80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

elaycımmm
sen gerçekten zayıflamak istemiyorsunnnn
yemek hiç hep bir sebebin varki herkes öyledir zaten
mutlaka bizd ebir yerlere gidiyoruz misafimriz geliyor en basiti eşleirmiz çocuklarımız
var yapıyoruzz her şeyii ki benim eşimde çocuklarımda zayıf kilo problemleri yok vee
emin ol kilo aldırıcı herşeyi yapıyorum evdeee

gerçekten istiyorsannn başaşırısınn buna emin ol

özürdilerim ama kahkaha attım yani öyle anlattın ki gözümde canlandı vur dedin öldürdü
menülerini paylaşma zorunluluğu hisset ki utanıp yazamamak yerine yemeyesin :90: bu arada burdaki arkadaşların fırçalarıda başka olur he

Son düzenleme:
bugünn karın kalça yapıcma platesteee
haydi platese üf üf üfff

banu yaaa nasıl yapabiliyorsun banada sırrını söyle kışın spor çok güzel yapıyordum ama yaz geldi kolumu kıpırdatamıyorum grip olmama bağlasamda sizdeki spor azmi beni bitirecek :84::84::84::84:
yok bu böyle olmaz ramazana kadar sabahları kalkıp erkenden yürüyeceğim
ramazanda da iftar sonrası havuza gitmek istiyrum eşimbi arıza çıkarmazsa

Son düzenleme:

aslnda benimde tarzım değil ama çok beğendim deryanın dediği gibi sen yakıştırırsın onları....

ben de küpe ve bileziklere ii para veririm

izlemmmm bu arada sayenizde kendime güvenip aldığım eteği giydim şimdi çarşıya gidicez annemle fotoğrafını çeker koyarım ok??

güle güle kullannnn... önemli olan sonuçta senin aynada kendini nasıl görmen 1 kilo eksikmiş fazlaymış farketmez....

selam kızlar geçmişi okuyamıyorum umarım herkes iyid,r
ben hala 1 kilo artıdayım umarım yarına kadar gider sabit kalayım hiç değilse

Tünaydınnnnnnn herkeseeeee
Geçmişi bir okudum oysss ben yokken neler konuşulmuş neler olmuş
Darkolive anacım bayıldım o ne fit vucüt

Bu arada kızlar sizi dinledim sabah 10 kalktım biraz oturdum.
Gittim yumurta haşladım domates salatalık zeytin peynir .
Ekmeksiz yedim oh ne güzel oldu vallaha sat 1 de ara mı yiyicem bir avuç leblebi.
Tartı beni 2-3 kilo eksik gösteriyo bu arada
Başarıyorummmmm

selam kizlar,sözde bu hafta listeye girmek istiyodum ama hastaliklar üsr üste gelince girip katilamadim size,baska zamana ins :) ufak oglumdan sonra büyükde hasta oldu cocuklar iyi simdi ama simdide esim hasta :) ben suan ayaktaYIM ama aksam 8.30 yatip sabah 7 de kalktim kac günün yorgunlugu cikmis oldu anca :)

günaydın kızlar.
bugun geç kalktım 1 saattirde sabhah çayımla geçmişi okuyorum. sözde sabah cayı oglen oldu
az sonra kalkıp ev temizliyecegim yine 2 gün evde durma heryer karışıyor.
aslında biraz canım sıkkın biraz bıkkın biraz küskünüm kendimi işlere vermek en mantıklısı yemege vermektense. zaten sabitim yine perşembe perşembe bi kazaya kurban gidipte artı cıkmıyayım.

bi tatsızlıktır sürüyor. uzatmayın kızlar biraz sabırlı olun. böyle topik bulamazsınız birdaha.

selma abla gelmiş hoşgeldin. tatilin guzel geçmiştir umarım.
izlem ve nehirin fotoları süper. etekler ikinizide yakışmış. birde kolye muhabbeti açılmış aslında soracagım hep unutuyorum okuyunca aklıma geldi. izlem senin bi kaç fotonda gordugum bi kolye var. uzun sarı bi kolye. altınmı bilmem ama cok hosuma gitmişti oyle bişey arıyorum ben ama bulamadım. nerden almıştım sakıncası yoksa soyleyebilirmisin.

bu cuma ve cumartesi dugunler var bizimde. bende unutmazsam foto çekip koyacagım inş.

neyse ben işlere kaçar

elay sen geçmişi okumuyormusun canım...
sana bişiyler yazıyoruz sürekli, hiç cevap vermeden gene bişiyler yazıyorsun
anlamadım ben :26::26::26:

