valla gülüm menüleri paylaşıyorumda kaçamaklar olunca yazmaya utanıyom valla
eşim hem destek hem köstek gibi bişi ...geçen gün dedim ki ona
--Aşkım ben kesemiyom boğazımı ,sen görünce beni ikaz et hemde sert bi dille tamam mı dedim ? ok dedi
akşam yemeğini yiyoz yemeğin ortasında ne dese beğenirsini z--KALKSANA KIZIM ARTIK ÖKÜZ DOYAR,SEN DOYMADIN
çüş dedim ya noluyoz
e diyo sen dedin beni sertce uyar diye
ama öküz de demedimki(( :)))
bugünn karın kalça yapıcma platesteee
haydi platese üf üf üfff
vallahi benim memişler bile küçüldü bacım
bi avuç kaldılar kuu
bence kolyeler küpeler çok yakışıyor
önemli olan göz alışkanlığı, bugün nehire de dedim
bak simsiyah giyinmişsin, bi madalyon kolye şeklinde bişiy taksaydın
şıkır şıkır hem renk katardı hemde daha bi şık olurdu
o da az sana sürtüneyim de bana geçsin şu heves diyor
kış fıstığı tabiii
kışın şık giyinmeyi daha bi severim ben
ince hırkalar, kemerler çok severim
o kolyeye 20 liramı verdim kuuu
çok beğendim ilk defa aldım bu tarz bişiy ama, çok severek taktım ilk takışım daha
daha ayrıntılı çekerim bu dahaki sefere
günaydınnnnnn.. akşam 21.30 gibi hemen gittik vatan computere. dediğiniz arzum bitmişti. ama benim dediğim fitnes vardı ve aldık. bu arada vatanda worldcarda peşine %8 indirim + 5 taksit var :))) 58 tl ye aldık. size çoooook tşk ederim. kurtuldum sinbodan. defalarca tartıldım hep aynı sonuç. yağ ölçümleride eminim tam ölçü değildir. ama ben sadece fikir olsun istedim. tekrar teşekkürler.
arkadaşlar ben patates diyetine başlıyorum. deneyen varsa düşüncelerinizi yazarmısınız?
yarın cuma !!!
ilk bildirim günüm!!!
ama ben artıdayım geçen haftaya göre ,artık delircem ben diyet yapamıyorum herhalde sadece yaptım sanıyorum olmuyo işte dikkat etmekle olmuyo
bide platese gidiyorum 4 ay oldu spor salonundayım delircem artık..
akşam bi parti deydik arkadaşın tayini mardine çıktı veda yemeği verdiler...bi arkadaş vardı kiloluydu ama basen özellikle löp löpptü hatta 145 miş
3 aydır spor plates,diyetle 103 e düşmüş kendide nasıl zayıflamış 59 kg ...eşim dediki ebruya nolmuş çok iyi vermiş( sende gidiyon ama tık yok dedi
üzülüyorum ben yaa ..lütfen bi diyet adı verin bana kesin uyguluycam artık tak dedi canıma yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrr
deryaaaaaaaaaaa ben anlamam menü istiyorum dondurmaları yazmayıverirsin menüyehedefine ulaşan arkladaşların kaçamakları onların hakkı ben izlemin menüsünde kaçamağını değil menünün azlığını görüp hırslandım hanımmmmm nerdeyse yememiş üstünede gece 1 de platese kalktı
aslnda benimde tarzım değil ama çok beğendim deryanın dediği gibi sen yakıştırırsın onları....
ben de küpe ve bileziklere ii para veririm
izlemmmm bu arada sayenizde kendime güvenip aldığım eteği giydim şimdi çarşıya gidicez annemle fotoğrafını çeker koyarım ok??
günaydın kızlar.
bugun geç kalktım 1 saattirde sabhah çayımla geçmişi okuyorum. sözde sabah cayı oglen oldu
az sonra kalkıp ev temizliyecegim yine 2 gün evde durma heryer karışıyor.
aslında biraz canım sıkkın biraz bıkkın biraz küskünüm kendimi işlere vermek en mantıklısı yemege vermektense. zaten sabitim yine perşembe perşembe bi kazaya kurban gidipte artı cıkmıyayım.
bi tatsızlıktır sürüyor. uzatmayın kızlar biraz sabırlı olun. böyle topik bulamazsınız birdaha.
selma abla gelmiş hoşgeldin. tatilin guzel geçmiştir umarım.
