80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yazın vallahi okadar incelmenize rağmen bukadar dikkat ettiğiniz görünce kaçamak yapamayız artık
bitki çayı tüketebiliyormusun malum sıcaklar yakıyoooooo

bugün pilatesimide yapamdım
banuya mahçup olamam
eşim yattı, ege yanımda
klimayı açtım, şimdi yapıcam, bananee

canım yaa kim tutar senii walla gümbür gümbür gelionnn demedi deme....

süper süper süper
efil efil
fildir fildir
bu muhabbet sizin derya ile face muhabbetinizdennnn
amaaaa çok beğendim hiç te kıskanmadım....................

deneyeceğim canım Bimden aldığım mezelerden pek memnun olmadıımdan artık bakmıyordum bile ramazana az kaldı geçen yıl 5 kg vermiştim bakalım bu sene K.K desteğiyle neler olacak

süper süper süper
efil efil
fildir fildir
bu muhabbet sizin derya ile face muhabbetinizdennnn
amaaaa çok beğendim hiç te kıskanmadım....................

hahhhaha
kıskanma kuuu güzel hatunumm...
az kaldı sende kışın fıstığı olacaksın, hiç sekmeden ilerle bakalım
bu ara kaçırıyorsun biraz görmüyorum zannetme

hani nerede azim, nerede düşman çatlatmalar, hepsi hayallerde mi yani

seher 50gr türlü ne kuu
Tabağındakini mi tarttın

bişi itiraf edeyim de gece gece gülün forumda ilk günlerim sadece sessiz sessiz okuyom acapellasoul die biri var ve menülerini hep tartarak yazıyor ben hergün hayretler içinde aaaaaa 50 gr sosis yemiş böle tartarak mı diyet yapılo die kendimce yokkk galiba ben zayıflayamam diyip diyip üzülüyordum oysa derya anladımki karbon yapıomuş ama işte ne biliiiim sonra gidip bir avm de eşime göstermiştim mutfak tartılarını benim arkadaşlarım tartarak yiyo dieee....:84::84::84::84::84::84::84::84::84:

canııımm o geçen haftada kaldı misafir vardı 1 hafta pazar gece bitti o mazide kaldı pazartesiden beri 2 öğün k yapıommmmm hemde kaçamaksız....gerçi anca geçen haftayı telafi ederim ama olsun

[sıze=2]bu arada kış fıstığı çok hoşuma gittiiiiiiiiiiiiiiiiiii[/sıze]

kolyen de gözümden kaçmadııı çok güzel ama ben bu hep kocaman gö lerden dolayı hayatımda doğru dürüst kolye takmamışımdır... Belkide anlamsız ama fular veya o tip aksesuar daha da büyük gösterecekmiş gibi gelir hepppp....

bünyemiz ne diyetler gördü beaa iyiki varsınızzz

hoşgeldin selma abla.... spor yerine geçer inşallah temizliğin.....
hoş buldum ayşecim nasılsın canım
izlemcim mersindeydim annemlerde bende kilomu merak edeiyorum dogrusu
cok cok cokkkkkkkkkkkk sevindim nilgün hadi kışa dönüşün mühteşem olsun tabi benimde

Son düzenleme:
biraz gece gece isyan edeyim bende yaaaa bende bi ara yazmıştım şubat tatiline gireken başarı hikayemi yazacaağım die heeeeç yorum gelmedi gözden kaçtı mı bilmem ama çok hevesle yazmıştımmmm küsssttüüüm bi daha gelmem diyetimi de bozarım aksine yerim de yerim...

kızlar yarın endokırin dr randevu aldım tüm diyetisyenin istedigi tahlilerimi yaptıracagım inş ve yarından itibaren menülerimide yazmaya devam edecegim

iyiyim selma abla bizde 1 ağustos gibi gidicez galiba mersine kv yanına sıcakta çekilmez de ama diyet te sallanır biliom artık bakcazz...

