kfleks e baslıycam hanımlar ıse yarar umarım.
tabı tek ogunde aksamları kfleks yıyecegım .sabahlaı yıyemem
bırde masumm cevap verdınmı goremedım cnm leslı senssonıde nedır?
aslındaa mesajlarıma bakmak için gimriştim ama bu konuşmalrı görünce cvp tyazma geregi hissettimmmm kaptan olarak
kızlar burada emn olun böyle bir şey yok
bir kez daha yazıyorum diger arkadalarda açıklamış ama
yazılarınızınnn araya kaynaması çok normalll
ilk geldigmizde bizimde ldu kendimizi yalnız issettik bu hep oluyor
birdee aksilikki yaz döneminde geldinizzzzz
vee havada kalıyor yazılarınızzz
ne ben nede başkası topigi aklamakkk zordunda dgeiliz açıklamalar yapmak zorundad adgeilizzz
sizin dediginiz gibi olsaaa emin olun bu yazılanlarada cvp vermeyizzz
herkeisn meşguliyet varr ben bile akşamakadar pc açk ve kk da olmama ragmenn cvp yazamıyorum bazen
geçen kış saçma sapan bir olay yaşandı buradaa ismi lazım degil bir arkadaş geldi
topik içinde kendii grubunu kurmaya çalıştı sonraada topigin huzurnu bozdu gitti
ben izlem ve bir kaç arkadaş uzun zmandır buradayız
egerki sizn dediigniz gibi bir yaklaşım söz konusu olsa idi
bizleden başka kimse omazdı şuan topikte
sadece biz olurduukkkk veya kimse ile samimi olmazdık
derya.gülçin. seher ve diger arkadaşlar hep sonradan katıldı aramıza ve hepsi ile samimiyetimiz varr
lütfennnn topikteee bu tarz yazışmalarr yerineeee
daha faydalı bilgiler paylaşın
mavikelebek isimli arkadaşımız dün tam 3 kez aynı soruyu sormuş
ve gördüm cvp verdimmmmm
bıkmadan yazmış sorusunuuu
cevapsızda kalabilirid bu gayet normallllll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
burası yardım destek hattı degil sonuçta zayıflama adına kurulmuşg ruplardna bir taneis sorularıma cvp verilmiyor
menüm yorumlanmıyor diyeee kendizii ve bizi üzmeyin
aslında sakin bir insanım kimseyle konuyu uzatmam.burdada aynısını yapmaya çalıştım ama valla maşallahınız var kızlar.daha bide üste çıktınız.bagırıp çağırıp azarladınız.demekki bu topicte sürekli aynı şeyler yaşanıyor sürekli bu sorunu yaşayanlar dile getiriyor ki 2 mesajda bu kadar estiniz gürlediniz.topicte uzun zamandır olanlar topiğin sahibi olmus.benim gibi gelip sohbete katılamayanlar yine benim gibi çekip gitmiş.buyrun huzurlu topiğiniz yine sizin olsun.
ay filizcim maşallah kimseyi atlamadan ne güzel yazmışsın ....
ben etek aldığımı bile unutmuştum sen aklıma getirdin bi giyeyim bari....
deniz ne güzel yazmışsın bence de küslükle olacak şey değil burada amaç kilo vermek hoş sohbet ve birbirimizin bilgilerinden faydalanmak....
derya ahh derya sen buralardayken hiç böyle şeyler yaşanmazdı kimseyi unutmaz atlamaz ilk gelen kişiye sen mrb derdin:)tabii insan zamanla herşeyden sıkılabiliyor yeni uğraşlar istiyor sende haklısın...ama ben bu topikte senin gibi tanımadım kimseyi atlamayan...haliyle hepimiz bazen geçmişe bile bakmıyoruz o anki yaşadıklarımızı yaptıklarımızı paylaşıyoruz.yada daha önce sohbet ettiğimiz aklımızda kalanları konuşuyoruz.bazen topik öyle coşuyorki o kadar sayfa nasıl okunacak diye atlıyoruz.birde arzu,füsun sayfa atlamıyor kesinlikle okuyorlar...