izlem ve nehirin fotoları süper. etekler ikinizide yakışmış. birde kolye muhabbeti açılmış aslında soracagım hep unutuyorum okuyunca aklıma geldi. izlem senin bi kaç fotonda gordugum bi kolye var. uzun sarı bi kolye. altınmı bilmem ama cok hosuma gitmişti oyle bişey arıyorum ben ama bulamadım. nerden almıştım sakıncası yoksa soyleyebilirmisin.
bu cuma ve cumartesi dugunler var bizimde. bende unutmazsam foto çekip koyacagım inş.
neyse ben işlere kaçar
Merhaba canım,çok teşekkür ederim.Ben de arada girip sizleri takip ediyorum;uygulayan varsa Dukanla ilgili biraz yorum alıyım dedim.Hepinizi tebrik ediyorum azim ve kararlılığınız için hanımlar.Merhaba Tebrikederim canım hoşgeldin oldukça yol katetmişsinDukan diyetini ben yapmadım ama kilo verimimiz yavaşladığında karbon diyeti yapıyoruz dukan diyetindede protein ağırlıklı besleniliyor ...
Evet canım,doğru hatırlamışsın.Çok teşekkür ederim.hos geldin.yanlis mi hatirliyorum acba 21 gun musli uygulamistin ve 7 ser cm incelmistin.tebrik etmistim seni...
Okudum Ablacımzeynepcim senin için bişiyler yazmıştın okudun mu gülüm
Okudum Ablacım
Ve Senin Azmine Bir Daha Hayran Kaldım
En Zor Dönemleri Sabrla Atlatmışsın
İnşallah Bende Senin Gibi Azimli Olurum
Ben Senin Gibi Yapamazdım
Bende Cesaret Denilen Şey Yok
Çok İçime Kapalıyım
Hale Giyim Tarzım Bile Kapalı
Tişört Giyiyorsam Üstüne Mutlaka Hırka Giycem Yoksa Dışarı Çıkmam
Bunda Bile Cesaretim Yok
aa ben size bişiy diyecektim hep unutuyorum...
bimde, patatesli çiğ köfte satılıyor pakette su yağ salça koyup yuğuruyorsunuz
koyuyorsunuz buzlığa
misafir mi gelecek, tabağın ortasına biraz maydonoz
etrafına da dizin çiğköfteleri güzel oluyor çok...
özellikle ramazanda, sofraya meze niyetine güzel olur hanımlar
ama yaptığınızın ikinci günü daha güzel, tadı daha bir oturuyor
bünyemiz ne diyetler gördü beaaiyiki varsınızzz
biraz gece gece isyan edeyim bende yaaaa bende bi ara yazmıştım şubat tatiline gireken başarı hikayemi yazacaağım die heeeeç yorum gelmedi gözden kaçtı mı bilmem ama çok hevesle yazmıştımmmm küsssttüüüm bi daha gelmem diyetimi de bozarım aksine yerim de yerim...
iyiyim selma abla bizde 1 ağustos gibi gidicez galiba mersine kv yanına sıcakta çekilmez de ama diyet te sallanır biliom artık bakcazz...
günaydınnnnnn.. akşam 21.30 gibi hemen gittik vatan computere. dediğiniz arzum bitmişti. ama benim dediğim fitnes vardı ve aldık. bu arada vatanda worldcarda peşine %8 indirim + 5 taksit var :))) 58 tl ye aldık. size çoooook tşk ederim. kurtuldum sinbodan. defalarca tartıldım hep aynı sonuç. yağ ölçümleride eminim tam ölçü değildir. ama ben sadece fikir olsun istedim. tekrar teşekkürler.
arkadaşlar ben patates diyetine başlıyorum. deneyen varsa düşüncelerinizi yazarmısınız?
