kızlar baya yazmıştım patron gelince cevapla yazdım fakat arada gitmiş bakıyorum bakıyorum bişey yok neyse aklımda kalanları kısaca geçiyorum
banucum dındurmadan dolayı artı değilsindir canım günlerdir çoook yorgun ve uykusuzsun sabah yürüyüş ve plateste yapamıyorsun düzenli oğluşların iyice iyileşsin hepsi düzene girer 28 ağustosa daha çok var ben eminim istedğin kiloya ulaşacaksın hoş ulaşmasan bile bu halinle bile güzelsin...
konuşmalarımıza cevap yok diyen arkadaşlar banu son noktayı koymuş inan hiçbirimiz bilinçli bişey yapmıyoruz topik içinde asla gruplaşma olmuyor...
deryacım çok geçmiş olsun kesin terli soğuk duş sonucu kendine ii bak...kovboy şapkanı güle güle kullan....
izlem canım denizde komplekse girmek yada girmemek tamamen kişinin kendine olan özgüveniyle ilgili diye düşünüyorum.ya biri olumsuz eleştirirse diye bende giremiyorum.beden eğitiminde rahat koşardımtaki hacı diye arkadaş kaldır kıçını bu koca kıçla zor koşarsın dedi ve ben koşmayı unuttumşimdi biri bişey der denize de girmem falan ne gerek var biraz inceliyim öyle girerim diye düşünüyorum.bişey duysam yıllarca aklımdan çıkmayacak ....denizde oğlunla eğlenmen çok güzeldarısı bize...anne oğul size ii eğlenceler bol yüzmeler....
fundacım sir ağda zor iş allah kolaylık versin.sir ağda ile bıyık aldırmayın zamanla sarkma olur deildi aslı var mı?
sevdacım hayırlı yolculuklar ii eğlenceler sakın fazla kaçırma diyete devam:)
ayşecim sende nesfitcisin süper inş.kilolarımız gider kızlar bende müsli yiyorum...
gülçincim nasılsın eşin nasıl oldu?
zeynepcim çok geçmiş olsun annen hakkında hayırlısı olsun canım...
nilgün canım senin adına o kadar seviniyorum ki anlatamam.topiğe geldiğinden itibaren seni hiç bu kadar istekli görmemiştim demek ki isteyince,eşinin iğneleyici laflarından uzaklaşınca,velilerin pasta,börek menülerinde uzak kalıp sporda yapılınca oluyormuş.bu azmin daim olsun canım herkes şaşırsın iradene başta eşin...
sehercim hoşgeldin uzun soluklu bir tatil oldu miss gibi karadeniz havası mıhlama,turşu kavurması,mısır ekmeği:))karalahana yemeği bayılırım:)
ben dün eşimin istanbuldan teyzesi geldi bize kv.kb kaynım eltim küçük kaynım oturmaya çay içmeye geldiler yemek hazırlama çay içeceğiz dediler.illaki hazırlık yapmak gerekiyor karnıyarık böreği,un kurabiyesi,patatesli kek,mercimek köftesi(annem)yaptık.tatlı olarak dondurma ikram ettim tabi biraz bende yedim,özlemişim ama abartmadım:))
kızlar illaki atladığım oluyor umarım herkes iyidir.kendinize ii bakın
nurancım şapka yakışmış çok güzel yüzün var...
ayşecim eteklerini ii günlerde giy
sebzelerin cogu tetikliyor bende sebzeyi cok seviyorum dün aksam yemistim birde hava cok soguk ceket almamistim aksam yagmurda kaldim biraz ondan üsüttüm sanirim
bu aksam hafif birsey yememle kalsam bende bu bogaz varken
Masumcum ben orada arkadaşla ilgilendim diye mi böyle alınganlık gösterdin bilinmez
ama benimle ilgilenmediniz niye böyle yapıyoırsunuz diye gelip birşey demedim.
Sadece gözden kaçıyor dedim ki bununda sonuna kadar ardındayım.
Kimseyi suçlamadım kimseyi zan altında bırakmadım.
Danışmak istediğim şeyi danışır listemi yazar giderim.
Kimse cevap vermek zorunda değil.
Ki bu zorunluğa tabi tutmadım kimseyide.
Ben kilo vermek için geldim buraya tartışmak grup kurmak polemik yaratmak dahil olmak derdinde olsam burada olmam.
