki evime mesafesi gidiş geliş 40 km.trafik stres maddiyat vs...allahım sen hayırlısını nasip et şimdi evi taşısam ev bul nakiye oda zor iş ...şimdi geldi telefon patron konuştu o da sinirlendi ama nafile....

ay
ayşee ben hala o diziyi buıkmadna usanmadan izliyorum biliyormusunn
pempeeee çok hoşuma gidiyor ben pempeeeeee diyorya bayılıyor o kaıdnın oyunculugunaaa

bu arada akşamki olay gözümden kaçmadı süpersinn

filizz
üzüldüm cnm ya hayırlısı olsunnnn
daha çok trafik çekiceksin deseneee

2,5 litre su içiyorum narinim vallaha ama şu lavabo olayı çok kötü ya habire git gel yeminle ayaklarım şişti
Evde olduğumdan geç kalkıyoruz maaalesef ama erkn davrancam artık çok teşekkür ederim canımcım.

Masumcum sen benim ablamsın seni üzmek kırmak için yazmadım bir iki arkdaş cevap filan demiş bana dediyse buyursun desinler
Ama ben buraya cici arkadaşlık kurmak adına ve şu kiloşları defetmek için geldim.
Önyargılı birisi değilim.Ama orada adımı görünce şaşırdım dedim noluyossss
Üzüldüm
Neyse şuanda açıklığa kavuştu.
Hem ben topiği seviyorum sizide seviyorum
İnsanlara yardım ediyorsunuz çünkü
Hem ben 20 yaşındayım daha toyum aaa sizden öğrenceklerim varda ablalık etceniz banaaaa
Hadi kocaman öptüm senide.

çocuklar hastayken ekmegi aldık koyduk aldık koyduk hepsi bayatlamışşş
atsan atılmazda çoktu günah yani

birazını küp küp dogradım kavurdum tavada kıtır ekmek yaptım

birazınıda bayat ekmek köftesi yapıcam hazırlaıdm
kızartıcma şincii

allahım her eve lazımımmmm

o sorun bende var evde işte alıştımda wc olayına ama dışarı çıkınca zor oluyr benim içinde her akşam yürüyüşe gidiyorum eşimle evden çıkmadan bi wc eve bi geliyorum dar atıyorum kendimi wc ye

size gelem miii
ayyyyyyy ne çekti cnm

Son düzenleme:
izlemmmmmm
nehrile buluşmuşsunn
emin ol hiç kıskanmadımmmmmmm yani
sizinle buluşmaktansa
evd eçocuk bakıppp ütü yapmayı tercih ederimmmmm:82::82::82::82::82::82::82:

hiç kıskanmadım ayrıcanadaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…