vallahi benim memişler bile küçüldü bacım
bi avuç kaldılar kuu

bence kolyeler küpeler çok yakışıyor
önemli olan göz alışkanlığı, bugün nehire de dedim
bak simsiyah giyinmişsin, bi madalyon kolye şeklinde bişiy taksaydın
şıkır şıkır hem renk katardı hemde daha bi şık olurdu
o da az sana sürtüneyim de bana geçsin şu heves diyor

kış fıstığı tabiii
kışın şık giyinmeyi daha bi severim ben
ince hırkalar, kemerler çok severim

o kolyeye 20 liramı verdim kuuu
çok beğendim ilk defa aldım bu tarz bişiy ama, çok severek taktım ilk takışım daha

daha ayrıntılı çekerim bu dahaki sefere

ana
nerde kuuu :26:

bugün bu tshirti aldım kızlar
birde bu tonlarda ince uzun hırka aldım

nasıl sizce benim çok hoşuma gitti, kızın göğüsünün üstündeki siyah şeritten omuzlarında da var siyah

ay hızınıza yetişemiyorum. bi durun yazmayın yahu geçmişi oku oku bitiremedim
gene nöbetçiyim sabaha kadar kızlar... çalışmaktan yoruldum. bi hafta tatile gittim geldim.sen misin tatile giden tut 24 saat gün aşırı nöbetleri. bıktım vallahi. sizinlede hiç ilgilenemiyorum ama geçmişi sürekli okuyorum hepinizin takipçisiyim.beni mazur görün lütfen kızlar sabahlara kadar çalışmaktan internette hiçbişi yapamıyorum...gelelim geçmişte gözüme çarpan aklıma takılanlara...

İZLEMCİM her zamanki gibi çok hoş gözüküyorsun.eteğin çok hoş olmuş. ve nehirde o eteği alsın çok hoş olmuş. buluşmanızı bende kıskandım keşke bi arada olabilsekte bizde böle buluşmalar yapsak...

BANUCUM doğru düzgün geçmiş olsun dedimmi hatırlamıyroum ama Allah yardımcın olsun. helede ikizlerle ilgilenmek zordur. biz çok bilemeyiz tabi ama seni anlamaya çalışıyorum. hastaneye bu ara sürekli kusan,ishal olan çocuklar geliyo salgın var anlıyacağın. Bi çok çocuk öyle ama kısa zamanda toparlanırlar eminim.
bide ekmek köftesi tarifini bu topikte görmek çok hoştu kaptanım

KORSEYi makasla kesen arkadaşın adını hatırlamıyorum ama çok güldüm vallahi. arada özel günlerde bende giyiyorum abiyenin altına insanın içinden kesmek geçmiyo değil. en güzelini yapmışsın

AYŞEeeee,ortimmmm,takipçinim biliyomusun bende ilk geldiğimde deryanın gram gram yazmasına şaşırmıştım bben mahvoldum bu kız nasıl ayarlıyo bunu demiş ve avmde mutfak tartılarına bakıp durmuştum

SENA başınız sağolsun,Allah mekanını cennet eylesin canım..bu arada iyi tatiller sana,kiloları almadan dönersin inş.

AYRICA ŞAPKALI FOTOMA GÜZEL YORUMLAR YAPAN,BEĞENEN ARKADAŞLARA çooookkk teşekkürler...UNUTTUKLARIMDA AFFETSİN NOLUR. Bİ YANDAN GELEN HASTALARLA İLGİLENİYORUM Bİ YANDAN YAZIYORUM ANCAK BU KADAR OLDU

VE SON OLARAK YENİ GELEN ARKADAŞLARIMIZA;
hepiniz hoşgeldiniz. bende yaklaşık 3 aydır burdayım. ilk geldiğimde çok bozulmuştum dile getirmesemde. ama hemen aralarına aldılar burdaki arkadaşlar. benki o zaman hem okul, hem işimden çok sık giremiyordum ve halada giremiyorum ama bi kez başladı mı muhabbet bi daha kopmuyo.genelde toplu yazmak zorunda kalıyorum vaktim olmuyo ama aklımın bi köşesinde hep burası. hayatmdaki herkes biliyo burayı ve bizim topikte şöyle oldu böyle oldu diye bahsediyorum evde,işte. yani kısa sürede alışılıyo vazgeçilmez oluyo burası. BU ARADA BEN NURAN, 23ÜNDE VE İSTANBULDANIM.

Son düzenleme:

cnm ben genelde önünde kadın,yüz vs. olan tshirtleri çok sevmiyorum ama sen onu öyle bi kombinlersin ki bayılırız eminim
güle güle giy cnm.fotolarından gördüğüm kadarıyla senin tarzına çok iyi olur.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…