o sorun bende var evde işte alıştımda wc olayına ama dışarı çıkınca zor oluyr benim içinde her akşam yürüyüşe gidiyorum eşimle evden çıkmadan bi wc eve bi geliyorum dar atıyorum kendimi wc ye
ay
ayşee ben hala o diziyi buıkmadna usanmadan izliyorum biliyormusunn
pempeeee çok hoşuma gidiyor ben pempeeeeee diyorya bayılıyor o kaıdnın oyunculugunaaa
bu arada akşamki olay gözümden kaçmadı süpersinn
deniz ne güzel yazmışsın bence de küslükle olacak şey değil burada amaç kilo vermek hoş sohbet ve birbirimizin bilgilerinden faydalanmak....
derya ahh derya sen buralardayken hiç böyle şeyler yaşanmazdı kimseyi unutmaz atlamaz ilk gelen kişiye sen mrb derdin:)tabii insan zamanla herşeyden sıkılabiliyor yeni uğraşlar istiyor sende haklısın...ama ben bu topikte senin gibi tanımadım kimseyi atlamayan...haliyle hepimiz bazen geçmişe bile bakmıyoruz o anki yaşadıklarımızı yaptıklarımızı paylaşıyoruz.yada daha önce sohbet ettiğimiz aklımızda kalanları konuşuyoruz.bazen topik öyle coşuyorki o kadar sayfa nasıl okunacak diye atlıyoruz.birde arzu,füsun sayfa atlamıyor kesinlikle okuyorlar...
kızlar benim canım çok sıkılıyor hiç beklenmedik bişey oldu ben 2004 ekim ayından itibaren balgat mağazayadım zaman zaman boşluğa yada ihtiyaca göre çayyolu,çankaya,istanbulyolu mağazalarda çalıştım öncesi 1999-2004 arası selanik caddesinde..selanik caddesi kapatılınca o kadar üzülmüştüm ki anlatamam, balgat 'a geldim bilerek evimi işime yakın tuttum fakat bir telefon balgat mağazayı kapatıyoruz 1 ay içinde hedeflenen ciroyu yapmıyor.tabi ki yapmaz piyasa ortaad ..... kadar mağaza...Ankara'lı olanlar çok ii bilir benim çalıştığım cadde çetin emeç bulvarı mutfakçılar çarşısı gibiri linea dekor,istikbal,bianco,mopa,vanucci,uzay vs birde kelebek tepe ve bulut kapatmıştı şimdi bizde buradan çekiliyormuşuz hedefleri büyük mağaza mobilya-mutfak açmak...ben ne yapacağım bilmiyorum kesin siteler yada ist.yolu mağazalardan birine kaydırılacağım bu demek ki evime mesafesi gidiş geliş 40 km.trafik stres maddiyat vs...allahım sen hayırlısını nasip et şimdi evi taşısam ev bul nakiye oda zor iş ...şimdi geldi telefon patron konuştu o da sinirlendi ama nafile....
yeminle dışarı çıkarken korkuyorum su içmeye birde korse kullanıyorum ya :18:
Bir gün :18: içtim içtim korseyi takıp çıktım dışarı sen misin çıkan
Korseyi herşeyi çıkarcaksın ki çıkarabilesin.Çıt çıtlıda değil allahım yollarda kaldım dedim
Arkadaşımla lavaboya girdik ee soyunmam lazım dipten bucakten resmen.
Arkadaşım diyo kız soyun aa tutarum veririm tek tek giyersinE anacım olmaz dedim sen git makas al bir yerden:18:
Kız makasla güzelim korseyi paramparça ettim
Nediyim altıma etsem işekli fatma derlerdir
size gelem miii
ayyyyyyy neçekti cnm
işekli fatma ha walla bildiğin sesli sesli güldüm evde tek başıma...
Ben o günü hatırladıkça ölüyorm gülmekten
Masumum oklaya olmazzzzzz
Köfte yesem
iki tane hadiii olmadı üç tane yanında bolll salata.....
saqolun kızlar siz görmeyin bu acıları..
biraz önce geldik eve...burada yaşanan acıların tarifi yoktu bugün...aniden gelişen kalp spazmı kalp krizi tansiyon ve ani şeker yükselmesi alıp götürdü bizden erhanı...3 yetim çocuk ve eşine doyamamış gencecik bir gelin..ölen daha 34ünde...seslerden feryatlardan daqlar titredi gökler aqladı bizlerle birlikte..taş taş üstünde kalmadı yakılan aqıtlarla..daha hiçbirşey yaşayamadıkki diye baqıran eşinin sesi gitmiyor kulaklarımdan..annesinin dizleri tutmaz oldu yıqılıverdi milletin kucaqına..ömrü bu kadarmış vadesi gelmiş diyor insan ama şu bir gerçekki;
ÇOK KİLOLUYDU ERHANIMIZ...
hani insan belki diyor bu kadar kilolu olmasaydı bukadar sorunuda olmazdı..belki hayatta olurdu bugün..belkiler keşkeler bitmiyor hayatımızda..
kilo vermeyi çıtır olmaktan güzel görünmekten çok SAĞLIKLI olmak için vermeliyiz arkadaşlar..Rabbime emanetsiniz..
sarımsaklı derim mutlaka git...
iyiyiz inşallah annen de en kısa zamanda iyileşir..
ay yorldum yine gelirim...
canım benim arzum sottile ben hepsi buradadan almıştım şimdi 29 lira çok uygun çok da güvenilir... 50 kere tartıl hep aynı sonuç...
