ne geçmiş olmuş okuyacağım sonra inş
havalar sıcak kaç akşamdır dışarlardaydık buakşam maalesef ki ortaköye gitme cahilliğinde bulunduk 1 saat trafikte kaldık bunun üstüne waffle yedim ilk ve son yiyişimdi yani akşamım berbattı
bugün hava çok bunalttı beni aşırı sıcaaaaaaaaaaaaaaak klimamıa alsak eve
Kullanıyormusunuz arkadaşlar evde çarpıyor hasta edşyor vs dediler kafam karıştı?
bunlarda bugün ben
makinam bazen ışıktanmıdır neden bilmiyorum çok kötü çekiyor yaa
bu resimler güneş batmaya yakın bi zamandaydı
çok soluk çıkmış, 10megapiksel ama 5 de kullanıyordum, çok yer kaplamasın diye
flaş da otomatik ne olduğunu anlamadım yani
Eki Görüntüle 228044 ( ilk diyete başlarkenki 89 kilo halimide ekliyorum yeni gelenler için)
Eki Görüntüle 228037
Eki Görüntüle 228040
Eki Görüntüle 228038
(resimler üzerine tıklayınca büyür)
bluzum 36 beden
eteğim 40
aldığım mini beyaz etek bu kızlar
kimine göre dizüstü kimine göre mini
ama ben hayatımda ilk defa beyaz ve dar kesim bir etek giyiyorum
bi gün bu kombini güneş varken çekeyim renkleri süper, makina elinden geldiğince en soluğu çekmiş bu kadar olur yanii
Hanımlar merhaba,iyi geceler.Ben 7. takımdan Nev.Topiğinizden birtek Narin_Nazenin'i tanıyorum,sizlerle tanışamadık.Ben de 105 kilo ile başladığım diyetimin 85.7 noktasındayım.Cumartesi Dukan Diyeti'ne başlamayı düşünüyorum.Merak ettiğim aranızda bu diyeti yapan var mı acaba?Hepinize sağlıklı ve kalıcı zayıflamalar dilerim
Edepli edebinden susar, Edepsiz ben susturdum sanar..daha da diyecek birşeyim yok..
Edepli edebinden susar, Edepsiz ben susturdum sanar..daha da diyecek birşeyim yok..
Selmacigim hos geldin.ben de dyete basladim sonunda kirdim ugursuz zincirleri...
İzlem tatlim yazindan belli gununuzun guzel gectigi.derya gibi ben de beraber fotonuzu istiyorum.nehir de cok tatli olmus.
Yeni arkadaslardan biri tarti soruyordu.tel den yazdigim icin bakamiyorum isme k.bakma.ben de sinbo var senin gibi ama banu onermisti aldim yanlis mi tartiyormus.sinir oldum simdi.ben de onceden fakir marka kas yag su olcer vardi mukemmeldi.tavsiye ederim.
Bugunku menu
sabah:2 dilim tb ekmegi domates salatalik cokelek salatasi
ara:turk kahvesi
ogle:k ve yarim yagli sut
ara: erik
aksam: firinda tavuk but(1 tane ), iki dilim patates
ara: 2 catal dondurma
1 saat spor ( aksammisafir vardi yapamadim baska)
2 lt su
Hanımlar merhaba,iyi geceler.Ben 7. takımdan Nev.Topiğinizden birtek Narin_Nazenin'i tanıyorum,sizlerle tanışamadık.Ben de 105 kilo ile başladığım diyetimin 85.7 noktasındayım.Cumartesi Dukan Diyeti'ne başlamayı düşünüyorum.Merak ettiğim aranızda bu diyeti yapan var mı acaba?Hepinize sağlıklı ve kalıcı zayıflamalar dilerim
canim evde yok yani kendi evimde ama annemlerde var odsyi serinletiyorux bi sure sonra kapatiyoruz.hic zararini gormedim.evime almak isterdim.
ay ne guzel civil civil resimler...etegin harika darisi hepimizin basina insallahhhhhhh.
Banu sen de alsana bacaklarin ince senin tatilde giyersin.
Nehircigim etek cok hos gercekten.yarin alsan olmaz mi..
yok yok dayanamıyorum sıcağa nemden nefes alamıyorum adeta haftasonu gidip araştıralım sağol canım
nilgünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bu negüzel menü
ben çuvalladım yazın yemek yemek istemiyorum eee karpuz dondurma kahvaltı türü ile murdar oluyor diyetim
deryacım canım karıştırıyosun biz değil sen ayarlayamadın
bunlarda bugün ben
makinam bazen ışıktanmıdır neden bilmiyorum çok kötü çekiyor yaa
bu resimler güneş batmaya yakın bi zamandaydı
çok soluk çıkmış, 10megapiksel ama 5 de kullanıyordum, çok yer kaplamasın diye
flaş da otomatik ne olduğunu anlamadım yani
Eki Görüntüle 228044 ( ilk diyete başlarkenki 89 kilo halimide ekliyorum yeni gelenler için)
Eki Görüntüle 228037
Eki Görüntüle 228040
Eki Görüntüle 228038
(resimler üzerine tıklayınca büyür)
bluzum 36 beden
eteğim 40
aldığım mini beyaz etek bu kızlar
kimine göre dizüstü kimine göre mini
ama ben hayatımda ilk defa beyaz ve dar kesim bir etek giyiyorum
bi gün bu kombini güneş varken çekeyim renkleri süper, makina elinden geldiğince en soluğu çekmiş bu kadar olur yanii
bi ara bende bakıcam yanii çok hoş ve tarz duruyor, cepleri filan eskitilmiş kumaşı süper fiyatı 20liraa daha ne olsun yani
deryaaa çok incelmişsin canım Apoletlerinden çok seni inceledimetekte sana çok yakışıyoooooooooooooooor
Yatiyorum artik sabah erken kalkacagim yuruyus icin.iyi geceler..
öğlenleri genelde bende
karpuz peynir yiyorum seher, abartmadığın sürece çok etkisi olmaz sanırım
seher 50gr türlü ne kuu
tabağındakini mi tarttın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?