80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim evde yok yani kendi evimde ama annemlerde var odsyi serinletiyorux bi sure sonra kapatiyoruz.hic zararini gormedim.evime almak isterdim.

ay ne guzel civil civil resimler...etegin harika darisi hepimizin basina insallahhhhhhh.

Banu sen de alsana bacaklarin ince senin tatilde giyersin.

Nehircigim etek cok hos gercekten.yarin alsan olmaz mi..

izlem fıstıksın yahuu bende okadar incelebilecekmiyim acep seni ve banuyu her gördüğümde bir gaza geliyorum sorma
deryaaa çok incelmişsin canım Apoletlerinden çok seni inceledim etekte sana çok yakışıyoooooooooooooooor
Tatilciler birerbirer dönüyor hşgeldiniz canlar
yaz menülerimde karpuz vazgeçilmezim şeker oranı yüksek ama ne önerirsiniz ?

Merhaba Tebrikederim canım hoşgeldin oldukça yol katetmişsin Dukan diyetini ben yapmadım ama kilo verimimiz yavaşladığında karbon diyeti yapıyoruz dukan diyetindede protein ağırlıklı besleniliyor ...

nilgünnüüüümm teşekkürler kuzummm
eee hanii hiç belli değil kiii, çiçek bahçesi gibiydim kuu

nehirde haklı, şimdi hazır kilo vermeye başladığı iççin pek bişiy almak istemiiyor
geçen kış bende almamıştım, idare etmiştim
ama işte hayat kurtaran yaz günü elini attığında işine yarayacak bikaç parça bişiy olması lazım dolapta
daraltılırda bu aslında ama ama ama ama

Edepli edebinden susar, Edepsiz ben susturdum sanar..daha da diyecek birşeyim yok..

prensesperi hoşgeldin canım bir anlaşmazlık olmuş bence burada herkes samimi yazın pek topiğe vakit ayırılmıyor o ana denk gelmişindir buranın sayesinde 15 kg verdim çok destek oldular tüm sorularıma sıkılmadan yanıtverdiler kimsenin bir çıkarı yok ki kızgınlıklara son verelim baştan başlayalım tanışalım seher ben istanbuldan

Edepli edebinden susar, Edepsiz ben susturdum sanar..daha da diyecek birşeyim yok..

sayende yeni bir atasozu ogrendim.sagol.olayi bu boyuta tasimaya gerek yoktu bak ayni seyi yapiyorsun.ben hic boyle saygisizlik yapmadim.hele densizlik asla.

Sana laf yetistirmekten arkadaslarimin menusune yorum yazamiyorum..

Ayrica edepsiz sensin.terbiyesizlik etme.laflarini tart da yaz.

nilgünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bu negüzel menü
ben çuvalladım yazın yemek yemek istemiyorum eee karpuz dondurma kahvaltı türü ile murdar oluyor diyetim

hos geldin.yanlis mi hatirliyorum acba 21 gun musli uygulamistin ve 7 ser cm incelmistin.tebrik etmistim seni...

yok yok dayanamıyorum sıcağa nemden nefes alamıyorum adeta haftasonu gidip araştıralım sağol canım

nilgünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bu negüzel menü
ben çuvalladım yazın yemek yemek istemiyorum eee karpuz dondurma kahvaltı türü ile murdar oluyor diyetim

sagol sekerim siz yazdikca gaza geliyorum.

Verin coskuyu verin coskuyuuuuuuuuuuuuuuu :)))))))

elimden geleni yapiyorum sehercigim.sen de kendini toparla lutfen.eski menulerini ozledim kuuuuuuu

deryacım canım karıştırıyosun biz değil sen ayarlayamadın

Kız sen demedin mi haftaya pazartesi ye kalırsan yıllık izne ayrılacağım diye, hafta arası olmaz mı dedim çok zor dedin.
Hatta derya hafta sonu olmaz mı dedin ısrarla bende ablamla 3 senedir görüşmedik hafta sonunu ayıramam dedim.
Bütün konuşmalarımızı deşifre ettim kuuu
Ben mi yanlış hatırlıyorum :26:

İzlemcim eteğinde harika bluzunda ikisini de çok sevdim, etek çok sevdiğim bir boyda, ne çok kısa ne de diz üstü tam yaz boyu bana göre
Nehrim senin de inceldiğin belli, harika gidiyorsun , kilo verme olayı bitince bir de platese başların banu gibi yanları da eritirsin

bi ara bende bakıcam yanii çok hoş ve tarz duruyor, cepleri filan eskitilmiş kumaşı süper fiyatı 20liraa daha ne olsun yani

Çok ucuzmuşş :84::84::84::84:

deryaaa çok incelmişsin canım Apoletlerinden çok seni inceledim etekte sana çok yakışıyoooooooooooooooor

Yok seherim ya bıraktığın gibiyim incelme konusunda fark olduğunu sanmıyorum..
70 de fotoğraf ekleyeceğim, tabi görebilirsem
Teşekkür ederim

aman aman kimler gelmiş deryam gelmiş
nerde menüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüün çıtırlaşanların menülerini benmi göremiyorum :44:
benim menü
sabah
peynir
çavdar ek
salatalık

öğle
karpuz
peynir
çavdar ek
salam

akşam
50 gr türlü

4/1 waffle

3 lt su içmişimdir öğlene kadar rahatsızlıktan ötürü kalkamadım bol bol ter attım anlıycanız spor yapamadım ne FİT kızlar sahilde spor yapıyorlardı kollarda adımölçer kulakta woltmen hava 1500

bende yazim bari sizden özendim

domates, salatalık
1 tumurta, krem peynir 2 çatal
3 zeytin, 1 peksimet
şekersiz çay

1 form çayı 1 avuç fındık

öğlen (nehirle)
böğürtlenli chesecake
1 şekersiz türk kahvesi

2 kaşık türlü
1 kepçe cacık

gecede şekersiz çay bişiy yemedim başka ...

aa ben size bişiy diyecektim hep unutuyorum...

bimde, patatesli çiğ köfte satılıyor pakette su yağ salça koyup yuğuruyorsunuz
koyuyorsunuz buzlığa
misafir mi gelecek, tabağın ortasına biraz maydonoz
etrafına da dizin çiğköfteleri güzel oluyor çok...
özellikle ramazanda, sofraya meze niyetine güzel olur hanımlar

ama yaptığınızın ikinci günü daha güzel, tadı daha bir oturuyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…