kızlar benim canım çok sıkılıyor hiç beklenmedik bişey oldu ben 2004 ekim ayından itibaren balgat mağazayadım zaman zaman boşluğa yada ihtiyaca göre çayyolu,çankaya,istanbulyolu mağazalarda çalıştım öncesi 1999-2004 arası selanik caddesinde..selanik caddesi kapatılınca o kadar üzülmüştüm ki anlatamam, balgat 'a geldim bilerek evimi işime yakın tuttum fakat bir telefon balgat mağazayı kapatıyoruz 1 ay içinde hedeflenen ciroyu yapmıyor.tabi ki yapmaz piyasa ortaad ..... kadar mağaza...Ankara'lı olanlar çok ii bilir benim çalıştığım cadde çetin emeç bulvarı mutfakçılar çarşısı gibiri linea dekor,istikbal,bianco,mopa,vanucci,uzay vs birde kelebek tepe ve bulut kapatmıştı şimdi bizde buradan çekiliyormuşuz hedefleri büyük mağaza mobilya-mutfak açmak...ben ne yapacağım bilmiyorum kesin siteler yada ist.yolu mağazalardan birine kaydırılacağım bu demek ki evime mesafesi gidiş geliş 40 km.trafik stres maddiyat vs...allahım sen hayırlısını nasip et şimdi evi taşısam ev bul nakiye oda zor iş ...şimdi geldi telefon patron konuştu o da sinirlendi ama nafile....
izlemmmmmm
nehrile buluşmuşsunn
emin ol hiç kıskanmadımmmmmmm yani
sizinle buluşmaktansa
evd eçocuk bakıppp ütü yapmayı tercih ederimmmmm:82::82::82::82::82::82::82:
hiç kıskanmadım ayrıcanadaaaaaa
kızlar çok güzel bir geçirdik, keşke hepinizle yakın olsak
ayda 1 filan böyle bir gün düzenlesek, süper olurdu yaa
nehirle buluştuk, bizim bebek arabamız, sabah eşimle işe gittiği için
bagajda kalmış, vallahi çok zorladı bizi ama genede biz iki çift laf edebildik
71 kiloya düşmüş vallahi, herhün işten gelince 1 saat yürüyor
tebrik ederim arkadaşımı bir kez daha
telden sürekli görüşüyoruz ama , yüzyüze bu 3. görüşmemiz
o zamandan beri nehirdeki değişmelerr
ilk etekli resim 71 kilo, mağazada denedi, bütün ısrarlarıma rağmen almadı, bence kesin yarın dayanamayıp gidip alacak
Eki Görüntüle 228016
Eki Görüntüle 228017
Eki Görüntüle 228018
inşallah bi dahaki sefere siyahlardan kurtulacak arkadaşım :)
slm kızlar nasılsınız tatil bitti ve şimdi evimdeyim ama cok iş var ev badana yaptırmış eşim temizlemek bana düştü her zamanki gibi artık netse sorun degil sizler nasılsınız inşallah herkes iyidir kiloya gelince bu gün regliyim tartılmadım inş cok az bir kg başlarım
selam hanımlarbugun yaptıklarım
kfleks aldım ona basladım
uyanınca
ballı tarcınlı cay
sabah :
1,5 dilim ekmek
4 dilim domates
7 zeytın
4 ince sıvrı bıber
1 bardak cay
ara ogun dondurma
ogle
1 kase mercımek corbası
4 kasık bamya
yogurt
1dılım ekmek
araogun (dsardaydım kacırdım bıtraz)
1 sımıt
ayran
aksam
1kase kfleks (yogurtla-tarcınla)
3kasık bamya
spor:
sabah 1 saat hafıf step
oglende annemle carsıdaydım araogunden ınce 1saat yuruyus
araogunden sonra 1,5 saat yuruyus
tşk ederim. arzumu araştırdım birde onun yağ su kas ölçeri var.şimdi ona bakıyorum. hangisi daha mantıklı acaba. başka kullanan arkadaşlar varmı. gerçekten yağ kas ölçümü oluyormu sizce?
ayşe
köfteler kuru köfte degil cnm ekmek köftesi
bayat ekmekleir degerlndireyim diye yaptım onun için cıkkk yenmezzzz
ah ahhhhh umarım cumaya artlarım kalmazz
yoksa çok pis cnm sıkılcakk
O eteği istiyoruuuuum
Nehiiiiir almazsan peşindeyim ha, al ve benim için de giy
Göbüşteki fazlalıklar da gidince daha harika duracak eminim..
