80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yeminle dışarı çıkarken korkuyorum su içmeye birde korse kullanıyorum ya :18:
Bir gün :18: içtim içtim korseyi takıp çıktım dışarı sen misin çıkan
Korseyi herşeyi çıkarcaksın ki çıkarabilesin.Çıt çıtlıda değil allahım yollarda kaldım dedim
Arkadaşımla lavaboya girdik ee soyunmam lazım dipten bucakten resmen.
Arkadaşım diyo kız soyun aa tutarum veririm tek tek giyersinE anacım olmaz dedim sen git makas al bir yerden:18:
Kız makasla güzelim korseyi paramparça ettim
Nediyim altıma etsem işekli fatma derlerdir

ay canım evet ya bende denk gelirse izlerim o diziyi... akşamki olay dersen de vet böle yapınca bende gurur duyuyom kendimle...

bak gittim 3 bardak içtim suyu bide mest form çayı yaptımmm bideeee çamaşır attımm bideee 3-4 bardak vardı onları yıkadım bideee 1.5 litre suyu doldurdum aldım yanıma....

filizcim bazen hayat istediğin gibi olmuyor maalesef ama ben mi çok polyannacılık yapıom bilmiom ama herşeyde bi hayır vardır belki orası senin için daha kazançlı olur belki daha güzel imkanlar sunulur bilemezsin hayırlısı olsun hakkında...

işekli fatma ha walla bildiğin sesli sesli güldüm evde tek başıma...

ben kaçar anneme gidip artık kızımla ilgileneyim biraz sabah gitmişti bide pazara uğrarım akşama görüşürüz güzeller az kalorili bir akşam olsunnnnnn

ayşe
köfteler kuru köfte degil cnm ekmek köftesi
bayat ekmekleir degerlndireyim diye yaptım onun için cıkkk yenmezzzz

ah ahhhhh umarım cumaya artlarım kalmazz
yoksa çok pis cnm sıkılcakk

başınız saolsun arkadaşım heleki genç acısı herşeyden daha da kötü...allah sabırlar versin ailesine zor bir yaşam bekliyor onları....[/QUOTE]

sarımsaklı derim mutlaka git...

iyiyiz inşallah annen de en kısa zamanda iyileşir..

ay yorldum yine gelirim...

saqolun kızlar siz görmeyin bu acıları..
biraz önce geldik eve...burada yaşanan acıların tarifi yoktu bugün...aniden gelişen kalp spazmı kalp krizi tansiyon ve ani şeker yükselmesi alıp götürdü bizden erhanı...3 yetim çocuk ve eşine doyamamış gencecik bir gelin..ölen daha 34ünde...seslerden feryatlardan daqlar titredi gökler aqladı bizlerle birlikte..taş taş üstünde kalmadı yakılan aqıtlarla..daha hiçbirşey yaşayamadıkki diye baqıran eşinin sesi gitmiyor kulaklarımdan..annesinin dizleri tutmaz oldu yıqılıverdi milletin kucaqına..ömrü bu kadarmış vadesi gelmiş diyor insan ama şu bir gerçekki;

ÇOK KİLOLUYDU ERHANIMIZ...

hani insan belki diyor bu kadar kilolu olmasaydı bukadar sorunuda olmazdı..belki hayatta olurdu bugün..belkiler keşkeler bitmiyor hayatımızda..
kilo vermeyi çıtır olmaktan güzel görünmekten çok SAĞLIKLI olmak için vermeliyiz arkadaşlar..Rabbime emanetsiniz..
[/QUOTE]

KIZLARRRR hepinize sonsuzz teşekkürler hepinizi çok seviyorum gösterdiginiz ilgiden alakadan dolayı Allah razı olsun inşş. hepinizden. saat sabah 5:20 bir iki saate çıkıcaz rabbim kısmet ederse.daha kesin bi karar yok ama büyük ihtimal erdege gidicez gibi. SİZLERE veda etmeden gitmeye gönlüm razı olmadı ölüm var kalım var hepiniz hakkınızı helal edin inşş. sizleri çokk ama çokkkk seviyorum iyiki varsınız iyiki sizinleyim hepinizin çok hakkı var üzerimde.hoşçalınnnn allaha emanetsinizz inşşşşş.
bide gitmeden
DERYACIM liste için ellerin dert görmesin inşş. baYILDIM tek kelimeyleee
SENA başınız sagolsun canım. rabbim sizlere ömür versin inşş. rabbim günahlarını affetsin mekanı cennet olsun inşşş.
İZLEMM canım nerden geliyon demişsin kocaeliden çıktım yola ....................nereye gittigim meçhul anacım
inşşş. hayırlısıyla gider geliriz dikkat edicemm söz veriyorum inşş. artısız geri dönücemmm
hoşçalın................................. [/QUOTE]

çok saqolun arkadaşlar...

