80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aa ben baylırım, hele ki bir tasarımı varsa
bu kadın aynada kendine bakıyor mesela, etrafındaki taşlar filan çok hoşuma gitti, sırtı şeffaf gibi
beyaz etekle çok güzl durdu o şekilde giyerim sanırım

teşekkürler yorumun için

canım o benim spor salonunda vardı ölçüm yapıo evet ama yorumları ii oku istersen tutarlı olması çok önemli ben emin ol benimkine yüzlerce defa test ettim onayladım.....

günaydınnnnnn.. akşam 21.30 gibi hemen gittik vatan computere. dediğiniz arzum bitmişti. ama benim dediğim fitnes vardı ve aldık. bu arada vatanda worldcarda peşine %8 indirim + 5 taksit var :))) 58 tl ye aldık. size çoooook tşk ederim. kurtuldum sinbodan. defalarca tartıldım hep aynı sonuç. yağ ölçümleride eminim tam ölçü değildir. ama ben sadece fikir olsun istedim. tekrar teşekkürler.

arkadaşlar ben patates diyetine başlıyorum. deneyen varsa düşüncelerinizi yazarmısınız?

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnnnnn efemm
sonunda sabah yürüyüşleirme başladımmmm allahım süperdi yaa kulagımda müzikk güneş bile tam dogmamıştı serin serin mis gibi bir hava vardııı
dedim nilgünnn de yürüyordur şinciiii onun gibi denizim manzaram yukk ama idare ederr
imkanı olanlara keisnikle bu yaz günlerinde yürüsnler kızlarrrrrrrrr

dün karbon diyeti yapayım deidm ama yok anacım sıcakta çekilmiyor
ve düşündüm ki ben kendime eziyet eidyorummm
zaten diyet yaprken bir çok şeydne mahrum kalıyoruz
ee ebirdeee meyve yeme sebze yemeeee
kahvaltı yapmayı özledim yaaa domates salatalık yemeyi
karpuzu kavunuu
yani işinnnn özü artık herşeyden yemek istiyorum kalan kilocuklarda yavaş yavaş gitsin napayım
zaten plates yapıyorum bu beni 2 beden inceltir 5 kilo vermiş kadar görünürüm
tatiledeee 60 kilo ile gideyim napayım yaaa
çatlıycam yani ortadan ikiyeee

bugün bile karbon yapamadım yani sabah yürüyüşten geldm 1 kase kiraz yeidm
k yapayım dedimmm sabah akşam yarındna sonrada artık herşeyden yiycemm
plates ve yürüyüş sagolsunnn

geçmişten alındı yapmadımmm aklımda kalnalrı yazayım

izlemmmm
çok hoşsun cnm her zmanki gibi etegini bende çok begendim
bir ark benim içinde demiş sende al diyeee
ben bi tane fuşya rengi kat kat bri etek aldım fotosunu koymadım ama akşama giyinir siin için eklerimm
etegin çok kısa dgeil bencede giyinebilicek boyda cnm
hatunun memişlere bittimmm yalunuzzz

nehirrrrr
ayyyy biz senle ne kadar beziyoruz böyle yaaa
bend ebişiyi almam sonra içimde kalır bencede almalıydın yaaa
hem fiyatıda uygunmuş bu yaz giynirdimm
izlemin dedigi gibiii müsiat dgeilse oturdugun yer evd egiyerdinnn
yada gezmeye giderkennn yanii
ama çok hoş olmuş ayrıcaaa sanada platesi öneriyorum kesinlikleee cnm
çok inceldi benim üst kısmımmm
tip olarakta benziyoruz senin

nurancum
saol cnmmm bu ara salgın varrmış bizide buldu
çok şükür ki iyilerrr artık atlattıkk

ayşecik cik cikkk
sendemi bürütüss küsmee kuuuuuu

aklımdaaaa ne kaldı başkaaaaa :26::26::26::26:bişiy yok valla

son olarakta şunu eklemek istiyorum
prenses arkadaşımmmm ister gel ister gelmeee amaa
bak biz olayı normal boyutlara taşımaaaya çalışıken işi hakarete kadar götürüyorsun
bu8rada kimsenin seni susturdugu filan yokkk
herşeyi yanlış anlıyorsunnnn
konuyu uzatmıyorum diyorsun amaaa
uzatmaya devam ediyorsunnnn daha farklı boyutlatra getirerekkk

sakın eski arkadaşınıs avunuyor diye düşünme
objektifimdeir her zman ikili çatışmalara karşı

lütfennn artıkk yorum yazılmaısn bu konu ile ilgili gelene kapımız açıkk
gelmeyende kendiii bilirrrr

günaydınn
kahvaltıda ne yesem
karbon çekilmez be gülüm meyva yemeden geçermi yazgünleri
yürümeyi bende çok istiyorum yaaaa kızımı bırakacak birini bulsam

günaydınn
kahvaltıda ne yesem
karbon çekilmez be gülüm meyva yemeden geçermi yazgünleri
yürümeyi bende çok istiyorum yaaaa kızımı bırakacak birini bulsam

aynen valla çekilmiyor yaaa meyvesiz sebzesiz
ben sabah erken kalkıyorumm eşim gitmeden
3 üde uyumuş oluyor