Buraya gelemiyor ama biz nehirle facebooktan yazışıyoruz arada sırada, en azından bırakmadığını, kilo verdiğini biliyordum..Etekli fotoğrafı da bunu kanıtlıyor zaten
Ben oradayken hafta içi bir gün ayarlayamadınız ama
E hani beraber fotoğrafınız
banucum cahilliğime ver ama ekmek köftesi nasıl oluyor beeee...
iiki bilmiom bilsem yıllarca ondan da yerdim....
banucum cahilliğime ver ama ekmek köftesi nasıl oluyor beeee...
iiki bilmiom bilsem yıllarca ondan da yerdim....
deniz ne güzel yazmışsın bence de küslükle olacak şey değil burada amaç kilo vermek hoş sohbet ve birbirimizin bilgilerinden faydalanmak....
derya ahh derya sen buralardayken hiç böyle şeyler yaşanmazdı kimseyi unutmaz atlamaz ilk gelen kişiye sen mrb derdin:)tabii insan zamanla herşeyden sıkılabiliyor yeni uğraşlar istiyor sende haklısın...ama ben bu topikte senin gibi tanımadım kimseyi atlamayan...haliyle hepimiz bazen geçmişe bile bakmıyoruz o anki yaşadıklarımızı yaptıklarımızı paylaşıyoruz.yada daha önce sohbet ettiğimiz aklımızda kalanları konuşuyoruz.bazen topik öyle coşuyorki o kadar sayfa nasıl okunacak diye atlıyoruz.birde arzu,füsun sayfa atlamıyor kesinlikle okuyorlar...
kızlar benim canım çok sıkılıyor hiç beklenmedik bişey oldu ben 2004 ekim ayından itibaren balgat mağazayadım zaman zaman boşluğa yada ihtiyaca göre çayyolu,çankaya,istanbulyolu mağazalarda çalıştım öncesi 1999-2004 arası selanik caddesinde..selanik caddesi kapatılınca o kadar üzülmüştüm ki anlatamam, balgat 'a geldim bilerek evimi işime yakın tuttum fakat bir telefon balgat mağazayı kapatıyoruz 1 ay içinde hedeflenen ciroyu yapmıyor.tabi ki yapmaz piyasa ortaad ..... kadar mağaza...Ankara'lı olanlar çok ii bilir benim çalıştığım cadde çetin emeç bulvarı mutfakçılar çarşısı gibiri linea dekor,istikbal,bianco,mopa,vanucci,uzay vs birde kelebek tepe ve bulut kapatmıştı şimdi bizde buradan çekiliyormuşuz hedefleri büyük mağaza mobilya-mutfak açmak...ben ne yapacağım bilmiyorum kesin siteler yada ist.yolu mağazalardan birine kaydırılacağım bu demek ki evime mesafesi gidiş geliş 40 km.trafik stres maddiyat vs...allahım sen hayırlısını nasip et şimdi evi taşısam ev bul nakiye oda zor iş ...şimdi geldi telefon patron konuştu o da sinirlendi ama nafile....
cnmm bayat ekmekleriii ıslıyorsunnn sonra uufalıyorsun
içine peynir bol maydanozz 1de sogan rendele 1 yumurta kır baharat at
sonra köfte şeklindee önce galeta ununaa sonra yumurtaya batır kızart
kıymalıda yapabilirisn bunudaa sıcakta et çekilmiyor
yemekte yemiyor benimkiler dgeişikli olsund dedim evdede ekmek vardı
kızlar çok güzel bir geçirdik, keşke hepinizle yakın olsak
ayda 1 filan böyle bir gün düzenlesek, süper olurdu yaa
nehirle buluştuk, bizim bebek arabamız, sabah eşimle işe gittiği için
bagajda kalmış, vallahi çok zorladı bizi ama genede biz iki çift laf edebildik
71 kiloya düşmüş vallahi, herhün işten gelince 1 saat yürüyor
tebrik ederim arkadaşımı bir kez daha
telden sürekli görüşüyoruz ama , yüzyüze bu 3. görüşmemiz
o zamandan beri nehirdeki değişmelerr
ilk etekli resim 71 kilo, mağazada denedi, bütün ısrarlarıma rağmen almadı, bence kesin yarın dayanamayıp gidip alacak
Eki Görüntüle 228016
Eki Görüntüle 228017
Eki Görüntüle 228018
inşallah bi dahaki sefere siyahlardan kurtulacak arkadaşım :)
O eteği istiyoruuuuum
Nehiiiiir almazsan peşindeyim ha, al ve benim için de giy
Göbüşteki fazlalıklar da gidince daha harika duracak eminim..
Buraya gelemiyor ama biz nehirle facebooktan yazışıyoruz arada sırada, en azından bırakmadığını, kilo verdiğini biliyordum..Etekli fotoğrafı da bunu kanıtlıyor zaten
Ben oradayken hafta içi bir gün ayarlayamadınız ama
E hani beraber fotoğrafınız
yaa siyahtan kurtulamamben siyah manyagıyım :)) bana çok fark yokmuş gibi geliyo ama kilovermişsin diyo herkes
izlemcim çok güzel bir gündü gerçekten etekte içimde kaldı vallaha eşimde fotoyu gördü şimdi çok kısa değilmiş neden almadın demezmi :)) offf çok pişmanım çokkk59:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?