merhaba arkadaşlarr...
arasıra bana ne oluyor anlamıyorum..doymak bilmiyorum..bizim buranın meşhur bir simiti var yaqlı simit derler..tamm 3 tane yedimmm:78::78::78: 1 dondurma ve 1 çikolatada cabası..bunların yanında normal yemeklerdende yedim:18::18:
safranbolunun havası suyu çok saf çok temiz..çam ormanları çok burda..yediriyor insana...geldim geleli hergün istemediqim bişeyi yedim...ve daha 10 günümüz var eve dönmeye..burdaki baskülde analoq..kaç kiloyum belli deqil..yanlışmı doqrumu onu bile bilmiyorum...onun için kaile almıyorum..kaç kilo aldıqımıda bu sebepten dolayıda bilmiyorum...yine 5-6 kiloyla dönersem hiç şaşırmam..zaten önüne gelen çok zayıfladıqımı ve yüzümün çöktüqünü söyleyip canımı sıkıyolarrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! neymişş bu kadar yetermişşş.....size ne yaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

canım benim arzum sottile ben hepsi buradadan almıştım şimdi 29 lira çok uygun çok da güvenilir... 50 kere tartıl hep aynı sonuç...

tşk ederim. arzumu araştırdım birde onun yağ su kas ölçeri var.şimdi ona bakıyorum. hangisi daha mantıklı acaba. başka kullanan arkadaşlar varmı. gerçekten yağ kas ölçümü oluyormu sizce?

teşekkür ederim hoşbuldum

konuyu uzatmak istemiyorum ama birşeylerin netliğe kavuşmasını istiyorum..
burda sadece ne hissettiğimi yazıyorum.yakınmıyorum.dışlıyorsunuz ilgi göstermiyorsunuz demiyorum..

birşeyden rahatsızsam dile getiririm.hepimiz kocaman insanlarız medinice konusamayacakmıyız ama cevap olarak bu geliyor..

amacım konuyu uzatmak değildi.rahatsız olunan bir durum var bende kendi açımdan olanı yazdım..

bunu yazıyorum ki hala iyimser olmaya çalışıyorum

sonrada bunlar geliyor.bunlar gayet sert mesajlar

tekrar söylüyorum.amacım huzursuzluk çıkartmak değildi.bizi ayırıyorsunuz eskiler yeniler diye birşey söylemedim.(3. mesajıma kadar ki ondada artık çocuk gibi azarlandıgım için sinirlendim)bizimle ilgilenmiorsunuz demedim.çocukmuyuz küseceğiz veya sevgi arsızlıgı yapacagız.ben bu mesajların içeriiğinden çok usuluplarından rahatsız oldum.

hakkı olana hakkını da vermek lazım.masum teşekkür ederim.tam bir takım kaptanısın geniş yüreklilikle gel diyorsun o kadar kırgınlıgın üzerine

Son düzenleme:
selam hanımlarbugun yaptıklarım

kfleks aldım ona basladım

uyanınca
ballı tarcınlı cay

sabah :
1,5 dilim ekmek
4 dilim domates
7 zeytın
4 ince sıvrı bıber
1 bardak cay

ara ogun dondurma

ogle

1 kase mercımek corbası
4 kasık bamya
yogurt
1dılım ekmek

araogun (dsardaydım kacırdım bıtraz )
1 sımıt
ayran

aksam
1kase kfleks (yogurtla-tarcınla)
3kasık bamya

spor:
sabah 1 saat hafıf step

oglende annemle carsıdaydım araogunden ınce 1saat yuruyus
araogunden sonra 1,5 saat yuruyus

sabah:
1 simit
kk beyaz peynir

öğlen:
zeytinyağlı yaprak sarma12 adet
ayran 1/2
wasa

akşam:
tost ekemiğine
beyaz peynir salam
az sucuk
1 bardak meyve suyu
magnum mini dondurma

spor 1 saat yürüyüş yapıcam daha çıkmadım
su 1.5 lt
yeşil çay

kırgınlık filan yok ki cnm otada sadece burası sanal ortam aslında yazdıklarım gerçekten sert degildii
ama işyte mimik ve harekt olmayınc adirek yazıdan bunlar anlaşılabiliyorrr.hiç sert degil inan yazılaırm ama sana öyle gelmişse saygı duyarım tabikiii o yazıyı yazmamfdaki amaç motivasyonunuzz bozulmasın diye yazdım.
hiçbir şey yok ortadaaaa gelirsen bekleriz cnm bi kırgınlık filan yok yani

slm kızlar nasılsınız tatil bitti ve şimdi evimdeyim ama cok iş var ev badana yaptırmış eşim temizlemek bana düştü her zamanki gibi artık netse sorun degil sizler nasılsınız inşallah herkes iyidir kiloya gelince bu gün regliyim tartılmadım inş cok az bir kg başlarım

kfleks e baslıycam hanımlar ıse yarar umarım.
tabı tek ogunde aksamları kfleks yıyecegım .sabahlaı yıyemem

bırde masumm cevap verdınmı goremedım cnm leslı senssonıde nedır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…