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnnnnn efemm
sonunda sabah yürüyüşleirme başladımmmm allahım süperdi yaa kulagımda müzikk güneş bile tam dogmamıştı serin serin mis gibi bir hava vardııı
dedim nilgünnn de yürüyordur şinciiii onun gibi denizim manzaram yukk ama idare ederr
imkanı olanlara keisnikle bu yaz günlerinde yürüsnler kızlarrrrrrrrr
dün karbon diyeti yapayım deidm ama yok anacım sıcakta çekilmiyor
ve düşündüm ki ben kendime eziyet eidyorummm
zaten diyet yaprken bir çok şeydne mahrum kalıyoruz
ee ebirdeee meyve yeme sebze yemeeee
kahvaltı yapmayı özledim yaaa domates salatalık yemeyi
karpuzu kavunuu
yani işinnnn özü artık herşeyden yemek istiyorum kalan kilocuklarda yavaş yavaş gitsin napayım
zaten plates yapıyorum bu beni 2 beden inceltir 5 kilo vermiş kadar görünürüm
tatiledeee 60 kilo ile gideyim napayım yaaa
çatlıycam yani ortadan ikiyeee
bugün bile karbon yapamadım yani sabah yürüyüşten geldm 1 kase kiraz yeidm
k yapayım dedimmm sabah akşam yarındna sonrada artık herşeyden yiycemm
plates ve yürüyüş sagolsunnn
geçmişten alındı yapmadımmm aklımda kalnalrı yazayım
izlemmmm
çok hoşsun cnm her zmanki gibi etegini bende çok begendim
bir ark benim içinde demiş sende al diyeee
ben bi tane fuşya rengi kat kat bri etek aldım fotosunu koymadım ama akşama giyinir siin için eklerimm
etegin çok kısa dgeil bencede giyinebilicek boyda cnm
hatunun memişlere bittimmm yalunuzzz
nehirrrrr
ayyyy biz senle ne kadar beziyoruz böyle yaaa
bend ebişiyi almam sonra içimde kalır bencede almalıydın yaaa
hem fiyatıda uygunmuş bu yaz giynirdimm
izlemin dedigi gibiii müsiat dgeilse oturdugun yer evd egiyerdinnn
yada gezmeye giderkennn yanii
ama çok hoş olmuş ayrıcaaa sanada platesi öneriyorum kesinlikleee cnm
çok inceldi benim üst kısmımmm
tip olarakta benziyoruz senin
nurancum
saol cnmmm bu ara salgın varrmış bizide buldu
çok şükür ki iyilerrr artık atlattıkk
ayşecik cik cikkk
sendemi bürütüss küsmee kuuuuuu
aklımdaaaa ne kaldı başkaaaaa :26::26::26::26:bişiy yok valla
günaydınn
kahvaltıda ne yesem
karbon çekilmez be gülüm meyva yemeden geçermi yazgünleri
yürümeyi bende çok istiyorum yaaaa kızımı bırakacak birini bulsam
yeterki iste diyorsun dimiiii bahane bulmaya gerek yok
tembellikle geldiğim nokta belli sabah uykuma çok dşkünüm ama deneyeceğim banu eşim 8:30 da gidiyor işe 7 de kalksam bile gidebilirim
yarın cuma !!!
ilk bildirim günüm!!!
ama ben artıdayım geçen haftaya göre ,artık delircem ben diyet yapamıyorum herhalde sadece yaptım sanıyorum olmuyo işte dikkat etmekle olmuyo
bide platese gidiyorum 4 ay oldu spor salonundayım delircem artık..
akşam bi parti deydik arkadaşın tayini mardine çıktı veda yemeği verdiler...bi arkadaş vardı kiloluydu ama basen özellikle löp löpptü hatta 145 miş
3 aydır spor plates,diyetle 103 e düşmüş kendide nasıl zayıflamış 59 kg ...eşim dediki ebruya nolmuş çok iyi vermiş( sende gidiyon ama tık yok dedi
üzülüyorum ben yaa ..lütfen bi diyet adı verin bana kesin uyguluycam artık tak dedi canıma yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrr
anladım ama google a yazdıgımda bulamadım bıldıgın bır lınk varmı ındıreyım oradan.
link acılmıyor:84: ne bahtsızım yaa.
buarrada hanımlar yasınız kac ?ona gore hıtap edeyım sıze saygısızlık etmeyım ısımle hıtap ederk
canım bugün acayip işim var hemen bitiriyim öğleden sonra burda olurum.o zaman sana kilomu felan bildiririm hem neler yaptığımıda yazarım ok.şimdilik kaçıyım.bu arada prensesperi ve kristal kelebek sizlerlede yazışırız neler yaptıklarımızı yazarız.