Ki kilo vermek adınada burda bulunmaya devam etcem.
Neyse bugün yediklerimi yazıyorum kızlar
Kahvaltımı 12 yaptım
Salatalık zeytin peynir 1 kase yoğurt
Birazcık 1 dilim ekmek
Ara 2 kayısı
Öğlende yiyecek bişey yoktu dolapta yamyamlarımız varda evde çocuklar bişey bırakmıyor
Kalkıp şehriye çorbası yaptım
1 Kase yiyyyim dedim ama azıcık yiyebildim doydum
Ara: orta şekerli türk kayfesi
Akşamada sadece doamates salatalık salata yapıcam az yağla yiyicem kızlar.
canım geçen 1 hafta boğulurcasına yiyince bu hafta telafi etmeye çalışıom ondan yoksa nerde o irade....
aslında sakin bir insanım kimseyle konuyu uzatmam.burdada aynısını yapmaya çalıştım ama valla maşallahınız var kızlar.daha bide üste çıktınız.bagırıp çağırıp azarladınız.demekki bu topicte sürekli aynı şeyler yaşanıyor sürekli bu sorunu yaşayanlar dile getiriyor ki 2 mesajda bu kadar estiniz gürlediniz.topicte uzun zamandır olanlar topiğin sahibi olmus.benim gibi gelip sohbete katılamayanlar yine benim gibi çekip gitmiş.buyrun huzurlu topiğiniz yine sizin olsun.
en başta şunu söyleyim cnm ben alınganlık göstermedim sadece topigin kaptanı olarakMasumcum ben orada arkadaşla ilgilendim diye mi böyle alınganlık gösterdin bilinmez
ama benimle ilgilenmediniz niye böyle yapıyoırsunuz diye gelip birşey demedim.
Sadece gözden kaçıyor dedim ki bununda sonuna kadar ardındayım.
Kimseyi suçlamadım kimseyi zan altında bırakmadım.
Danışmak istediğim şeyi danışır listemi yazar giderim.
Kimse cevap vermek zorunda değil.
Ki bu zorunluğa tabi tutmadım kimseyide.
Ben kilo vermek için geldim buraya tartışmak grup kurmak polemik yaratmak dahil olmak derdinde olsam burada olmam.
Ki kilo vermek adınada burda bulunmaya devam etcem.
Neyse bugün yediklerimi yazıyorum kızlar
Kahvaltımı 12 yaptım
Salatalık zeytin peynir 1 kase yoğurt
Birazcık 1 dilim ekmek
Ara 2 kayısı
Öğlende yiyecek bişey yoktu dolapta yamyamlarımız varda evde çocuklar bişey bırakmıyor
Kalkıp şehriye çorbası yaptım
1 Kase yiyyyim dedim ama azıcık yiyebildim doydum
Ara: orta şekerli türk kayfesi
Akşamada sadece doamates salatalık salata yapıcam az yağla yiyicem kızlar.
sen kabul etmesende biz çizelgende görüyoruz kaç kilolardan kaç kilolara düşülmüş
bravo kapatanımmmmmmmmmmmmmen başta şunu söyleyim cnm ben alınganlık göstermedim sadece topigin kaptanı olarak
yanlış anlaşılmasın hiç birşey diye olaya son noktayı koymak istedim
hepimizin amacı belli burada zayıflamak kilo vermek
birileri birileiyle ilgileniyor diye burada kimse alınganlık göstermez tam tersii
bir ortilik çıkar ortaya sizde birbirinizi desteklersinizzz
yine diyorum buradaaa gerçekten yeni esk diye bir kavram yok
ki prensesperi benim başarı hikayemi okumuştu ve ben davet etmiştim gruba böyle bir niyetimiz olsa neden
davet edeyim ben ......
tabiki bazı insanlaral uzun zandır tanışıyoruzzzz ki buda bazen ikili sohbetlere yıl açabiliyor
bununda bir mahsuru yok
melesaa emaz arkadaşmızla geçenlerde konuştuk filan
spor meselesini yürü dedimm
yürüyememm evim müsait filan dediii
tabikiiii buradaaa olacaksın biz kimseye git demiyoruz ki cnm
gel deriz git dmeyizzzzz
20 yaşındasın sanırımm senin yaşıtın arkadaşlarda vardı burada eskidenn
halada varlarrr çok güsel kilollar verip gittilerrr
darısı sanaaa diyorummmmm
haydi bakalımmmm kilo vermeyeeeeee
ayyyy şımarayım mı şimdi teşekkür ederim ama bak daha 20 kilo var hedefe... amannnnn az az da olsa gidecek işte değilmi.... 29 yıllık birirkim benimki 1 yıl sürsün değmez mi.............