öğlen o chesecakeyi yediğim için, gece acıkmıyım diye, 2 kaşık türlü yedim sadece,
nehirde diyor kıyamam, ben yedim o yemedi vallahii, çok taktir ettim, bende bi 65lere düşeyim o zaman yiycem dedi
inşallah bütün hırsı azmi sürer verene kadar
gerçekten çok tatlı ama çok süssüüzzzz
az şıkırdatıcam onu

koy tabii
şıkır şıkır giyinin kendinize bakın anacım...
bi daha dünyaya gelmiycez, bi daha bu yaşlarda olmayacaz

canım teşekkür ederiz zekiyecim
yok bloğumda yazıyorum genelde koyduğumda ordan da bakabilirsin o madalyon kolye ucunda doğal taş var
koton dan almıştım , 13tl idi sanıyorumm çok hoş duruyor seviyorum ben

kotonun kolye-takı reyonuna gittiğimde kendimi kaybediyorum ben
o kadar güzel şeyler tasarlıyorlar kii anlatamam, vaktin olduğunda bakın bi canım kolyem altın değil

günlük dışarı çıkarken hiç altın takmam, sadece yakınlarımızın düğününde altın setim var, düğüm gibi onu takarım görmüşsünüzdür zaten...

blo

kristenaaa
niye ekmek yemedin ki biz sana ekmek yememi dedikkk
kuuu ye 2 dlm ekmegini sabahlarıı

yasmein
çocuklarrr hastamı oldular ishal ve kusma degildir umarım
allah kimseye vermesin yaaa yaşadıgım zor günelrdenn dii
en son geçirdigim haftaaaaaa

tartıya ebnde gıcık oluyorum yaaa bu ara bakalım yarın ne diycekk
kerataa

zekiyecimmm
oluyor bazenn keyifsiz oldudgumuzz dönemlerr aman sen kendini işlere ver yemeee

kayraa geç uyuyor denizi uyutuyorum kayra daha uyanık sinir oldum

neyse banu platese kaçarrrrrrr karın kalça yapıcam bugün

Merhaba Tebrikederim canım hoşgeldin oldukça yol katetmişsin Dukan diyetini ben yapmadım ama kilo verimimiz yavaşladığında karbon diyeti yapıyoruz dukan diyetindede protein ağırlıklı besleniliyor ...
Merhaba canım,çok teşekkür ederim.Ben de arada girip sizleri takip ediyorum;uygulayan varsa Dukanla ilgili biraz yorum alıyım dedim.Hepinizi tebrik ediyorum azim ve kararlılığınız için hanımlar.
hos geldin.yanlis mi hatirliyorum acba 21 gun musli uygulamistin ve 7 ser cm incelmistin.tebrik etmistim seni...
Evet canım,doğru hatırlamışsın.Çok teşekkür ederim.

zeynepcim senin için bişiyler yazmıştın okudun mu gülüm
Okudum Ablacım
Ve Senin Azmine Bir Daha Hayran Kaldım
En Zor Dönemleri Sabrla Atlatmışsın
İnşallah Bende Senin Gibi Azimli Olurum
Ben Senin Gibi Yapamazdım
Bende Cesaret Denilen Şey Yok
Çok İçime Kapalıyım
Hala Giyim Tarzım Bile Kapalı
Tişört Giyiyorsam Üstüne Mutlaka Hırka Giycem Yoksa Dışarı Çıkmam
Bunda Bile Cesaretim Yok

Son düzenleyen: Moderatör:

ahh zeynepcim yaaa
güzel allahım o cesareti veriyor bir şekilde dayanma gücünü
önemli olan dermansız dert vermesin, hepsi gelir geçer...

kız bu sıcakta hırka mı giyilir
isilik olacan kuu
bak tek başına dişarı çıkarken bikaç kez hırkasız çık
sonrasında alışırrsın zeynepcim
millet kocaa göbeğini gere gere neler giyiyor

sen maxii elbiseler giysene boyuna harika olur
sen beni dinle, dışarı çıktığında al askıdan dene, ne utanıcann bak kendine doya doya

o kdar alıntı yaptım ki kimseyi unutmayayım diye ..hadi bismillah....

canım sağol böyle mutfak ile ilgili yazdığınız şeyler çok işime yarıyor.notumu aldım eve dönünce yaparım canım.

bünyemiz ne diyetler gördü beaa iyiki varsınızzz

süpersin bebişim...

bana bak alacağım sopayı şimdi bir güzel totona totona vuracağım. sen bi küs bak biz denizliye çıkartma yapmıyor muyuz... senin bize küsme lüksün yok tamam mı tatlım öpüyorum...

iyiyim selma abla bizde 1 ağustos gibi gidicez galiba mersine kv yanına sıcakta çekilmez de ama diyet te sallanır biliom artık bakcazz...