ilk haftalar fazla kiloverirlir aslında menülerini paylaşıyormusun hergün düzenli paylaş ki biryerde bir kaçamak oluyordur bol bol su tüketmeyi ihmal etme ve tuzlu yemekten kaçın illaki vereceksin bu hafta olmasa haftaya ama asla pes etme inan ki kilo verip sende taktir aldıkça dahada azimleneceksin senin eşinde benim ki gibi destek anlayışları berbat moralini bozma dahada hırslan
valla gülüm menüleri paylaşıyorumda kaçamaklar olunca yazmaya utanıyom valla
eşim hem destek hem köstek gibi bişi ...geçen gün dedim ki ona
--Aşkım ben kesemiyom boğazımı ,sen görünce beni ikaz et hemde sert bi dille tamam mı dedim ? ok dedi
akşam yemeğini yiyoz yemeğin ortasında ne dese beğenirsini z--KALKSANA KIZIM ARTIK ÖKÜZ DOYAR,SEN DOYMADIN
çüş dedim ya noluyoz
e diyo sen dedin beni sertce uyar diye
ama öküz de demedimki(( :)))
banu yaaa nasıl yapabiliyorsun banada sırrını söyle kışın spor çok güzel yapıyordum ama yaz geldi kolumu kıpırdatamıyorum grip olmama bağlasamda sizdeki spor azmi beni bitirecek :84::84::84::84:
yok bu böyle olmaz ramazana kadar sabahları kalkıp erkenden yürüyeceğim
ramazanda da iftar sonrası havuza gitmek istiyrum eşimbi arıza çıkarmazsa
selam kızlar geçmişi okuyamıyorum umarım herkes iyid,r
ben hala 1 kilo artıdayım umarım yarına kadar gider sabit kalayım hiç değilse
Tünaydınnnnnnn herkeseeeee
Geçmişi bir okudum oysss ben yokken neler konuşulmuş neler olmuş
Darkolive anacım bayıldım o ne fit vucüt
Bu arada kızlar sizi dinledim sabah 10 kalktım biraz oturdum.
Gittim yumurta haşladım domates salatalık zeytin peynir .
Ekmeksiz yedim oh ne güzel oldu vallaha sat 1 de ara mı yiyicem bir avuç leblebi.
Tartı beni 2-3 kilo eksik gösteriyo bu arada
Başarıyorummmmm
selam kizlar,sözde bu hafta listeye girmek istiyodum ama hastaliklar üsr üste gelince girip katilamadim size,baska zamana ins :) ufak oglumdan sonra büyükde hasta oldu cocuklar iyi simdi ama simdide esim hasta :) ben suan ayaktaYIM ama aksam 8.30 yatip sabah 7 de kalktim kac günün yorgunlugu cikmis oldu anca :)
günaydın kızlar.
bugun geç kalktım 1 saattirde sabhah çayımla geçmişi okuyorum. sözde sabah cayı oglen oldu
az sonra kalkıp ev temizliyecegim yine 2 gün evde durma heryer karışıyor.
aslında biraz canım sıkkın biraz bıkkın biraz küskünüm kendimi işlere vermek en mantıklısı yemege vermektense. zaten sabitim yine perşembe perşembe bi kazaya kurban gidipte artı cıkmıyayım.
bi tatsızlıktır sürüyor. uzatmayın kızlar biraz sabırlı olun. böyle topik bulamazsınız birdaha.
selma abla gelmiş hoşgeldin. tatilin guzel geçmiştir umarım.
izlem ve nehirin fotoları süper. etekler ikinizide yakışmış. birde kolye muhabbeti açılmış aslında soracagım hep unutuyorum okuyunca aklıma geldi. izlem senin bi kaç fotonda gordugum bi kolye var. uzun sarı bi kolye. altınmı bilmem ama cok hosuma gitmişti oyle bişey arıyorum ben ama bulamadım. nerden almıştım sakıncası yoksa soyleyebilirmisin.
bu cuma ve cumartesi dugunler var bizimde. bende unutmazsam foto çekip koyacagım inş.
neyse ben işlere kaçar
Merhaba canım,çok teşekkür ederim.Ben de arada girip sizleri takip ediyorum;uygulayan varsa Dukanla ilgili biraz yorum alıyım dedim.Hepinizi tebrik ediyorum azim ve kararlılığınız için hanımlar.
Evet canım,doğru hatırlamışsın.Çok teşekkür ederim.
ahh zeynepcim yaaa
güzel allahım o cesareti veriyor bir şekilde dayanma gücünü
önemli olan dermansız dert vermesin, hepsi gelir geçer...
kız bu sıcakta hırka mı giyilir
isilik olacan kuu
bak tek başına dişarı çıkarken bikaç kez hırkasız çık
sonrasında alışırrsın zeynepcim
millet kocaa göbeğini gere gere neler giyiyor
sen maxii elbiseler giysene boyuna harika olur
sen beni dinle, dışarı çıktığında al askıdan dene, ne utanıcann bak kendine doya doya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?