en başta şunu söyleyim cnm ben alınganlık göstermedim sadece topigin kaptanı olarak
yanlış anlaşılmasın hiç birşey diye olaya son noktayı koymak istedim
hepimizin amacı belli burada zayıflamak kilo vermek
birileri birileiyle ilgileniyor diye burada kimse alınganlık göstermez tam tersii
bir ortilik çıkar ortaya sizde birbirinizi desteklersinizzz
yine diyorum buradaaa gerçekten yeni esk diye bir kavram yok
ki prensesperi benim başarı hikayemi okumuştu ve ben davet etmiştim gruba böyle bir niyetimiz olsa neden
davet edeyim ben ......
tabiki bazı insanlaral uzun zandır tanışıyoruzzzz ki buda bazen ikili sohbetlere yıl açabiliyor
bununda bir mahsuru yok
melesaa emaz arkadaşmızla geçenlerde konuştuk filan
spor meselesini yürü dedimm
yürüyememm evim müsait filan dediii
tabikiiii buradaaa olacaksın biz kimseye git demiyoruz ki cnm
gel deriz git dmeyizzzzz
20 yaşındasın sanırımm senin yaşıtın arkadaşlarda vardı burada eskidenn
halada varlarrr çok güsel kilollar verip gittilerrr
darısı sanaaa diyorummmmm
haydi bakalımmmm kilo vermeyeeeeee
bravo kapatanımmmmmmmmmmmmm
evet ya olmasın böle şeyler... kızlar canınızı sıkmayın başalayın anlatmaya neler yapıyonuz neden burdasınız bakın burda çok tecrübeli birok arkadaş var onlardan faydalanalım değilmi...
hadi bakalım herkes kalkıp iki bardak su içiyorrrrrr....
bide gidip gelip iki seferde içiyor
allahım spor niyetine
gitsin yağlar....
aaaaaaaaaa şey akılma geldi hani şu cennet mahallsesinde kavga olunca müzik başlıo ya durun bide müzik atayım size atlayıp zıplayıp oynayalım...
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/109733-oryantal-dans-cdleri-uzerine-paylasim.html
canım hoşgeldin aramıza.inşallah saglıklı ve keyifli birşekilde hedefine ulaşırsın .kahvaltın epey geç saatte evde oldugun için böyledir diye düşünüyorum mümkün mertebe akşam yemegini en geç 19:30 gibi bitirmiş ol.ilk zamanlar çok kısıtlama kendini eger uzun süre aç kalırsan çabuk bıkar ve pes edersin.3 ana 3 ara ögün mutlaka yap ve ögünlerini atlama yoksa diger ögün daha fazla yüklenirsin ve mutlaka bol su tüket canım
2,5 litre su içiyorum narinim vallaha ama şu lavabo olayı çok kötü ya habire git gel yeminle ayaklarım şişti
Evde olduğumdan geç kalkıyoruz maaalesef ama erkn davrancam artık çok teşekkür ederim canımcım.
Masumcum sen benim ablamsın seni üzmek kırmak için yazmadım bir iki arkdaş cevap filan demiş bana dediyse buyursun desinler
Ama ben buraya cici arkadaşlık kurmak adına ve şu kiloşları defetmek için geldim.
Önyargılı birisi değilim.Ama orada adımı görünce şaşırdım dedim noluyossss
Üzüldüm
Neyse şuanda açıklığa kavuştu.
Hem ben topiği seviyorum sizide seviyorum
İnsanlara yardım ediyorsunuz çünkü
Hem ben 20 yaşındayım daha toyum aaa sizden öğrenceklerim varda ablalık etceniz banaaaa
Hadi kocaman öptüm senide.
çocuklar hastayken ekmegi aldık koyduk aldık koyduk hepsi bayatlamışşş
atsan atılmazda çoktu günah yani
birazını küp küp dogradım kavurdum tavada kıtır ekmek yaptım
birazınıda bayat ekmek köftesi yapıcam hazırlaıdm
kızartıcma şincii
allahım her eve lazımımmmm
size gelem miii
ayyyyyyy neçekti cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?