bende yazim bari sizden özendim
domates, salatalık
1 tumurta, krem peynir 2 çatal
3 zeytin, 1 peksimet
şekersiz çay
1 form çayı 1 avuç fındık
öğlen (nehirle)
böğürtlenli chesecake
1 şekersiz türk kahvesi
2 kaşık türlü
1 kepçe cacık
gecede şekersiz çay bişiy yemedim başka ...
selmacigim hos geldin.ben de dyete basladim sonunda kirdim ugursuz zincirleri...
Izlem tatlim yazindan belli gununuzun guzel gectigi.derya gibi ben de beraber fotonuzu istiyorum.nehir de cok tatli olmus.
Yeni arkadaslardan biri tarti soruyordu.tel den yazdigim icin bakamiyorum isme k.bakma.ben de sinbo var senin gibi ama banu onermisti aldim yanlis mi tartiyormus.sinir oldum simdi.ben de onceden fakir marka kas yag su olcer vardi mukemmeldi.tavsiye ederim.
Bugunku menu
sabah:2 dilim tb ekmegi domates salatalik cokelek salatasi
ara:turk kahvesi
ogle:k ve yarim yagli sut
ara: Erik
aksam: Firinda tavuk but(1 tane ), iki dilim patates
ara: 2 catal dondurma
1 saat spor ( aksammisafir vardi yapamadim baska)
2 lt su
bunlarda bugün ben
makinam bazen ışıktanmıdır neden bilmiyorum çok kötü çekiyor yaa
bu resimler güneş batmaya yakın bi zamandaydı
çok soluk çıkmış, 10megapiksel ama 5 de kullanıyordum, çok yer kaplamasın diye
flaş da otomatik ne olduğunu anlamadım yani
Eki Görüntüle 228044 ( ilk diyete başlarkenki 89 kilo halimide ekliyorum yeni gelenler için)
Eki Görüntüle 228037
Eki Görüntüle 228040
Eki Görüntüle 228038
(resimler üzerine tıklayınca büyür)
bluzum 36 beden
Eteğim 40
Aldığım mini beyaz etek bu kızlar
kimine göre dizüstü kimine göre mini
ama ben hayatımda ilk defa beyaz ve dar kesim bir etek giyiyorum
Bi gün bu kombini güneş varken çekeyim renkleri süper, makina elinden geldiğince en soluğu çekmiş bu kadar olur yanii
aa ben size bişiy diyecektim hep unutuyorum...
bimde, patatesli çiğ köfte satılıyor pakette su yağ salça koyup yuğuruyorsunuz
koyuyorsunuz buzlığa
misafir mi gelecek, tabağın ortasına biraz maydonoz
etrafına da dizin çiğköfteleri güzel oluyor çok...
özellikle ramazanda, sofraya meze niyetine güzel olur hanımlar
ama yaptığınızın ikinci günü daha güzel, tadı daha bir oturuyor
süper süper süper
efil efil
fildir fildir
bu muhabbet sizin derya ile face muhabbetinizdennnn
amaaaa çok beğendim hiç te kıskanmadım....................
seher 50gr türlü ne kuu
Tabağındakini mi tarttın
hahhhaha
kıskanma kuuu güzel hatunumm...
Az kaldı sende kışın fıstığı olacaksın, hiç sekmeden ilerle bakalım
bu ara kaçırıyorsun biraz görmüyorum zannetme
Hani nerede azim, nerede düşman çatlatmalar, hepsi hayallerde mi yani
bişi itiraf edeyim de gece gece gülün forumda ilk günlerim sadece sessiz sessiz okuyom acapellasoul die biri var ve menülerini hep tartarak yazıyor ben hergün hayretler içinde aaaaaa 50 gr sosis yemiş böle tartarak mı diyet yapılo die kendimce yokkk galiba ben zayıflayamam diyip diyip üzülüyordum oysa derya anladımki karbon yapıomuş ama işte ne biliiiim sonra gidip bir avm de eşime göstermiştim mutfak tartılarını benim arkadaşlarım tartarak yiyo dieee....:84::84::84::84::84::84::84::84::84:
hoş buldum ayşecim nasılsın canımhoşgeldin selma abla.... spor yerine geçer inşallah temizliğin.....
izlemcim mersindeydim annemlerde bende kilomu merak edeiyorum dogrusuhee kuuu bende bilmiyorum
soracaktım unutmuştum bak, sen sorunca aklıma geldi
banuu banuuuu banuuuu
selma ablam hoşgeldin, ben senin tatilde olduğunu bilmiyordum
merak ediyordum nerde diye bi türlü yazamadım
o giriyor bu giriyor, cuma günü kilonu merak edenlerdenim
cok cok cokkkkkkkkkkkk sevindim nilgün hadi kışa dönüşün mühteşem olsun tabi benimdeSelmacigim hos geldin.ben de dyete basladim sonunda kirdim ugursuz zincirleri...
İzlem tatlim yazindan belli gununuzun guzel gectigi.derya gibi ben de beraber fotonuzu istiyorum.nehir de cok tatli olmus.
Yeni arkadaslardan biri tarti soruyordu.tel den yazdigim icin bakamiyorum isme k.bakma.ben de sinbo var senin gibi ama banu onermisti aldim yanlis mi tartiyormus.sinir oldum simdi.ben de onceden fakir marka kas yag su olcer vardi mukemmeldi.tavsiye ederim.
Bugunku menu
sabah:2 dilim tb ekmegi domates salatalik cokelek salatasi
ara:turk kahvesi
ogle:k ve yarim yagli sut
ara: erik
aksam: firinda tavuk but(1 tane ), iki dilim patates
ara: 2 catal dondurma
1 saat spor ( aksammisafir vardi yapamadim baska)
2 lt su
[sıze=3]hoş buldum ayşecim nasılsın canım[/sıze]
[sıze=3]izlemcim mersindeydim annemlerde bende kilomu merak edeiyorum dogrusu[/sıze]
[sıze=3]cok cok cokkkkkkkkkkkk sevindim nilgün hadi kışa dönüşün mühteşem olsun tabi benimde[/sıze]
canııımm o geçen haftada kaldı misafir vardı 1 hafta pazar gece bitti o mazide kaldı pazartesiden beri 2 öğün k yapıommmmm hemde kaçamaksız....gerçi anca geçen haftayı telafi ederim ama olsun
[sıze=2]bu arada kış fıstığı çok hoşuma gittiiiiiiiiiiiiiiiiiii[/sıze]
kolyen de gözümden kaçmadııı çok güzel ama ben bu hep kocaman gö lerden dolayı hayatımda doğru dürüst kolye takmamışımdır... Belkide anlamsız ama fular veya o tip aksesuar daha da büyük gösterecekmiş gibi gelir hepppp....
biraz gece gece isyan edeyim bende yaaaa bende bi ara yazmıştım şubat tatiline gireken başarı hikayemi yazacaağım die heeeeç yorum gelmedi gözden kaçtı mı bilmem ama çok hevesle yazmıştımmmm küsssttüüüm bi daha gelmem diyetimi de bozarım aksine yerim de yerim...
bugün bu tshirti aldım kızlar
birde bu tonlarda ince uzun hırka aldım
nasıl sizce benim çok hoşuma gitti, kızın göğüsünün üstündeki siyah şeritten omuzlarında da var siyah
Eki Görüntüle 228071
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?