aynen valla çekilmiyor yaaa meyvesiz sebzesiz
ben sabah erken kalkıyorumm eşim gitmeden
3 üde uyumuş oluyor

yeterki iste diyorsun dimiiii bahane bulmaya gerek yok
tembellikle geldiğim nokta belli sabah uykuma çok dşkünüm ama deneyeceğim banu eşim 8:30 da gidiyor işe 7 de kalksam bile gidebilirim

yarın cuma !!!
ilk bildirim günüm!!!
ama ben artıdayım geçen haftaya göre ,artık delircem ben diyet yapamıyorum herhalde sadece yaptım sanıyorum olmuyo işte dikkat etmekle olmuyo
bide platese gidiyorum 4 ay oldu spor salonundayım delircem artık..
akşam bi parti deydik arkadaşın tayini mardine çıktı veda yemeği verdiler...bi arkadaş vardı kiloluydu ama basen özellikle löp löpptü hatta 145 miş
3 aydır spor plates,diyetle 103 e düşmüş kendide nasıl zayıflamış 59 kg ...eşim dediki ebruya nolmuş çok iyi vermiş ( sende gidiyon ama tık yok dedi

üzülüyorum ben yaa ..lütfen bi diyet adı verin bana kesin uyguluycam artık tak dedi canıma yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrr

aman aman kimler gelmiş deryam gelmiş
nerde menüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüün çıtırlaşanların menülerini benmi göremiyorum :44:

Seherim ben kendi adıma cevap vereyim, artık menülerim hep kaçamaklı olduğu için yazmıyorum..Burada kimsenin canını çektirmenin anlamı yok..Mesela bünyem dondurmayı kaldırdığı için her gün dondurma yiyorum..
Bak izlemin menüsüne böğürtlenli cheesecake diyor hatun nasıl can istemesin

Hep görüyordum, aklımdaydı ama cıss diye almıyordum, ramazanda alırım artık...Zaten bizim evde ramazan tatlı bayramı zamanı..Hiç olmadığı kadar tatlı pişer

Ayşeeee çok güldüm sabah sabah
Benim tartı tee geçen seneden...Aman insan sıkılıyor bir süre sonra ya, şimdi siz anlatınca kendi hallerim aklıma geldi, 10 gr fazla olsa geri alırdım, nasıl disiplinliydim :26:

yeni gelenler selammmmmmmmmmmmmmmmmmm

ben kış fıstığı

İzlemcim, benlik değil ama tam senin tarzın
Harbi hatun muhteşem ama, tam vintage tarzı..
Benim cicişlerim de öyleydi 92 kiloyken
Şimdi spor istiyorlar
Ben böyle karikatür hatunları daha çok seviyorum bu tişörtlerde, güle güle kullan izloş

cnm lesilee evde yürüyüş imkanı saglayan bir program ingiliz bir kadın
hareketlerle yürüyormuş gibi efos harcıyorsunn
netten inirmen lazım

anladım ama google a yazdıgımda bulamadım bıldıgın bır lınk varmı ındıreyım oradan.

canım bugün acayip işim var hemen bitiriyim öğleden sonra burda olurum.o zaman sana kilomu felan bildiririm hem neler yaptığımıda yazarım ok.şimdilik kaçıyım.bu arada prensesperi ve kristal kelebek sizlerlede yazışırız neler yaptıklarımızı yazarız.

link acılmıyor :84: ne bahtsızım yaa.

buarrada hanımlar yasınız kac ?ona gore hıtap edeyım sıze saygısızlık etmeyım ısımle hıtap ederk

sende
zayifla
kulubü googleden ara içinde leslinin videolarıvar
buarada yaşım 29 isimle hitap etmende sakınca olmaz canım Seher ben senin ismin neydi

Son düzenleme:

ilk haftalar fazla kiloverirlir aslında menülerini paylaşıyormusun hergün düzenli paylaş ki biryerde bir kaçamak oluyordur bol bol su tüketmeyi ihmal etme ve tuzlu yemekten kaçın illaki vereceksin bu hafta olmasa haftaya ama asla pes etme inan ki kilo verip sende taktir aldıkça dahada azimleneceksin senin eşinde benim ki gibi destek anlayışları berbat moralini bozma dahada hırslan

deryaaaaaaaaaaa ben anlamam menü istiyorum dondurmaları yazmayıverirsin menüye hedefine ulaşan arkladaşların kaçamakları onların hakkı ben izlemin menüsünde kaçamağını değil menünün azlığını görüp hırslandım hanımmmmm nerdeyse yememiş üstünede gece 1 de platese kalktı

valla gülüm menüleri paylaşıyorumda kaçamaklar olunca yazmaya utanıyom valla
eşim hem destek hem köstek gibi bişi ...geçen gün dedim ki ona
--Aşkım ben kesemiyom boğazımı ,sen görünce beni ikaz et hemde sert bi dille tamam mı dedim ? ok dedi

akşam yemeğini yiyoz yemeğin ortasında ne dese beğenirsini z--KALKSANA KIZIM ARTIK ÖKÜZ DOYAR,SEN DOYMADIN

çüş dedim ya noluyoz
e diyo sen dedin beni sertce uyar diye

ama öküz de demedimki (( :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…