ne diyeceğim ben kendi hazırladığım yemeği yiyorum da başkası hazırlayınca daha az yiyorum.sen de sıcak falan daha az yersin eminim.yerken dikkatli ol bize hesap vereceksin çünkü.zaten bizi ve yazcağın menüleri düşününce iştahın kesilecek..

tartın hayırlı olsun güle güle kullan.patates diyetini hiç duymadım.ama onaylamıyorum yani her şeyden ye ,akşam 7 den sonra yeme ,bol su iç inan gidiyor kilolar.bir geçmişi oku beni tanı.inan kafama dank etti.hep olmuyor diyordum ma oluyormuş.sorun benim istikrarlı olmamamdaymış.
lütfen kendine güven.ben başaracağına inanıyorum.

bugün ypamadım ya telefonu titreşimde unutmuşum.alarm çalmış ama duymamışım.akşama yürüyüşümü yapacağım.diğer konuda da haklısın eziyet etme kendine zaten fıstık gibi görünüyon.tartı ne gösterirse göstersin her şey üzerinde güzel duracak.

o arkadaş bendim canım.etekli resmini bekliyorum.

günaydınn
kahvaltıda ne yesem
karbon çekilmez be gülüm meyva yemeden geçermi yazgünleri
yürümeyi bende çok istiyorum yaaaa kızımı bırakacak birini bulsam

bizim gibi sabah yürü canım.

yeterki iste diyorsun dimiiii bahane bulmaya gerek yok
tembellikle geldiğim nokta belli sabah uykuma çok dşkünüm ama deneyeceğim banu eşim 8:30 da gidiyor işe 7 de kalksam bile gidebilirim

valla gelip ben kaldıracağım seni ha...sen bana telefonunu mesaj at her sabah 6 da ben seni arar kaldırırım.gelince uyursun.lütfen bir kez kalksan gerisi gelir..

canım menülerimizi incelemiyor musun şu diyet bu diyet yok.sadece dikkat etmen gereken noktalar var.eşin için üzüldüm keşke demeseydi ama sen spor yapıyorsun güzel ama sanırım yemeye de devam ediyorsun.geçmişe bi göz at istersen.

anladım ama google a yazdıgımda bulamadım bıldıgın bır lınk varmı ındıreyım oradan.

bi ara sana link araştıracağım merak etme..

link acılmıyor :84: ne bahtsızım yaa.

buarrada hanımlar yasınız kac ?ona gore hıtap edeyım sıze saygısızlık etmeyım ısımle hıtap ederk

ben nilgün 33 yaşındayım ama nilgün de yaş farkına bakmıyoruz.o tür sıkıntılarımız yok.

bize yazmıyacak mısın

çok ayıp etmiş ama aldırma benimki de çok laf eder ama.en güzel cevabı zayıflayarak vereceğiz.lafları duyunca canın acısa da cevap verme aldırmaz görün.ama hemen lavaboya git ağla.benim öyle çok oldu.ama onun önünde asla ağlayıp kendimi acındırmadım.kalın kafalılar boşver...

laf çok icraat yok.seher hanım hadi diyorum başlasan artık.waffle ları sen mi götürüyordun bakim....canım kışın menüsünü örnek aldığım insanlardan biriydin.eski seheri istiyorum

selam kızlar geçmişi okuyamıyorum umarım herkes iyid,r
ben hala 1 kilo artıdayım umarım yarına kadar gider sabit kalayım hiç değilse

inşallah sabit çıkarsın belki de vermişsindir kim bilir...

işte bu canım ya tebrikler lütfen bizimle olmaya devam et.bizim de senden öğreneceğimiz şeyler olacaktır inanıyorum.

çok geçmiş olsun allah şifa versin canım.

hayrola canım ne oldu neden canın sıkkın..yapabileceğimiz bir şey var mı?

ayyyyyy bitti ben de bittim.hepinizi çok seviyorum.az kalorili bir gün diliyorum ve çok öpüyorum....

izleeem bizi açmalısın yahuu kendine güvenemeyen koyu renkten başka renk giymeyip oram buram pörtlemişmi diye endişe ederek hayatımızı tüketiyoruz .... bu kilolar gitsin artıııııııııııııııık :84::84:

dukanı filiz yapıyordu glince sana bilgi verir.tekrar hoş geldin..

zeynepciğim bundan daha güzel bir yorum yazamayacağım için ayrıca cevap yazmıyorum.sen kaç kilodan düştün ya..ben hep bir iki kıyafete mahkum ettim kendimi ama sonra dedim ki nilgün sen ne giyersen giy busun.aynı şeyleri giyineceğine frklı şeyler giyin için açılsın.t-shirt üzerine de hırka giyme gerçekten gerçekten isilik olursun.sen resim koymuşmuydun hatırlayamadım.lütfen kendini sev...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…