glossss
diye bir arkadaş vardı bak kaç gündür yazıcam unutuyorm meselaaa
pcos belası bendede var cnm yani vardı diyeyimm
kilo verince düzeldi
tabi diger arkadaşlara göre meşagatli oluyor bizim zayıflamamız ama imkansız degilll
tülinn sem
sende hoşgeldin aramızaaaaa
bende emazla aynı şeyleri hissediyorum malesef..mesajlarıma sorularıma menülerime hiçbir yorum cevap alamadım.çok kalabalıgız arada kaynıyor gidiyor yazdıklarım.son 3-4 gündür konu sadece takibimde okuyorum ama cevap yazasım gelmiyor
of kizlar ya cok uzamadi mi bu konu.defalarca yazdik.ama bizi de anlayin.birbirimizi kocalarimiza kadar taniyoruz.e bu samimiyet bazen ikili sohbetlere neden olabiliyor.defalarca art niyetimiz yok iyi ki aramiza geldiniz yavas yavas icli disli olacagiz diyoruz.yeri geldigin de ben de sohbet disi kaliyorum ama benden once birbirini taniyan hatta telefonlasan var ne yapim surat mi asayim onlaraa?
Lutfen boyle seyler yazip beni uzmeyin...
amacım konuyu uzatmak değildi.rahatsız olunan bir durum var bende kendi açımdan olanı yazdım..
aslındaa mesajlarıma bakmak için gimriştim ama bu konuşmalrı görünce cvp tyazma geregi hissettimmmm kaptan olarak
kızlar burada emn olun böyle bir şey yok
bir kez daha yazıyorum diger arkadalarda açıklamış ama
yazılarınızınnn araya kaynaması çok normalll
ilk geldigmizde bizimde ldu kendimizi yalnız issettik bu hep oluyor
birdee aksilikki yaz döneminde geldinizzzzz
vee havada kalıyor yazılarınızzz
ne ben nede başkası topigi aklamakkk zordunda dgeiliz açıklamalar yapmak zorundad adgeilizzz
sizin dediginiz gibi olsaaa emin olun bu yazılanlarada cvp vermeyizzz
herkeisn meşguliyet varr ben bile akşamakadar pc açk ve kk da olmama ragmenn cvp yazamıyorum bazen
geçen kış saçma sapan bir olay yaşandı buradaa ismi lazım degil bir arkadaş geldi
topik içinde kendii grubunu kurmaya çalıştı sonraada topigin huzurnu bozdu gitti
ben izlem ve bir kaç arkadaş uzun zmandır buradayız
egerki sizn dediigniz gibi bir yaklaşım söz konusu olsa idi
bizleden başka kimse omazdı şuan topikte
sadece biz olurduukkkk veya kimse ile samimi olmazdık
derya.gülçin. seher ve diger arkadaşlar hep sonradan katıldı aramıza ve hepsi ile samimiyetimiz varr
lütfennnn topikteee bu tarz yazışmalarr yerineeee
daha faydalı bilgiler paylaşın
mavikelebek isimli arkadaşımız dün tam 3 kez aynı soruyu sormuş
ve gördüm cvp verdimmmmm
bıkmadan yazmış sorusunuuu
cevapsızda kalabilirid bu gayet normallllll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
burası yardım destek hattı degil sonuçta zayıflama adına kurulmuşg ruplardna bir taneis sorularıma cvp verilmiyor
menüm yorumlanmıyor diyeee kendizii ve bizi üzmeyin
Sikildim artik bu konusmalardan.yukarida yazilmis bir yoruma verilecek cvbim var da neyse.ugrasamayacagim.
Kaptan son noktayi koymus olsun.biz de isimize bakalim.
Bu saatlerdecok acikiyorum.tatil hava sicak gunler uzun.enguzel cozum meyve gorunuyor.karpuzu seviyorum ama seker orani yuksek.erik sari erik yani bugunlerde favorim...
prensess
yazdıklarım snein içinde geçerli ortada sadece bir yanlış anlaşılma var
eger ki biz yeni insalara açık olmasaydık topikte
bi ben darkolive narin nazenin ve bir kaç kişi olurduk
gel şekerimmmm yok öle bişiyyyyy
kendinzii sevin zayıflayın spor yapın
bizden ayrılmayın anacımmmmmmmm
bugün çok keyfisiz ve ccnm ssıkkındıı ama bu yaşananlardan dolayı girmek istedim
hala cnm sıkkınnnn ama sizin havanız bozulmasın şekerlerr
konuyu uzatmak istemiyorum ama birşeylerin netliğe kavuşmasını istiyorum..
burda sadece ne hissettiğimi yazıyorum.yakınmıyorum.dışlıyorsunuz ilgi göstermiyorsunuz demiyorum..
birşeyden rahatsızsam dile getiririm.hepimiz kocaman insanlarız medinice konusamayacakmıyız ama cevap olarak bu geliyor..
bunu yazıyorum ki hala iyimser olmaya çalışıyorum
sonrada bunlar geliyor.bunlar gayet sert mesajlar
tekrar söylüyorum.amacım huzursuzluk çıkartmak değildi.bizi ayırıyorsunuz eskiler yeniler diye birşey söylemedim.(3. mesajıma kadar ki ondada artık çocuk gibi azarlandıgım için sinirlendim)bizimle ilgilenmiorsunuz demedim.çocukmuyuz küseceğiz veya sevgi arsızlıgı yapacagız.ben bu mesajların içeriiğinden çok usuluplarından rahatsız oldum.
hakkı olana hakkını da vermek lazım.masum teşekkür ederim.tam bir takım kaptanısın geniş yüreklilikle gel diyorsun o kadar kırgınlıgın üzerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?